canım ne oldu anlatsana sonuç ne çıktı merakta bırakma bizi
üzülma lütfen herşeyin bir çaresi vardır mutlaka
sadece ölüme çare yok bu dünyada
hoşgeldin canım nerelerdeydin sen
özlettin kendini
bebiş nasıl
kocaman olmuştur.
hayırdır iltercim ..kötü bişeymi çıktı
evet canlarım malesef kanser olduğumu öğrendim dün ve moralim çok bozukcanım ne oldu anlatsana sonuç ne çıktı merakta bırakma bizi
üzülma lütfen herşeyin bir çaresi vardır mutlaka
sadece ölüme çare yok bu dünyada
evet canlarım malesef kanser olduğumu öğrendim dün ve moralim çok bozuk
ameliyatta çıkarılan tiroid parçasınında kanser varmış 8mm büyüklüğünde bir kist varmış şimdi alındı o parça ama şimdi
1. secenek : radyoaktif ve iyot tadavisi görmemem gerekiyormuş ( ameliyatı yapan genel cerah bunu öneriyor )
2. secenek : tekrar ameliyat olmam ve kalan parçanın tamamen temizlenmesi
3. secenek : hiç birşey yapmadan hayatıma devam etmek çünki alınan parçada kaldığı için kanser hücresi başka tedaviye gerek yok ( endeknoloji, uzmanı böyle söylüyor )
ameliyatta çıkarılan tiroid parçasınında kanser varmış 8mm büyüklüğünde bir kist varmış şimdi alındı o parça ama şimdi
1. secenek : radyoaktif ve iyot tadavisi görmemem gerekiyormuş ( ameliyatı yapan genel cerah bunu öneriyor )
3. secenek : hiç birşey yapmadan hayatıma devam etmek çünki alınan parçada kaldığı için kanser hücresi başka tedaviye gerek yok ( endeknoloji, uzmanı böyle söylüyor )
sağol canımberyalcim tebrik ederim allah bağışlasın defne hanımı öpüyoruz :)
selam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür..ilterr canım şimdi mesajını okudum şok oldum üzüldüm....çok geçmişolsun..sen neyapacaksın peki*
SAĞOL CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMberyalcim defnenin sarılığı geçmiş canım gözün aydın
divinty toprağım sen nasılsın vildanın doğum günü kutlanmış nice senelere inşallah
bircan hayırlı olsun canım rabbim tamamına erdirsin darısı arkadaşlarımızın başına inşallah
ayşe sen neler yapıyon canım
haksever tedaviye başladınmı hadi hayırlısı arkadaşım
hakça sen nasılsın canım eylül nasıl
neslihan canım yoğunsun heralde kaç gündür uğramamışsın
yaren sen nerelerdesin canım
belenay canım benim rabbim bebeğini korusun sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım dualarımız seninle güzel haberlerle gel inşallah
selam kızlar nasılsınız dr a gittim bugün kese görünmedi testlerimi yanıma almıştım 2.çizgi çok silik olmayabilir dedi kan testi yaptırdık 366çıktı 4haftalık hamilesin dedi tekrar gidicez 1hafta sonra bakalım kese görüncekmi...
1. Secenek : Radyoaktif ve iyot tadavisi görmemem gerekiyormuş ( ameliyatı yapan genel cerah bunu öneriyor )
2. Secenek : Tekrar ameliyat olmam ve kalan parçanın tamamen temizlenmesi
3. Secenek : Hiç birşey yapmadan hayatıma devam etmek çünki alınan parçada kaldığı için kanser hücresi başka tedaviye gerek yok ( endeknoloji, uzmanı böyle söylüyor )
tşk ederim canım ben ne yapacam ilk önce izmirdeki endokrinoloji uzmanına patalojiden gelen sonucu götürecem gösterecem o ne diyecek tekrar bakıcaz ona göre ama birtane daha profosör var onada danışacam onlar ne derse artıkselam kızlar nasılsınız.biz iyiyiz çok şükür..ilterr canım şimdi mesajını okudum şok oldum üzüldüm....çok geçmişolsun..sen neyapacaksın peki*
saol canım allah hepinizden razı olsun , düşünüp karar vermedim açıkcası net olarak bir doktora daha soracam bu konuda profösör var birtane onada soracam o ne diyecek bilemiyorum tabii ama ilk önce hastalığımı bulan doktora raporu göstecem halen daha başka birşeye gerek yok derse ozaman profosöre soracamcanım arkadaşım rabbim şifa versin üzülme nolur moralini yüksek tut tedavine odaklan inşallah Allahın izniyle atlatırsın düşünüp karar verdinmi hangi doktorun dediğini yapcaksın canım
çok tşk ederim senide tebrik ederim canım allah sağ sağlim kucağına alamayı nasip etsin . belenaycımada çok geçmiş olsun dediğimi söylermisin onun için dua edicem bebeği hep onunla olsuncanım çok ama çok üzüldüm rabbim acil şifa versin inşallah sakin kafayla düşün biraz araştır kararını ver canım...peki kalan parçada kanser varmıymış bunu merak ettim...
canım arkadaşım çok geçmiş olsun allah şifa versin
iyice araştır farklı doktorlara da sor ona göre karar ver bence
izmirde üniversitede çok iyi profösörler var onlarada danış bence
SAĞOL CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
selam canım
kese 6 haftada kalp atışı 8 haftada görünüyor unuttunmu :26:
iltercim geçmiş olsun
selam kızlar nasılsınız dr a gittim bugün kese görünmedi testlerimi yanıma almıştım 2.çizgi çok silik olmayabilir dedi kan testi yaptırdık 366çıktı 4haftalık hamilesin dedi tekrar gidicez 1hafta sonra bakalım kese görüncekmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?