Dokuz Doğuranlar

hoşgeldin canım nerelerdesin karşılaşamıyoruz hiç güzel dileklerin için sağol arkadaşım.serdarı öp benim için
hoşbuldum cnm serdardan vakit buldukça geliyorum buraya ama yazmaya ya vaktim olmuyor yada kimsecikleri bulamıyorum bakıp bakıp çıkıyorum işteserdarda seni ve furkanı öpüyor teyzesi kardeş doğsada oyunlar oynasak diyo topik kardeşi oldular artık

kullanmazmıyım canım levotiron kullanıyom yok canım oda engel değildir herhalde oladabilir olmyaydabilir amannn olmassa olmasın sanki çok umrumda çokta tınn
hımmm :26:troitler düzgün çalışmayıncada olmuyor o yüzden dedim cnmsen zayıflamana bak boşver ne zaman isterse o zaman gelsin sıpahele bi gelsin totosundan ısırcem bu bebişlerin

selamlar ben geldim
geçmişi okudum alıntı yaptım ama yazamadım
benim pc demi var sorun kk damı anlayamadım

duygucum bileğim alçının içinde rahat ama alçıyı çıkarınca çok ağrıyor

neslişim sanada çok teşekkür ederim cnm geçmiş olsun dileklerin için..enfeksiyonum geçti ama bol su içerek değil antibiyotik kullandım ondan sonra geçti şükür

beryal sizede geçmiş olsun cnm..maşallh defne hanım kocaman olmuş..öpüyorum defnişimi.diyet yapman süper..kaç kişi olduk topikte ..beraber yapınca daha güzel oluyor

yeni arkadaşlar gelmiş inşallh daimi olurlar..topiğe taze kan lazımdı

citos sende hoşgeldin al işte çok seviyom bu keş smi benim ta kendim dermişim içmiyorum sigara ama şunun sevimliliğine bak yaa

bu ay tedaviye gidemedim
ablam burdaydı onun işlerine koşuşturmaktan kendime zaman ayıramadım
muhtemelen adetim 3-4 mayıs gibi gelecek
bu sefer ne olursa olsun gidecem inşallah

şimdilik benden bu kadar
yarın komşularım bana gelecekler..onlar gittikten sonra gelirim

valemde küstü heralde gelmiyor:18:

selam kızlarr...

bu bademciklerden dün gece yarısı ağlaya ağlaya eşim acile götürdü..
dr. bir dünya ilaç verdi..
bugün annemdeydimm o hasta ben hASTA kadıncağız baktı banaaa...
çok şükür şimdi çok iyiymm...

maşallaaahh canım yeter işte örmüşsün ya o bile ne bilim bizlerinde olurmu örermiyiz bilmiyomki:26::26:
korkma canım inşallah sağsalim kucağına alacaksın inşallah oğluşunu
ha bu arada isim konusu açmadan geçmiycem aklını karıştırmak istemem ama FURKAN ismi çok ama çok yaramaz oluyor yani bu olaya çok şahit oldum ben yinede sen bilirsin ama doğmadan bi daha düşünün derim aslında kuranda geçiyor ama na bilim sonra gelipte bize dert yanarsın furkan çok yaramaz diye iyicene düşün derim:44::44::44::44:

zamanı var teyzesi kilo vermeyi işte bu yüzden seviyom en azından kafama takmıyom hiç beklemediğim anda adet oluyom inşallah hiç beklemediğim andada bebeğim gelir gerçi benim hiç umudum yok ama işte naparsın
umut fakirin ekmeği...

çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin zordur benim kız kardeşimde az çekmedide ondan bilirim...

aaa çitosum sen burdaymışsın nasılsın serdar nasıl büyüdümü koca oğlan profilindeki serdarmı:26::26::26:

çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin zordur benim kız kardeşimde az çekmedide ondan bilirim...

sağol cnm yaaa..Gerçekten çok kötüydüm ama çok şükür daha iyiymm..Dün akşam dilim önmüyordu resmenn..YUtkunurken bile çok cnm acıdıı..

ben sizi çok özledim ama giremiyorum ( öyle bir kızım varki maşşallahh durmak yok valla hastalara çok geçmiş olsun hepinizi öptümmm

selam kızlar internetimizin kotası dolmuştu gelemedim yoksam küsemem ben size
belenay ablacım allahım hayırlı ve sağlıklı doğumlar nasip etsin kızın adı gibi yaşasın inşallahhh
beryalcim cok geçmiş olsun allah yardımcın olsun 2 çocukla allahım ayrımasın sizi öp yaramazları benim yerime
ayşem cok güzel gidiyosun masallahhhhh bu gidişle hedefien ulaşırsın sen
haksever canım hayırlısı olsun ben 2 aydır adet olmamıyom ilk defa adet olamadıma üzülüyom çünkü cok sıkıntılıyım
neslişim canım senin yoğun oldugunu biliyorum zaten sana kızmadım o yüzden geçmiş olsun canım dikkat et kendine
mevsim değişikliği çok etkiliyo insanı
dyd hayırlı ve sağlıklı doğumlar canım
DİVİŞİM sen nasılsın kolun nasıl oldu tedavi bu ay benimde kaldı ama benim isteğim değil bu
adet olamadım adet olsaydım 2. veya 3. gün gidecektim ama olamıyom dr gittim olmamam için bi sebebte söylemedi
bekliyom öyle herşeyde vardır bi hayırrrr

bana gelince diyet iyi gidiyo bi hasftada 2 kilo verdim
kendimi nasıl tutabiliyom bende şaşırıyorum
yürüyüşe gidemiyorum 2 gündür hava yağışlı çünkü
evde kendimece yapıyom bişeyler az ve sık yiyorum
günde 3 kupa bardağı yeşil çay içiyom hem vücudumu dinlendiriyo
hemde yağ yakıyomuş bakalım hedefim 8 kilo verebilecekmiyim

geçmiş olsun neslihan bu havalar hasta eder insanı bi soğuk bi sıcak burası yine soğudu ne güzel ısınmıştık

aaa çitosum sen burdaymışsın nasılsın serdar nasıl büyüdümü koca oğlan profilindeki serdarmı:26::26::26:
ewet ayşe teyzesi serdoşun 5 aylık fotosu o şimdi kocaman oldu zıpır zıpır yerinde durmuyor onu izlerken ben yoruluyom onun kadar hareket yapsam kilo milo kalmaz bende

geçmiş olsun canım

Teşekkür ederim haksevercim..

ben sizi çok özledim ama giremiyorum ( öyle bir kızım varki maşşallahh durmak yok valla hastalara çok geçmiş olsun hepinizi öptümmm

OLsun Rabbim yokluklarını göstermesin de varsın yaramaz olsunlar...:))

Sağol valecimm..Valla gittin diye çok üzülmüştüm..Şimdi görünce çok sevindim:))

Valem bende diyetteyimm..Bu arada şuanda sen kaç kilosun..

Ben de 84,1 den 2 haftada 81,9a düşmüşüm..şu 2-3 gündür Çok dikkat edemedim ama bende ilk olarak nisan sonuna kadar 77,9 olmak isitiyorum:)

Teşekkür ederim citos valla benim ki pek havalardan değil..Yılın ilk dondurmasını geçen hafta yedim ve 2 gün sonra boğazlar şişti..Valla nerde ise 10 yıldır hani grip nezle bronşit hariç boğazlarım bu kadar kötü şişmemişti..Çok lükür iyiym bugünn..Rabbim böyle hastalıklar düşmanıma bile göstermesin...

Selam divişş gördüm seni..
Ama sen de şimdi kesin gçemişi okuyorsundur:))...
Nasıl oldunnn daha iyimisin?

geçmiş olsun neslişim
benimde küçükken çok boğazım ağrıyordu
komşumuz kurutulmuş hatmi çiçeği verdi sütün içinde kaynatıp içmiştim..posalarınıda boğazıma sarmıştım geçti gitti
odur budur boğazım ağrımaz benim
kaynanamında boğazı hep ağrırdı
bende ona denedim hatmi çiçeğini iyi geldiğini söyledi
denemek istersen dene ..bence ilaç içmekten iyi
az yiyip kısa giyinip sınırsız internet almamız lazım
elim çok ağrıyii valee..dün alçıyı çıkardım bandaj sarıp yattım sabaha kadar yatamadım
9 gün olmuş ben düşeli 9 gündür çekiyom..
yaa niye adet söktürücü ilaç vermedi doktorun

tebrik ederim aferin sana
ben akşamları keten tohumlu yoğurt yiyorum..sindirimime gerçekten çok faydası oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…