selam kızlar nasılsınız adetim 5gün gecikmişti evde test yaptım az önce veee ikinci çizgi silik çıktıııı sanırım hamileyimmmmmmmm
selam kıslar beryalciğim sen olmasan topik boş kalacak
divinticiğim maşallah süper eğlence olmuş bizide çağırsaydın ayol
kıslar hepiniz süper gidiyosunuz yola hızla devam
saol hakcacım ..canım çok sevindim ne güzel olmuş.nice senelere...bizde isterizzzz.
gelmesin sıpa..kendi bilirhayırlısı olsun canım canını sıkma.bebeğin en yakın zamanda süpriz yapar inşallah.birdahaki doğum günlerinde bebişinizde yanınızda olur inşallah.
valla topiği davet etmeyi unutmuşum..selam kıslar beryalciğim sen olmasan topik boş kalacak
selam kızlar nasılsınız adetim 5gün gecikmişti evde test yaptım az önce veee ikinci çizgi silik çıktıııı sanırım hamileyimmmmmmmm
canım benim çok sağol iyiyizberyalcim defne nasıl oldu?doruk paşamızı ve defnemizi öpüyoruz.
ohhhhhhhhhhh ne güzel yagünaydın hakca , yani sana öğlen olmuş nerdeyse ama ben yeni uyandım.
doğum günümüz süper geçti..çocuklar çok eğlendiler , güne süpriz çekilişle 1 çocuğa verdiğimiz hediye damga vurdu
polardan 1 tane oyuncak diktik ve hediye paketi yaptık..gelen çocukların adlarını yazıp çekiliş yaptık..diğer çocuklarada hatıra olarak saklamaları için küçük oyuncaklar dağıttık..
konfeti patlattık , 1 oda dolusu balon döktük odaya ,önce oynadılar sonra patlattılar.. ne ev kaldı ne bark ama çok güzel geçti herkes çok beğendi
gelenlerden birinden dağıttığımız küçük oyuncaklardan sipariş aldım. doğum gününde dağıtacakmış arkadaşlarına
çok yoruldum ama değdi.. tek eksiğimiz kameranın şarjını kontrol etmemişim şarjı yarıda bitti ve fotoğraf fazla çekemedik :120:
selam kıslar beryalciğim sen olmasan topik boş kalacak
hayırlısı olsun canım benimgünaydınlar canlarım ben adet oldum az önce ..bu ayda beceremedim
elimden her iş gelir ama bi bu gelemiyo ne hikmetse
canım tebrik ederim inşallah kandada çıkar sağsalim kucağına alırsınselam kızlar nasılsınız adetim 5gün gecikmişti evde test yaptım az önce veee ikinci çizgi silik çıktıııı sanırım hamileyimmmmmmmm
saolun canlarım şimdi bi test daha yaptım yine çıktı 2.çizgi cumartesi bakalım dr a gidicez herşeyn hayırlısı rabbime bin şükür aratmadan verd...arkadaşlar beryal 25.haftada ve erken doğum riskiyle hastanede yatıyo sancı çekiyomuş sürekli lütfennn dua edelim...
saol cnm teşekkür ederimohhhhhhhhhhh ne güzel ya
allah içinize sindirsin canım
nice nice mutlu yıllara nice güzel doğum günlerine inşallah.
sende ok güzel süprizler yapmışsın çocuklara ellerine sağlık canım benim
hiç üzülmedim cnm ilk defa :)hayırlısı olsun canım benim
üzülme ama bu ay birdaha iğne vurul bence
gözünüz aydın olsun cnm çok sevindim kurtardınız çok şükürselamlar canlarım
size güzel haberlerim var
defnem sarılıktan kurtulmuş çok şükür
17 olan kan değeri 6 ya düşmüş şükürler olsun
yeni doğanlarda 5 ile 2 arası normalmiş defnem de 6 ya düşmüş hızla düşüyor allaha şükürler olsun
saolun canlarım şimdi bi test daha yaptım yine çıktı 2.çizgi cumartesi bakalım dr a gidicez herşeyn hayırlısı rabbime bin şükür aratmadan verd...arkadaşlar beryal 25.haftada ve erken doğum riskiyle hastanede yatıyo sancı çekiyomuş sürekli lütfennn dua edelim...
iltercakır canım sonuçlar çıktı mı?
hayırdır iltercim ..kötü bişeymi çıktıevet canımhiç ama hiç iyi değilimmm
kızlar bayadır yoktun ikincileremı gectınızzzzz???
canımsın benim sağolmerhaba nasılsın?
Evet canım haklısın hayranım beryale herşeye yetişmeye çalışıyor canım benim. Listemizi hazırlıyor,güzel haberler veryor.ben hamileykende çok şey öğrendim beryalden. Birçok arkadaştanda öyle.iyi ki varsınız kızlar
canı arkadaşım inan çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsaolun canlarım şimdi bi test daha yaptım yine çıktı 2.çizgi cumartesi bakalım dr a gidicez herşeyn hayırlısı rabbime bin şükür aratmadan verd...arkadaşlar beryal 25.haftada ve erken doğum riskiyle hastanede yatıyo sancı çekiyomuş sürekli lütfennn dua edelim...
beryal yaptım sanırım ama 2 takvimi birden yapamadım
canım ne oldu anlatsana sonuç ne çıktı merakta bırakma bizievet canımHiç ama hiç iyi değilimmm
kızlar bayadır yoktun ikincileremı gectınızzzzz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?