Dokuz Doğuranlar

canım toprağım rabbim seni ve meleğini sağ salim kurtarsın inşallah ilk buluşmanız nasıl olacak sonra yaz bana çok merak ediyorum.inan düşündüm bir an da tüylerim diken diken oldu.oyyy ne heyecanlısındır şimdi.kıyamam sana sakın korkma sakin ol çabucak olsun bitsin diye dua et.
Kalbim dualarım seninle.öpüyorum.
Benim sıpalar büyüyor herkes kafasına göre takılıyor.
Defnede emmediği için sorun yok heryere benle yada teyzesiyle gidiyor.çocuklar anne karnında öğrendiler gezmeyi ne yapim.şimdide durmuyorlar 2 dk.yerlerinde
nasılsınız canlarım
belenay canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar az kalmış 6 gün var günlerde geçmez sana şimdi hayırlı haberlerle gel inşallah
İYİYİZ CANIM SENİN DOĞUM NE ZAMAN BELLİ OLDUMU

kızlar adetim 10 gün gecikti bende test yaptım evde 2. çizgi silik çıktı emn değilim acaba hamilemiyim dr yarın yada öbür gün gitmeye calışacağım
AYYYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
NE ZAMANDIR HAMİLE HALAYI ÇEKMEDİK SÜPER BİİR HABER BU
İNŞALLAH CANIM SEN NASILSIN DİET NASIL GİDİYOR

Son düzenleme:
slm kızlar bılıyorum bana kızmısınızdır hamıle kaldı dogurdu bızı unutdu dıye hıç kımselerı unutmadım hala dun gıbı burda nasıl hamıle kalcagımızı hamıle kalışımı hıç unutmuyırm
oncelıkle allahım her ısteyene SAGLIKLI bebışler nasıp etsın
belenayım dyd cok sevındım canlarım benım allahım saglıkla kucagıza almayı nasıp etsın bebilerınızı

nıye gelmıyorum kızım la ugrasıyorum teyzelerı 22 aylık olduk ve hala yurumuyoruz beyın mr ları uyku egg lerı kan testlerı aklınıza ne gelıyorsa hepsı yapıldı fakat bır sey cıkmadı ama fızık tedavıye başlıcaz bakalım hayırlısıyla
bırde tesadufen bulunan omurlıkte yag bezesı bulundu bununda mutlaka 2.5 yasa kadar amelıyat olcaz bızdem boyle sevgıyle kalın

Selam kızlarrr…
Herkes iyidür umarım…

Belenay ablam hay. İle sağlıkla prensesine kavuşursun inş. Bugün..Rabbim yar ve yardımcın olsun inşşşş…

Beryalim sen nasılsın..Bence 4 kilo iyi vermişsin tatlım..Bu arada arada kulaklarını çınlıyorsa bilki anan benim:)

Valem ya süpersinnn..Şuanda ideal kilomdasın..Geçn sene bende bu zamanda 76-74 arası idim..Şimdi 82 kiloyumm..Ya ben yapamadım iş stresinden yoğnluktan çok misafir geldi gitti derken böyle oldu..Bugün başladımmm tekrar ve bakalım ilk hedefim 78 olmak:))) Bu arada araba kullanlmak gerçekten çok zevkli..benim kocamda borç olmasa sana araba alırdık bitsin inş alacağız birtane diyor. Yavrum beni düşünüyor:)

Diviş sen nasılsın bacummm:)

Ayşem sen nasılsın… Oh kilolar bir bir gidiyor maşallah sizlere..

Özbelcim hoş geldin cnmmm..Rabbim tez vakitte kızını yürütsün inşş..Rabbim kızına şifalar versin inşşş..

Elchincim inş. Bebeğin sağlıklıdır cnmm..Ne güzel sende kavuşmuşsun meleğine…

Aklıma ismi gelmeyen kızlar sizlerde iyisinizdir inşşş..

Gelelim bana balın etkisi ile sanırım 40. Gün regl oldum ve normalde 2 gün bile sürmeyen reglim 5 gün full sürdü…Çok şükürrr..Bunadaaa…Bu ay da bala devam sonra zaten olmazsa bu ayda önümüzdeki ay dr. Tedavisine..Bu ay içerisindede en azından 3-4 kilo verebilirsem çok iyi olacak…
Kızlar 20 ayım kaldı borcun bitmesine Rabbim sabırlar versin bana çünkü artık burada çalışmak çok ağır geliyor bana sorumluluk gittikçe artıyor ve ben dayanamıyorum Sadece sabır diliyorum…
Bu arada annem sağolsun hergün suya Meryem sures+Yasin+tebareke vs. okuyor ve bizde her akşam o suyu içiyoruz eşimle beraber..Bunu 41 gün yapacakmışız..Rabbim Bu mübarek ayetlerin hürmetine bebeklerimize kavuştursun bizi inşş…

selam arkadaşlar nasılsınız belenayı aradım kardeşiyle görüştük çok şükür doğumu gerçekleşmiş ikiside iyimiş 3kilo 80gr doğmuş kızı haberiniz olsun:)))

selam arkadaşlar nasılsınız belenayı aradım kardeşiyle görüştük çok şükür doğumu gerçekleşmiş ikiside iyimiş 3kilo 80gr doğmuş kızı haberiniz olsun:)))

ayyyyyyyyyyyyyy süper bir haber bu çok sevindim
inan dünden beri aklım hep beloşta ama numarası olmadığı için arama şansım da yok yazdığın için çok teşekkür ederim.inşallah sıra dyd ve sende allah herkese hayırlı sağlıklı doğumlar olmayanlara tez zamanda bebeklerini versin .aminnnnnnnnnnnnnn

:123:

30 / 04 / 2012

PAZARTESİ
SAAT : 15:20

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.dyd : ____________ 10 AĞUSTOS ____ ERKEK ____ FURKAN
2.bircan ___________ 21 ARALIK ______ KIZ ______

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.vale14 (osmaniye 80)
8.hira64
9.PinkRose
10.iltercakir

:94::94::94::94::94::94:

selamlar arkadaşalrrrr nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben sık giremiyorum 16 mart sabahı 36 haftalık doğum yaptım bebemle ilgilenmekten kk ya vakit bulamıyorum işnşallahh herkes iyidir
selam canım hoşgeldin cici anne
gözün aydın .allah sağlıkla büyütmek nasip etsin yavrunu

hoşgeldin tatlım
seninde diet süper gidiyor maşallah

maşallah beryalcim güzel vermişsin bende hamileyken 15 kilo aldım Ama şükür 13 ü gitti kaldı 2 kilocuk inşallahh onlarda hemencik gider

inşallah canım benim doruka hamileyken aldığım kilolarda vardı biraz uzun sürecek diet yapmam ama yavaş yavaş inşallah kurtulurum hepsini olmasada verebildiğim kadarıyla vericem.ama bana kalsa 25 kilo gitmesi gerek.boyum uzun ama kilom var baya 105 kiloyum.kimse inanmıyor ama öyleyim.boyum uzunya kilomu göstermiyorum ama tartıya çıkınca herşey ortada .

dünürüm hoşgeldin
çok özledik seni
gelinim allahın izniyle yürür merak etme
bak kontrollerinde de birşey çıkmamış geç olsun güç olmasın sakın takma kafana
fizik tedavisine başla inşallah yaza kadar yürür yavrun
omuriliğindedki yağ bezsini nasıl fakettiler ki ama biryandan bulunması iyi daha ilerde belki geç kalınabilirdi
allah şifa versin .çok geçmiş olsun

canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmm
nerelerdesin sen özledim
demek kulaklarımı çınlatan sensin yakalandın

adetlerin düzene girmeye başlamış çok sevindim.inşallah her ay böyle gider
bal tedavine de devam ediyorsun süper inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.dualarım seninle canım.
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah.
Amin

çarşamba fakülteye gittim anca yazabildim kızlar ne oldu ne olcak anlattım herşeyi tüp bebege yönlrdicem dedi kan tahlili bide ultrason verdi kanı hemen verdim sonucu almadım çünkü 17sine verdiler ultrasonu ne sacma ya odasında ultrason bile yok devlet işte öldürür adamı neyse mayıısn 17 sinde ultrasona gircem 22sinde sonuç göstermek için randövü verdiler don lastiği gb uzatıyolar da göstercemde beni yönlendircekte tüp bbek bölümüne oooo olcak şey değil işte de offffffffffffff herşey para herşey maddiyat eşim başka şeyler peşinde tır aldı zaten hiç bişey yapamayız gırtlaga kadar kredi rabbim onada koalylık versin çok çalışlıyo ödemeye çalışıyo çok şükür herşeyimiz tamam bana hiç hissettirmedi parasızlığı ama öle doktora giidip 4-5 bin tl verip tüp bebek yapcak dururumumuz yok şuan bekle bekle yıllar geçiyo hoş rabbim vercek olsa hiç bişey yapmadanda verir zaten o akdar para verip yaptırsak ben sitresten ölürüm olmazsada ölürüm hem maddi hem manevi ne zor allahım ne zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım ettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

ayy çok sevindim maşallah hayırlı sağlıklı evladını analı-babalı büyütmeyi nasip etsin Yüce Rabbim

selamlar canlarım nasılsınız
BELOŞUM GÖZÜN AYDIN OLSUN CNM HAYIRLISIYLA BEBEĞİNİ ALDIN KUCAĞINA
ÇOK MUTLU OLDUM İNAN KENDİM DOĞURSAM ANCAK BU KADAR SEVİNİRDİM
ALLAHIM GÜZEL YAZILAR YAZSIN ÖMRÜ UZUN , ANASINA BABASINA HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN İNŞALLAH

elchin sende hoşgeldin cnm ...sende bebeğini almışsın kucağına ,rabbim güzel yazılar yazsın darısı bize inşallah
ben hamile değilim cnm
doktorun çok ümit verdiği bir ayda havaya girdim takvim yaptım kendime sonrada gün gün altında yazanları okumak için kaldırmadım
kendimi böyle avutuyorum

NESLİŞİM HOŞGELDİN CNM
BEN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR ..1 AY MECBUREN ARA VERMİŞTİM TEDAVİYE
BU AY ADET OLMAMA 2-3 GÜN KALDI
ADET OLUNCA KOCİKİN GÖNLÜNÜ EDEBİLİRSEM GİDECEM YİNE
BALLARIN İŞE YARAMASINA ÇOK SEVİNDİM CNM ..ŞİFA ALLAHTAN ,İNŞALLAH İŞE YARAR

haksever üzülme canım yaa ..keşke hiç maddi sorunumuz olmasa özel tüp bebek merkezlerine gitsek ama olmuyor işte
Allah eşine sağlık versin borcunuz biter o zaman gidersin 4000-5000 i gözün görmez
hatta inşallah o zamana bile kalmaz kendi süpriz yapar gelir
rufeyde serra vardı aynı senin gibiydi hiç umudu kalmamıştı kendiliğinden geldi bebeği
seninde gelir sıkma canını lütfen

UMUT LİSTEMİZDE DYD SIRADA
ODA BUGÜNLERDE ALIR BEBEĞİNİ KUCAĞINA
BİRCAN TEK KALACAK LİSTEDE ...BİRCAN YALNIZLIKTAN KORKAR LİSTEDE YALNIZ KALMASIN HADİ KIZLAR ÇALIŞMALARA BİRAZ HIZ VERİN YANINA ARKADAŞ LAZIM
UMUT LİSTEMİZ 3 KİŞİDEN AŞAĞI DÜŞMESİN

ayse , vale , citos siz napıyosunuz

bu ara başım çok kalabalıktı
dün resmi tatildi kaynanamları istanbula yolcu ettik bizde pikniğe gittik
çok güzel zaman geçirdik...
kocikim 1 hafta izin aldı gezip tozuyoruz pek evde durmuyoruz
akşamda yorgun bitkin eve geliyoruz
hepinizi öpüyorum ve kaçıyorum bye

divinty ne güzel demişsin beni nolur tek bırakmayın listede herkesi tek tek arkamdan istiyorum hehe:)arkadaşlar belenayın kızını gördüm fotoda allahım öle güzelki aynı annesine benziyo allahım şansını bahtınıda güzel yapsın inşallah amin...

günaydın kızlarr nasılsınız
ben çok kötü günlerin ardından geldim kızlar 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldımm
geçti gitti şimdi iyiym çok şükürrr
ama sizleride çok özledimmmmmmarada girdim ama yazmak ve sizi üzmek istemedimmm
bahar yorğunluğu depresyon evdeki sıkıntılar her şey ama herşey üstüste gelirmi geldi ve benim bünyem bunu kaldırmadı kızlar 3gün serum yedim vede şiştimm
hastaneden gelipte tartıya çıkıncaz bide ne görümm 67 böyle oldummm ertesi 66.400 dünde 65.600 bugünde 64.900 eski kiloma dönüyorum kızlar:44::44:
ama 10 gün sonra istanbulda düğün var ozman napacam ne giycem bilmem
belenay ablam gözün aydın canım ablam en iyi örnek sensin bizlere
divinim sen nasılsın
valem sen nasılsın canım maşallah sende çok iyi gidiyon
valla kızlar aklıma gelmeyenler gücenmsin nolursunuz çıkmak zorundayım dinlenmeliyi hepinizi öptümmm

geçmiş olsun ayşe hayırdır cnm
serumdan kilo alman önemli değil önemli olan sağlığına kavuşman
ne olduda hastanelik oldun diyettenmi acaba
çok geçmiş olsun dikkat et kendine

geçmiş olsun ayşe hayırdır cnm
serumdan kilo alman önemli değil önemli olan sağlığına kavuşman
ne olduda hastanelik oldun diyettenmi acaba
çok geçmiş olsun dikkat et kendine

canım gerçeğini duymak istersen eşimlen kavga ettim biliyorum bana çok kızacaksınız ama o an varya
eşime buralaradan ne zaman gidicez dedim adam başladı bana bağırmaya bende tabi anladığın gibi karşılık veremedim öfkemi alamadım
ama canım inan artık yoruldum bir yere gitmeme kaynanın gönlü olmuyo neymiş yalnız yaşayamazmış ben evde olmassam hastalanırmış aş pişiremzmiş zıkkımın kökünü ye töbe töbee
inan kaynanam var diye eve ne arkadaşlarım geliyor nede eşimin arkadaiları geliyor ee haliyle bizde hanım efendiyi koyup gidemiyoz vallahi bıktım ne istediğim bi yere gidebiliyom bi yere gittim gelidm mesela çarşıya biraz geç kalırsam maşşallah şimdi gitsen ne zaman gelecektin gelmeyeydin böyle tavırları var tabi bende çok karşılık veriyom ama işte büyüğün kalbte kırmak istemiyom hal böyle oluncaz....
eşime dedim senin tayin isteme zamanın geldi artık dedim onunda şu an yanında 5 kuruş olamyıncaz kabak hepten benim başıma patladı
daha sonra da dedi eğer alırlarsa müdür yardımcısı sınavlarına gierecem dedi gerçi benim ondanda ümidim yok ama işte ....
yani kızlar ben buaralarda çürüyüp gidcem inan varya divinim köy yerinin gözünü seveyim burası köyden de beter işte durum bu canım

slm kızlar nasdılsınız bende iyiyim diyete devam sporada
ama bugünlerde veremiyom çünkü düzensiz yiyom anlayacağınız kaldım 76 da
ben iyiyim aynı herşey bugün evi temizledim ohhhh mis gibbiiiii
belenay ablam allahım hayırlı ugurlu etsin mis kokulu prensesini
berya canım sen nasılsın
divim sen nasılsın başın kalabalıkmış kaynanandanda bi sürede olsa kurtulmuşsun gözün aydınn
elçhin ve özbek hoş geldin
haksever canım hayırlısı demekten başka hiç bişe gelmiyo elimden allah hepimizin yardımcısı olsun
bircan sen nasılsın
gelelim AYŞEM çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun zaten senin sıkıntın sana yetiyodur
bu kaynanların çenesi neden durmazki mis gibi gelinin bakıyo sus otur bi kenarda

kızlar hamileyim dün dr gittm son adet tarihine göre 6 hft lması lazım dedi ama 4 hftlıkmış. çarşamba gene gideceğim kesenin büyüyüp büyümediğine bakılacak inş. bir sorun yoktur

saol canım çok zor yani hem kendine bakıdıyor hem torununa eve 5 kuruş masrafı yok bide 400 lira maaş oturduğu yerden
hoş bize ne maaş veren var nede istediğimizi yapan var tabi herkes anamın evi diye geliyo eşimin borçları inanın kızlar çok yoruldum
meğer ben güçlü değilde aksine güçsüz bi kadınmışım bunu yeni öğrendim ama güçlü olmak zorundayım ayakta durmak zorundayım bbeeennn kazanmalıyımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…