Dokuz Doğuranlar

çok saolun arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına inşallah...beryal sana bişi sorucam benim dün çok az pembemsi akıntm oldu dr um iğne verdi vuruldum çok ağırmış beni mahvetti istirahat verdi ama ben mümkün değil hümadan oturamıyorum hümada progestan kullanmıştım fitil şeklinde 12.haftaya kadar acaba alıp kullansammı evham yaptım ağrım oluyo arada.

çok saolun arkadaşlar darısı isteyen herkesin başına inşallah...beryal sana bişi sorucam benim dün çok az pembemsi akıntm oldu dr um iğne verdi vuruldum çok ağırmış beni mahvetti istirahat verdi ama ben mümkün değil hümadan oturamıyorum hümada progestan kullanmıştım fitil şeklinde 12.haftaya kadar acaba alıp kullansammı evham yaptım ağrım oluyo arada.

hayırlı akşamlar kıslar yarın gidiyorum kayınvalidemlere üç hafta kadar yokum galiba sadece sizden ve eşimden ayrılacağım için üzülüyorum inanın çok seviniyodum bugün içime sıkıntı çöktü hepiniz kendinize çok iyi bakın.kayınvalideme söylüycem özellikle arkadaşlarıma bebekleri olması için dua edermisin diye sizleri çok seviyorum unutmayın

günaydın canlarım herkes iyi bi hafta sonu geçirir inşallah.fazla uzun yazamıycam kusura bakmayın.eşim ameliyat oldu ön çapraz bağ+menisküs platin falan takıldı dizine.dün çıktık hastaneden.o yüzden fazla giremiyorum.kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.arada girerim yazamasamda okurum...

selam kızlar uzun zamandır kk ya giremiyordum bu listeyi gördüm çok güzel değişiklikler olmuş çok sevindim...bekleyen arkadaşlarada güzel haberleri yakın zamanda vermelerini diliyorum. Benim de bir oğlum 14 aylık oldu (ahmet bora) hepinize sevgiler selamlar.

merhaba kıslar nasılsınız? nhekadar boş kalmış bu topık hıc yakışmıyor bız gıbı cenebazlara bence

selam canım
bizler hastayız bebişlerimle
grip oldu doruk bizede bulaştı.defne bile öksürüyor
öperim ikisinide teyzesi
belki öpücüğün iyi gelir onlara

canım dr sor öyle kullan bence belki iğneyle aynı anda kullanılmaz dr ara bir sor bence tatlım

3 hafta hemen geçer canım unutma bizi
kendine iyi bak öptüm

:123:

12 / 02 / 2012

PAZAR
SAAT : 13:15

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.sevgii:) ___________________________ KIZ
2.süpriz_mucize: ____________________
3...ELCHIN.. _________ 6 TEMMUZ _____ ERKEK
4.belenay: _________ 2 AĞUSTOS _____ KIZ
5.dyd : ____________ 10 AĞUSTOS ____ ERKEK
6.bircan ___________ 21 ARALIK

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose
10.iltercakir

:94::94::94::94::94::94:

merhaba canlar nasılsınız ben yavaş yavaş ayaklandım şükür ilk işim sizlere bakmak oldu özledim sizleri nasılsınız bakalım biz kızımla sürekli yatıyoruz çok sıkıldım ama kızım için herşeye değer ara sıra girip bakarım neler yapıyorsunuz fazla ayakta kalamıyoruz ama durumumuz iyi çok şükür erken doğum r,skimiz azaldı inşallah bundan sonra problem yaşamayız gerçi miyomlarımolduğu sürece hep risk var ama olsun 7 aylık olduk çok şükür dualarınızla inşallah vaktinde ve sağlıkla gelecek kızım
beryalcim nasılsın defne nasıl oldu paşam ne yapıyor kıskançlık varmı bakalım aradayoksa abilik mi yapıyor kardeşine kendinize iyi bakın canım fazla giremesemde bircandan alıyorum haberlerinizi

bircan canım benim biraz ayaklandım havnın güzel olduğu bir gün geleceğim yanına sen dinlenmene bak

divicim sen nasılsın özledim hepinizi hep dualarımdasınız tedavi varmı nasıl gidiyor bebek çalışmaları umarım bir dahaki girişimde listede hamiş bölümünde görürüm seni vildanı öp benim için

neslihan güzel kardeşim sen nasılsın neler yapıyorsun işler yoğunmu yine tedavi ne aşamada inan hep aklımdasınız dualarımdasınız

valecim sen nasılsın özlüyorum sizleri bircana soruyorum hep haberleşme kaynağım benim o:))inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bize inan bi alsam hamile haberinizi kendim kadar sevineceğim hayırlısı inşallah canım benim

ayşe sen nasılsın canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah

hakça canım sen nasılsın eylül nasıl msnden yazmışsın bugün görüdüm giremiyorum nete sağol canım benim biz iyiyiz şükür bl bol istirahat ediyoruz kızımla doğunca acısını çıkaracak zaten şimdiden dinlenelim dedik:))

haksever canım sen nasılsın seninde güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın halay çekelim artık inşallah en kısa zamanda

ilterçakır canım hasta olduğuu duydum geçmiş olsun canım benim umarım herşey yolundadır sakın umutsuzluğa kapılma rabbim herşeyi en iyi bilendir inan duyduğumdan beri dua ediyorum senin için herşey yoluna girecek merak etme sen rabbimize sığın güven yeter

dyd sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik oğluşun nasıl yaramazlık yapıyormu bu bebekler şimdiden şebeğe çevirdi bizi doğunca ne olur bilmem :))aman sağlıkla ve hayırla gelsinlerde artık herşeye katlanacağız herşey onlar için

aklıma gelmeyen kızlar kusura bakmasın emi hepinizi çok seviyorum bu sıkıntılı günler biterde bende sık sık aranızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum

valem günaydın benimde aklıma hepsi geliyor ama neyse aa tayininiz orayamı çıkıyor çok sevindim orası güzel ya benim çok hoşuma gidiyor geçen gün gelirken eşime dedim allah aşkına konyadaki havaya bak buradakine bak insanın hiç gelesi gelmiyor dedim gülüyor inşallah canım inşallah allahım önce sağlık huzur mutluluk sonrada bebiş demekki daha zamanı varr....

iyiyim belenay ablam sen nasılsın cadı kızın nasıl inşallah şöyle sağsalim 36 haftaya kadar gidersiniz canım bol bol dua oku kendine iyi bak canım ablam benim

neslihanda nerdeyse 10 günden beri girmemiş inşallah iyidir
divinin neyi vardı acaba ki inşallah oda iyidir:26::26:
haksever sen nasılsın canım iyisindir umarım :26::26:
yaren sana çok geçmiş olsun eşin için allah sana bol bol sabır versin canım biliyorsun dimi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yağızı öp menim yerime
beryal ablam sen nasılsın bebekler nasıl iyisiniz dimii
ilter canım sen nerelerdesin canım ya naptın doktorlar ne diyor inşallah kötü bişey yoktur canım ya
aklıma gelmeyen kızlar kızmayın canlarım bana olarmı hepiniz hepimiz iyiyiz inşallahhhh

neyse bu kadar çene yeter hehalde gidim ev işine bakayım görüşürüz bayyy

geldim
sorunlarım bi parça halloldu
şimdi vaktim yok annemlere gidecem
yarın ve çarşamba günleride misafirim var
fırsat bulursam girmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum

canım ablam iyi olmana cok sevindim allahım hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
ayşem tayinimizin nereye cıkacağı belli değil gülüm sen nere anladın
ben yanlışmı anlattım bu sene tayin cıkıcak ama mayısta nerye cıktıgı belli olcak
geldim
sorunlarım bi parça halloldu
şimdi vaktim yok annemlere gidecem
yarın ve çarşamba günleride misafirim var
fırsat bulursam girmeye çalışırım
hepinizi öpüyorum

güle güle tatlım

kız deli o bahsettiğim memlekete çıkcak sandığdım neyse yanlış anlama olmuş canım hakkınızda neresi hayırlısıysa oraya çıksın canım giderken ayağında sürüde bizimkide çıksın gerçi zor ama belki bi ümit inşallahhhhhhhhh
mayısada çok var daha ya inşallah o zamana böleolursun belkimm....

nasılsınız kızlar benim canım sıkkın biraz bugün şeker yüklemem vardı çok yüksek çıktı yarın bi 100gr yükleme daha yaptırcam çok dikkat etmem gerekiyormuş eve cihaz falan alcakmışım hergün ölçecekmişim diyet yapcakmışım oooo daha bisürü şey hayırlısıyla yavrumu sağ salim kucağıma alsaydım rahatlıycam dua edin kızlar olurmu öptüm hepinizi

amin tatlım ya ben yanlış anlattım asıl hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…