kızlar bana yumurtalıkların calıştıran bide yumurta artırıarcı kür falan öneriniz varmı ne yapabilirim
ağzından bal damlıyo canım arkadaşımın inşallaaaaahhhh ben inanıyorum artık daha bi ümitliyim
sanada tatlım nasılsın daha iyi gördüm seni maşallahhh diyelimmm
canım benim hepsindede cok güzelsin
senide cocuklarınıda allah nazarlardan esirgesin
merhaba kızlar.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.kusura bakmayın bu bayram kutlaması çok geç oldu.
kızlar bayramda koşturmaca çok oldu gelen giden yemek vs..daha sonra kızım hastalandı halada hasta.kusma ve ishal başladı.maf olduk yemek yemiyor eridi prensesim.bayram bitiminden hemen sonraki gün sabah iki kere kustu akşamda aniden ishal olarak kakasını yaptı ama kızlar öyle böyle değil ayaktayken kakasını yapmış olmasına rağmen ensesine kadar taştı.şok oldum daha sonra tam üstünü değiştirdim acile gidelim hemen dedik çantamı aldım kızım eşimin kucağındaydı aniden bayıldı.çıldırmamak elde değil.gittik acile serum tahlil ne gerekiyorsa yapıldı uzun lafın kısası ne kanda ne idrarda nede dışkıda mikrop yok..gıda zehirlenmeside değil dedi doktor kök dişlerini çıkartıyor şuan büyük ihtimalle ondanmış bu hali.ama hala ishalini kesemedim doktor ilaç verdi su içinde eritilen toz şekilnde ilaçlar.benim kızım suyu dahi zorla içiyor o ilaçlarıda bir iki yudum anca içirebiliyorum.çok üzülüyorum kızlar çok...elimden gelen her şeyi yapıyorum bir bebeğin yiyebileceği her şeyi yaptım ama yemiyor sadece junıor sütünü içiyor inş.en yakın zamanda atlatırız bu rahatsızlığı...geçmişi okuyamadım hepinizi tek tek öpüyorum cnm arkadaşlarım benim.kızım uyuyorken yemek yapayım uyunınca kucağımdan inmiyor..hastalığımız iyileşince sık sık buralarda olurum inş.lütfen kızım için dua edin teyzeleri lütfen.....
selam ben geldim ama ismim array yazıyor ya yani nikim niye ya benim nickim xaysex
hıhhh şimdi oldu
eee nasılsınız kızlar ne var neyok
elif çok geçmiş olsun canım aman şimdiden bakıtta sonra pişman olmayasın
beryal ablam sen nasılsın ya ablam ben senin ismini çok merak ediyom azcık meraklıyımdırda:26::26::26:
valem sen nasılsın seni çok neşeli gördüm maşallah tedaviye sende başlamışsın inşallah hemencik gelir meleğin
neslihan geri sayım başladı sanırım hadi inşallah senden güzel haberler bekloz inşşşşböyle olursun
divinty sen nerdesin he gı hani sen tedaviye başlamıştınnn yoğsam genemi gaytardın yok canım benim arkadşım kaytarmaz dimi kız hee desene
haksever nerelerdesin sesin sedan çıkmıyı iyisindir inşallah:18::18::18:
dyd bebek yaramazlıkmı yapıyur uyyy yirim ben onubiraz laz dilinden konuşam uşağummmmm
kim kaldı ha yarenciğim çok geçmiş olsun canım allah kayın valideni size bağışlamış iyi olanların başına mutlaka bi şi gelirmiş allahım esirgesin aminnnnn
tatlı bebek sen ne zaman doğurcan:26::26::26:
belenayyyy ablam az daha seni unutuyordum kusuruma bakma nasıl oldun iyisiniz dimi bayramı sormuşsşu 12 tane uşak bunların sadece 2 tanesi ölmüş ama geriye bir sürü çocuk çıldırmamak elde degil sabır dedik oturduk
bu arada çevremde okadar hamile kalan varki sabbbııırrr acı ama meyvası çok tatlı olacak ben inanıyorum
incir ve soğan kürü var canım
ibrahim saraçoğlumu ne tam ismini bilemedim onun sitesine bak
neslihancım canım inşallah bu iyi bişeyin habercisidir hamile kaldığımda belim kopuyodu ve kasıklarım acayip ağrıyordu ben adet olucam diye beklemiştim kafanada takmamaya çalış canım inş meleğin gelmiştir annesine:)
inşllah hamilesindir cnm belirtiler aynı oluyor belki meleğin gelmiştirbiraz zaman geçsin kan testi yaptır benimde belim ve kasıklarım çok ağrımıştı sanki adetim olcek gibi o ay hamileydim Allahım gönlüne göre versin
anlaşmış gibi ikimizde aynı şeyi yazmışızbelki içimize doğan gerçek olur inşllahh
Selam canlarım nasılsınız.öncelikle geçmiş bayramınızı kutluyorum.bi saattir geçmişi okuyorum zar zor okudum..çoookkk hastayım şuan bile tek gözüm açık teki kapalı yazıyorum.grip olmuşum.felaket hemde.kolay kolay olmam ama oldummuda feci olurum.neyse biz iyiyiz çok şükür.havalar iyice soğudu..yağız yaramazlığının son haddinde..razıyım yeterki hasta olmasın...kaynanam iki gün önce çatıdan teneke tıkırtısı geliyo die çııkmış düşmüş aşşağı acil ambulansla eskişehire götürmüşler merkezde değiller çünkü orda bişey yapamamışlar..bugün belli olcak nolcağı bilinci açık şükür..leğen kemiği kalça kemiği kırık şimdilik inşallah sadece o kadardır.hafta sonuna denk geldiği için iki gündür bekliyolar hastanedee.bakalım ne dicek doktor.3-6 ay arası kalkmadan yatcak.çok çalışkan çokı tez canlıdır sabah 4 de kalkar kuranını okur biz uyanana kadar su böreğine kadar hepsini yapar..bide kaynanası varki evde off sizde kaynanamı görmüşsünüzzz..inşallah hayırlı haberler alırız..arada girmeye çalışırım.dediğim gibi çok hastayım.annem yağızın doğumgününe yakın gelicekti aralıkta ama şimdei eşim izin alıp giderse annesinin yanına annem erken gelebilr..bakalım işte bugün belli olur hepsi..hepinizi öpüyorum.allaha emanet olun..
ağzından bal damlıyo canım arkadaşımın inşallaaaaahhhh ben inanıyorum artık daha bi ümitliyim
sanada tatlım nasılsın daha iyi gördüm seni maşallahhh diyelimmm
canım benim pozitif düşün olumlu düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun umarım bebişimiz süpriz yapar bu ayyy yüzzünü güldürür
kızz nesliş senin bebek bizim topiğin nazlı bebeği olsun topiği ne zaman acsam sende olumlu haber alıcakmışım gibi hissediyorum
ayyyyyy ben bile heyecanlandım şimdi bakkk :18:
merhaba kızlar.herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun.kusura bakmayın bu bayram kutlaması çok geç oldu.
kızlar bayramda koşturmaca çok oldu gelen giden yemek vs..daha sonra kızım hastalandı halada hasta.kusma ve ishal başladı.maf olduk yemek yemiyor eridi prensesim.bayram bitiminden hemen sonraki gün sabah iki kere kustu akşamda aniden ishal olarak kakasını yaptı ama kızlar öyle böyle değil ayaktayken kakasını yapmış olmasına rağmen ensesine kadar taştı.şok oldum daha sonra tam üstünü değiştirdim acile gidelim hemen dedik çantamı aldım kızım eşimin kucağındaydı aniden bayıldı.çıldırmamak elde değil.gittik acile serum tahlil ne gerekiyorsa yapıldı uzun lafın kısası ne kanda ne idrarda nede dışkıda mikrop yok..gıda zehirlenmeside değil dedi doktor kök dişlerini çıkartıyor şuan büyük ihtimalle ondanmış bu hali.ama hala ishalini kesemedim doktor ilaç verdi su içinde eritilen toz şekilnde ilaçlar.benim kızım suyu dahi zorla içiyor o ilaçlarıda bir iki yudum anca içirebiliyorum.çok üzülüyorum kızlar çok...elimden gelen her şeyi yapıyorum bir bebeğin yiyebileceği her şeyi yaptım ama yemiyor sadece junıor sütünü içiyor inş.en yakın zamanda atlatırız bu rahatsızlığı...geçmişi okuyamadım hepinizi tek tek öpüyorum cnm arkadaşlarım benim.kızım uyuyorken yemek yapayım uyunınca kucağımdan inmiyor..hastalığımız iyileşince sık sık buralarda olurum inş.lütfen kızım için dua edin teyzeleri lütfen.....
kızlar bana yumurtalıkların calıştıran bide yumurta artırıarcı kür falan öneriniz varmı ne yapabilirim
hıhhh şimdi oldu
beryal ablam sen nasılsın ya ablam ben senin ismini çok merak ediyom azcık meraklıyımdırda:26::26::26:
valem sen nasılsın seni çok neşeli gördüm maşallah tedaviye sende başlamışsın inşallah hemencik gelir meleğin
neslihan geri sayım başladı sanırım hadi inşallah senden güzel haberler bekloz inşşşşböyle olursun
divinty sen nerdesin he gı hani sen tedaviye başlamıştınnn yoğsam genemi gaytardın yok canım benim arkadşım kaytarmaz dimi kız hee desene
dyd bebek yaramazlıkmı yapıyur uyyy yirim ben onubiraz laz dilinden konuşam uşağummmmm
kim kaldı ha yarenciğim çok geçmiş olsun canım allah kayın valideni size bağışlamış iyi olanların başına mutlaka bi şi gelirmiş allahım esirgesin aminnnnn
belenayyyy ablam az daha seni unutuyordum kusuruma bakma nasıl oldun iyisiniz dimi bayramı sormuşsşu 12 tane uşak bunların sadece 2 tanesi ölmüş ama geriye bir sürü çocuk çıldırmamak elde degil sabır dedik oturduk
bu arada çevremde okadar hamile kalan varki sabbbııırrr acı ama meyvası çok tatlı olacak ben inanıyorum
selamlar canlarım
bi bakıp kaçacam öğleden sonra geri gelirimöpüyorum hepinizi bye
evet biliyorum o kürü denenmiştimde soganı yekrarmı denesem acaba
hıhhh şimdi oldu
selam canım
merak etme
bu kadar zaman niye bekledin ki
sorsan yazardım benim adım BERNA
selam canım
merak etme
bu kadar zaman niye bekledin ki
sorsan yazardım benim adım BERNA
Bernammm nasılsınnnn:)))) Ohbe benden başkada artık topikde ismini bilenler varrr...
Bu arada bernacımm ben senin ismini hiç merak etmemiştimm hatta yüz yüze gelince bile Beryal diyordum hatırlıyor musunn...
Çünkü ismini gerçekten BERYAL sanıyordummm..:))))) Hep gülüyorumm bunu hatırlayınca...
tahmin etmiştim zaten
memnun oldum bende AYŞEEEEEE
aman ne bilim aklıma yeni geldi pekde severim berna ismini
AYŞE ismi nasılllll
bende biliyodum facede berna diye kayıtlıydıya ordan
bernanın ber'i kocasının adınında yal'ıberyal ama ne uymuş süper nik olmuş
kız benim sana hep ayse diyesim var
nik alırken niye "ş" li almadın
sizin klavyede "ş" yokmu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?