Dokuz Doğuranlar

bu ay şanslıyım..şansım döndü
dr bana rapor çıkarttı..ovitrelleye verdiğiniz paranın %20 sini geri alabilirsiniz eczaneden bu raporla dedi
eczacı tanıdıktı..yaşım kurtarıyormuş iğneye verdiğimiz paranın hepsini geri alabiliyormuşuz
dün 75 tl verdik ovitrelleye..bugün paramızı geri aldık eczaneden

ilter cnm rabbim şifa versin sana
dualarımız hep seninle
inşallah Allahın izniyle ameliyatını olacan ve kurtaracan
aklına kanser falan getirme..değilsindir inşallah
yazarken bile elim gitmedi evlerden uzak olsun o illet
cnm sana şimdi moral lazım
moralini yüksek tut lütfen
bebişin geç gelsin ..yeterki sen sağlıklı ol varsın 1 sene sonra olsun cnm

maşallah bugün sayfalar akmış gitmiş
geçmişi okudum
bende sivaslıyım..bu arada dikkatimi çekti ne çok izmirli kız var bizim topikte
belenay
beryal
bircan
hakca
escales

ben sizin yerinizde olsam şimdiye elli kere buluşup tanışmıştım
ama durun bir araya gelmeyin ben kıskanırım

meltemcim bak bu habere çok mutlu oldum bitanemmm inşallah bu ay hamiş haberlerinizi alırımda banada moral olur umut olur yaaa yüce rabbim isteyen herkese taz vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
bu haberde çok güzel inşallah raporunu birdaha kullanman nasip olmaz diyelim gelsin bebişinnn bu ayy inşallah
saol canım allah razı olsun bitanem benim moralim sizlerin hamiş haberlerinizi aldığımda daha çok yerine gelecek iyiki varsınız içimi döküyorumda moralim yerine geliyor allah hepinizden razı olsun

bitanem bende izmire çokk yakınımm hatta beryalle aramızda 20 km gibi bir mesafe varr ama biz bir türlü bir araya gelmekdik ama ben allah nasip ederse defne bebeği ve doruk paşayı görmek istiyorum şu işlerim bir yoluna koyayım onların yanına gidicem mutlaka sende gel kuşum beraber gidelim hatta bu yaz tatilinde buraya gelin

canım hayırlısıyla sıkıntılarını atlat allahın izniyle geri gelir para
için rahat edecekse sor bi kaç dr daha herşeyde var bi hayır be gülüm
en azından bütün tedaviyi baştan aşağı olduktan sonra bebişinde sende sağlıklı bi şekilde buluşursunuz
hiç olumsuz düşünme olumlu düşün allahın izniyle bu işten alnını akıyla çıkacaksın
rabbim sabır sağlık versin hepimiz bişeyler ile sınanıyoruz rabbim sınavımız gecirmeyi nasip etsin
ailenlere söyledinmi sana destek olan varmı yanında
canım benim cok güzel haber bunlar inşallahhhh bu ay bebişin tutunur sana
bende bebeği falan düşünmüyorum verdim nakışa kendimi çanta yapıyom kız
meğersem ben becerikliymişimde haberim yokmuşbitince resmini atarım
bu arad raporda çıkmış sevindim bizde çıkarmıştık çok işimize yaradı
hadi bakem iyi çalışın dersinizeeeeeeee
bende adanalı ama burdurda ikamet ediyom
herkes yazınca içimden geldi yazmak

evet büyüdü gülüm büyüdü ama saolsun bizide büyüttü valla :18:
maşalahh allahım nazarlrdan esirgesin tüm bebelerimizi
evet canım maaşallah.bugün hiç kalmadığım kadar uzun kaldım aman nazar değmesin topiğimize.ama birazdan çıkıcam kızım uyumak üzere.
evet canım maşallah sanada hergün böyle olsak keşke
Selam canlarım
ben ve defne daha iyiyiz çok şükür
alıntı yaparak cevap yazmaya çalıştım çok kez ama olmuyor

umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girerim daha sık

canım sevindim iiyi olmanıza öp kızımızı bizim için

geçen gün senle valeyi rüyamda gördüm kanki tabi sizi değilde bu şekilde topikte yazışıyoz ikinizde test yaptırmışınız hamileyiz diye müjde veriyonuz hayrolsun rüyam gerçeğe döner inşllah :26:seni okadar kafaya takmışımki rüyamda bile senle uğraşıyomaman şansın bol olsun dilini ısır totonuda kaşı nazar değmesin

saol cnm
inşallah güzel haberlerin devamı gelir
senden de güzel haberler bekliyoruz bitanem

biz her sene mersin susanoğluna gidiyoz tatile
kociki ikna edebilsem izmire kırdıracam direksiyonu ama oralarda rahat denize gireceğin yer yok diye gitmek istemiyor
nasip kısmet işleri bi bakmışım yolum izmirede düşmüş
yani inşallah
görmediğim bir ege kaldı orayıda fethetmek istiyom

hayırlısı olsun valem valla artık eskisi kadar kafaya takmıyorum
herşey relax saldım kendimi çayıra mevlam kayıra
doktora gitmek benim için görev , söylediklerini yapmak ödev olmuş
sanki okula gidiyorum yeniden mezun olacam :) diplomamda altına yapan, ağlayan ,hiç isteği bitmeyen bir bebek :18:
ayyy içim bi tuhaf oldu
tam 4 sene 3 ay önce karar vermişim 2. kez anne olmaya :) hayırlısı

ellerine sağlık cnm çantanı güle güle kullan
tabiki yeteneklisindir sen içinde daha ne cevherler varda sen açığa çıkarmıyon osmaniyeli bacım benim

hayır olsun inşallah citosum
bu aralar herkesin rüyalarını süslüyorum herkes beni görüyo ne hikmetse hayırlısı bakalım inşallah rüyan çıkar cnm

ben gidiyim vildanla ders çalışacaz
yarın görüşürüz inşallah topikdaşlarım öpüyorum hepinizi

citos bak "kenan ışık veda" ve "yavuz bingöl annem" dinle benden sana gelsin
annem şarkısını barış akarsudan daha çok seviyorum ama o canlı yayın çekimi stüdyo değil
bu arada ben barış akarsuya hala çok üzülüyom
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

güle güle cnm vildoşu öp benim için
olur dinlerim bendende sana mustafa ceceliden eksik gelsin
bende çok üzüldüm barış akarsuya allah rahmet eylesin her ölüm erken ama yapacak bişi yok alnımıza ne yazıldıysa o

alime biliyor canım allah razı olsun hep yanımdalar zaten onlarda olmasa bilmiyorum ne yapardım hayırlısıyla sağlığıma bir kavuşayımda yüce rabbim elbet bir hal caresini verir dua etmekten başka ne yapabilirimki zaten

gel bitanem gel ikna et eşini bende bu arada senin denize girebileceğin yerler varmı onu araştırayım canım benim zaten yaza hamiş olacağın için denize çok fazla giremezsin

selam canım yorumunu okudum ben sana izmirde 2 dr önerebilirim dr levent erkan veya dr ömer südekan ikiside izmirin en iyi dr larından benim aşılamamı ömer südekan yaptı doğumumu levent beye geçtim o yaptırdı...

teşekkür ederim cnm

ya hamileyken denize niye girilmiyo :26:
30 seneden sonra bulmuşum hemen kaybetmek istemiyom :84:valla öyle bi yasak gelsin şekeri elinden alınmış çocuk gibi üzülürüm
ben gene duramam en azından ayaklarımı sokarım

günaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz
beryal ablam nasılsın depne nasıl geçtimi sarılığı inşallah bol bol sütün olur doruk nasıl ikisinde öp benim terime
divinty sen nasılsın vildana kardeş gelecek ben hiissediyom hayırlısı
haksever kuşum sen nasılsın iyisindir inşallahhhhhh:26::26:
valem dikiş nakış kursunamı başladın inşallah herşeyi öğrenirsin evde durma canım git kafa dağıt biraz valla benim kaynana olmasa bende gitcem kafa dağıtmak için malum karıyı bir yere koyup gidemiyom
neslihan sen nerelerdesin canım inşallah iyisindir:26::26::26:
ilter çakır en doğru kararı sen verirsin canım ama ihmale gelmez biliyosun inşallah o bahsettiğin değildir ismini yazmak bile istemiyom hakkında hayırlısı olsun
yaren canım sana çok üzülüyom inşallah bu sıkıntılı günlerin geçecek yerine neşeli günler gelecek nasıl eşin yağız sen iysinizdir inşallah:26::26:
bircan sen nasılsın belenayla görüşürsen selam söyle geçmiş olsun dileklerimi söyle inşallah onlarda iyilerdir
elifciğim canım çok üzüldüm allah bin belalrını versin haram lokma nasıl geçiyor bu insanların boğazından ben anlayamıyom canım asıl olan eşin ve sana olmuş ya çok üzgünüm ne yazıkki bu devirde kardeşine bile güven yok
escales hakca çitos maviş bidaha gelmedi umarım iyidir dyd de iyidir sumoş cemrem
tabi saysam kızlarımız çok ama ne yazıkki burayı untuyorlar canları saolsun hepinizi öpüyom

hahahyyy günaydınnn napıyon kız bu saatte pc başıında hadi hadi şimdi takılma zamanı değil halvet zamanı hadi bakam bizden hayır yok bari 2012 nin ilk gebesiii sen ol inşallahhhahhhhhhhhh
ben bu saatte uyumam tv de bu saatte çok güzel filmler oluyor +18 onları izlerim kocik pc ye bakarken
+ 18 dediysem yanlış anlama genelde korku gerilim gizem tarzı filmleri demek istemiştim
gerim gerim gerilmeye bayılıyom
kocikim 2 dakka pc nin başından kalkmıştı hemen ben oturdum bi iyi geceler yazıyım dediydim
günaydınnn kızlarrrrnasılsınızzz

divinty sen nasılsın vildana kardeş gelecek ben hiissediyom hayırlısı

günaydın ayse..kapanışı ben yapmıştım açılışı sen yapmışsın
demekki bugün ev sahibi sensin..gel evinin başında dur gelene hoşgeldin de gideni yolcu et kapıya kadar

valla hiç gelen yok hatta sende yoksunn.. hımm korku filmi ha ayy benim eltide çok izler anlatır o anlatırken ben korkarımböle bakarım ben çok korkarım vlla
ya ben akşam 23.00 da yattım sabah 07.00 da kalkıyom ama uykuyu hiç alamıyom

AYYY hayırlısı bakalım inşşaaaalllaaah müjdeli haberi veriiriz rüyanda vesile olur
saol bacım ya kendimce bişeler yapmaya çalışıyom işte kurs hocası begendi
renk uyumu falan güzel oldu dedi bende takmayacağım artık
kurdele nakışına öyle bi alıştımki çok sevdim elimden bırakasım gelmiyo
senide iyi gördüm maşallahhhh ödevlerine iyi çalış akıllı öğrencim benim
hayırlı haberler bekliyoz senden kız benim evlendiğim senemi karar verdin 2. ye
bende 2008 mayıstan beri 1 çocuk için çabalıyom desen çalışmalara aynı başlamışız
bugün dr gittiim divim idrar yolu enfeksiyon olmuşum tuvaletimi yaparken ağrıyi
senden sonra bana geçti herhalde sen nasıl oldun
hahahyyy günaydınnn napıyon kız bu saatte pc başıında hadi hadi şimdi takılma zamanı değil halvet zamanı hadi bakam bizden hayır yok bari 2012 nin ilk gebesiii sen ol inşallahhhahhhhhhhhh

ayşemmm nasılsın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…