hoşbuldum cnm serdardan vakit buldukça geliyorum buraya ama yazmaya ya vaktim olmuyor yada kimsecikleri bulamıyorum bakıp bakıp çıkıyorum iştehoşgeldin canım nerelerdesin karşılaşamıyoruz hiç güzel dileklerin için sağol arkadaşım.serdarı öp benim için
hımmm :26:troitler düzgün çalışmayıncada olmuyor o yüzden dedim cnmkullanmazmıyım canım levotiron kullanıyom yok canım oda engel değildir herhalde oladabilir olmyaydabilir amannn olmassa olmasın sanki çok umrumda çokta tınn
bu simley seni hatırlatıyor divin
aynı sen gibi datluhee çok seviyomçok tatlı
bir battaniye başladım oğluma teyzesi az kaldı bitiririm bugün heralde başkada bişey örmedim pek anlamıyorum örgüden annem sağolsun yapar.aslında öğrenip yapsam olurdu ama nasıl anlatıyım canım ne aldıysam yavruma korkarak aldım hep acaba bişey olurmu acaba kucağıma alcakmıyım o korkular hep devam etti geç bulduğumdan belkide bilmiyorum ya anlatamıyorum o duyguyu sana garip bişey işte. rabbim herkesin evladını bağışlasın
allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin anne olmayı canım
hoşbuldum cnm serdardan vakit buldukça geliyorum buraya ama yazmaya ya vaktim olmuyor yada kimsecikleri bulamıyorum bakıp bakıp çıkıyorum işteserdarda seni ve furkanı öpüyor teyzesi kardeş doğsada oyunlar oynasak diyo topik kardeşi oldular artık
hımmm :26:troitler düzgün çalışmayıncada olmuyor o yüzden dedim cnmsen zayıflamana bak boşver ne zaman isterse o zaman gelsin sıpa hele bi gelsin totosundan ısırcem bu bebişlerin
selam kızlarr...
bu bademciklerden dün gece yarısı ağlaya ağlaya eşim acile götürdü..
dr. bir dünya ilaç verdi..
bugün annemdeydimm o hasta ben hASTA kadıncağız baktı banaaa...
çok şükür şimdi çok iyiymm...
çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin zordur benim kız kardeşimde az çekmedide ondan bilirim...
sağol cnm yaaa..gerçekten çok kötüydüm ama çok şükür daha iyiymm..dün akşam dilim önmüyordu resmenn..yutkunurken bile çok cnm acıdıı..
geçmiş olsun neslihan bu havalar hasta eder insanı bi soğuk bi sıcak burası yine soğudu ne güzel ısınmıştıkselam kızlarr...
ewet ayşe teyzesi serdoşun 5 aylık fotosu oaaa çitosum sen burdaymışsın nasılsın serdar nasıl büyüdümü koca oğlan profilindeki serdarmı:26::26::26:
geçmiş olsun canım
ben sizi çok özledim ama giremiyorum( öyle bir kızım varki maşşallahh durmak yok valla hastalara çok geçmiş olsun hepinizi öptümmm
selam kızlar internetimizin kotası dolmuştu gelemedim yoksam küsemem ben size
belenay ablacım allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin kızın adı gibi yaşasın inşallahhh
beryalcim cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun 2 çocukla allahım ayrımasın sizi öp yaramazları benim yerime
ayşem cok güzel gidiyosun masallahhhhh bu gidişle hedefien ulaşırsın sen
haksever canım hayırlısı olsun ben 2 aydır adet olmamıyom ilk defa adet olamadıma üzülüyom çünkü cok sıkıntılıyım
neslişim canım senin yoğun oldugunu biliyorum zaten sana kızmadım o yüzden geçmiş olsun canım dikkat et kendine
mevsim değişikliği çok etkiliyo insanı
dyd hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım
DİVİŞİM sen nasılsın kolun nasıl oldu tedavi bu ay benimde kaldı ama benim isteğim değil bu
adet olamadım adet olsaydım 2. veya 3. gün gidecektim ama olamıyom dr gittim olmamam için bi sebebte söylemedi
bekliyom öyle herşeyde vardır bi hayırrrr
bana gelince diyet iyi gidiyo bi hasftada 2 kilo verdim
kendimi nasıl tutabiliyom bende şaşırıyorum
yürüyüşe gidemiyorum 2 gündür hava yağışlı çünkü
evde kendimece yapıyom bişeyler az ve sık yiyorum
günde 3 kupa bardağı yeşil çay içiyom hem vücudumu dinlendiriyo
hemde yağ yakıyomuş bakalım hedefim 8 kilo verebilecekmiyim
geçmiş olsun neslihan bu havalar hasta eder insanı bi soğuk bi sıcak burası yine soğudu ne güzel ısınmıştık
ewet ayşe teyzesi serdoşun 5 aylık fotosu oşimdi kocaman oldu zıpır zıpır yerinde durmuyor onu izlerken ben yoruluyom onun kadar hareket yapsam kilo milo kalmaz bende
geçmiş olsun neslişimselam kızlarr...
az yiyip kısa giyinip sınırsız internet almamız lazımselam kızlar internetimizin kotası dolmuştu gelemedim yoksam küsemem ben size
belenay ablacım allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin kızın adı gibi yaşasın inşallahhh
beryalcim cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun 2 çocukla allahım ayrımasın sizi öp yaramazları benim yerime
ayşem cok güzel gidiyosun masallahhhhh bu gidişle hedefien ulaşırsın sen
haksever canım hayırlısı olsun ben 2 aydır adet olmamıyom ilk defa adet olamadıma üzülüyom çünkü cok sıkıntılıyım
neslişim canım senin yoğun oldugunu biliyorum zaten sana kızmadım o yüzden geçmiş olsun canım dikkat et kendine
mevsim değişikliği çok etkiliyo insanı
dyd hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım
DİVİŞİM sen nasılsın kolun nasıl oldu tedavi bu ay benimde kaldı ama benim isteğim değil bu
adet olamadım adet olsaydım 2. veya 3. gün gidecektim ama olamıyom dr gittim olmamam için bi sebebte söylemedi
bekliyom öyle herşeyde vardır bi hayırrrr
bana gelince diyet iyi gidiyo bi hasftada 2 kilo verdim
kendimi nasıl tutabiliyom bende şaşırıyorum
yürüyüşe gidemiyorum 2 gündür hava yağışlı çünkü
evde kendimece yapıyom bişeyler az ve sık yiyorum
günde 3 kupa bardağı yeşil çay içiyom hem vücudumu dinlendiriyo
hemde yağ yakıyomuş bakalım hedefim 8 kilo verebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?