selamlar kızlar ayın 17 si yani haftaya salı doğum doktorundan randevu alınmıştır amaaa benim hiçmi hiç umudum yok
eğitim araştırma hastanesinden aldıkki iyice araştırsınlar diyee eşime dedim sen bi sperm testi yaptırdedim ya bakalım:44::44:
bu arada kızlar hem teyzemin hem amcamın gelini aynı zamanda diğer teyzemin kızı hamileymiş çok sevindim ama çok ağladım çünkü 5 ay önce küçük mehmedi kaybettik çok ara vermeden cennetten kardeşini gönderdi canım yeğenim benim inşallah sağsalim doğar ne diyim allah herşeyin hayırlısını versin (amin)
Selam canlarım
Özledim sizleri vallahi
Neler olmuş ya okurken önce çok sevindim sonra üzüldüm..Sonra yine sevindim..
VALE ciğimmm canım Rabbim sana sabırlar versin inşşş Önce çok sevindim sana sonrada bir okadar üzüldüm..Rabbim çok aratmadan bebeğine kavuşturur inşallahhh
ŞİFAcığımm hay. Olsun..Ne güzel bir haber vermişin öyle..Rabbim hay. İle kucağınada almayı nasip eder inşallahhh
HAKSEVERciğimm..İnan tek değilsin..Senin yaşadıklarını ve daha fazlasını yaşıyorum..Ve aynı şeyleri düşünüyorum..Kimseyede anlatamıyorum çünkü kimse benim yerimde olmadığı için anlamıyorlar..Bizi ancak birbirimizi anlarız En çok ta ne koyuyor biliyor musun? Hiç görmediğim insanların bile 7 yıllık evli olduğumuzu duyduğu anda yüzüme KISIR gibi bakmaları ve avutmalarından ve akıl vermelerinden BIKTIM .
AYŞEciğimm hakkında hay. Olsun cnm..Tez zamanda bebeğine kavuşuşrsun inşşş
DİVİŞ canım Hoş geldin Şu evde bir rahat edemedin canım yaa..Aman sakın dalaşmayın size zarar verirler Allah korusunnn.. Bu arada Yiğenine de Maşaallahh Rabbim sanada tez zamanda versin inşşşş
BERYALim iyi ki doğmuşsun birtanemmm..Çok öpüyorum senide Doruk Paşayada çok geçmiş olsunnn Defnemide çok öpüyorummmm .
BELENAY ablam çok sevindim her şeyin yoluında gittiğineee..Rabbim bizlerede versin inşş..Bizlerde o duyguyu tadalım inşşş
Bircan, Hakça, Elif, Megrynn, Yaren, Huzeyfe ve ismi gelmeyen tüm arkadşalarım inş. Hepiniz iyisinizdir..
Bana gelince bende aynıyım..İzinden döndüm işe devam..
Selam canlarım…
Özledim sizleri vallahi…
Neler olmuş ya okurken önce çok sevindim sonra üzüldüm..Sonra yine sevindim..
VALE ciğimmm canım Rabbim sana sabırlar versin inşşş…Önce çok sevindim sana sonrada bir okadar üzüldüm..Rabbim çok aratmadan bebeğine kavuşturur inşallahhh…
ŞİFAcığımm hay. Olsun..Ne güzel bir haber vermişin öyle..Rabbim hay. İle kucağınada almayı nasip eder inşallahhh…
HAKSEVERciğimm..İnan tek değilsin..Senin yaşadıklarını ve daha fazlasını yaşıyorum..Ve aynı şeyleri düşünüyorum..Kimseyede anlatamıyorum çünkü kimse benim yerimde olmadığı için anlamıyorlar..Bizi ancak birbirimizi anlarız…En çok ta ne koyuyor biliyor musun? Hiç görmediğim insanların bile 7 yıllık evli olduğumuzu duyduğu anda yüzüme KISIR gibi bakmaları ve avutmalarından ve akıl vermelerinden BIKTIM….
AYŞEciğimm hakkında hay. Olsun cnm..Tez zamanda bebeğine kavuşuşrsun inşşş…
DİVİŞ canım Hoş geldin…Şu evde bir rahat edemedin canım yaa..Aman sakın dalaşmayın size zarar verirler Allah korusunnn.. Bu arada Yiğenine de Maşaallahh Rabbim sanada tez zamanda versin inşşşş…
BERYALim iyi ki doğmuşsun birtanemmm..Çok öpüyorum senide…Doruk Paşayada çok geçmiş olsunnn…Defnemide çok öpüyorummmm….
BELENAY ablam çok sevindim her şeyin yoluında gittiğineee..Rabbim bizlerede versin inşş..Bizlerde o duyguyu tadalım inşşş…
Bircan, Hakça, Elif, Megrynn, Yaren, Huzeyfe ve ismi gelmeyen tüm arkadşalarım inş. Hepiniz iyisinizdir..
Bana gelince bende aynıyım..İzinden döndüm işe devam..
şimdi gemlikteyim görümcemde mesela biri beşikte uyuyo ötekini yıkıyo şimdi biri 2bucuk yasında biri 15 günlük felan görsen halini delircek bi onla bi onla ama öle bi bakıp kalıyorumki onun çilesini derdini özenityorum bu kadar olur o çıldırcak gb oluyo keşke ben olsam onn yerinde diyorum o kadar güzelki yni doğan kucama alıorum içim burkuluyo da aranıyo emicek gb içim acıyo cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acıyo anlatamam ki anlamazlar ki allahım nolur boynmuzu bükük bırakma artık bırakma nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben hala adet olmadımmm30unda omam gerekiyodu ama test bile yapamam son iki üç keredir 20gün bile geciktigi oldu ama bu bekleyişte çok can sıkıcı zaten canım sıkkın daha çok sıkılıyorummmmmmmmmmmm
ayşeciğim özledim kız seni canım rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda şu mübarek günler hürmetine meleklerini saağlıkla gönderir inşallah.
Bu anlattığına benzer aynı şeyleri yaşıyorum desem inanır mısın? Çok yakın dostumun ki benden sonra evlendi ve benden küçük..1 kızı var 2 yaşında birde oğlu daha 2 aylık...Hep şükür eden biri ama bir okadarda şikayetçi..Çok yoruluıyor çok zormuş diye..İnan hiç birşey diyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamıyoruz ki..Ben onun yerine kendimi koyamam ki şu durumda ..Ah bir bilseler ne kadar çok bebek hasreti ile yandığımızı acaba bize şikayette bulunurlar mı ki diyorum? Ama ben şikayette bulunamıyorum çünkü artık kudretim yok ki..Haşa asla kızmıyorumm..Ama elimde olmadan kıskanmak oluyor işte..Nefis bu..Olmayan olmasını istediğimiz bebek arzumuzla iç çekiyoruz işte..
Özgecim yapma böyle ama ya lütfen..Bak ben sana birşey diyimm mi bence senin hiçbşreyin yok senin olmamasının tek sebebi bunu tüm kalbimle söylüyorum Çok kafaya takıyorsun..İlişkide bile rahat olmak gerekiyormuş bebek olması için..Ama maalesef bizim hep aklımızda olduğu içinde LH hormonu bebek olmasını yumurtlamayı engelliyor maalesef ..
haksever kısır olsan ne olacak.Allah seni böyle yaratmış.bu konuda senle dalga geçenleri niye takıyorsun ki.hem strestte hamile olmayı engellermiş.ayrıca hamile olsanda o bebeğe etki eder.bir bebek bakım sitesinde okudum.hamile kalmadan kendinizi geren her düşünceden kurtulun diyordu.hem anneyi yeni hayatta hazırlamak hem bebeğin ruh sağlığını olumsuzluklardan korumak adına.hem bende 23 yaşında olsam beklerdim.benim evlenen neredeyse bütün arkadaşlarım 29larına kadar beklediler.salla elalemin ne dediğini mutluluğuna ve huzuruna bak.ne yaaprsan yap bulacak olan bulur söyleyeceği lafı.bulamasada uydurur....
kızlar komşumuz kaza yaptı sağlam adam öldü
en kötüsüde kaynımın arabasında yaptı kaynımda bişey yok ama psikolojisini düşünemiyom allah yardımcısı olsun
ama neyazıkki bizim kapı komşumuzdu çok zor kızları nasıl ağlıyo nasıl bi görseniz allahııım sen onlara sabır verr
Canlarım selamlar
bugün evlilik yıldönümümüz ......5 bitti 6 ya girdik... sevinsemmi üüzlsemmi kutlucak halim yokki unutmuşum zaten ilk defa ben unutmuşum............ sabah kalktık kahvaltı yaptık .... sonra eşimle tv izliyoduk sarıldı abna öptü dedi sen unuttun mu unutmuş gb mi yapğıyosun ... dedi... neyi ... dedim.... bugün evlilik yıldönümü dedi ..ay şok oldum .... ağlıcam geldiii...adette olmadım bi olsa bi bebek olsa şimdi bi hamile olsam ne güzel hediye olurduuu.... test yapamam bu umut bile iyi geliyo bana ...yoksa...ki yoktur.... ben yoruldum....
öyle işte bugün evlilik yıldönümümüz ......akşam üstü çıkıcaz dışarı gezeriz felan öle işte ... güzel pazarlar kızlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?