Dokuz Doğuranlar

ayşeeeeeeeeeee gelmim yanına saçını başını yolarım bak
abla dayağı yersin
ne o haller
hiç yakıştırmadım sana
gelecek kuzun merak etme azcık yaramazlık yapıyor şımarıyor anneciğine
sabret sen bekle gelecek meleğin

sağol canım sana da şimdiden hayırlı bayramlar

bayramda kısmetse eşim gelecek
dün söyledi
bizim evde şimdiden bayram havası oldu
yupppiiiiiiiiiiiiiii
aşkım geliyor

:123:

04 / 11 / 2011

CUMA
SAAT : 08.55

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra _________ MKIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _______
55.bilgen35________ ERKEK KIZ____________YİĞİTEFE&FİDANNAZ
56.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
57.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
58.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
59.AYSEN74: _________________________
60.tatlibebek ________ KIZ _____________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.dyd . _____________ 25 TEMMUZ _______
7.belenay: __________ 2 AĞUSTOS _______

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

kız bende bugün rüyamda ikiz çocuğum olurmuş onları kaybetcem diye çok korkuyorum offf ya rüyamda bile rahat yok
aminnn inşallah canım ee haksızmıyım ya kaç sendir he bayram karnımda boş kucağımda allahı isteyen arkadaşlarıma vede bana hayırlısından nasip et amiin
ha bu arada cumanız mubarekkk olsu nolur hamile arkadşlar dualarınızı esirgemen bizden

Selam canlarımmm Nasılsınız?
Geçmişi okudummm ama tek tek alıntı yapamıyorummm...

Meltemim, valem, ayşemm lütfen şu depresyondan çıkalımmm..Rabbim şu mübarek günlerde inşallah dualarımızı kabul etsinnn..Bizlerin ve tüm bebek hasreti çekenlerin kucaklarını boş bırakmasın inşş...Rabbim Ol De hayırlısını bizede nasip eyle inşallahhh...

Beryalimmm çok sevindim canım hadi gözün aydınnn..Sen bu bayramda çifte bayram yaşıyorsun gülümmm..Ohh en güzeli...

Haksercimm seni bu aralar iyi görüyorum birtanemm en azından yüzün gülüyorrr..Hep böyle ol inşallahhh...

Elifcimm hoş geldin diyemedim canımmm...Hoşgeldinnnn...Öpüyorummmm...

Brcancım hay. Olsun yeni evinnn...Hoşgeldin sende...

Okyanuscum sende hoş geldin canımmm...Ohh bebişinide kucağına lamışsnnnn...Ay miraç ismini bende çok seviyorum.. Hatta eşimle aklımızda olan bir isimmm..Bizimde bir miracımız olur inşşş...Aminnnn...

Belenay ablamı göremiyorum bu aralar merak ettimmm..Yoğunmu acaba iyimi..Bircancımm söylesene bir girsin bir haber versin çok merak ettimmm..Dr. gidecekti... Yada yazdıda benmi görmedim((

Kızlar unuttuğum ismi aklıma gelmeyenler hepinizi öpüyorum Kusura bakmayın...

Kızlar GELELİM BANA...

P.tesi günü gittim dr.a Yum. büyümüş..ikitane olmuş.. bir tanesi 21.mm bir tanesi 25.mm 25mm olan çok kaliteli değil ama şansımızı deneyeceğiz dedi..Ve p.tesi günü OVİTRELLA iğnesini saat 18.00 de vurul dedi..Ve vuruldum...
Salı – Perşembe – C.tesi ilişki verdi..Çarşamba çok sancım oldu resmen yürüyemedim sanırım iğnenin etkisi..

Dün çağırmıştı çatlamışmı diye kontrole gittimmm..Çatlamış dedi..Ortamda güzel gözüküyor dedi..EE dedim şimdi ne yapacağız dedimmm...
c.tesi ilişki verdi sonra keyfinize bakın at kafandan bu dueumu ve bekle dedi..Bir ilaç verdi PROGEStan 10 gün kullan bırak 1 hafta sonra adetin gelmez ise gel dedi..Tüyo verdi..İilşkiden 15 dakika önce kasıklarına sıcak su torboası koy ve ilişkiden sonra belinin altına yastık koy dedi..30 dk. Yatsan yeter dedi..Böyle işte kızlar artık beklemedeyimmm... Birde dr. şey dedi; Sakın olsun deme sakın öyle düşünme biz kesin gebelik için çalışmıyoruz amacımız hayırlı sağlıklı gebelik ded.. eğer sağlıklı olmayacak ise hiç olmasın daha iyi dedi..Çok güzel motive etti beni işte..Çok seviyorum ben bu dr..Yaa..İnşş rabbim Hakkımızda hayırlısını versinnn...

dün akşam ilşikiden önce eşimle çok kötü tartıştık..Çok ağladım sonra barıştık ama çok incitti beni...Sanırım bu stresten oluyorrr...
Bende çok gergin olunca kötü bir akşam geçirdikkk...

Kızlar bugün ve yarın niyetliyim..çarşambada niyetliydim..Bu ayda oruç tutmak kuran okumak çok sevap..Ve RABBİM dualarımızı kabul etsin inşallahhh...Şu mübarek aylarda Rabbim duysun sesimizi bizimde kucvaklarımızı boş bırakmasınnn...

Ben şimdi beklemedeyim..Bayramdan sonra zaten belirtiler başlar heralde..16 gün sonrada kan testini yaptırırız..Belkide adet olurum bu arada..Herşeyi düşünmeliyiz..Kendimi illa olacak diye koşullandırmıyorummm...

canım hadi hayırlısı olsun inş. Rabbim gönlüne göre versin .stres herşeyin düşmanı .ister istemez hepimiz yaşıyoruz bu durumu kim ne derse desin illa yapıyoruz biz bayanlar çok ince düşünüyoruz erkekler bizim kadar in ce düşünemez o yüzden onlardan fazla incelik beklemeyin onları olduğu gibi kabullenmeye çalışın beklentiniz ne kadar az olursa o kadar az kırılır üzülürsünüz onlar bebek gibi laf anlatamazsın ben de eşimden çok şey bekliyorum bazen yapmayacağını bile bile ama biliyorum o yapmaz biraz üzülsemde napim oda öyle diyorum o yüzden canımı sıkmıyorum ve sevgimden ilgimden kısmıyorum onun yerinede ben daha çok ilgi gösteriyorum ve ben mutlıuyum böyle

selam canım
unutuyorsun bizi ama olmuyor
arada serdar paşaya söyle rahat bıraksın seni gel azcık sohbet edelim
canım sizi hiç unuturmuyum ben iyi günümde kötü günümde hep yanımdaydınız
pek yorum yazmaya vakit bulamasamda sizi uzaktanda olsa takip ediyorum
serdar artık yürümeye başladı teyzesi onu zapt edene aşkolsun girmedik oda karıştırılmadık çekmece dolap kalmıyor sağolsun bende peşinden toplamaca günüm böyle geçiyor ev işilerimi ancak o uyuynca hızlandırılmış şekilde yapıyorum vaktim oldukça buraya bakıyorum iştecanım sende defneye ciciler almışın güle güle iyi günlerde kullansın inşllah
burda bebeğim olmuyor diye üzülen arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum bende sizin gibi o yollardan geçtim bilen bilir benim ne sıkıntılar üzüntüler atlattığımı rabbim sabrınıda mukafatınıda verdi çok şükür niyetim size akıl vermek değil yanlış anlaşılmasın sadece okudukça üzülüyorum kendinizi yıpratmaktan başka bi işe yaramıyor çünkü sabırla duayla isteyin rabbimden o asla temiz kalple yapılan duaları boş çevirmez yarın arefe yarın yapılan bütün dualar daha makbul inşllah rabbim isteyen herkese gönlündeki muradını versin birde meryem suresini çok okuyun kızlar muhakkak faydasını görürsünüz rabbimin izniyle
şimdiden herkesin kurban bayramı kutlu olsun belki girmeye vaktim olmaz

hayırlı akşamlar kıslar sabah bayram yolculuğum başlıyor,ay çok erken saatte çıkacağız şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun inşallah bayram dönüşünde güzel haberler alırız sizi çok sevdiğimi unutmayın.ayşem canım rüyan hara çıkar inşallah bir değil iki melek birden gelsin inşallah

selam kızlar nasılsınız bayramınız şimdiden mübarek olsun inşallah kızlar sizlere bişey sorucam adetim 5gün geçmişti 24ekimde test yaptım çıkmadı bende hapımı içeyim adet olayım dedim içtim yine gelmedi mümkün değil gelmemesi mutlaka hap bitince 4.gün sabahı olurdum ama hap biteli yarın 1hafta olucak yok dr umu aradım 3gün daha bekle test yap tekrar dedi sizce varsa bişey testte çıkmamaış olabilirmi anamadımkızımda 1gün geçince çıkmıştı...

Sağol canımmm..İnşalalh güzel haberleri en yakın zamanda veririzzz...İştee bütün erkek milleti aynııı..Bende çok şükür böyle mutluyummmmm..Hem de çok.kkkkk...En azından gönlümü alır hiç küs durmazzz..O huyu da güzel bence..

Sağol cnm sanada hay. bayramlarrr...Öpüyorum iyi yolculuklar canımmm...

Yoo asla isyan etmiyoruzzz..Sadece biraz sabırsız ki buda bence çok normall..Hepimiz çok dua ediyoruz ve hep hayırlısını istiyoruz cabnımm...İnşallah Rabbimmm giüze haberlerimizi bir an önce almamamız için meleklerimizi yollar hay. ile taibii....

Hmmm bence canım çok bekleme ve kan testi yaptırr...

beryal , vale , neslihan , ayşe , citos , haksever , cmrm , bircan , belenay , tatlıbebek , eliftimureren , okyanus , :44: başka varmıydı :44:
neyse hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum canlarım benim
ben daha giremem bugün bile bu saate kadar işim bitmedi ancak girip yazabildim

daha nice bayramlara birlikte gireriz inşallah :125: :13:
bayramdan sonra görüşürüz :119:

(dipnot)galiba yumurtladım
belirtiler onu gösteriyor
off bu kadar yorgunluğun üstüne birde yumurtayı kaçıramam
mesaiye devam
nesliş hızlıca yazdığını okudum tüyolarını bende yapacam
kadının biri beni kışın tül çorapla görmüştü
çocuk istiyosan kendini sıcak tutman lazım , yoğurt bile sıcakta mayalanıyor demişti
bende kendimi mayalıycam bugün belki tutar

gülüyorum yuppiiii
kaç gündür gülemiyordum
Allah kimseyi gülmekten geri koymasın
2 insan yüzü gördüm sıkıntılarım dağıldı azıcık
kışın sosyalleşecez kocikle
akrabaları gezecez onlarda bana gelecekler

Son düzenleme:

inşallah hamilesindir canım

canlarım nasılsınız hepinize hayırlı sağlıklı huzurlu mutlu bir bayram diliyorum bana bu bayram 4gün tatil yaşasın dinlenirim dicem ama köye gideceğiz orada ne kadar dinlenirim oda ayrı bir soru 5 tane kurban kesilecek eh ben hamileyim diye köşeyede çekilemeyiz geliniz ya kendimi yormadan ucundan ucundan dokunurum artıkkızlar bayram sonrası hepinizden bir atak bekliyorum halay çekmeyeli uzun zaman oldu ben ağırlaşmadan çekelim şu halayları bugün arefe bol bol dua edelim inşallah bu arada benim bebiş maşallah teyzeleri kıpır kıpırdı ellerini yüzüne koyuyordu utanıyormuş gibi kızmı olacak ne gerçi doktor erkeğe yakın dedi bir ay sonra belli olurmuş ama ne bileyim hayırlısı olsun artık içimde kıpır kıpır oynuyor zıplıyor ama ben daha hissedemiyorum rabbim ne büyük bir mucize bu rabbim isteyen hrkese nasip etsin inşallah
vale divi
neslihan
ayşe
haksever kızlar bayram sonu güzl haberer bekliyorum sizden inşallah

hamişler nasıl hamişler toprağım dyd siz nasılsınız beryalim snin nasıl olduğun belli zati eşin geliyormuş bayram üstüne bayram nasıl olacaksınki demi gözün aydın canım
hepinize tekrar hayırlı bayramlar kızlar

herkesin bayramı kutlu olsun
bayram dönüşü topikte halay çekelim artık
neslihancım tşk ederim inşllah rabbim sizede nasip eder
valla keyfinize bakın gezin eğlenin doğmdan snr bişey yapamıyonuz yakında kafamda huniyle gezicem

sağol canım çok teşekkür ederim
seninde bayramın kutlu olsun
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım
meleğin fazla bekletmez seni hemencik gelir inşallah.

maşallah serdar paşa yürümeye başlamış canım
artık durmak yok size
o nereye sen oraya
bende aynı durumdayım doruk heryerde 2 dk boş bırakmaya gelmiyor
doğru mutfakta tencerelerin başında tencere tava ne varsa ortaya seriyor

defne hanıma ciciler aldık hayırlısıyla teyzesi 7 haftamız kaldı kısmetse
hazırlıklar başladı
arada vakit buldukça gel canım topiciğimizi yalnız bırakma
beryal canım çok teşekkür ederim...

güle güle kullan canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…