canım toprağım rabbim seni ve meleğini sağ salim kurtarsın inşallah ilk buluşmanız nasıl olacak sonra yaz bana çok merak ediyorum.inan düşündüm bir an da tüylerim diken diken oldu.oyyy ne heyecanlısındır şimdi.kıyamam sana sakın korkma sakin ol çabucak olsun bitsin diye dua et.canlarım benim nasılsınız bakalım biz artık doğumu bekliyoruz kızımla heyecan içinde bugün son kontrolümüz vardı hastanede nst beklerken ikiz bebek getirdiler doğumhaneden kontrole ay çok tatlılardı yengesiyle babası kapıda bekliyorlardı hemşire gösterdi bebekleri kadın ağlamaya başladı onunla birlikte bende tabi çok güzel bi duygu olsa gerek rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları kimsenin kucağını boş bırakmasın orda dahada bi heyecan bastı beni
divi,neslihan,haksever,vale,ayşe,ilterçakır,şifaaa rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah hep dua ediyorum kızlar
güzel anneler nealemdeler bakalım beryalim paşa büyüdüde senden ayrı takılıyor he :))maşallah kuzuma benim sizde kız kıza takılıyorsunuz ne güzel bu aralar niye ıssız bu topik her açtığımda listede yeni hamiş görme umuduyla geliyorum inşallah kısa zamanda en az bir iki hamiş çıkartırız halay çekmeyi özledim
sizleri çok seviyoruz teyzoşlar iyiki varsınız öpüyorum kocaman hepinizi ben yine uğrarım inşallah doğumdan sonrada kızımın fotolarını yükleriz teyzelerimiz için
İYİYİZ CANIM SENİN DOĞUM NE ZAMAN BELLİ OLDUMUnasılsınız canlarım
belenay canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ne kadar az kalmış 6 gün var günlerde geçmez sana şimdi hayırlı haberlerle gel inşallah
AYYYYY ÇOK SEVİNDİM CANIMkızlar adetim 10 gün gecikti bende test yaptım evde 2. çizgi silik çıktı emn değilim acaba hamilemiyim dr yarın yada öbür gün gitmeye calışacağım
İNŞALLAH CANIM SEN NASILSIN DİET NASIL GİDİYORçok iyi canım 4 kilo iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloya ulaşırsınnnn
inşallaaaaaaahhh hamileisndir benimde silik çıkmıştı kan tahlilinde gebelik çıktı şimdiden hayırlı olsun arkadaşımmmm
selam arkadaşlar nasılsınız belenayı aradım kardeşiyle görüştük çok şükür doğumu gerçekleşmiş ikiside iyimiş 3kilo 80gr doğmuş kızı haberiniz olsun:)))
selam canım hoşgeldin cici anneselamlar arkadaşalrrrr nasılsınız bakalım görüşmeyeli ben sık giremiyorum 16 mart sabahı 36 haftalık doğum yaptım bebemle ilgilenmekten kk ya vakit bulamıyorum işnşallahh herkes iyidir
hoşgeldin tatlımgünaydın canlarım nasılsınızzz...belenay hayırlı doğumlar canım benim...diyetler iyi gidiyo bakıyorumda maşallah bize.ne spor ne yürüyüş yapabiliyorum belimden bide yapabilsem süper olcakta neyse artık.bende 75le başladığım diyetimde bu sabah 69.1 gördüm.yaklaşık 50gün oldu diyete başlayalı.iki ay dolmadan 6 kilo vermişim.durmak yok devammm...hepinizi öpüyorum..
maşallah beryalcim güzel vermişsin bende hamileyken 15 kilo aldımAma şükür 13 ü gitti kaldı 2 kilocuk inşallahh onlarda hemencik gider
slm kızlar bılıyorum bana kızmısınızdır hamıle kaldı dogurdu bızı unutdu dıye hıç kımselerı unutmadım hala dun gıbı burda nasıl hamıle kalcagımızı hamıle kalışımı hıç unutmuyırm
oncelıkle allahım her ısteyene saglıklı bebışler nasıp etsın
belenayım dyd cok sevındım canlarım benım allahım saglıkla kucagıza almayı nasıp etsın bebilerınızı
nıye gelmıyorum kızım la ugrasıyorum teyzelerı 22 aylık olduk ve hala yurumuyoruz beyın mr ları uyku egg lerı kan testlerı aklınıza ne gelıyorsa hepsı yapıldı fakat bır sey cıkmadı ama fızık tedavıye başlıcaz bakalım hayırlısıyla
bırde tesadufen bulunan omurlıkte yag bezesı bulundu bununda mutlaka 2.5 yasa kadar amelıyat olcaz bızdem boyle sevgıyle kalın
selam kızlarrr…
herkes iyidür umarım…
belenay ablam hay. Ile sağlıkla prensesine kavuşursun inş. Bugün..rabbim yar ve yardımcın olsun inşşşş…
beryalim sen nasılsın..bence 4 kilo iyi vermişsin tatlım..bu arada arada kulaklarını çınlıyorsa bilki anan benim:)
valem ya süpersinnn..şuanda ideal kilomdasın..geçn sene bende bu zamanda 76-74 arası idim..şimdi 82 kiloyumm..ya ben yapamadım iş stresinden yoğnluktan çok misafir geldi gitti derken böyle oldu..bugün başladımmm tekrar ve bakalım ilk hedefim 78 olmak:))) bu arada araba kullanlmak gerçekten çok zevkli..benim kocamda borç olmasa sana araba alırdık bitsin inş alacağız birtane diyor. Yavrum beni düşünüyor:)
diviş sen nasılsın bacummm:)
ayşem sen nasılsın… oh kilolar bir bir gidiyor maşallah sizlere..
özbelcim hoş geldin cnmmm..rabbim tez vakitte kızını yürütsün inşş..rabbim kızına şifalar versin inşşş..
Elchincim inş. Bebeğin sağlıklıdır cnmm..ne güzel sende kavuşmuşsun meleğine…
aklıma ismi gelmeyen kızlar sizlerde iyisinizdir inşşş..
gelelim bana balın etkisi ile sanırım 40. Gün regl oldum ve normalde 2 gün bile sürmeyen reglim 5 gün full sürdü…çok şükürrr..bunadaaa…bu ay da bala devam sonra zaten olmazsa bu ayda önümüzdeki ay dr. Tedavisine..bu ay içerisindede en azından 3-4 kilo verebilirsem çok iyi olacak…
kızlar 20 ayım kaldı borcun bitmesine rabbim sabırlar versin bana çünkü artık burada çalışmak çok ağır geliyor bana sorumluluk gittikçe artıyor ve ben dayanamıyorum sadece sabır diliyorum…
bu arada annem sağolsun hergün suya meryem sures+yasin+tebareke vs. Okuyor ve bizde her akşam o suyu içiyoruz eşimle beraber..bunu 41 gün yapacakmışız..rabbim bu mübarek ayetlerin hürmetine bebeklerimize kavuştursun bizi inşş…
ayy çok sevindim maşallah hayırlı sağlıklı evladını analı-babalı büyütmeyi nasip etsin Yüce Rabbimselam arkadaşlar nasılsınız belenayı aradım kardeşiyle görüştük çok şükür doğumu gerçekleşmiş ikiside iyimiş 3kilo 80gr doğmuş kızı haberiniz olsun:)))
günaydın kızlarr nasılsınız
ben çok kötü günlerin ardından geldimkızlar 3 gün hastanede yatmak zorunda kaldımm
geçti gitti şimdi iyiym çok şükürrr
ama sizleride çok özledimmmmmmarada girdim ama yazmak ve sizi üzmek istemedimmm
bahar yorğunluğu depresyon evdeki sıkıntılar her şey ama herşey üstüste gelirmi geldi ve benim bünyem bunu kaldırmadı kızlar 3gün serum yedim vede şiştimm
hastaneden gelipte tartıya çıkıncaz bide ne görümm 67böyle oldummm ertesi 66.400 dünde 65.600 bugünde 64.900 eski kiloma dönüyorum kızlar:44::44:
ama 10 gün sonra istanbulda düğün var ozman napacam ne giycem bilmem
belenay ablam gözün aydın canım ablam en iyi örnek sensin bizlere
divinim sen nasılsın
valem sen nasılsın canım maşallah sende çok iyi gidiyon
valla kızlar aklıma gelmeyenler gücenmsin nolursunuz çıkmak zorundayım dinlenmeliyi hepinizi öptümmm
geçmiş olsun ayşe hayırdır cnm
serumdan kilo alman önemli değil önemli olan sağlığına kavuşman
ne olduda hastanelik oldun diyettenmi acaba
çok geçmiş olsun dikkat et kendine
slm kızlar nasdılsınız bende iyiyim diyete devam sporada
ama bugünlerde veremiyom çünkü düzensiz yiyom anlayacağınız kaldım 76 da
ben iyiyim aynı herşey bugün evi temizledim ohhhh mis gibbiiiii
belenay ablam allahım hayırlı ugurlu etsin mis kokulu prensesini
berya canım sen nasılsın
divim sen nasılsın başın kalabalıkmış kaynanandanda bi sürede olsa kurtulmuşsun gözün aydınn
elçhin ve özbek hoş geldin
haksever canım hayırlısı demekten başka hiç bişe gelmiyo elimden allah hepimizin yardımcısı olsun
bircan sen nasılsın
gelelim AYŞEM çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun zaten senin sıkıntın sana yetiyodur
bu kaynanların çenesi neden durmazki mis gibi gelinin bakıyo sus otur bi kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?