misafirlerim gitti çok şükür yüzümüz akıyla yolcu ettim
benden haberle kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yarın dr gidicem
kursa başladım halk eğitimde sabahları dikiş nakış kursuna gidiyorum
kurdele nakışına başladım çok zevkliymiş onunla ugraşırke herşeyi unutuyorum
benden bunlar var sizler neler yaptınız ben gelmeyeli
BERYALCİM geçmiş olsun kızımız çok şükür iyiymiş bi daha sıkıntı yaşatmasın rabbim
ELİFİM hep aklımdasın msn den mesaj attım bi kaç kere gelmedi sanırım
İLTERCİM sen ne yaptın acaba umarım iyisindir
BELENAY ablamada geçmiş olsun rahtsızmış
DİVİM SANA DR NE DEDİ TAM OLARAK
AYŞEM HAKSEVER HAKÇA BİRCAN CEMRE NESLİHAN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR UMARIM
kızlar kusura bakmayın kısa süreli bir elektrik kesintisi oldu.
bende İzmirliyimmmm
saol canım benim tşk ederim inşallah temiz çıkar sonuçlar bakalım
biliyorum bitanem unutmadığını bende seni unutmadım hep aklımdasın
herşey geçiyor unutma herşeyin başı sağlık
tşk ederim canım sende hoşgeldin
saol bitanem
hadi neresindensin canım ben kemalpaşadayım
hayırlı günler kızlar nasılsınız escales hoşgeldin canım beni hatırladın bilmem eski nick osmaniye80
hg canım nasılsın?
hatırlamaz olurmuyım canım sende hoşgeldinhayırlı günler kızlar nasılsınız escales hoşgeldin canım beni hatırladın bilmem eski nick osmaniye80
sıkma canını inşallah sonuçlar güzel çıkarsaol canım benim tşk ederim inşallah temiz çıkar sonuçlar bakalım
biliyorum bitanem unutmadığını bende seni unutmadım hep aklımdasın
herşey geçiyor unutma herşeyin başı sağlık
tşk ederim canım sende hoşgeldin
saol bitanem
burasıda aynı vallaslm kızlar nasılsınız bakalımm çok soğuk yaaa
annemler üçyolda oturuyor
hatırlamaz olurmuyım canım sende hoşgeldin
sıkma canını inşallah sonuçlar güzel çıkar
burasıda aynı valla
sen heralde gurbettesin canım
hoşbulduk sende hoşgeldin eskiler geldi aklıma hamile oldugun daha dün gibi
senin paşa büyümüş bile maşallah süphanallah
hatırlamaz olurmuyım canım sende hoşgeldin
sıkma canını inşallah sonuçlar güzel çıkar
burasıda aynı valla
sen heralde gurbettesin canım
hoşbulduk iyiyim canım sohbet koyu masalah
olsun genede yakınsın memleketine canımevet canım denizlideyiz.evleneli 13 yıl olduevlendiğimizde Antalyaya gelin gittim daha sonra buraya geldik.
evet canım maaşallah.bugün hiç kalmadığım kadar uzun kaldım aman nazar değmesin topiğimize.ama birazdan çıkıcam kızım uyumak üzere.
selam canım şükürler olsun defne ve beN DAHA İYİYİZgünaydın beryalcim nasılsın? Doruk paşamız,defne nasıl?ağrıların var mı?daha geçmişi okuyamadım.hemen yazdım.
SENİNDE YENİ YILIN KUTLU OLSUN CANIMgünaydın kızlar...herkesin yeni yılı hayırlı ve uğurlu olsun inş.bana bu 2012 hiç iyi gelmedi maf olduk kızlar.eşim çok iyi tanıdığımız ve güvendiğimiz ayrıca yıllardır ailecek görüştüğümüz biri tarafından dolandırıldı.....adam borç istedi bizde biliyoruzya üzüldük zor durumda dedik verdik meğer herkesden istemiş ve şuan ortada yok....kimse bilmiyor nerde olduğunu bir günde 42.000 tl miz uçtu gitti..olan bize oldu şimdi o adam yüzünden ben sıkıntı çekiyorum eşim ruh gibi oldu ne yaparız diyor çünkü kredi çekmişti o adam için...kimseye güvenmemek gerekiyormuş ya da inanmamak.cana geleceğine mala gelsin dedik başka çare yok...neyse zaten beni hatırlayan ya da merak edende olmamış ya işte bende dertleşmek için geldim yazdım allah her şeyi gönlünüzce versin arkadaşlarım yeni yılda kucaklarınız bebişlerle dolsun.....
SAĞOL CANIM TOPRAĞIM SENDE HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİNcanım çok ama çok sevindim ikinci bebişinde gelmiş almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün inşallah sende tez zamanda eski haline dönersin kıyamam ben sana canım benim allah nazarlardan korusun sizleri canlarım benim
CANIM BENİM HOŞGELDİN ÇOK MERAK ETTİM SENİarkadaşlar çok uzun bi aradan sonra anca geldim hamileydim yaklaşık 7 ay kanama tehlikesiyle zor bi hamileleik geçirdim sonu mu meleğim benimle hepinize çok slm
yerim ben doruk paşamı
abilik nasıl yakışmıştır kim bilir
ikisinin birlikte resimlerine baktım çok güzel çıkmışlar
tek çocuklu kızlar bence zor mor demeyin çocuklarınıza kardeş yapın
diyene bak benim kız yalnız
selam cnm
dün dr gittim
21 mm sağda 15 mm solda 2 tane yumurtam var
bugün ovitrelle vurundum
2 şansım varmış bu ay.. 21 mm olan için iğne oldum ...bunu kaçırırsak haftaya diğeri büyüyüp kendiliğinden çatlayabilirmiş
inşallah biri tutar
Hg escales
gözün aydın aysen allah analı babalı büyütsün
CANİKOM DORUKUN ESKİ YARAMAZLIĞI YOK BEBEĞİDE BAŞKALARINDAN KISKANIYOR ANNE BEBİŞ AL DİYOR KİMSEYE ELLETMİYOR AMAN MAŞALLAH ŞU AN İÇİN İYİ GİDİYORUZkızlar dün dr yumurta kontrolüne gitmiştim
21 mm sağda 15 mm solda iki tane nur topu gibi yumurtam var..ellerinizden öperler teyzeleri
bugün ovitrelle vurundum.. Bundan sonrası ev ödeviHakkımızda hayırlısı olsun
olmazsa üzülmüycem..artık tepki veremiyorum alıştım her ay kırmızı kartla oyun dışı kalmaya
beloşum geçmiş olsun cnm
bircan selamımızı söyle beloşumuza ..kendisi ve bebişimiz iyi olsunlar , senden arada iyi haberlerini alalım kendisi gelmesin dinlensin
allaha emanet olun beloşum ve prensesi
neslişim sen nerelerdesin cnm hiç görünmüyorsun
merak ettim :26: Inşallah iyisindir cnm
valem yatılı misafirlerin daha gitmedilermi
ilter sen nasılsın cnm
ameliyat olacanmı.
ayse , haksever , citos , dyd , cmrm , hakca , elif , bircan , beryal , okyanus , dilnur , yaren ve adını sayamadığım bütün topikimizin kızları hepinizi öpüyorum
sitem etmeyin lütfen.. Sizin bebekler oldu gelemediniz.. Biz kalanlarda ayakta tutmaya çalıştık topiği..anca bu kadar oldu..araya soğukluk girdi
kopmaya kopamıyoruz ama girip eskisi gibide paylaşım yapmıyoruz
AMİN CANIM BENİM İYİ VE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMBeryalim defneyi ay depneyi öp benim için oyy yavrum doruk abi olduda kardesine abilik yapıyo valla çok duygulandımBende istiyorum bendee dualarını bekliyorum canım dikişlerin hemen geçsin rabbim şifa versin bol sütlerin olsun depnede tombik kız olsun inşallah ileşmesine çok sevindim canım
Bana gelince ben iyiyim kızlar nabalım kasıklarım ağrıyo ve akıntım var yumuslar büyüyo belkide çatladı yani nabayım kendi kendimin doktoru oldum bu sıra eşim dio çatladımı bende canım istiyosa çatladı diyommhoppp işee
Hehheeeeeeeee bu arada aktardan karışık bitki cayı aldım onu içiyorum
OYYYY MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ TA 2 YAŞINI DOLDURACAKbu aralar bende strese girdim benim ufaklığın yaş gününü yapacağız ki gelenlerde bayağa çok olacak 20 çeşite yakın hazırlık yapmayı düşünüyorum her şeyi aldık inanın varya uykularım kaçtı nasıl olacak yetişecekmi güzel geçicekmi palyaço falan ayarladık umarım iyi geçer herşey istediğim gibi olur
kızlar kusura bakmayın kısa süreli bir elektrik kesintisi oldu.
Bende izmirliyimmmm
misafirlerim gitti çok şükür yüzümüz akıyla yolcu ettim
benden haberle kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yarın dr gidicem
kursa başladım halk eğitimde sabahları dikiş nakış kursuna gidiyorum
kurdele nakışına başladım çok zevkliymiş onunla ugraşırke herşeyi unutuyorum
benden bunlar var sizler neler yaptınız ben gelmeyeli
BERYALCİM geçmiş olsun kızımız çok şükür iyiymiş bi daha sıkıntı yaşatmasın rabbim
ELİFİM hep aklımdasın msn den mesaj attım bi kaç kere gelmedi sanırım
İLTERCİM sen ne yaptın acaba umarım iyisindir
BELENAY ablamada geçmiş olsun rahtsızmış
DİVİM SANA DR NE DEDİ TAM OLARAK
AYŞEM HAKSEVER HAKÇA BİRCAN CEMRE NESLİHAN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR UMARIM
canım nasılsın kaç gündür aklım sende
burdada iki gündür kar var çok soğuk
bugün bi kursa gittim akrobasik hareketlerle düşmeden ulaşmayı basardım çok şükür
saolasın toprağım dediğin gibi kocaman oldu beyimizselam canım şükürler olsun defne ve beN DAHA İYİYİZ
SENİNDE YENİ YILIN KUTLU OLSUN CANIM
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH DAHA KÖTÜ OLAYLARDAN KÖTÜ İNSANLRADAN SİZİ KORUSUN
İNŞALLAH ADAMIN VİCDANI SIZLARDA GERİ GELİR
SAĞOL CANIM TOPRAĞIM SENDE HOŞGELDİN SEFALAR GETİRDİN
CANIM BENİM HOŞGELDİN ÇOK MERAK ETTİM SENİ
ÖMÜRLÜ OLSUN MELEĞİN ADI NE OLDU
CANİKOM DORUKUN ESKİ YARAMAZLIĞI YOK BEBEĞİDE BAŞKALARINDAN KISKANIYOR ANNE BEBİŞ AL DİYOR KİMSEYE ELLETMİYOR AMAN MAŞALLAH ŞU AN İÇİN İYİ GİDİYORUZ
DEFNE VE BENDE DAHA İYİYİZ ŞÜKÜR
SEN DOKTORDAN GÜZEL HABERLERLE GELMİŞSİN SÜPER
3 GÜN İLİŞKİ VAR UNUTMA EV ÖDEVİ .
İNŞALLAH TUTUNUR MELEĞİN
AMİN CANIM BENİM İYİ VE GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
RABBİM TEZ ZAMANDA SENİDE YAVRUNA KAVUŞTURUR İNŞALLAH
OYYYY MAŞALLAH KOCAMAN OLMUŞ TA 2 YAŞINI DOLDURACAK
İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR CANIM
TOPRAĞIMMMMMMM
hayırlı olsun cankuşum allah analı babalı büyütsün yavrunu inan çok sevindim durmunuzun iyi olmasına sevindim artık ben burdayım gene görüşürüz inşallah sizlerle :2:Selam canlarım
ben ve defne daha iyiyiz çok şükür
alıntı yaparak cevap yazmaya çalıştım çok kez ama olmuyor
umarım herkes iyidir
fırsat buldukça girerim daha sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?