- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
saol cnm Allah razı olsundivinty canım annene çok üzüldüm allahım şifasını versin inşallah...ama bebişe çokkkk sevindim allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah...
selamlar kızlar nasılsınız iyidir herkes inşallah
meltem ablam annene çok üzüldüm annen napıyordu almanyada ablanlaramı gittiydi canım ya inaşşalllah bişeyi yoktur
bebeğinde gelmiştir inşallah vildanımıza kardeş hayırlı uğurlu olsun inşallah gözün aydın derim ama görünüre bakarsak sen hamile olduğuna bile sevinemiyosrun hayırlısı be...
kız bu garip arkadaşınız kk ya üye olduğundan beri ilk defa doğum doktoruna gidecek inşallah iyi haberlerle gelirim banada dua edin
benim meleğimde fazla bekletmesin beni artık hem bu yıl evlilik yıldönümüz tamda ramazan bayramına denk geliyor inşalla çifte bayram olur hayırlısı
kızlar kimseler gelmez oldu nerelerdesiniz allah aşkına
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır
Aaaaaaa divinimde burdaymışşşşş hoşgeldin taze gebişşşşşşşşşşş
saol cnm Allah razı olsun
a.slm ayşe cnm nasılsın
annem yiğenimin düğünü için gitmişti babamla beraber
zaten hastaydı biliyorsun ..ama giderken iyiydi..ilaçlarınıda almıştı gitmeden önce
orda şişmeye başlamış ne yaptıysa ablam inmemiş şişleri
hastanede aynı ilaçları vermiş...
son 2 gündür sürekli uyuyormuş..acil bilet aldılar geleceklerdi
eve dr çağırmışlar dr bu şekilde uçağa binemez yola dayanamaz demiş hemen hastaneye yatırmışlar
şimdi uyutuyorlarmış
1 hafta sürekli uyutacaklarmış...makinelere bağlamışlar
ciğerinin biri iltihaptan kapanmış...kanındaki akyuvarlar azalmış alyuvarlar çoğalmış
oda oksijensizliğe neden oluyormuş
bu cuma geleceklerdi ağustos 24 e kaldı gelmeleri
ablam merak etmeyin iyi bakılıyor diyor
çaresizlik çok kötü
elimiz yetmiyor gidemiyoruz gelemiyor
hepimiz perişan olduk
bebek meselesine gelince dün ablamlara kahvaltıya gitmiştim giderken eczaneden aldım testi
yaptım ,unutmuşum banyoda...yarım saat sonra kahvaltı yaparken aklıma geldi ...testi elime alıp 2. çizgiyi görünce şok oldum
vildan ağladı konuşamadı herkes ayağa hopladı mutluluktan
benim önümdeki çay kaldı içemedim..karmakarışık duygular içindeyim
bu ara denemediğim kür kalmamıştı
mersine gitmeden önce çörekotu-bal-tarçın karışımını yine yaptım
tam hesapladığım günde yumurtam çatladı ...o günü değerlendirdik...hayırlısı Allahtan
senin içinde dua edecem cnm inşallah doktordan en kısa zamanda sonuç alırsın
hoşbuldum ayşem...kaçta gidecen doktora
ben bir süre gelemiycem demiştimya annem gelseydi yanında kalacaktım onun için demiştim
annem gelemediği için yine burda olurum
CANIM ÇOK DUYGULANDIM ŞU AN RESMEN AĞLIYOM
ANNENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM YEĞENİM DEMEKK TESTİ GÖRÜNCEZ BAŞLADI AĞLAMAYA HAAA AYYY YESİN İKİSİNİDE AYŞE TEYZESİ
ANNENE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK KÖTÜ OLMUŞ YA İNŞALLAH AYIN 24 ÜNDE SAĞLIKLA GELECEK GÖR BAK SEN
HADİ YARIN İNŞALLAH DOKTORDAN GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN BEBEİĞN SAĞSALİM GELSİN HAYIRLISI İLE
DEMEK TATİLDE TUTTURDUN HAAABU VELEDİ
biz birazdan çıkarız öğleden sonraymiş randevumuz biliyormusun çok umutsuzum ayaklarım hiç gitmek istemiyor hayırlısı ile bi gitseydik
cnm allahın rahmetinden umut kesmek günah
asla kaybetme umudunu...önce hastaneye bi git hipotiroitmi ne onu tedavi ettir belki kendiliğinden olur
bende sabah kan verdim öğleden sonra 4 te sonucu almaya gidecem..
Sende allaha emanet ol güzel haberlerle gel inşallah
Bende birazdan çıkarım sende allaha emanet ol inşallah herşey istediğin gibi olurrrrrrrrrrrrr
Bende birazdan çıkarım sende allaha emanet ol inşallah herşey istediğin gibi olurrrrrrrrrrrrr
hayırlı haberlerle gel inşallah ayşe
saol cnm Allah razı olsuntebrikler kuzum........özele yazdım duygularımı burdanda bi tebrik edim ........... maşallah subannallah rabbim korusunnn
kızlar selam herkese ben taşındım internet çok zor çekiyo girebildikçe yazarım
evimi yerleştiriyorum bi çok iş bitti çok şükür bende iyi sayılırım
divimmmmmm çok çok geçmiş olsun anneciğine
ayrıca çokkkkk sevindim hayırlı olsun umarım sağsalim alırsın kucağına
kızlar sizide çok öpüyorum çok fazla bişe yazamamıyom internet gidim geliyo sayfa donuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?