amin cnm uzun zaman girmeyince unutabiliyor insan normaldir evde netin yokmuydu neden bu kadar uzak kaldın kkdan :26:bak işte pot kırdım uzun zaman olunca işler karışıyor kıyamam üzüldüm canım ama diğer ufaklığa allah uzun ömür versin . bende iyiyim canım 2 yaşına girmek üzere beyimiz bende işe yeniden döndüm ve KK ya yeniden dönüş yaptım . özlemişim valla sizleri konuşmayı dertleşmeyi bayağa bayağa arar olmuşum. valla
slm cnmbenim ufaklık tek şimdilik eğer ilk bebişimde yaşasaydı iki tane olucaktı kader kısmet işte rabbim bu bebişime uzun ömür versin inşllah cümlemizinkinede sen nasılsın cnm görüşmeyeli paşan kocaman olmuş maşallah
hakcam benim güzel yürekli hatırnaz arkadaşım sen nasılsın
aman aman kimleri görüyorum canım benim nasılsın?serdarımız nasıl?
utandım bak şimdi sağol dediklerin için.ama gerçekten birlikte olsak çocuklarımız birlikte oynasa.dünya küçük belkide birgün burada paylaştıklarımızı bir hatıra olarak karşılıklı görüştüğümüzde konuşuruz. tabiiiiiiii diğer bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızda kucaklarında bebklerinle bize katılırlar.
amin cnm uzun zaman girmeyince unutabiliyor insan normaldir evde netin yokmuydu neden bu kadar uzak kaldın kkdan :26:
ben lohusalıkta bile burdan kopamadım sen iyi dayanmışın 2 yılseni yeniden aramızda görmekten memnun oldum cnm ne face ne twitır hiç biri kknın yerini tutmuyor burda paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi burası bir başka
aman aman kimleri görüyorum canım benim nasılsın?serdarımız nasıl?
utandım bak şimdi sağol dediklerin için.ama gerçekten birlikte olsak çocuklarımız birlikte oynasa.dünya küçük belkide birgün burada paylaştıklarımızı bir hatıra olarak karşılıklı görüştüğümüzde konuşuruz. tabiiiiiiii diğer bebek sahibi olmak isteyen arkadaşlarımızda kucaklarında bebklerinle bize katılırlar.
sağolasın kuzum serdarda bende gayet iyiyiz elhamdüllilah serdar uyurken bi bakıyım dedim sizi görünce daldım burayacitosum serdarım yazıcaktım bir harf yalnış pardon.
e iyi o zaman sık sık görüşürüz artıkevde netim vardı canım giriyordum arada ama akşamları ufaklık yatınca bizimkisi haşere birazda saolsun bana fırsat vermiyordu yeni yeni oda şükür toparlanmaya başladı. dediğin gibi canım ne face ne twiter buraya benzemiyor bağımlıklık yapıyor. unutulmuyor anlayacağın.
e iyi o zaman sık sık görüşürüz artıkbenimkide elimde pcyi gördümü atlıyor üstüne e ana karnında tanıştı çocuklar burayla onlarda bişiler paylaşmak istiyorlar normal olarak
sen nerdeydin kız unuttum bak iyimibizim burda kar görmek çok zor umarım bir gün yağarda benim sıpada görür ben üniversiteye gidince karı ilk defa görmüştüm desem yeri.
sen nerdeydin kız unuttum bak iyimitek unutan sen değilsin
bende uşakta yaşıyom yakınız ben yolleyem burdan sana bayağı yağış çok burdaİzmir'de yaşıyorum ben canım. burada kar görmek zor valla . az yağar ama kolay kolay tutmaz. :2:
bende uşakta yaşıyom yakınız ben yolleyem burdan sana bayağı yağış çok burdaoğluş uyandı çorbasını yedireyim yine gelirim
bende uşakta yaşıyom yakınız ben yolleyem burdan sana bayağı yağış çok burdaoğluş uyandı çorbasını yedireyim yine gelirim
saol canım benim tşk ederim inşallah temiz çıkar sonuçlar bakalımcanım dualarımız seninle.inşallah sonuç çok güzel çıkacak içini ferah tut.güzel düşünelim herşey güzel olsun.
biliyorum bitanem unutmadığını bende seni unutmadım hep aklımdasınmeraba kızlar....yine bir gün daha başladı ve bitiyor.
meltemcim sende zor günler yaşamışsın cnm..beni iyi anladığından eminim.o adam borç istedi kredi çekelim ben taksitlerini öderim dedi eee bizimde araba kredisi dışında borcumuz yoktu kendi yağımızda kavruluyorduk yani...o yüzden kredi çektik.ama inanılır gibi değil tanıyan herkes şokta adam namazını kılar.ibadetlerini harfiyen yerine getirirdi...hiç ummazdık duyanlar o adam karıncaya bile zarar veremezdi nasıl yaptı diyor...ailesini iki çocuğunuda harab etti...yazıklar olsun diyorum o hayvan herif yüzünden biz dara düştük Allah büyük diyorum ama içimdeki sıkıntı alev alev yanıyor....şimdi deli gibi tasarruf yapıyoruz herşeyden kıstık 2 yıl sıkıntı çekicez 2 yıl sonra rahatız inş...
haksevercim cnm derdime ortak olduğun için çok sağol..ben hala evde durup durup ağlıyorum gözümün yaşı kurumadı...Allah yanına koymasın o adamın dana ne diyebilirim ki....
iltercim seni unutsam faceden silerdim ben seni unuturmuyum hiç...ne dertlerimizi paylaştık bir zamanlar...hatta buraya ilk geldiğinde sana hoş geldin yazmıştım..cnm benim sıkıntı çekmeden olmuyor bu dünya sınav dünyası..Allah başka dert vermesin evlatlarımıza eşime bizlere sağlık versin diye dualar ediyorum sürekli...sende zor zamanlar atlattın biliyorum..inş.şimdi herşey daha da iyidir senin için..
hepinizi öpüyorum kızlar...Allah'a emanet olun.....
tşk ederim canım sende hoşgeldingülüm geçmiş olsun allahtan dileğim bir sorun olmazda toparlanırsın kıyamam ben sana allah yardımcın olsun can kuşum benim
ohhh ilterçakırda geldi hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah kötü bir şey olmazda toparlanırsın. inan okuyunca üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun canım benim.
sağolasın kuzum serdarda bende gayet iyiyiz elhamdüllilah serdar uyurken bi bakıyım dedim sizi görünce daldım burayainşllah birgün bebişler kocaman olunca bi yerde toplaşır tanışırız topikçe ne iyi olurdu buradada bayağı kar yağıyor eve hapsolduk oğluşla ama sabah serdarın kar;ı görünce tepkisi müthişti bahçede biraz kartopu oynadık çok sevindi kuzumm
slm kızlar nasılsınız bakalımm çok soğuk yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?