Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız...ben hala izmirdeyim tgüya ramazana girmeden döncektim.ama yağız beyle ugraşıyorum.üç dişi çürümüş bu yaşta ünv.hastanelerinde yapıyolarmış bu yaşta oda mutlaka pedodonti olması gerekiyo doktorun..genel cerrahiyle yapılıyomuş durmaz diye.neyseki bu konularda çok sakin oluyo bi tanesini normal doldurttuk ikisi kaldı eylüle...gık demeden açtı agzını.bugünde pipisinde bi şişlik vardı ondan gittik.sünnet olunca gecermiş yağ bezesiymiş.6-7 yaşında sünnet olsun dedi doktor...bizden böyle...MELTEMCİĞİM..çokk sevindim hamileymişsin...sonunda muradına erdin..takvim bile yapmıştın demekki hissettin..yanlız şunu bi kere daha anladımki..rabbim her şeyin hayırlısını versinn...ANNECİĞİNE çok geçmiş olsun...dualarımız onunla.inşallah sevincin ikiye katlanır anneciğin sağlığına kavuşunca...hepinizi öpüyorum...bye
hayırlı ramazanlar canlarım
çok şükür bu ramazanada kavuşabildik
Allah tekrarını nasip etsin inşallah
dün dr gittim tahlil sonuçlarımı aldım
değer ilkinde 227 idi...ertesi günkü 404 olmuş
dr büyük ihtimal sağlıklı gebelik değer 2 katına çıkmış dedi
çok kansızmışım...haftaya ultrasona girecem..şimdi çok küçüktür görünmez dedi
bu kadar şimdilik
yanıma arkadaş istiyorum tek kaldımelinizi çabuk tutun
Hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız...ben hala izmirdeyim tgüya ramazana girmeden döncektim.ama yağız beyle ugraşıyorum.üç dişi çürümüş bu yaşta ünv.hastanelerinde yapıyolarmış bu yaşta oda mutlaka pedodonti olması gerekiyo doktorun..genel cerrahiyle yapılıyomuş durmaz diye.neyseki bu konularda çok sakin oluyo bi tanesini normal doldurttuk ikisi kaldı eylüle...gık demeden açtı agzını.bugünde pipisinde bi şişlik vardı ondan gittik.sünnet olunca gecermiş yağ bezesiymiş.6-7 yaşında sünnet olsun dedi doktor...bizden böyle...MELTEMCİĞİM..çokk sevindim hamileymişsin...sonunda muradına erdin..takvim bile yapmıştın demekki hissettin..yanlız şunu bi kere daha anladımki..rabbim her şeyin hayırlısını versinn...ANNECİĞİNE çok geçmiş olsun...dualarımız onunla.inşallah sevincin ikiye katlanır anneciğin sağlığına kavuşunca...hepinizi öpüyorum...bye
allah allah hamile kalmışta elinizi çabuk tutun diyo bak sen taze gebeye
canım niye bu kadar kansızmışsın ya
maşşallahh değerlere bak sen inşallah sonuna kadar gider canım benim
canım annen nasıl konuşuyormusunuz ablanla off ya hiç sevmiyom ben bu gurbet valla helede yurt dışında olanı hiç
kızlar nerelerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor arada uğrayın hiç değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?