Dokuz Doğuranlar

amin cnm uzun zaman girmeyince unutabiliyor insan normaldir evde netin yokmuydu neden bu kadar uzak kaldın kkdan :26:
ben lohusalıkta bile burdan kopamadım sen iyi dayanmışın 2 yıl seni yeniden aramızda görmekten memnun oldum cnm ne face ne twitır hiç biri kknın yerini tutmuyor burda paylaştık sevinçlerimizi üzüntülerimizi burası bir başka

inşallah gülüm inşallah ben burada çok şey yaşamıştım hele ilk bebek istediğimde beryalin söyledikleri diğer arkadaşlarımızın dedikleri hepsini yapar olmuştum ve yumurcağıma hamile olduğumdaki ilk heyecanımı ben burada yaşadım ya çok farklı bir şey anlatılır gibi değil o kadar seviniyorduk ki sanki aileden biri hamileymişte ondan haber almış gibi seviniyor birine birşey olsa üzülüyorduk o yüzden heralde gene kopamadım buıradan dönüş yaptım. umarım herkesin kucağı minik sıpalarla dolar ve herkes sevincini buarada bizlerle paylaşır.

evde netim vardı canım giriyordum arada ama akşamları ufaklık yatınca bizimkisi haşere birazda saolsun bana fırsat vermiyordu yeni yeni oda şükür toparlanmaya başladı. dediğin gibi canım ne face ne twiter buraya benzemiyor bağımlıklık yapıyor. unutulmuyor anlayacağın.

ohhh ilterçakırda geldi hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah kötü bir şey olmazda toparlanırsın. inan okuyunca üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun canım benim.

citosum serdarım yazıcaktım bir harf yalnış pardon.
sağolasın kuzum serdarda bende gayet iyiyiz elhamdüllilah serdar uyurken bi bakıyım dedim sizi görünce daldım burayainşllah birgün bebişler kocaman olunca bi yerde toplaşır tanışırız topikçe ne iyi olurduburadada bayağı kar yağıyor eve hapsolduk oğluşla ama sabah serdarın kar;ı görünce tepkisi müthişti bahçede biraz kartopu oynadık çok sevindi kuzumm

e iyi o zaman sık sık görüşürüz artık benimkide elimde pcyi gördümü atlıyor üstüne e ana karnında tanıştı çocuklar burayla onlarda bişiler paylaşmak istiyorlar normal olarak

bizim burda kar görmek çok zor umarım bir gün yağarda benim sıpada görür ben üniversiteye gidince karı ilk defa görmüştüm desem yeri.

e iyi o zaman sık sık görüşürüz artık benimkide elimde pcyi gördümü atlıyor üstüne e ana karnında tanıştı çocuklar burayla onlarda bişiler paylaşmak istiyorlar normal olarak

o konuda haklısın benim bilgisayara geçtiğimi gördüğü an kıyameti koparıyor oda oturup yazıcakmış arada bakıyorum olmuyor açık bırakıyorum içeride işime bakıyorum bilgisayara bakmaya gelince masaüstüne birbirine karıştırmış şekilde buluyorum. valla çok fenalar çok şimdiden böyleler büyüyünce nasıl olurlar bilmem valla

İzmir'de yaşıyorum ben canım. burada kar görmek zor valla . az yağar ama kolay kolay tutmaz. :2:
bende uşakta yaşıyom yakınız ben yolleyem burdan sana bayağı yağış çok burda oğluş uyandı çorbasını yedireyim yine gelirim

hayırlı günler kızlar nasılsınız escales hoşgeldin canım beni hatırladın bilmem eski nick osmaniye80

canım dualarımız seninle.inşallah sonuç çok güzel çıkacak içini ferah tut.güzel düşünelim herşey güzel olsun.
saol canım benim tşk ederim inşallah temiz çıkar sonuçlar bakalım

biliyorum bitanem unutmadığını bende seni unutmadım hep aklımdasın
herşey geçiyor unutma herşeyin başı sağlık

gülüm geçmiş olsun allahtan dileğim bir sorun olmazda toparlanırsın kıyamam ben sana allah yardımcın olsun can kuşum benim
tşk ederim canım sende hoşgeldin
ohhh ilterçakırda geldi hoşgeldin canım geçmiş olsun inşallah kötü bir şey olmazda toparlanırsın. inan okuyunca üzüldüm çok ama çok geçmiş olsun canım benim.

saol bitanem

eylül'de dün ilk defa karla buluştu bizde oynadık çok hoşuna gitti.

misafirlerim gitti çok şükür yüzümüz akıyla yolcu ettim
benden haberle kızlar idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yarın dr gidicem
kursa başladım halk eğitimde sabahları dikiş nakış kursuna gidiyorum
kurdele nakışına başladım çok zevkliymiş onunla ugraşırke herşeyi unutuyorum
benden bunlar var sizler neler yaptınız ben gelmeyeli
BERYALCİM geçmiş olsun kızımız çok şükür iyiymiş bi daha sıkıntı yaşatmasın rabbim
ELİFİM hep aklımdasın msn den mesaj attım bi kaç kere gelmedi sanırım
İLTERCİM sen ne yaptın acaba umarım iyisindir
BELENAY ablamada geçmiş olsun rahtsızmış
DİVİM SANA DR NE DEDİ TAM OLARAK
AYŞEM HAKSEVER HAKÇA BİRCAN CEMRE NESLİHAN HEPİNİZİ ÖPÜYORUM SİZLERDE İYİSİNİZDİR UMARIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…