Dokuz Doğuranlar

seni anlayabiliyorum..sadece uzak kalmak istemiyorum
hamile olduğuma daha sevinemedim annem sağlığına kavuşmadan duygularım çok karışık olacak
adetim 5 gün geçti

değer 223,7 normal değer aralığı 2-3 hafta 100-500

canım 5 gün geçmiş ve değerin çok güzel o ebe neye dayanara böyle demişki
ben defalarca düşük yapıp dış gebelik geçirdim ve değerlerim 1 hafta geçmesine ragmen
100 geçmiyo senin değerin bence çok güze hiç ama hiç olumsuz düşünme sen en yakın zamada dr git
en azından ilaçlarına fala bi an önce başla ve kendine çok dikkat et
bende burda bi dr gittim dr 2 ay hamilelik yasakladı bide hamilelik düşünen bayanların
çamaşır suyu kimyasal ağırlıklı ilaçlar saç boyası radyasyondanuzak dur dedi bana
öyle sende uzak dur bi süre bunlardan

bilmiyorum neye dayanarak öyle dediğini
1 kere düşük yaptım paranoyak oldum...dediğim gibi daha sevinemedim bile
yarın doktorumda kan ve idrar tahlili istiycekmiş
benim için doktorun söyleyecekleri önemli
yinede söylüyorum hakkımda hayırlısı neyse o olsun...

hayırlısı canım annene rabbim şifa versin
bebğini sana bağışlasın güzel haberlerle gel bende çıkayım
yemek yapıcam

ayşe ne zaman gelecen seni çok merak ediyorum cnm

geldimmm kızlar ama pek iç açıcı haberlerle gelmedim tabi
benim sol tarafta 17 mm kistim varmış tabi özel hastane filanda olmayıncaz doğru düzğün bakmıyorlar
eşimden de sperm testi istedi onuda perşembe günü yaptırcaz inşallah bi sorun çıkmaz
kızlar konya yanıyoooooooooooooooooooo ciğerlerim pişti resmen
doktor bide parça gibi bişi aldı sıvı gibi patalojiye verdik herhalde ona bakıpta ilaç filan verecek zannımcahakkımda hayırlısı olsun
eşimin sonucu iyi çıkarsa zaten herhalde bayrama kadar olmassa ya aşılama yada tüp bebek beni bekliyor

canım çok güzel değer bu inşallah yarın 2 kat daha artmış olur değerin dualarımız senle

cnm 17 mm kist varmışta hangi kistmiş
gittiğin hastane hangisiydi
o aldığı parça smear testi için olabilir

bayrama kadar olmazsa aşılama veya tüp bebek yaparız diye doktormu dedi
hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavilerin olumlu sonuç verir
sen benim dediklerimi niye yapmıyon bak vildandan sonra hiç korunmadık 5 yıldır tedavi görüyorum olmadı bebek
3 aydır nöbet şekeri ve çörekotu-bal-tarçın kürünü yaptım 2 kere hemde kendiliğimden hamile kaldım
deneyin diyorum size yaaa

Selam kızlarrr…

Meltemcimm çok sevindim canımmm..İnş. güzel haberlerle gelirsin bugün mü gidiyorsun dr.a..
Rabbim yüzünü hep güldürsün..Anneciğenede acil şifalar diliyorum şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim şifasını verir inşallah…Ama seni çok heyecanlı göremedim..Görmemizde mümkün Anne başka bir şey yaaa..Onlar olmasa biz ne yaparızzz..Rabbim şifaları eksik etmesin..

Ayşecimm sende ilk dr. Gittiğin belli yaww..Sormadın mı ne kisti diye?
O tahlilde simir testidir..Eşinde de inş. Bir şey çıkmazzz..E dr. Nasıl direk ilk gelen hastasına tüp bebek derki..Heleki devlet ise..Çünkü en az 3 aşılama yapılması gerekiyor öyle bir durum söz konusu.. Sanırım sen yanlış anladın..Hakkında hay. Olsun inşşş…

Valecimm yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsunnn…Bebek konusundada hiç bşrey diyemiyorum..okadar üzüldüm ki son durumuna okadarda çok sevinmiştim ki..Rabbim tez zmnda güzel haberlerini yeniden verir inşşşş…

saol neslişim darısı sana ve diğer bebek isteyen arkadaşlarıma inşallah
bugün gittim dr
kan tahliline göre hamilesin ama değerin düşük bu şekilde ultrasonda görünmez dedi
4 tüp kan ve idrar verdim
yarın sonuçları gösterecem kan değerleri nasıl çıkacak bakalım
yıllarca hep bu günü bekleyip gerçektenm hiç mutlu olamadım
hevesim kursağımda kaldı
annemi orda hastane göndermiyor , uçak o vaziyetteyken almıyor,burdan giderken yaptırdıkları sigorta masrafı karşılamıyor
babamın arabası satılacak,hac paralarıda hastaneye gidecek
evlerden biride gidebilirmiş..öyle bişey olursa bizim oturduğumuz ev satılacak
ablamın söylediğine göre 80.000-90.000 tutuyormuş 1 haftalık tedavi masrafı
hiçbiri önemli değil nasipten çıkan gider ama annemede hiç iç açıcı bişey demiyorlar
elimiz kolumuz bağlı kaldık bittik biz
Allahım kaldıramıycamız yükü yükleme bize

Çok büyüj bir sınavvv canım ya inan ne diyecedğimi bilemiyorumm..
Çok üzüldümm..
Y.dışı olduğu için mi bu kadar maliyetli tedavisi..
Zor çok zorrr..Tabii insan bu dueumlarda paraya bakar mı öncelik sağlıkkkk...
Rabbim acil şifalar versin..
Sende çok üzülme diyeceğim ama tabii ki elinde değildir
biliyorsun eğer hamilelik var ise ki ilerlemesi için
üzülmemen stres yapmaman gerekiyorrr..
Çok zor bir durummm

Allah büyük rabbime sığınıyorum...bu sınavıda atlatırız inşallah
tedavi masrafları niye o kadar tutuyor bilmiyorum
annemin durumunu görünce babam türkiyeye dönelim demiş...annem hollandadaki yiğenini görmek istemiş..orayada götürün beni demiş
annemler 2 kardeşti..dayım annemin küçüğüydü
dayım 6 sene önce kan kanserinden aniden ölünce annem yiğenlerinin üstüne daha çok düştü
hollandada fenalaşmış işte
dualarınızı eksik etmeyin nolur
3 gündür hala hiçbir ilaca hiçbir tedaviye yanıt vermemiş

ayşemmm....... eşinde sorun çıkmaz inşallah,kistlerimiz hep ar gider sorun etme sen gluofen kulanmıyomusun o adet olamya yarıyo kist oluşumunu önlüyo her pkolu içiyo içmeli diyo doktorlar sende al iç doktor vermesede onda zararlı bişi yok hem kiloda verdiriyo..... inşallah gerek kalmadan bebeğin gelir çünkü tahmin ediyorum doktor işlein zor oluyo senin uzak ve arkanda kimsen olmayınca tek başına cok zor bu işler eşler öle işte sen git gel git gelll yollarda yıpranıyosun ama peşini bırakma tedavini ol sende troitte var çünkü dimi asıl kontrol altında tutulması gereken o ..rabbim görsün halimizi ne diyim yoruldum ben artık umut bile edemiyorum..mevlam vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış..çok hayal etttim herşeyiyle artık olsun ...

divim.....canım rabbim sabır versin sınav dünyası işte gönlünce sevinemiyosun bile..bilmediğimiz ne cok hastalık var rabbim korusun ....annecine şifa diliyorm dualarımdada ramazanın hürmetine onu size bağışlasın cok zorrrrrr

valem........ güle güle otur cnaım bu evin ugurlu gelsin ve bizim kadar senin kadar inatçı sana dört elle sarılcak bi bebiş versin öle bi tutunsunki annesine siiz kimse ayıramasın cnaım benim senin yerinde olamkta cok zor ben olmuyo die üzülüyorum sen olduna sevinemezsin bile artık kacıncı kayıp kacıncı hüsrannnnnrabbim yardımcın olsun gönlünü ferah tutmaya calış duamdasın canım sende

neslihan.......kuzummmmmmm iyisin dimi canım bende buhranalrdayım öle bomboş bişiler içimden hiçbiş gelmiyo senide öle görüyorum aklımdasın sende inşallah dualarımızla birbirimize ferahlık olucaz öpüyorum canımm

LİSTEYE BAKIP BAKIP AĞLAYASIM GELİYO...KAÇ KİŞİ KALDIK YA...BİRLİKTE SAVAŞA BAŞLADIĞIM ARKADAŞLARIM İKİNCİ ÇOCUKLARI OLDU......BİLDİĞİM Bİ AYŞEM Bİ BEN Bİ NESLİHANIM BİDE VALEM KALDI DİĞERLERİ GELMİYO ZATEN

canım valla ne kisti bilmiyomki zaten bende pko vardı ki
hastane eğiitim ve araştırma hastanesi
hayır doktor demedi aşılama yada tüp bebek diye ben diyorum bend tiroit yetmezliğiolduğu için tedaviler yıpratıyor insanı o düşünceyle dedm di
senin için hakkında hayırlısı olsun be gülüm eee ne çıktı kan değerlerin ne zaman belli olacak inşallah sımsıkı tutunmuşturrr

canım kullanıyom glukofen kullanmzmıyım ama işte ne kilo verdiriyor nede adet nede kistleri eritiyor evet tiroidimde var saolsun doğum doktoruna sordum endokrin bölümüne gitmeye gerek varmı diyeoda bana dedi gerek varmı diya bende ben size soruyom dedim
ya kızlar eskiden özel muayhaneler vardı tek sen giriyordun soruna güzelce cevap alıyordun şimdi oda yok hastane odasınıda ben sevmiyom aldılarmı içeriye 3_4 kadın birden alıyorlar insan anlayamıyor bile
neyse dua edinde eşimde bir sorun çıkmasın inşallahhhhbende anne olammmmmmmmmmm

ya ilk değilde ama baya arada verdim en son 3.5 sene önce gitmiştim işte
kistte sormadım şu testler hayırlısı ile çıksın inşallah ondan sonra rahat rahat sorarım

saol cnm Allah razı olsun..

anladım cnm..eğitim ve araştırma hastanesi iyi oluyor aslında ..sorunun kaynağını bulmadan bırakmıyorlar
inşallah tüp bebeğe hiç gerek kalmaz
kanı dün verdim bugün çıkacak sonuçlar ..öğleden sonra sonucu alıp ordanda abim gile gidecem
akşam gelince yazarım

divitny canım çok sevindim bebeiş haberine ama annen içinmde üzüldüm yüce rabbim sağlık şifa veresin inşallah tez zamanda iyilileşir sende rahat rahat sevinirsin bebiş haberine

benide hamile olduğumda almışlardı öle 3-4 kadın birden annem yanmıştı hastanedeydik ufuklada bi kre mi 2 keremi ne yapmıştık adet günümdü hazır hastanedeyken yapayım test yok oldunu görim kafam raaht olsun ümit ettikçe gelmiyo die yapayım dedim test sonra dediğin gb daha doktoru görmeden yardımcısı test verdi kan testi yaptırdım 58 yazıyodu kagıtta tabi anladım ama anlamamazlıktan geliyorum yoktur dedim girdik doktora 3-4 kişi devlet işte biri hamile ben cocum olmuyo diorum biri menepoz için girmiş rezillik yaniiiiiiiii doktor dedi hamilesin yok dedim ben hamile olamam tedavi oluyorum dedi hamilesin işte degerin yüksek ama cok yeni daha herelde dedi yoktur diyorum var dio beni bi kriz tuttu agla agla dotorun yanında fena oldum oturttu beni kadınalrda öle bakıyo bana doktor dedi evli değilmisin istemiyo muydun dedim istiyorum cok istiyorum hemde hıçkıra hıçkıra ağlıyorummmdedi kimi arıcaksan ara söle rahatla seni burdan alsınlar dedi sen şimdi böle 2-3 kişi deyince aklıma geldiiiii

şimdi gitmeseydi şubatta 3 yaşına gircekti 2buçuk yaşında bıcır bıcır bi kızım olabilirdi şuannndayanamıyorum ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…