amin inşallahtamam canım bende dr. gidiyorum görşrz.inşallah bu ismi koymayı rabbim sana nasip etsin
bu isim konusu kafama takıldı çok:26::26:
adet olunca ister istemez şişkinlik oluyormuş cnmheyyy milletttnerdesiniz yaffff :2::2::2::2::2::2::2:
günaydınnnn kızlarrr ya kız divinim ben 2 gündür yürüyüş yapamıyom havalr yüzünden wc lede aramız iyi ama ben baskülde almış gözüküyom üstelik herkesde 60 kilo oldun galiba ayşe diyorlar ama ben baskülde niye eksik çıkmıyom onu anlamıyom:44::44:eşimde diyor ayşe yüzün felan küçüldü diyor ama gerçekten de küçüldüm ama basküle yansımadı hala püfff allahım sabırımızı bol ver yarabbim kız regli olduğumdan olurmu acep:26::26:inşallah ondandır allahım reglim bitince inşallah 62 görürüm
selam kızlarrrrr sabah plates yaptım trt 3 de sabah 8 de başlıyo yarım saat plates yaptırıyo hoca
cok iyi geldi bugün bana ondan sonrada tam bi diyet kahvaltısı yaptım
3 tane diyet bisküvi peynir yeşil çay vade bol yeşillik inşallah bu hafta veririm
öğlende azcık sebze yemeği yerim akşamada k fleks bugün iyiyim maşallahh bana
öğleden sonra direksiyon dersim var araba sürmek cok keyifli bişeymişşş
bu arada kutlu dogum ayınız mübarek olsun allahım yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallaaaaaaahhh
canım nasılsın misafirlerinle güzel güzel gezin vakit geçirin kafa dağıtınnn
kızlar burda bi rüzğar hayatı felç etmiş durumda sizlerde nasıl havalr
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr bomba gibiyim araba kullanmayı baya öğrendim
çok zevkli bu arada rejimde sporda süper gidiyo sabah plates yatım yine
divim sen uykucusun benim gibi bende kalkamıyodum ama alışştımm
beryalim senin diyet iyi gidiyo bebeişler nasıl
ayşemm misafir gelince ,nsan hiç dikkat edemiyo yaa allah yardımcın olsun çok azimlisin maşallahhhhh
dyd canım sanada hayırlı dogumlar meleğini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin rabbimr gez anacım ne güzel bende evin içine tıkıldım iyice e
neslişim yoğunsun herhalde inşallah hayırlı haberlerle gelirsin
haksevr gez anacım ne güzel bende evin içine tıkıldım iyice en güzelini yapıyon
belenay ablamda inşallahh kızın almıştır kucağınaaaaaaaaaa
günaydınnnn kızlarrrrrrrrr hayırlı cumalarrrr bomba gibiyim araba kullanmayı baya öğrendim
ayşemm misafir gelince ,nsan hiç dikkat edemiyo yaa allah yardımcın olsun çok azimlisin maşallahhhhh
dyd canım sanada hayırlı dogumlar meleğini hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin rabbimr gez anacım ne güzel bende evin içine tıkıldım iyice e
nasılsınız canlar artık sona yaklaştık kavuşma anı na az kaldı dualarınızı bekliyoruz kızımla 30 nisanda sezeryan olacağım şimdiden uykularım kaçmaya başladı teyzelerimizin dualarına ihtiyacımız var hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız sizlerin dualarıyla bugüne kadar geldik kızmla inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize
nasılsınız canlar artık sona yaklaştık kavuşma anı na az kaldı dualarınızı bekliyoruz kızımla 30 nisanda sezeryan olacağım şimdiden uykularım kaçmaya başladı teyzelerimizin dualarına ihtiyacımız var hepinizi çok seviyorum kızlar iyiki varsınız sizlerin dualarıyla bugüne kadar geldik kızmla inşallah sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?