belenay ablam hayırlı haberlerle gel inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh
sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim
beryal iki miniğin peşinde koşmaktan dal gibi olursun bu gidişle
canım belenayım canımm inşallah doğumun sıkıntısız geçecek cici kızını sağlıklı-hayırlıca kucağına alacaksın ALLAH razı olsun dualarına benide ekledin Rabbim kabul buyursun inşallahcanlarım benim nasılsınız bakalım biz artık doğumu bekliyoruz kızımla heyecan içinde bugün son kontrolümüz vardı hastanede nst beklerken ikiz bebek getirdiler doğumhaneden kontrole ay çok tatlılardı yengesiyle babası kapıda bekliyorlardı hemşire gösterdi bebekleri kadın ağlamaya başladı onunla birlikte bende tabi çok güzel bi duygu olsa gerek rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları kimsenin kucağını boş bırakmasın orda dahada bi heyecan bastı beni
divi,neslihan,haksever,vale,ayşe,ilterçakır,şifaaa rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah hep dua ediyorum kızlar
güzel anneler nealemdeler bakalım beryalim paşa büyüdüde senden ayrı takılıyor he :))maşallah kuzuma benim sizde kız kıza takılıyorsunuz ne güzel bu ARALAR NİYE ISSIZ BU TOPİK HER AÇTIĞIMDA LİSTEDE YENİ HAMİŞ GÖRME UMUDUYLA GELİYORUM İNŞALLAH KISA ZAMANDA EN AZ BİR İKİ HAMİŞ ÇIKARTIRIZ HALAY ÇEKMEYİ ÖZLEDİM
sizleri çok seviyoruz teyzoşlar iyiki varsınız öpüyorum kocaman hepinizi ben yine uğrarım inşallah doğumdan sonrada kızımın fotolarını yükleriz teyzelerimiz için
canım yaaaa inşallah hamişsindirkızlar adetim 10 gün gecikti bende test yaptım evde 2. çizgi silik çıktı emn değilim acaba hamilemiyim dr yarın yada öbür gün gitmeye calışacağım
çok iyi canım 4 kilo iyi gidiyosun inşallah istediğin kiloya ulaşırsınnnncanlarım bu arad 20 gündür devam ettiğim diette toplamda 4 kilo verdim.sizce nasıl.
sizler ne kadar veriyorsunuz aylık ortalama
ben çok sıkı diet yapamıyorum ama hergün 1 saat hızlı tempolu yürüyorum.inşallah 16 kilo daha verebilirim.süre koymadım kendime ama yaza kadar 20 kilo daha zayıf olarak girmek istiyorum
kızlar adetim 10 gün gecikti bende test yaptım evde 2. çizgi silik çıktı emn değilim acaba hamilemiyim dr yarın yada öbür gün gitmeye calışacağım
belenay ablam hayırlı dogumlar sanada doğuma girerken isimlerimizi unutmaaa
kızlar bomba gibiyim 79.9 başladıpım diyete bugün itibariyle 76.0 çıktım
bugün itibariyle hedefim 6a kilo kaldı ondan sonra yavaş yavaş veririm artık
eeee sizler ne durumdasınız ayşeeeeeeeeeeeee diviiiiiiii diyet yapanlar kaç kilo oldunuz söylen bakalım
helal sana valem tebrik ediyorum
benim diyet iyi gidiyor ..bu ara durakladım pek vermedim hala aynıyım
acelem yok azar azar gitsin ben sabırlıyım beklemeyi bilirim
5 gündür çok faaldim..gezdim tozdum
bugünde ev işi yapacam işler birikti elimden dolayı
bi yerden başlamak lazım
beloşum sanada hayırlı doğumlar cnm Allah kolaylık versin
hepinizi öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın
amanın benim bebeğimin ağırlığıda 1 gram olmuş
alttaki hamilelik takvimini sırf merakımdan kaldırmıyom ..
canlarım bu arad 20 gündür devam ettiğim diette toplamda 4 kilo verdim.sizce nasıl.
sizler ne kadar veriyorsunuz aylık ortalama
ben çok sıkı diet yapamıyorum ama hergün 1 saat hızlı tempolu yürüyorum.inşallah 16 kilo daha verebilirim.süre koymadım kendime ama yaza kadar 20 kilo daha zayıf olarak girmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?