Merhaba arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak inşallah önümüzdeki temmuzda, beni de aranıza alır mısınız? :80:
SELAMLAR CANLARIM
DORUK VE BEN HASTA OLDUK PEK NETE GİREMEDİM
KUSURA BAKMAYIN
HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
AKLIM HEP SİZDE
ARADA GİRİP OKUYORUM AMA CEVAP FIRSATI BULAMIYORUM
2 BEBİŞLE ÇOK ZORLANIYORUM
İNANIN ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM AMA SİZLERE FIRSAT BULAMADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM
DEFNEM 4 AYLIK OLDU TEYZELERİ
ARTIK YAVAŞ YAVAŞ GÜNDE 1 ÖĞÜN MUHALEBİ KIVAMINDa kaşık maması veriyorum pek sevmesede yediriyorum biberondan kaşığa geçiş sancılı oluyor zaten alıştırmak için günde 1 kez veriyorum 1 ay sonra da 1 öğün yoğurt vericem .
bende diete başladım bu arada 1 hafta oldu 2 kg vermişim .çok mutlu oldum yaaaaaa
sizin dietler ne alemde
tedavilere gidiliyormu .lütfen dr kontrollerinizi aksatmayın.
ve uzun süre tedavi görüp cevap alamayanlar bence bir sonraki aşamaya geçsin yada doktor değişiminde bulunsunlar.inancınızı ve sabrınızı yitirmeyin lütfen.
selam kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım beryall benimde kız olucak nasipse eklermisin...
sınavlarımvardı hafta sonu girdik bakalım ne olcak sonuçlar inşallah iyidir hazirandada finallerim olcak puff okullu oldum iyce ne kafa kaldı sankide yok moralim çok bozuk gene görümcem dogurdu dogurcak sonra zaten hep bilindik karmaşalar sıkıntılar allahım dayanma kuvveti versin o günleride atlatayım zaman su gb akıp geçiyo ablama ağlarken sanki dündü şimdi büşra 7 aylık oldu pampişim ne tatlı nasıl öpüyo beni daha dogrusu yalıyo pis şey çok tatlı maşşallah öle işte herkezin ikinciler oldu listeye bakıyorumda biz neler konuşuyoduk burda umut olsun diyorum onun oldu bunun oldu ama bakıyorum kaç kişi kalmışız sanki umut değilde hüzün işte niye tek soru beynimde niye onlarca çocuk o kadar çok çocuk varki sağa sola savrulup bırakılan biz burda hasretle yanıp tutuşurken inan dogurmak değil mesele ben evimizde bi yawrumuz olsun istyorum o kadar çok isterdimki bi evlada sahip cıkıp anne baba olmak ama bizim aileye ters dini konular kız alsak büyünce eşime mahrem erkek alsak bana mahrembimiyorum bi söz okudum facede vala aynen öle yapasım var söz şöyle BİRİNE HAYATIMI ŞUNU TUTARMISIN DİYE VERİP KAÇASIM VAR ........... aynen bende bunu istiyorum
canım toprağım demek minik kuzunun adı senaberyal teyzeeeee kızımın adı sena olucak listeye eklermisin bu arada anam ilk sıraya oturmuşum sıra bana gelmiş tabi dyd benden önce davranmazsa ayyy heyecanlandım şimdi bak
canikom bak ben geldim şimdide siz yoksunuzgünaydın herkese
nasılsınız kızlar
beloşum hamile halinin bi fotosunu eklesene
beryal kaynananlar gitti neden gelmiyosun topiğe
ayse bugünden itibaren diyete başlıyorum yeniden
2 ayda küçülttüğüm midemi 2 haftada eski haline getirdim geriNe kadar esnek bir organ..hemen açıldı
slm canım nasılsın demek yiğenimizin adı sena olcak hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bizimkinin adıda furkan olcak galiba babası onu istiyor.sen sezeryan olcakmışsın canım benden önce doğurursun gerçi belli olmaz allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hepimize bende gittikçe heyecanlanıyorum
günaydın herkese
nasılsınız kızlar
beloşum hamile halinin bi fotosunu eklesene
beryal kaynananlar gitti neden gelmiyosun topiğe
ayse bugünden itibaren diyete başlıyorum yeniden
2 ayda küçülttüğüm midemi 2 haftada eski haline getirdim gerine kadar esnek bir organ..hemen açıldı
canım biz doğurmadan listemiz çoğalır inşallah o zamanda biz sizin doğumlarınızı bekleriz
Merhaba Kızlar;
Demin girdim bir güzel yazdım yazdımmm ama nedense gitti yazdıklarımmm…Neyse tekrar yazacağım aklımda kalan kısımları ile…
Ben bala devam ediyorum..Bugün 29.günüm zaten..
Çok fena boğazlarım da şiş bademciklerim resmen patlayacak gibi O yüzden ilaçda kullanamıyorum durum belli olmadığı için Böyle tavan yapmış bademciklerle geziyorum 1 haftadır…
Kızlar hepiniz umarım iyisinizdir..Hepinize hafta sonu bulunduğum bir ortamda dua ettim.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh…
Dyd ciğimm seninde doğumuna çok az kalmış..Rabbim hay. İle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh..Bizlerde o günleri görebilecek miyiz..Çok uzak gibi geliyor
Haksevercim regl olmuşsun ama bence üzülme…Herşeyde vardır bir hayır..Sen öyle takıyorsun ki bence ondan bu kadar geç geliyor adetindeee..Bence biraz rahata bırak kendini..Sanki çalışmalra ara vermiş gibi ama sakın ara vermedennn..Kafanı rahat tut…Birde randevunu çok geç bir tarihe almışsın..Hay. olsun dyelimm…
Ayşemmm ne güzel kilolar veriyorsun öyle maşallah sanaaaa..Bende 15 gündür diyetteyim 2 kilo verebildim ama kaçamaklı valla..hasta olduğum için her şey yiyemiyorum ama ç.ok da dikkat edemedim
Valecimm niye kızdınki..NGerçekten çok yoğunum..Girsem bile bir şeyler yazmadan çıkmak zorunda kalıyorum..Üstelik sadce iki satır yazıp çıkmak da içimden gelmiyorrr..( Ne olur geri gellll…
Belenay ablam az kalmış kızına kavuşmayaaa..Rabbim hay. İle kucağına almaytıp nasip etsin inşallahhhh…
Bircancım seninde kızın oluyormuşşş..Ne mutlu sizeeee…
Beryalimmm nasılsınnnn…Senide özledimmm….
Divişşş sen nasılsın canımmm..anneciğin hastaymış..Acil şifalar diliyorummm…Enfeksiyonun içinde bol bol su içmelisin..Bu ara yaygın bir hastalık antibiyotiksiz geçmiyormuş dikkat et kendine..
İlter yine kayıplara karışmışşş..İnş. iyidir…
İsmi aklıma gelmeyen kızlar inş. Hepiniz iyisinizdir….
sınavlarımvardı hafta sonu girdik bakalım ne olcak sonuçlar inşallah iyidir hazirandada finallerim olcak puff okullu oldum iyce ne kafa kaldı sankide yok moralim çok bozuk gene görümcem dogurdu dogurcak sonra zaten hep bilindik karmaşalar sıkıntılar allahım dayanma kuvveti versin o günleride atlatayım zaman su gb akıp geçiyo ablama ağlarken sanki dündü şimdi büşra 7 aylık oldu pampişim ne tatlı nasıl öpüyo beni daha dogrusu yalıyo pis şey çok tatlı maşşallah öle işte herkezin ikinciler oldu listeye bakıyorumda biz neler konuşuyoduk burda umut olsun diyorum onun oldu bunun oldu ama bakıyorum kaç kişi kalmışız sanki umut değilde hüzün işte niye tek soru beynimde niye onlarca çocuk o kadar çok çocuk varki sağa sola savrulup bırakılan biz burda hasretle yanıp tutuşurken inan dogurmak değil mesele ben evimizde bi yawrumuz olsun istyorum o kadar çok isterdimki bi evlada sahip cıkıp anne baba olmak ama bizim aileye ters dini konular kız alsak büyünce eşime mahrem erkek alsak bana mahrembimiyorum bi söz okudum facede vala aynen öle yapasım var söz şöyle BİRİNE HAYATIMI ŞUNU TUTARMISIN DİYE VERİP KAÇASIM VAR ........... aynen bende bunu istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?