saol divinty nasip bakalım eşim zaten daha erken diyip duruyo benim yaşım daaha küçük hehe 23üm canım ama ben çocuklarımla birlikte büyümek istiyorum allahım bilir yinede...
ben deldimmmmmmmmmmm:2::2::2::2:
bayramı bitirdimbayramdan sonra annemlerde kaldım kociki yolladım4.gün annesine bende annemde kaldım bi hafta dün aksam döndüm
belki ilişkilerimiz düzelir dedim ama offf offffffffffffffiyiki evlendim iyiki eşim baba olmalı çok hakediyo allahım benim babam gb bi adama 3 evlat vermişse benim eşimde baba olmalı allhım off offfffffffffffffffffff neyse arkadaslar efkar yapmim şimdi allahım bana bize bi evlat versinde hayırlısıyla büyütelim sevgimi vericek bi melek istiyorum sevilmek istiyorum annem desin meleğim istiyorum eşimin göğsüne koyup ikisi uyurken sabaha kadar onları izlemek istiyorum
neyse bu arada 11inde 5 aydır saati saatine gelen adetim hala gelmediaramısta kalsın duymasın gelir mellir 3 ay gelmesede test yapmıcam hıhhhhhhhhhhhhhhhhh ama gelir zatin öfffffffffffffffffff
neyse evime geldim dün aşkam aşkımı çok öslemişim kokusunu bilem canım benimiyiki evlnmişim iyiki bu yuva benim yuvammmmmmmmmmmmmmm bi tek eksiğim yavrum oda canımdan çok sevdiğim eşim için çok istiyorum o baba omalı dayanamıyorum onu eksik bırakmaya allahım diorum eşimin gönlüne göre verrrr o çok cömert o çok iyi kalğli bana vermiosan benim cezamsa bu eşimin hürmetine ver diorum ben gene efkar yaptım kısmasın kimse nolur içimi yazarak dükmek iyi gelio
:26::26::26::26:
BABA EVİ HERKEZİN İLACIDIR BENİ HASTA EDİYO ÇOK DERİN MEVZULAR ALLAH GECİNDEN VERSİN BİŞİ OLSA BABAMA SADECE YAŞAYAMADIKALRIMIZ İÇİN AĞLARIM O KADAR OFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
neslisim insallah hamilesindir
aysem canım senle ben offf offfff duamdasın
kıslar hepicinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyiyim canım sen nasılsınBernammm nasılsınnnn:)))) Ohbe benden başkada artık topikde ismini bilenler varrr...
Bu arada bernacımm ben senin ismini hiç merak etmemiştimm hatta yüz yüze gelince bile Beryal diyordum hatırlıyor musunn...
Çünkü ismini gerçekten BERYAL sanıyordummm..:))))) Hep gülüyorumm bunu hatırlayınca...
tahmin etmiştim zaten
memnun oldum bende AYŞEEEEEE
aman ne bilim aklıma yeni geldi pekde severim berna ismini
AYŞE ismi nasılllll
bende biliyodum facede berna diye kayıtlıydıya ordan
bernanın ber'i kocasının adınında yal'ıberyal ama ne uymuş süper nik olmuş
aferin kız sana cadıııııııııbende ne yalan söylüyem öyledir dedim ama yanılmamşışımmmmm
canım ağlama ya evet bizler belki fesatız kıskancız ama eşlerimiz gerçekten bir melek bende eşimi yaşı 35 olduğu için acele ediyom değilse aman çocuğu olanların başı ğögemi ermiş derler bişi olsa napalım ne gelir allahtan gelir sabır bende bunalım takılıyom ama bu ararlar sol kolum çok ağrıyor bi doktora gitsem bişey çıkcak diye ödüm kopuyor hayırlısı
neslihan gelmdi demi senin kırmızılar gelirsede üzülmek yok olmassa bi dahaki aya inşallah
pofff gebelik topiğinde herkes çatır çatır hamile kalıyorrrr
canım benim hadi solugumuzu tuttuk senden güzel haberler bekliyoruz hayırlı ve sağlıklı bi bebebğin olur inşallaaaaaaaahhsağol bircanığımmm inaşlah canımm henüz daha regl olmadımm..Bugün çatlama olalı tahmini 14gün oldu..
Cumaya kadar olmazsam kan tahlili yaptıracağımm...Rabbim hayırlısını versinn inş. meleğimi göndermiştir.
inşş...Çitoscuğmmm inşş..hamişimdirrr..İnşallah bende sizin gibi olurummm...
Rabbim hakkımda hayırlısı ney ise onu versinnn...
Ama ben adet olacak gibi hissediyorum kendimi...
süperr yaaa benimde aynı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
selam canımmm...çok geçmiş olsunnn rabbim sabırlar versinnn
Anneciğine ...Çok zorr kırık ile hiç kalkmadan aylarca yatmakkk...
Rabbim anneciğinin yar ve yardımcısı olsunnn...
Canım benimmm inşş..Nazlı bebeğimm aratmadan gelirrr...Rabbim hakkımda hayırlısını versinnn...Çok yoruldum artıkk...
Tükendimm.. insanlara karşı cevap vermekten sıkıldım...
Çok zorr 7 yıllık evli olup da insanlarım bana acık gibi bakması...
canım çok geçmişler olsunnn...
Bence tek doktor ile kalmayınn ne zor şeydirt kimbilir...
Rabbim yavrucuğuna acil şifalar versinn..
Tez zamanda iyileşsin inşş...Aminnnn...
en güzeli incir kürüymüş canımmm...
Bence forumlardan okuyup bir ilgilen hatta uygula derimm...
valla ayşecimm geri sayım başlaDIII...
ama benim hiçç umudum yokk adet olacak gibi yimmm
10 gündür ağrılarım artıyorr...
üstüne arada kasıklarıma bir sancı giriyor hiç sorma...
Reglim geldi gelecek gibi..
Bakalımm eğer cumaya kadar regl olmaz isemm Cuma günü kan tahlilimi yaptıracağım....
tamam canım yarın baslayayım ben adetime 16 gün varsoğanı yap canım 15 gün 2 gün ara ver sonrada incir kürünü yap 20 gün kadar
ya ismini ben nedense hep beryal zannetmiştimselam canım
merak etme
bu kadar zaman niye bekledin ki
sorsan yazardım benim adım BERNA
canım devamını getiremedim soğanın şimdi tekrar baslıcamgeldiiim yeniden
ablam çağırdı ona gittim oturmaya
öğleden sonra gelirim dedim ama gelemedim kusura bakmayın
vale cnm sen soğan kürü yapıyodun ona devam edemedinmi
ben ibrahim saraçoğlunun sitesinde bi kür bulmuştum tam aklımda yok çıktısını almıştım onuda nereye tıktıysam bulamadım
galiba şöyleydi
önce yumurtalıklarda kist varsa diye soğan kürüyle başlanıyordu
arkasından incir kürü yapılıyordu... inciri ocaktan almadan az önce içine büyük bir havuç konuyordu
incir yumurta oluşması havuç çatlaması içinmiş
soğan kürünü 2 ay üst üste yaptım
sıra incire gelince bi akşam ocakta unutmuşum incir tencerenin dibine tutmuştu kokudan midem bulandı daha devam edemedim
hangi işte istikrarlı oldumki bundada olaydım
neslişim cnm sen napıyon
adet belirtileri var demişsin ama hiç belli olmaz umudunu kaybetme
benim tedaviye başlayan halamın kızı kanaması olunca olmadı bu ay demiş ama 2 gün sonra hamile olduğunu öğrenmiş
hemde ilk denemede tutturmuşlaraferin onlara
ayşe kız henüz bırakmadım tedaviyi ..çünkü daha başlayamadık
tahminlerimde yanılmıyorsam eğer kasımın 25 inde adet olacam
o zamana kadar atış talimi yapıyoz
hedef varmı yokmu onuda bilmiyoz
zemin ıslak, karanlık ...kocikin keskin nişancılığına güveniyomda spermler acemiyolu bilmiyolar , hedefi bulamıyolar
bircan hamile değilmişsin .hakkında hayırlısı olsun cnm
inşallah aratmadan verir rabbim hüma'ya bir kardeş
senin avantajın kızın henüz küçük .. arayı çok açmış değilsin
kaç yaşındasın bu arada merak ettim
yaren sana ve kaynanana çok geçmiş olsun cnm
rabbim şifa versin
gribin tek ilacı dinlenmek ama çocukla oda zor tabiki
kendine iyi bak geçmiş olsun tekrar
elifcim cnm sanada çok geçmiş olsun
junior sütün içine katılamıyormuymuş ishal ilacı dr sorsaydın öyle verseydin
yemeyen çocuk çok kötü oluyor..vildan da bebekken hiçbişey yemezdi sadece şehriye çorbası yerdi..içi dışı şehriye olmuştu
bende yemiyor diye kafaya çok takardım ama şimdi önüne ne koysam yiyor valla yanlışlıkla önüne düşsem beni bile yiycek :18:
belki ısrar etmesen önüne koysan oynayarak kendi yese öyle böyle alışır
Allah kolaylık versin cnm öptüm
bende 24 yasındayım aramızda bi yas varmış canım hakkında hayırlısı neyse o olsunsaol divinty nasip bakalım eşim zaten daha erken diyip duruyo benim yaşım daaha küçük hehe 23üm canım ama ben çocuklarımla birlikte büyümek istiyorum allahım bilir yinede...
canım inşallah rabbim hepimize aynı ay kızımızı nasip ederdivinty nerde kalmıştık senle
bircannnnn
ya neslihan topiği açarken yemin ederim hatim indirecek kada oluyorum senden güzel haber gelecek arkandan valeden daha sonra meltemden bende en son kişi olarak yaza felan pufff
inşallahhhh allahım duy sesimizi duy yarabbbiiimmmm
canım benim inşallah olucak umutsuzluga kapılma ne oluranneciğim canım kızım niye bu kadar inatsın yavrum niye
biz babnla seni çok seviyoruz ve çok istiyoruz
ne olur gel kızım açtım kollarımı seni bekliyorum beklemek çok zor kızım
babn üzülme takma olacak diyor ama başka bişey söylemiyor
oda bende alıştık galiba senin yokluğuna allah vermessede alışacaz başka çaremiz varmı
allahım kimseyi evlat hasreti ile sınamsın ne veririse hayırlısından versin annen ASİ KIZ AYŞEE
ben deldimmmmmmmmmmm:2::2::2::2:
bayramı bitirdimbayramdan sonra annemlerde kaldım kociki yolladım4.gün annesine bende annemde kaldım bi hafta dün aksam döndüm
belki ilişkilerimiz düzelir dedim ama offf offffffffffffffiyiki evlendim iyiki eşim baba olmalı çok hakediyo allahım benim babam gb bi adama 3 evlat vermişse benim eşimde baba olmalı allhım off offfffffffffffffffffff neyse arkadaslar efkar yapmim şimdi allahım bana bize bi evlat versinde hayırlısıyla büyütelim sevgimi vericek bi melek istiyorum sevilmek istiyorum annem desin meleğim istiyorum eşimin göğsüne koyup ikisi uyurken sabaha kadar onları izlemek istiyorum
neyse bu arada 11inde 5 aydır saati saatine gelen adetim hala gelmediaramısta kalsın duymasın gelir mellir 3 ay gelmesede test yapmıcam hıhhhhhhhhhhhhhhhhh ama gelir zatin öfffffffffffffffffff
neyse evime geldim dün aşkam aşkımı çok öslemişim kokusunu bilem canım benimiyiki evlnmişim iyiki bu yuva benim yuvammmmmmmmmmmmmmm bi tek eksiğim yavrum oda canımdan çok sevdiğim eşim için çok istiyorum o baba omalı dayanamıyorum onu eksik bırakmaya allahım diorum eşimin gönlüne göre verrrr o çok cömert o çok iyi kalğli bana vermiosan benim cezamsa bu eşimin hürmetine ver diorum ben gene efkar yaptım kısmasın kimse nolur içimi yazarak dükmek iyi gelio
:26::26::26::26:
BABA EVİ HERKEZİN İLACIDIR BENİ HASTA EDİYO ÇOK DERİN MEVZULAR ALLAH GECİNDEN VERSİN BİŞİ OLSA BABAMA SADECE YAŞAYAMADIKALRIMIZ İÇİN AĞLARIM O KADAR OFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
neslisim insallah hamilesindir
aysem canım senle ben offf offfff duamdasın
kıslar hepicinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
göbem olsun istiyorum emirimle yuvarlanmak offffffffffffff ooooooofffffffffffffffffffffffffff
göbem olsun istiyorum emirimle yuvarlanmak offffffffffffff ooooooofffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?