- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
amin cnm aminnn...yaşanılan her sıkıntı bir sınav bu fani dünyada sen yeterki sabırla son bulmasını bekle haksevercim her cefanın bir sefası mutlaka vardır..üzülme yeterki...canım benim bi degişiklik yok dört asılama ve tık yok( şimdi eşim işten çıktı tüm paralarda doktora gitti bekliyorum bi umut bi süpriz bi allahın lutfunu bekliyorum saol canım merek ettin için ama suan bekleme ve calışma asamasındayız eşim yeni iş kurcak hayırlısı rabbim hepimizin evine huzur bereket versin:
aynen cnm sorma kızım ne isterse o oluyor dün akşam alışveriş merkezine gittik bayram alışverişini yapalım dedik hanım efendi ağlamasın diye yapmadığımız kalmadı maymun olduk babasıylaoyy maşallah kızımıza yaramazlığı doruk abisinden öğrendi tabi yandın sen
ben şimdi ikinciyi doğum yapınca kafama huni takıp gezecem
kılavuzu doruk olanın burnu boktan kurtulmazmış heheeeeeeeeeee kılavuszu karga olanın burnu boktan kurtulmaz sözü doruk için yazılmış
şimdi kızımda abisine bakarak başlayacak yaramazlığa ben deli olcam haliyle
allahtan rahatım takmam kafaya herşeyi
bu günlerde geçecek diye avutucam yine kendimi
çünkü doruk çok zor bir çocuk
dediğim dedik anası gibi
eee bana çekince ne yapalım bende susuyorum
deli deliyi görünce sopayı saklarmış bende doruktan korkuyorum teslim oldum paşaya
o ne derse o bizim evde
küçük paşa nasılsa eninde sonunda dediğini yaptırıyor bari baştan yapim deli olmayım diyorum.
çünkü bu aylarda bebeklerle inatlaşmak onların psikolojisi gereği çok kötüymüş bir süre gelen ağam giden paşam bizim evde .
doruk ne derse doğrudur yani
canım çok sıkılıyor
içimde hep bi huzursuzluk var
hiç mutlu değilim
depresyona giriyorum galiba
geceleri uyuyamıyorum
kulaklarım uğulduyor
olur olmaz kokular geliyor burnuma
güzelim parfüm kokularından midem bulanıyor
zangır zangır titriyorum
iştahım kapandı ( depresyonun en güzel tarafı bu galiba)
öyle işte
dün kocik çok üzüldü halime
çarşıya götürüyüm bişeyler al kendine dedi
ben alışveriş yapmak istemiyorum
eski sosyal hayatımıza geri dönelim dedim
akrabalarla yaramaz çocukları yüzünden görüşmeyi ben kesmiştim
yalnızlık Allaha mahsusmuş anladım
3 saat katlanırım artık birilerine gidelim onlarda bize gelsinler dedim
biraz kafa dağıtırım
kafa dinlemek hiç iyi bişey değilmiş
düşün düşün insan kafayı yiyor
Canlarım benim sizleri çok özledim bi okadarda vefasızlık ettim ama artık döndüm aranıza
29/06/2011 sabahı 4 kg 54 cm boyunda çok tatlı bi kızım oldu beren miraç koyduk adını hem miraç gecesi hemde bizim evlilik yıldönümüzdü çifte mutluluk yani
Beryalim belenay vildan hakça elif haksever tatlıbebek ayşe vale rufeyde varsa yeni gelen arkidişler keyifler yerindedir umarım adını unttuklarım varsa affola
Beryalim belenayım bebiş geliyo rabbim sağlılka kucağına almayı nasip etsin çok sevindim cinsiyetler bellimi doğum ne zaman
valecim mektubu gördüm üzülme canım herşeyde bi hayır vardır ben inanıyorum ki topikteki herkes bi gün meleklerine kavuşacak
çok öptüm hepinizi
selam kızlar sonında döndüm aranıza taşındım yerleştim netim anca bağlandı çok boşluk oluyomuş ya burası yokken canlarım hümanın doğumgününü kutlamışsınız çok teşekkür ederim herkese...
beryalim rica etsem tickerimi değiştirirmisin 2de kaldık hehe zahmet olmazsa...
slm canım iyilik nolsun serdar paşanın peşinden koşturuyorumÇitosum slm nabersin???
beryal canım hümanın doğum tarihi 28.10.2009 teşekkürler şimdikinden farklı bişey olursa çok sevinirim çok ey istedim demiii
slm canım iyilik nolsun serdar paşanın peşinden koşturuyorum
sen nasılsın minik meleğin doğmuş hayırlı olsun yaşı uzun olsun cnm onu öp benim için
yazını yeni gördüm cnm benim canavar pcyi gördümü tepeme çıkıyor almak için acele çıktım
herkese slm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?