- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Bizde de sorun pko canım. İki defa aşılamam iptal edildi. İlkinde dört folükül gelişmişti. Tam da istenen olgunluğa ulaşmışken dr um çoğul gebelik olma ihtimali var diye iptal etti. İkinci aşılama tedavimde ise yumurtalar bir türlü istenen büyüklüğe ulaşamadı. İkinci tedavim de bu nedenle iptal edildi. Üçüncü aşılamam diyorum ama ben daha bir tek aşılama bile yaptıramadım. İnşallah bu kez kısmet olur. İnan aşılama aşamasına gelebilmek bile benim için mucize. Pko böyle bir şey işte. İlacın dozu fazla geldi mi istenenden fazla yumurta gelişiyor. Dozu düşürdüklerinde ise çok fazla yumurta olduğundan birbirlerinin büyümesini engelliyorlar. Senin durumun benim için gerçekten umut oldu, ancak benim tedavi gördüğüm hastanede aşılaması tutan kimseye rastlayamadım şimdiye kadar. Tüp bebekte oldukça iyiler. Yine de ben aşılama yaptıramadan tüpe geçmek isemiyorum. Doktorum bu kez dozu iyi ayarladığını söyledi bakalım. Yine de kafamda soru işaretleri var. Acaba bir aşılama da özel de mi yaptırsam diye düşünüyorum. Sen aşılamanı nerede yaptırmıştın?
inşllah hamilesindir cnm belirtiler aynı oluyor belki meleğin gelmiştirKızLar bgün çok kötüymüm sanki adet olacak gibi kasıklarım kopuyor resmenn...Belimde ağrıyorr...
Ama kasıklarım çok kötü...(
neslihancım canım inşallah bu iyi bişeyin habercisidir hamile kaldığımda belim kopuyodu ve kasıklarım acayip ağrıyordu ben adet olucam diye beklemiştim kafanada takmamaya çalış canım inş meleğin gelmiştir annesine:)
anlaşmış gibi ikimizde aynı şeyi yazmışızbelki içimize doğan gerçek olur inşllahh
serdar iyi teyzesi napsın bol bol yaramazlık yapıyorevet canım aynen hehe inşallah canım inşallah hamile haberini alırız arkadaşımızdan...serdar napıooo
serdar iyi teyzesi napsın bol bol yaramazlık yapıyorevin içinde keşif yapıyor yürüyoruz ya artık durmak yok yaramazlığa devam senin bebiş nasıl cnm?
ağzından bal damlıyo canım arkadaşımın inşallaaaaahhhh ben inanıyorum artık daha bi ümitliyimbencede kulağında bulunsun ben çok çekiyorum zaten bu zamnda doğan bebeklerin hepsi fırlama maşallah allah sağlıkl versin hepsine ama 1 kişi peşlerinden koşmak için gerek
inşallah canım ben çok ümitliyim yeni yıla girmeden en az 3 kişi hamile kalacak inşallahhhhhhhhhhhh
sanada tatlım nasılsın daha iyi gördüm seni maşallahhh diyelimmmcanları hepine güzel haftasonları diliyor hepinizi öpüyorum
canım benim pozitif düşün olumlu düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bebişimiz süpriz yapar bu ayyy yüzzünü güldürürKızLar bgün çok kötüymüm sanki adet olacak gibi kasıklarım kopuyor resmenn...Belimde ağrıyorr...
Ama kasıklarım çok kötü...(
gözün aydın tatlım bizde seni seviyoruz sağ salim git ve gelhayırlı akşamlar kıslar sabah annemlere gidiyorum bayramda gidemedim.abim geldi bir yıldır görüşemiyodum uzak olunca abim ay çok sevinçliyim çok özledim abimi bir erkek olunca insan daha çok düşüyor üzerine galiba kendinize çok iyi bakın sizi sevdiğimide unutmayın
canım benim cok gecmiş olsun gecen hafta bende cektim ölüyo sandımSelam canlarım nasılsınız.öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.bi saattir geçmişi okuyorum zar zor okudum..çoookkk hastayım şuan bile tek gözüm açık teki kapalı yazıyorum.grip olmuşum.felaket hemde.kolay kolay olmam ama oldummuda feci olurum.neyse biz iyiyiz çok şükür.havalar iyice soğudu..yağız yaramazlığının son haddinde..razıyım yeterki hasta olmasın...kaynanam iki gün önce çatıdan teneke tıkırtısı geliyo die çııkmış düşmüş aşşağı acil ambulansla eskişehire götürmüşler merkezde değiller çünkü orda bişey yapamamışlar..bugün belli olcak nolcağı bilinci açık şükür..leğen kemiği kalça kemiği kırık şimdilik inşallah sadece o kadardır.hafta sonuna denk geldiği için iki gündür bekliyolar hastanedee.bakalım ne dicek doktor.3-6 ay arası kalkmadan yatcak.çok çalışkan çokı tez canlıdır sabah 4 de kalkar kuranını okur biz uyanana kadar su böreğine kadar hepsini yapar..bide kaynanası varki evde off sizde kaynanamı görmüşsünüzzz..inşallah hayırlı haberler alırız..arada girmeye çalışırım.dediğim gibi çok hastayım.annem yağızın doğumgününe yakın gelicekti aralıkta ama şimdei eşim izin alıp giderse annesinin yanına annem erken gelebilr..bakalım işte bugün belli olur hepsi..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19374
günaydın canlarımmmmmmm
doruk ve benim yeni fotoğraflarımızı ekledim
merhaba kızlar.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.kusura bakmayın bu bayram kutlaması çok geç oldu.
kızlar bayramda koşturmaca çok oldu gelen giden yemek vs..daha sonra kızım hastalandı halada hasta.kusma ve ishal başladı.maf olduk yemek yemiyor eridi prensesim.bayram bitiminden hemen sonraki gün sabah iki kere kustu akşamda aniden ishal olarak kakasını yaptı ama kızlar öyle böyle değil ayaktayken kakasını yapmış olmasına rağmen ensesine kadar taştı.şok oldum daha sonra tam üstünü değiştirdim acile gidelim hemen dedik çantamı aldım kızım eşimin kucağındaydı aniden bayıldı.çıldırmamak elde değil.gittik acile serum tahlil ne gerekiyorsa yapıldı uzun lafın kısası ne kanda ne idrarda nede dışkıda mikrop yok..gıda zehirlenmeside değil dedi doktor kök dişlerini çıkartıyor şuan büyük ihtimalle ondanmış bu hali.ama hala ishalini kesemedim doktor ilaç verdi su içinde eritilen toz şekilnde ilaçlar.benim kızım suyu dahi zorla içiyor o ilaçlarıda bir iki yudum anca içirebiliyorum.çok üzülüyorum kızlar çok...elimden gelen her şeyi yapıyorum bir bebeğin yiyebileceği her şeyi yaptım ama yemiyor sadece junıor sütünü içiyor inş.en yakın zamanda atlatırız bu rahatsızlığı...geçmişi okuyamadım hepinizi tek tek öpüyorum cnm arkadaşlarım benim.kızım uyuyorken yemek yapayım uyunınca kucağımdan inmiyor..hastalığımız iyileşince sık sık buralarda olurum inş.lütfen kızım için dua edin teyzeleri lütfen.....
hoşgeldin canım aramıza
çok geçmiş olsun 22 haftalık bebeğini kaybetmişsin
inşallah tez zamanda meleğin yine gelir sana
Selam canlarım nasılsınız.öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.bi saattir geçmişi okuyorum zar zor okudum..çoookkk hastayım şuan bile tek gözüm açık teki kapalı yazıyorum.grip olmuşum.felaket hemde.kolay kolay olmam ama oldummuda feci olurum.neyse biz iyiyiz çok şükür.havalar iyice soğudu..yağız yaramazlığının son haddinde..razıyım yeterki hasta olmasın...kaynanam iki gün önce çatıdan teneke tıkırtısı geliyo die çııkmış düşmüş aşşağı acil ambulansla eskişehire götürmüşler merkezde değiller çünkü orda bişey yapamamışlar..bugün belli olcak nolcağı bilinci açık şükür..leğen kemiği kalça kemiği kırık şimdilik inşallah sadece o kadardır.hafta sonuna denk geldiği için iki gündür bekliyolar hastanedee.bakalım ne dicek doktor.3-6 ay arası kalkmadan yatcak.çok çalışkan çokı tez canlıdır sabah 4 de kalkar kuranını okur biz uyanana kadar su böreğine kadar hepsini yapar..bide kaynanası varki evde off sizde kaynanamı görmüşsünüzzz..inşallah hayırlı haberler alırız..arada girmeye çalışırım.dediğim gibi çok hastayım.annem yağızın doğumgününe yakın gelicekti aralıkta ama şimdei eşim izin alıp giderse annesinin yanına annem erken gelebilr..bakalım işte bugün belli olur hepsi..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?