Dokuz Doğuranlar

KızLar bgün çok kötüymüm sanki adet olacak gibi kasıklarım kopuyor resmenn...Belimde ağrıyorr...
Ama kasıklarım çok kötü...(

anladım canm hakkında hayırlısı olsun ama bencede başka yere yaptırmanı tavsiye ederim pek uzman değil sanırım dr nasıl ayarlayamaz dozunu nerdesin bilmiyorum ama ben izmirde dr ömer südekana yaptırdım ve işinin ehli bi dr benim tam 10u geçkim yumurtam oluştu ve hepside 22 23ml di biliomusun ona rağmen yaptı ve noldu 1tane tutuu fazla yumurta fazla şans bence eğer izmirde olma şansın varsa gözün kapalı git derim paranada emeğinede yazık etme...eşiminde 90milyon spermi olmuştu ve yıkamadan sonra seçmeden hepsini verdi bana kendine güvenen bi dr...

neslihancım canım inşallah bu iyi bişeyin habercisidir hamile kaldığımda belim kopuyodu ve kasıklarım acayip ağrıyordu ben adet olucam diye beklemiştim kafanada takmamaya çalış canım inş meleğin gelmiştir annesine:)

KızLar bgün çok kötüymüm sanki adet olacak gibi kasıklarım kopuyor resmenn...Belimde ağrıyorr...
inşllah hamilesindir cnm belirtiler aynı oluyor belki meleğin gelmiştir biraz zaman geçsin kan testi yaptır benimde belim ve kasıklarım çok ağrımıştı sanki adetim olcek gibi o ay hamileydim Allahım gönlüne göre versin

anlaşmış gibi ikimizde aynı şeyi yazmışız belki içimize doğan gerçek olur inşllahh

hayırlı akşamlar kıslar sabah annemlere gidiyorum bayramda gidemedim.abim geldi bir yıldır görüşemiyodum uzak olunca abim ay çok sevinçliyim çok özledim abimi bir erkek olunca insan daha çok düşüyor üzerine galiba kendinize çok iyi bakın sizi sevdiğimide unutmayın

evet canım aynen hehe inşallah canım inşallah hamile haberini alırız arkadaşımızdan...serdar napıooo
serdar iyi teyzesi napsın bol bol yaramazlık yapıyorevin içinde keşif yapıyor yürüyoruz ya artık durmak yok yaramazlığa devamsenin bebiş nasıl cnm?

serdar iyi teyzesi napsın bol bol yaramazlık yapıyorevin içinde keşif yapıyor yürüyoruz ya artık durmak yok yaramazlığa devamsenin bebiş nasıl cnm?

hehe yerim ben onu ee tabi yapcak annesi yürüyo artık dur dahhhaaa...benimki napsın 2yaş sendromu yaşıo hehe zor bi dönem atlatcaz inşallah yemiyo uyumuyo durmuyo herşeye ağlıyo çok zor bi yaşmış gerçekten...

Selam canlarım nasılsınız.öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.bi saattir geçmişi okuyorum zar zor okudum..çoookkk hastayım şuan bile tek gözüm açık teki kapalı yazıyorum.grip olmuşum.felaket hemde.kolay kolay olmam ama oldummuda feci olurum.neyse biz iyiyiz çok şükür.havalar iyice soğudu..yağız yaramazlığının son haddinde..razıyım yeterki hasta olmasın...kaynanam iki gün önce çatıdan teneke tıkırtısı geliyo die çııkmış düşmüş aşşağı acil ambulansla eskişehire götürmüşler merkezde değiller çünkü orda bişey yapamamışlar..bugün belli olcak nolcağı bilinci açık şükür..leğen kemiği kalça kemiği kırık şimdilik inşallah sadece o kadardır.hafta sonuna denk geldiği için iki gündür bekliyolar hastanedee.bakalım ne dicek doktor.3-6 ay arası kalkmadan yatcak.çok çalışkan çokı tez canlıdır sabah 4 de kalkar kuranını okur biz uyanana kadar su böreğine kadar hepsini yapar..bide kaynanası varki evde off sizde kaynanamı görmüşsünüzzz..inşallah hayırlı haberler alırız..arada girmeye çalışırım.dediğim gibi çok hastayım.annem yağızın doğumgününe yakın gelicekti aralıkta ama şimdei eşim izin alıp giderse annesinin yanına annem erken gelebilr..bakalım işte bugün belli olur hepsi..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..

:123:

14 / 11 / 2011

PAZARTESİ
SAAT : 10.35

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera ___________
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra _________ MKIZ _____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.angel_eda _______
55.bilgen35________ ERKEK KIZ____________YİĞİTEFE&FİDANNAZ
56.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
57.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
58.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
59.AYSEN74: _________________________
60.tatlibebek ________ KIZ _____________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.beryal ____________ 12 NİSAN _______ KIZ _____ DEFNE
2.eleyna ____________ 20 NİSAN ______ ERKEK
3.sevgii:) ___________________________ KIZ
4.süpriz_mucize: ____________________
5...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
6.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____
7.dyd . ____________ 10 AĞUSTOS _____

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose

:94::94::94::94::94::94:

ağzından bal damlıyo canım arkadaşımın inşallaaaaahhhh ben inanıyorum artık daha bi ümitliyim
canları hepine güzel haftasonları diliyor hepinizi öpüyorum
sanada tatlım nasılsın daha iyi gördüm seni maşallahhh diyelimmm
canım benim pozitif düşün olumlu düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bebişimiz süpriz yapar bu ayyy yüzzünü güldürür
kızz nesliş senin bebek bizim topiğin nazlı bebeği olsun topiği ne zaman acsam sende olumlu haber alıcakmışım gibi hissediyorum
ayyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi bakkk :18:
gözün aydın tatlım bizde seni seviyoruz sağ salim git ve gel
canım benim cok gecmiş olsun gecen hafta bende cektim ölüyo sandım
allah yardımcın olsun kız annen ne güzel her istediğinde geliyo benimkide 10 tane bahane sıralıyo
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=19374

günaydın canlarımmmmmmm
doruk ve benim yeni fotoğraflarımızı ekledim

canım benim hepsindede cok güzelsin
senide cocuklarınıda allah nazarlardan esirgesin

merhaba kızlar.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.kusura bakmayın bu bayram kutlaması çok geç oldu.
kızlar bayramda koşturmaca çok oldu gelen giden yemek vs..daha sonra kızım hastalandı halada hasta.kusma ve ishal başladı.maf olduk yemek yemiyor eridi prensesim.bayram bitiminden hemen sonraki gün sabah iki kere kustu akşamda aniden ishal olarak kakasını yaptı ama kızlar öyle böyle değil ayaktayken kakasını yapmış olmasına rağmen ensesine kadar taştı.şok oldum daha sonra tam üstünü değiştirdim acile gidelim hemen dedik çantamı aldım kızım eşimin kucağındaydı aniden bayıldı.çıldırmamak elde değil.gittik acile serum tahlil ne gerekiyorsa yapıldı uzun lafın kısası ne kanda ne idrarda nede dışkıda mikrop yok..gıda zehirlenmeside değil dedi doktor kök dişlerini çıkartıyor şuan büyük ihtimalle ondanmış bu hali.ama hala ishalini kesemedim doktor ilaç verdi su içinde eritilen toz şekilnde ilaçlar.benim kızım suyu dahi zorla içiyor o ilaçlarıda bir iki yudum anca içirebiliyorum.çok üzülüyorum kızlar çok...elimden gelen her şeyi yapıyorum bir bebeğin yiyebileceği her şeyi yaptım ama yemiyor sadece junıor sütünü içiyor inş.en yakın zamanda atlatırız bu rahatsızlığı...geçmişi okuyamadım hepinizi tek tek öpüyorum cnm arkadaşlarım benim.kızım uyuyorken yemek yapayım uyunınca kucağımdan inmiyor..hastalığımız iyileşince sık sık buralarda olurum inş.lütfen kızım için dua edin teyzeleri lütfen.....

canım benim cok cok gecmiş olsun bide cocuk dr götürseniz o ne dicek bakalım
ayy zor yaaa allah yardımcın olsun tez zamanda iyileşir inşallaaaaahhh

kızlar bana yumurtalıkların calıştıran bide yumurta artırıarcı kür falan öneriniz varmı ne yapabilirim

hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun grip olmuşsun bu aralar salgın var sanırım ve havalar birden soğudu dikkat et kendine tatlım
yağız paşada doruk abisi gibi yaramazlıkta son noktayı koyuyor sanırım
sağlıkları yerinde olsun da kudursunlar ama bazen insan sabredemiyor yaptıklarına
bu arada kayınvaliden düşmüş onada çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…