meltemcim bak bu habere çok mutlu oldum bitanemmm inşallah bu ay hamiş haberlerinizi alırımda banada moral olur umut olur yaaa yüce rabbim isteyen herkese taz vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahvale hoşgeldin cnm
demek kursa yazıldın
iyi yapmışsın çok sevindim senin için farklı bi uğraş olur
kurdele nakışı modellerini paylaş bizimle bende amatörce bişeyler yapmaya çalışıyorum...aman nerden öğrendiydim diyorum bazen..her gören istiyor banada yap diye
25 tane havlu yapmışımdır ama daha benim bile yok
valem dr gittim 21 mm sağda , 15 mm solda 2 tane sağlıklı yumurtam varmış
rahim kalınlığımda güzelmiş
21 mm olanı değerlendirmek için ovitrelle vurundum dün
bundan sonrası ev ödevi
21 mm olan yawrımı tutturamaz kaçırırsak 15 mm olan yedek yawrım devreye girecek
oda haftaya kadar büyüyüp kendiliğinden çatlayabilirmiş
dr bu ay 2 şansın var dedi
şansım yüksekmiş
hayırlısı olsun ..hakkımda ne hayırlıysa onu versin rabbim
olmazsa üzülmüycem..artık alıştım kırmızı görmeye...hem biliyonmu kırmızı bana çok yakışıyor
bu haberde çok güzel inşallah raporunu birdaha kullanman nasip olmaz diyelim gelsin bebişinnn bu ayy inşallahbu ay şanslıyım..şansım döndü
dr bana rapor çıkarttı..ovitrelleye verdiğiniz paranın %20 sini geri alabilirsiniz eczaneden bu raporla dedi
eczacı tanıdıktı..yaşım kurtarıyormuş iğneye verdiğimiz paranın hepsini geri alabiliyormuşuz
dün 75 tl verdik ovitrelleye..bugün paramızı geri aldık eczaneden
saol canım allah razı olsun bitanem benim moralim sizlerin hamiş haberlerinizi aldığımda daha çok yerine gelecek iyiki varsınız içimi döküyorumda moralim yerine geliyor allah hepinizden razı olsunilter cnm rabbim şifa versin sana
dualarımız hep seninle
inşallah Allahın izniyle ameliyatını olacan ve kurtaracan
aklına kanser falan getirme..değilsindir inşallah
yazarken bile elim gitmedi evlerden uzak olsun o illet
cnm sana şimdi moral lazım
moralini yüksek tut lütfen
bebişin geç gelsin ..yeterki sen sağlıklı ol varsın 1 sene sonra olsun cnm
maşallah bugün sayfalar akmış gitmiş
geçmişi okudum
bende sivaslıyım..bu arada dikkatimi çekti ne çok izmirli kız var bizim topikte
belenay
beryal
bircan
hakca
escales
ben sizin yerinizde olsam şimdiye elli kere buluşup tanışmıştım
ama durunbir araya gelmeyin ben kıskanırım
valem ne yapayım bitanem pazartesi doktoruma gittim utrason görüntülerine baktı ve acil ameliyat dedi en geç 1 ay içinde ameliyat olmam gerekiyormuş şimdi iyi bir cerrah arıyorum bulunca ameliyat olacam sanırım ama kafam çok karışık bir iki doktora dahamı sorsam diyorum bazen şimdilik ameliyat olucam yani ameliyat sonucuna görede ne yapacağına karar verecek doktor
canım hayırlısıyla sıkıntılarını atlat allahın izniyle geri gelir paraşimdilik iyiyim canım bende sana baktım durdum nerdesin diye misafirleri gitmedi bu kızın dedim kendi kendime anlatığım gibi şimdi ameliyat için doktor araştırıyorum büyük ihtimal izmirde olacam ameliyatı bakalım hayırlısı artık dedik bebek hayellerim biraz ertelendi gibi bebek tedavisi için biraz paramız vardı oda buraya gidecek sanırım hayırlısı diyelim yapacak birşey yok yani
canım benim cok güzel haber bunlar inşallahhhh bu ay bebişin tutunur sanavale hoşgeldin cnm
demek kursa yazıldın
iyi yapmışsın çok sevindim senin için farklı bi uğraş olur
kurdele nakışı modellerini paylaş bizimle bende amatörce bişeyler yapmaya çalışıyorum...aman nerden öğrendiydim diyorum bazen..her gören istiyor banada yap diye
25 tane havlu yapmışımdır ama daha benim bile yok
valem dr gittim 21 mm sağda , 15 mm solda 2 tane sağlıklı yumurtam varmış
rahim kalınlığımda güzelmiş
21 mm olanı değerlendirmek için ovitrelle vurundum dün
bundan sonrası ev ödevi
21 mm olan yawrımı tutturamaz kaçırırsak 15 mm olan yedek yawrım devreye girecek
oda haftaya kadar büyüyüp kendiliğinden çatlayabilirmiş
dr bu ay 2 şansın var dedi
şansım yüksekmiş
hayırlısı olsun ..hakkımda ne hayırlıysa onu versin rabbim
olmazsa üzülmüycem..artık alıştım kırmızı görmeye...hem biliyonmu kırmızı bana çok yakışıyor
bende adanalı ama burdurda ikamet ediyommaşallah bugün sayfalar akmış gitmiş
geçmişi okudum
bende sivaslıyım..bu arada dikkatimi çekti ne çok izmirli kız var bizim topikte
belenay
beryal
bircan
hakca
escales
ben sizin yerinizde olsam şimdiye elli kere buluşup tanışmıştım
ama durunbir araya gelmeyin ben kıskanırım
maşalahh allahım nazarlrdan esirgesin tüm bebelerimizievet büyüdü gülüm büyüdü ama saolsun bizide büyüttü valla :18:
evet canım maşallah sanada hergün böyle olsak keşkeevet canım maaşallah.bugün hiç kalmadığım kadar uzun kaldım aman nazar değmesin topiğimize.ama birazdan çıkıcam kızım uyumak üzere.
Selam canlarım
ben ve defne daha iyiyiz çok şükür
alıntı yaparak cevap yazmaya çalıştım çok kez ama olmuyor
umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girerim daha sık
geçen gün senle valeyi rüyamda gördüm kanki tabi sizi değilde bu şekilde topikte yazışıyoz ikinizde test yaptırmışınız hamileyiz diye müjde veriyonuz hayrolsun rüyam gerçeğe döner inşllah :26:seni okadar kafaya takmışımki rüyamda bile senle uğraşıyombu ay şanslıyım..şansım döndü
dr bana rapor çıkarttı..ovitrelleye verdiğiniz paranın %20 sini geri alabilirsiniz eczaneden bu raporla dedi
eczacı tanıdıktı..yaşım kurtarıyormuş iğneye verdiğimiz paranın hepsini geri alabiliyormuşuz
dün 75 tl verdik ovitrelleye..bugün paramızı geri aldık eczaneden
meltemcim bak bu habere çok mutlu oldum bitanemmm inşallah bu ay hamiş haberlerinizi alırımda banada moral olur umut olur yaaa yüce rabbim isteyen herkese taz vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu haberde çok güzel inşallah raporunu birdaha kullanman nasip olmaz diyelim gelsin bebişinnn bu ayy inşallah
saol canım allah razı olsun bitanem benim moralim sizlerin hamiş haberlerinizi aldığımda daha çok yerine gelecek iyiki varsınız içimi döküyorumda moralim yerine geliyor allah hepinizden razı olsun
bitanem bende izmire çokk yakınımm hatta beryalle aramızda 20 km gibi bir mesafe varr ama biz bir türlü bir araya gelmekdik ama ben allah nasip ederse defne bebeği ve doruk paşayı görmek istiyorum şu işlerim bir yoluna koyayım onların yanına gidicem mutlaka sende gel kuşum beraber gidelim hatta bu yaz tatilinde buraya gelin
canım benim cok güzel haber bunlar inşallahhhh bu ay bebişin tutunur sana
bende bebeği falan düşünmüyorum verdim nakışa kendimi çanta yapıyom kız
meğersem ben becerikliymişimde haberim yokmuşbitince resmini atarım
bu arad raporda çıkmış sevindim bizde çıkarmıştık çok işimize yaradı
hadi bakem iyi çalışın dersinizeeeeeeee
bende adanalı ama burdurda ikamet ediyom
herkes yazınca içimden geldi yazmak
geçen gün senle valeyi rüyamda gördüm kanki tabi sizi değilde bu şekilde topikte yazışıyoz ikinizde test yaptırmışınız hamileyiz diye müjde veriyonuz hayrolsun rüyam gerçeğe döner inşllah :26:seni okadar kafaya takmışımki rüyamda bile senle uğraşıyomaman şansın bol olsun dilini ısır totonuda kaşı nazar değmesin
güle güle cnm vildoşu öp benim içinhayır olsun inşallah citosum
bu aralar herkesin rüyalarını süslüyorumherkes beni görüyo ne hikmetse hayırlısı bakalım inşallah rüyan çıkar cnm
ben gidiyim vildanla ders çalışacaz
yarın görüşürüz inşallah topikdaşlarım öpüyorum hepinizi
citos bak "kenan ışık veda" ve "yavuz bingöl annem" dinle benden sana gelsin
annem şarkısını barış akarsudan daha çok seviyorum ama o canlı yayın çekimi stüdyo değil
bu arada ben barış akarsuya hala çok üzülüyom
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
alime biliyor canım allah razı olsun hep yanımdalar zaten onlarda olmasa bilmiyorum ne yapardım hayırlısıyla sağlığıma bir kavuşayımda yüce rabbim elbet bir hal caresini verir dua etmekten başka ne yapabilirimki zatencanım hayırlısıyla sıkıntılarını atlat allahın izniyle geri gelir para
için rahat edecekse sor bi kaç dr daha herşeyde var bi hayır be gülüm
en azından bütün tedaviyi baştan aşağı olduktan sonra bebişinde sende sağlıklı bi şekilde buluşursunuz
hiç olumsuz düşünme olumlu düşün allahın izniyle bu işten alnını akıyla çıkacaksın
rabbim sabır sağlık versin hepimiz bişeyler ile sınanıyoruz rabbim sınavımız gecirmeyi nasip etsin
ailenlere söyledinmi sana destek olan varmı yanında
gel bitanem gel ikna et eşini bende bu arada senin denize girebileceğin yerler varmı onu araştırayım canım benim zaten yaza hamiş olacağın için denize çok fazla giremezsinsaol cnm
inşallah güzel haberlerin devamı gelir
senden de güzel haberler bekliyoruz bitanem
biz her sene mersin susanoğluna gidiyoz tatile
kociki ikna edebilsem izmire kırdıracam direksiyonu ama oralarda rahat denize gireceğin yer yok diye gitmek istemiyor
nasip kısmet işleri bi bakmışım yolum izmirede düşmüş
yani inşallah
görmediğim bir ege kaldı orayıda fethetmek istiyom
şimdilik iyiyim canım bende sana baktım durdum nerdesin diye misafirleri gitmedi bu kızın dedim kendi kendime anlatığım gibi şimdi ameliyat için doktor araştırıyorum büyük ihtimal izmirde olacam ameliyatı bakalım hayırlısı artık dedik bebek hayellerim biraz ertelendi gibi bebek tedavisi için biraz paramız vardı oda buraya gidecek sanırım hayırlısı diyelim yapacak birşey yok yani
teşekkür ederim cnmgüle güle cnm vildoşu öp benim için
olur dinlerimbendende sana mustafa ceceliden eksik gelsin
bende çok üzüldüm barış akarsuya allah rahmet eylesin her ölüm erken ama yapacak bişi yok alnımıza ne yazıldıysa o
alime biliyor canım allah razı olsun hep yanımdalar zaten onlarda olmasa bilmiyorum ne yapardım hayırlısıyla sağlığıma bir kavuşayımda yüce rabbim elbet bir hal caresini verir dua etmekten başka ne yapabilirimki zaten
gel bitanem gel ikna et eşini bende bu arada senin denize girebileceğin yerler varmı onu araştırayım canım benim zaten yaza hamiş olacağın için denize çok fazla giremezsin
iyi gecelerrrrrr
ben bu saatte uyumamhahahyyy günaydınnn napıyon kız bu saatte pc başıında hadi hadi şimdi takılma zamanı değil halvet zamanı hadi bakam bizden hayır yok bari 2012 nin ilk gebesiii sen ol inşallahhhahhhhhhhhh
günaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz
divinty sen nasılsın vildana kardeş gelecek ben hiissediyom hayırlısı
ben bu saatte uyumamtv de bu saatte çok güzel filmler oluyor +18 onları izlerim kocik pc ye bakarken
+ 18 dediysem yanlış anlama genelde korku gerilim gizem tarzı filmleri demek istemiştim
gerim gerim gerilmeye bayılıyom
kocikim 2 dakka pc nin başından kalkmıştı hemen ben oturdum bi iyi geceler yazıyım dediydim
günaydın ayse..kapanışı ben yapmıştım açılışı sen yapmışsın
demekki bugün ev sahibi sensin..gel evinin başında dur gelene hoşgeldin de gideni yolcu et kapıya kadar
AYYY hayırlısı bakalım inşşaaaalllaaah müjdeli haberi veriiriz rüyanda vesile olurgeçen gün senle valeyi rüyamda gördüm kanki tabi sizi değilde bu şekilde topikte yazışıyoz ikinizde test yaptırmışınız hamileyiz diye müjde veriyonuz hayrolsun rüyam gerçeğe döner inşllah :26:seni okadar kafaya takmışımki rüyamda bile senle uğraşıyomaman şansın bol olsun dilini ısır totonuda kaşı nazar değmesin
saol bacım ya kendimce bişeler yapmaya çalışıyom işte kurs hocası begendihayırlısı olsun valem valla artık eskisi kadar kafaya takmıyorum
herşey relaxsaldım kendimi çayıra mevlam kayıra
doktora gitmek benim için görev , söylediklerini yapmak ödev olmuş
sanki okula gidiyorum yeniden mezun olacam :) diplomamda altına yapan, ağlayan ,hiç isteği bitmeyen bir bebek :18:
ayyy içim bi tuhaf oldu
tam 4 sene 3 ay önce karar vermişim 2. kez anne olmaya :)hayırlısı
ellerine sağlık cnm çantanı güle güle kullan
tabiki yeteneklisindir sen içinde daha ne cevherler varda sen açığa çıkarmıyonosmaniyeli bacım benim
hahahyyy günaydınnn napıyon kız bu saatte pc başıında hadi hadi şimdi takılma zamanı değil halvet zamanı hadi bakam bizden hayır yok bari 2012 nin ilk gebesiii sen ol inşallahhhahhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?