günaydın canımmmmmmmmmmmmmgünaydın kıslar uzunca bır aradan sonra tekrar merhaba nasılsınız?
listeyi gorunce cok mutlu oldu eskı dostların cogu bebeış sahıbı olmuşben 1 kımyasal gecırdım.bırde agustos ayında 2 aylık ıkızlerımı dusuk yaptım.rabbım butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallah ve bugun regl oldum yenı tarıhım hayırlısıyla 24 subat
Ben adet oldum ve bitmek üzere bitince ebenin iğnelerine ilçlarıına ve fitiline başlıyorum bu arada yarın kayın valedeme gidiyorum sonrada anneme gidicem 15 tatilmalum baya bi gezicem yokum yani kenidinize cici bakın dualarınızı bekliyorummmmmmm
hayırlı akşamlar kıslar bir süredir giremıyorum bir haftadır hiç yalnız değildim görümcemler eltim bizdeydi ben onlardaydım özledim evde yalnızlığı daha biraz önce evim boşaldı inşallah herkes çok iyidir özlüyorum hepinizi ayol
gunaydın kıslar gelıyorum gıdıyorum kımsecıkler yok
gunaydın kıslar gelıyorum gıdıyorum kımsecıkler yok
divinity nasılsın?doğum gününde neler yaptınız?umarım umduğun gibi geçmiştir.vildanımıza tekrar nice seneler:124:
günaydın hakca , yani sana öğlen olmuş nerdeyse ama ben yeni uyandım.
doğum günümüz süper geçti..çocuklar çok eğlendiler , güne süpriz çekilişle 1 çocuğa verdiğimiz hediye damga vurdu
polardan 1 tane oyuncak diktik ve hediye paketi yaptık..gelen çocukların adlarını yazıp çekiliş yaptık..diğer çocuklarada hatıra olarak saklamaları için küçük oyuncaklar dağıttık..
konfeti patlattık , 1 oda dolusu balon döktük odaya ,önce oynadılar sonra patlattılar.. ne ev kaldı ne bark ama çok güzel geçti herkes çok beğendi
gelenlerden birinden dağıttığımız küçük oyuncaklardan sipariş aldım. doğum gününde dağıtacakmış arkadaşlarına
çok yoruldum ama değdi.. tek eksiğimiz kameranın şarjını kontrol etmemişim şarjı yarıda bitti ve fotoğraf fazla çekemedik :120:
günaydınlar canlarım ben adet oldum az önce ..bu ayda beceremedim
elimden her iş gelir ama bi bu gelemiyo ne hikmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?