canım biz kar yağdığı için o gün gidemedik izmire bu haftaya kaldı randevugünaydın canım
hayırlı haberlerle gel inşallah
evet cocuklar gibi sevindim ben ben bile kar topu oynadım çok güzeldiigünaydın canlarım
izmire yıllar sonra ilk kez kar yağıyor
dorukla kahvaltıdan sonra dışarı çıkıcaz
oğluşum sabahtan beri pencerenin kenarında yağan karı anlamıya çalışıyor
saaol bitanem ama gidemedik haftaya kaldıcanım güzel haberlerle gel inşallah
neslişim tşk ederim bitanem ama benden sana tavsiye karşında kim olursa hangi sorunun olursa olsun fazla kendini sıkma bitanem bak tüp bebek istiyordum yok söyle yok böyle derken başıma neler geldi kendimizi sıkmak psikolojimizi bozmak stres olma sadece bize zarar veriyor bitanem boşver herşeyi oluruna bırak git psikologa ordanda tüp bebek tadavisine başla ama güçlü hisettiğinde başla gerisini düşünme boşver bitanem sana birşey olsa aalah korusun değermi üzülmeneMerhaba canlarımmm...
Ben yokken neler olmuş öyle ya..
İlterim çok geçmiş olsun..Tez zamanda iyileşirsin inş..Rabbim şifalar versin sana..Çok üzüldü
Beryalim defneye de geçmişler olsun..İiyileşmiş çok şükür atlatmışsınız..
Doruğumudu benim için öp..Kar gördüğündeki tepkiyi çok merak ettim..
Vildancığım sende üzülme birtanemm herşeyin hayırlısı..Ayrıca üzülmemişsin zaten..İnş. bir sonraki aylarda..
bircancığım çok tebrik ederim tatlımm..Ne güzel bir hsberr..
belenay abladan haber yok mu? Çok meral ettim..
Haksever-ayşe-dyd.-hakça - vale ve aklıma gemeyen arkadaşlar herkes iyidir inşşş..
Kızlar geleilm bana..işlerin yoğunluğu bebek tedavisine ara verdim derken ben çok kilo aldım..Şiştim resmen
hani birşeyde yediğim yok ama bilemiyorum işte..
Birde çok mutsuzumm..O eski şen şakrak halimden eser kalmadı bu aralar..
Eşimlede aram bozuldu bozulacak durumdayım..
Böyle oluncada ben terapi görmeye karar verdim..
Psikiyatri araştırıyorum..
Hiç birşeyden zevk alamıyorum..sürekli bebek durumunu düşünüyorm..
Kendimi çok yaşlı görüyorum..Sanki çok geç kalmışlar gibiyim..
Bunun sebebi 7 yıldır evli olmamızdan kaynaklanıyor.
Oysaki çevremde çok arkadaşım bekar..
Ara verdikten sonra da halen hastlaanmadım..
Eşimlede oturup konuştuk hiç belmek istemiyor oda artık direk tüp bebek yapalım diyor..
Ondada bir sorun çıkmıştı ama benim dr. önemsememişti..Fakat bizim içimize sinmediği için
bir daha tahlil yaptıracak ve ürolağa gidip göstermeye karar verdik.
Hal böyle oluncada ben biraz bunalıma girdim..
Etrafımdaki kalabalık ortamlardan da kaçıyorum..
Bebek olan ortamlardanda..
Hani bebek görüpte üzüldüğümden asla değil..
Geçen gün farkettim bebekli bir ortamda bebeği aldım seviyorum ki asla
bir kıskançlık söz konusu olmamıştır kadının bir tanesi
bana öyle bir bakıyordu ki acır gibi resmen hissettim o bakışı gözlerin de seninde olacak der gibi kafa salladı
bana ben çok sinir oldum ve bu yüzden çocuklu ortamalardan kaçıyorum.. Bunu yapan kişide pek uzak biri değil.
Yani bunu yapacak insanların olduğunu düşündüğüm ortamlara girmiyorum...
Eşimde beni ağlarken görünce oda artık çok istediğini ve zaman kaybetmek istemediğini yaşımızın geçtiğini söyledi.
Depresyondayım anlayacağınız..Ben böyle değildil o cıvıl cıvıllığım kalmadı.Eski ben ben değilim.. Eski Neslihan yok..
Ve ben o eski beni istiyorum..
.
saol bitanem allah hepinizden razı olsun tşkler ama gidemedik doktora bu hafta inşallah gidicezcanım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.dualarımız seninle.
saol bitanem allah razı olsun hepinizdenGünaydın arkadaşlar nasılsınız.çoktandır yazamadım ama takipteyim hepinizi..annemle kardeşim geldi izmirden eşimin ameliyatı için geçen cuma ama ameliyat olamadı henüz tarihi attılar ne zamanda olcak bilmiyoruz.bugün belli olcak.akşama kardeşim dönüyo izni bitti işe başlıycak annem burda daha...evdeki herkes acayip hasta oldu kardeşim hariç o yüzden giremedim fazla..BERYALCİM defnemize maşallah çok sevindim sarılığı düşmüş..bizde baya ugraştık hergün kan vermeye gidiyoduk baya zor düşmüştü ama bizimkinin zor düşüşü hipotoiddenmiş..4 gün hast. yattı anca düştü..çokk geçmiş olsun,doruguda kocaman öpüyorum...İLTERCİM sanada çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin..DYD beni merak etmişsin zaten sadece sen sormuşsun canım sağol iyiyiz hepimiz...şimdilik aklımda kalanlar bunlar kardeşim kahvaltı istiyo kafamı karıştırdı.kusura bakmayın kızlar.yine görüşürüz..kendinize çok iyi bakın...tekrar KANDİLİNİZ MÜBAREK DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH...
saol bitanem evet kanserli hücre alınan parçada kalmış ve çok küçükmüş onun için tadaviye bile gerek yok dedi doktorum ama yinede biz emin olmak istiyoruz bakalım ne diyecek gittiğimizde doktorben döndüm kızlar ama kayınvaldem umreye gitcek kayınpederimle alışveriş felen var yarında yemege gelcekler bize kalcaklar gene beraberiz yani uff yanlız kalmayı özledim
ilter cok üzüldüm alınan parcadaymışya kanser rabim bida yaatmasın duamdasın canım
bircan tebrikler allah tamamına erdirsin
ben nasılım bilmem nasılım öleyim işte 8 gün ayrıktan sonra kocamla sevgili gbydik ve 2 gün sürdü eviize girmeden pazara markete gittik eve geldik yemek esyaalr derken aynı moda gectik yani ne bilim yaa sevgili gb olmuyo maddiyat girince dünya işleri girince sevgili maneviyatı bozuluyo cok seviyo biliyorum ama öle işte yada neyse boşverin iyiyim gezdim tozdum cooooooooook kar oyandım kardan adam bile yaptım kendimden büyük ve geldim evime bakalım hayırlısıylada kaynnamlar umreye gitsin gelsin buda bi telaşee
[SUP]selamlar
herkese güzel bir hafta diliyorum
geçen hafta bunalımdaydım..halada çıkmadımhayat neden bu kadar zor hiçmi bişey yolunda gitmez
neyse sizide sıkmayım
herkesin derdi başından aşmış
görüşürüz kendinize iyi bakın [/SUP]
[SUP]selamlar
geçen hafta bunalımdaydım..halada çıkmadımhayat neden bu kadar zor hiçmi bişey yolunda gitmez
neyse sizide sıkmayım
canım biz kar yağdığı için o gün gidemedik izmire bu haftaya kaldı randevu
evet cocuklar gibi sevindim ben ben bile kar topu oynadım çok güzeldii
saaol bitanem ama gidemedik haftaya kaldı
neslişim tşk ederim bitanem ama benden sana tavsiye karşında kim olursa hangi sorunun olursa olsun fazla kendini sıkma bitanem bak tüp bebek istiyordum yok söyle yok böyle derken başıma neler geldi kendimizi sıkmak psikolojimizi bozmak stres olma sadece bize zarar veriyor bitanem boşver herşeyi oluruna bırak git psikologa ordanda tüp bebek tadavisine başla ama güçlü hisettiğinde başla gerisini düşünme boşver bitanem sana birşey olsa aalah korusun değermi üzülmene
saol bitanem allah hepinizden razı olsun tşkler ama gidemedik doktora bu hafta inşallah gidicez
saol bitanem allah razı olsun hepinizden
saol bitanem evet kanserli hücre alınan parçada kalmış ve çok küçükmüş onun için tadaviye bile gerek yok dedi doktorum ama yinede biz emin olmak istiyoruz bakalım ne diyecek gittiğimizde doktor
selam kızlar nasılsınız pek kimse yazmıo sanırım artık...ben dr a gittim 5+4 günlükmüş bebek takvimime bakmayın arkadaşlar geç döllenme olmuş herkes iyidir inşallah gelişmeleri yazarım...
selam kıslar inşallah hepiniz çok iyisinizdir.kayınvalidemler umreye gidecek pazartesi günü görümcemle kayınvalidemlerde kalacaz iki bucuk hafta kadar.kızım ben ve halası görümcemi çok severim bide kar yağarsa deymeyın keyfimize
hoşgeldin canım bu sıra pek gelen yok ama sen ısrarla gel ve yaz bize yakında yine toplaşırız merak etmeben gelıyorum kımse olmuyo ya
hoşgeldin canım kayınvaliden için çok sevindim.rabbim tüm isteyenlere gitmek nasip etsin inşallahben döndüm kızlar ama kayınvaldem umreye gitcek kayınpederimle alışveriş felen var yarında yemege gelcekler bize kalcaklar gene beraberiz yani uff yanlız kalmayı özledim
ilter cok üzüldüm alınan parcadaymışya kanser rabim bida yaatmasın duamdasın canım
bircan tebrikler allah tamamına erdirsin
ben nasılım bilmem nasılım öleyim işte 8 gün ayrıktan sonra kocamla sevgili gbydik ve 2 gün sürdü eviize girmeden pazara markete gittik eve geldik yemek esyaalr derken aynı moda gectik yani ne bilim yaa sevgili gb olmuyo maddiyat girince dünya işleri girince sevgili maneviyatı bozuluyo cok seviyo biliyorum ama öle işte yada neyse boşverin iyiyim gezdim tozdum cooooooooook kar oyandım kardan adam bile yaptım kendimden büyük ve geldim evime bakalım hayırlısıylada kaynnamlar umreye gitsin gelsin buda bi telaşee
selam canikom neyin var anlat rahatla bakim[SUP]selamlar
neyse sizide sıkmayım
geldimmmmmmmmmmnasılsınız kızlar topik bu ara çok sessiz gelin artık
kızlar herkese günaydın.1 haftadır giremedim annemler vardı,misafirim geldi derken bugün girebildim.ama aklım buradaydı.
selam canımselam kıslar inşallah hepiniz çok iyisinizdir.kayınvalidemler umreye gidecek pazartesi günü görümcemle kayınvalidemlerde kalacaz iki bucuk hafta kadar.kızım ben ve halası görümcemi çok severim bide kar yağarsa deymeyın keyfimize
kızlarrr...
selam kızlar nasılsınız pek kimse yazmıo sanırım artık...ben dr a gittim 5+4 günlükmüş bebek takvimime bakmayın arkadaşlar geç döllenme olmuş herkes iyidir inşallah gelişmeleri yazarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?