nasılsınız kızlar benim canım sıkkın biraz bugün şeker yüklemem vardı çok yüksek çıktı yarın bi 100gr yükleme daha yaptırcam çok dikkat etmem gerekiyormuş eve cihaz falan alcakmışım hergün ölçecekmişim diyet yapcakmışım oooo daha bisürü şey hayırlısıyla yavrumu sağ salim kucağıma alsaydım rahatlıycam dua edin kızlar olurmu öptüm hepinizi
canım benim çok geçmiş olsun aynı sorun bende de vargünaydın canlarım herkes iyi bi hafta sonu geçirir inşallah.fazla uzun yazamıycam kusura bakmayın.eşim ameliyat oldu ön çapraz bağ+menisküs platin falan takıldı dizine.dün çıktık hastaneden.o yüzden fazla giremiyorum.kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi.allaha emanet olun.arada girerim yazamasamda okurum...
hoşgeldin canım nerelerdesin arada uğra topiğe laflayalım unutma bizleriselam kızlar uzun zamandır kk ya giremiyordum bu listeyi gördüm çok güzel değişiklikler olmuş çok sevindim...bekleyen arkadaşlarada güzel haberleri yakın zamanda vermelerini diliyorum. Benim de bir oğlum 14 aylık oldu (ahmet bora) hepinize sevgiler selamlar.
sağol canım çok teşekkür ederimBeryalcim bir kızın olmuş çok sevindim iki çocuk annesisin ha ne mutlu
merhaba kıslar nasılsınız? nhekadar boş kalmış bu topık hıc yakışmıyor bız gıbı cenebazlara bence
‎3 sene önce bugün bırakıp gittin bizi...Gözlerini,ellerini,gülüşünü herşeyi alıp gittin...sadece anılarım kaldı senden geriye kalan bana kızışını o sevmediğim öfkelerini özledim.zamanla içimde acı kapanır sanıyodum daha cok büyüyeceğini bilmeden.evlad sahibi olunca anlarsınız bizi derdin hep annemle...Ben seni evladım olmadanda anladım BABAM...Sen meğerse bizim çınarımışsın biz bilemedik sırtımızı dayamayı...sensiz yaşamaya devam ettikte öğrenemedik...en çok ben özlüyorum seni özlemekten alıkoyamıyorum kendimi...sanki sen yanımda olsaydın biz hiç sıkıntı çekmeyecektik...biliyorum en zor zamalarımızda elimi tuttun sacımı okşadın YALnız bırakmadım bizi...ama sen yanımda olsaydın benim canım hiç acımazdı BABAMMM...şimdi düşünüyorumda Meğer ne az söylemişim seni sevdiğim SENİ ÇOK SEVİYORUM mekanın cennet olsunnnn...
belanaycım çok ama çok sevindim bebişin ve senin iyi olduğuna çok dua ettim bende sana ve kızına allahım dularımızı kabul etti çok şükür iyisiniz allahım izniyle 9 aylık olup gelecek dünyaya sakın ama sakın kendini yorma birtanemmerhaba canlar nasılsınız ben yavaş yavaş ayaklandım şükür ilk işim sizlere bakmak oldu özledim sizleri nasılsınız bakalım biz kızımla sürekli yatıyoruz çok sıkıldım ama kızım için herşeye değer ara sıra girip bakarım neler yapıyorsunuz fazla ayakta kalamıyoruz ama durumumuz iyi çok şükür erken doğum r,skimiz azaldı inşallah bundan sonra problem yaşamayız gerçi miyomlarımolduğu sürece hep risk var ama olsun 7 aylık olduk çok şükür dualarınızla inşallah vaktinde ve sağlıkla gelecek kızım
beryalcim nasılsın defne nasıl oldu paşam ne yapıyor kıskançlık varmı bakalım aradayoksa abilik mi yapıyor kardeşine kendinize iyi bakın canım fazla giremesemde bircandan alıyorum haberlerinizi
bircan canım benim biraz ayaklandım havnın güzel olduğu bir gün geleceğim yanına sen dinlenmene bak
divicim sen nasılsın özledim hepinizi hep dualarımdasınız tedavi varmı nasıl gidiyor bebek çalışmaları umarım bir dahaki girişimde listede hamiş bölümünde görürüm seni vildanı öp benim için
neslihan güzel kardeşim sen nasılsın neler yapıyorsun işler yoğunmu yine tedavi ne aşamada inan hep aklımdasınız dualarımdasınız
valecim sen nasılsın özlüyorum sizleri bircana soruyorum hep haberleşme kaynağım benim o:))inşallah sende en kısa zamanda güzel haber verirsin bize inan bi alsam hamile haberinizi kendim kadar sevineceğim hayırlısı inşallah canım benim
ayşe sen nasılsın canım benim güzel haberlerini bekliyorum inşallah
hakça canım sen nasılsın eylül nasıl msnden yazmışsın bugün görüdüm giremiyorum nete sağol canım benim biz iyiyiz şükür bl bol istirahat ediyoruz kızımla doğunca acısını çıkaracak zaten şimdiden dinlenelim dedik:))
haksever canım sen nasılsın seninde güzel haberlerini bekliyorum dualarımdasın halay çekelim artık inşallah en kısa zamanda
ilterçakır canım hasta olduğuu duydum geçmiş olsun canım benim umarım herşey yolundadır sakın umutsuzluğa kapılma rabbim herşeyi en iyi bilendir inan duyduğumdan beri dua ediyorum senin için herşey yoluna girecek merak etme sen rabbimize sığın güven yeter
dyd sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik oğluşun nasıl yaramazlık yapıyormu bu bebekler şimdiden şebeğe çevirdi bizi doğunca ne olur bilmem :))aman sağlıkla ve hayırla gelsinlerde artık herşeye katlanacağız herşey onlar için
aklıma gelmeyen kızlar kusura bakmasın emi hepinizi çok seviyorum bu sıkıntılı günler biterde bende sık sık aranızda olurum inşallah hepinizi öpüyorum
canım doktorum ameliyatta alındığı için başka tedavi önermedi bir sürü test istedi onlar yapılacak ondan sonra karar verilecek bu testler düzgün çıkarsa ozaman bebek tedavisine bile başlıya bileceğimi söyledi atom tedavisini yapmarsak çok fazla radyoaktif yüklemesi olacağı için bebek tedavisi olmıyacaktı bir sorunda hissetmiyorum şuanda bizde atom tedavisi olmak istemedik bakalım hayırlısı ne olacak sen nasılsın bitanemneslihanda nerdeyse 10 günden beri girmemiş inşallah iyidir
divinin neyi vardı acaba ki inşallah oda iyidir:26::26:
haksever sen nasılsın canım iyisindir umarım :26::26:
yaren sana çok geçmiş olsun eşin için allah sana bol bol sabır versin canım biliyorsun dimi beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır yağızı öp menim yerime
beryal ablam sen nasılsın bebekler nasıl iyisiniz dimii
ilter canım sen nerelerdesin canım ya naptın doktorlar ne diyor inşallah kötü bişey yoktur canım ya
aklıma gelmeyen kızlar kızmayın canlarım bana olarmı hepiniz hepimiz iyiyiz inşallahhhh
geçmiş olsun canım bebişine ve kendine iyi baknasılsınız kızlar benim canım sıkkın biraz bugün şeker yüklemem vardı çok yüksek çıktı yarın bi 100gr yükleme daha yaptırcam çok dikkat etmem gerekiyormuş eve cihaz falan alcakmışım hergün ölçecekmişim diyet yapcakmışım oooo daha bisürü şey hayırlısıyla yavrumu sağ salim kucağıma alsaydım rahatlıycam dua edin kızlar olurmu öptüm hepinizi
‎3 sene önce bugün bırakıp gittin bizi...Gözlerini,ellerini,gülüşünü herşeyi alıp gittin...sadece anılarım kaldı senden geriye kalan bana kızışını o sevmediğim öfkelerini özledim.zamanla içimde acı kapanır sanıyodum daha cok büyüyeceğini bilmeden.evlad sahibi olunca anlarsınız bizi derdin hep annemle...Ben seni evladım olmadanda anladım BABAM...Sen meğerse bizim çınarımışsın biz bilemedik sırtımızı dayamayı...sensiz yaşamaya devam ettikte öğrenemedik...en çok ben özlüyorum seni özlemekten alıkoyamıyorum kendimi...sanki sen yanımda olsaydın biz hiç sıkıntı çekmeyecektik...biliyorum en zor zamalarımızda elimi tuttun sacımı okşadın YALnız bırakmadım bizi...ama sen yanımda olsaydın benim canım hiç acımazdı BABAMMM...şimdi düşünüyorumda Meğer ne az söylemişim seni sevdiğim SENİ ÇOK SEVİYORUM mekanın cennet olsunnnn...
allah razı olsun tatlım aminnnnçok canım sıkılıyoooooooooooooooo
herkese merhaba nasılsınız kızlar
herkez iyidir umarım
bana gelince biz doktorumuza gittik uzun uzun konuştuk doktorumuzla neler yapmamız gerektiğini kesinlikle atom tedavisi önermiyor çok köçük olduğu için kanserli hücre ameliyatla alındığını ve başka birşey yapmaya gerek olmadığını ama bunun yanı sıra takip edilmeside gerektiğini söyledi bir sürü test istedi kemik sayımıma varıncaya kadar o testler tamiz çıkarsa daha yaptırmadık ozaman bebek tedavisine bile başlıyabileceğimiz söyledi ama nedense ben hiç anne olamamıyacakmışım gibi geliyor bazen çok içim acıyor ozaman sizede öyle oldumu hiç anne olamıyacakmışınız gibi geldimi size çok moralim bozuk yaaaa
allah razı olsun tatlım aminnnn
bitanem umutsuzluğa lütfen kapılma banada bazen öyle oluyo gece yatınca kara kara düşünüyom ne olcak diye
bak belenay ablama dr menepoza girmek üzeresin tüp bebk tedavisi önermişti hiç beklemediği anda bebği müjde verdi
sende sıkıntıları bi atlat allahın izniyle inşallaaaaaaaahhh hepimiz anne oluruz RABBİM yeterki ol desin
bak meryem suresini oku eğer kuran biliyosan ben gecen mealini okudum cok etkilendim tavsiye ederim
merhaba kıslar nasılsınızyıne kımsecıkler yok bışıy danısıcam sızlere yerlesme kanamqsı nasıl gerceklesıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?