Dokuz Doğuranlar

selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah bol bol müjdeler gelsin bu topik bereketi hiç eksik olmasın inşallah hep aklımdasınız Rabbime emanet olun dualarımdasınız

selamlar kızlar ayın 17 si yani haftaya salı doğum doktorundan randevu alınmıştır amaaa benim hiçmi hiç umudum yok
eğitim araştırma hastanesinden aldıkki iyice araştırsınlar diyee eşime dedim sen bi sperm testi yaptırdedim ya bakalım:44::44:
bu arada kızlar hem teyzemin hem amcamın gelini aynı zamanda diğer teyzemin kızı hamileymiş çok sevindim ama çok ağladım çünkü 5 ay önce küçük mehmedi kaybettik çok ara vermeden cennetten kardeşini gönderdi canım yeğenim benim inşallah sağsalim doğar ne diyim allah herşeyin hayırlısını versin (amin)

selam kıslar uzun zamandır yoktum inşallah herkes çok iyidir.geçmişi okuyamadım müjdeli haberler gelmiştir inşallah sizleri çok özledim herzaman aklımdasınız kendinize çok iyi bakım

ayşeciğim özledim kız seni canım rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda şu mübarek günler hürmetine meleklerini saağlıkla gönderir inşallah.

Selam canlarım…
Özledim sizleri vallahi…

Neler olmuş ya okurken önce çok sevindim sonra üzüldüm..Sonra yine sevindim..

VALE ciğimmm canım Rabbim sana sabırlar versin inşşş…Önce çok sevindim sana sonrada bir okadar üzüldüm..Rabbim çok aratmadan bebeğine kavuşturur inşallahhh…

ŞİFAcığımm hay. Olsun..Ne güzel bir haber vermişin öyle..Rabbim hay. İle kucağınada almayı nasip eder inşallahhh…

HAKSEVERciğimm..İnan tek değilsin..Senin yaşadıklarını ve daha fazlasını yaşıyorum..Ve aynı şeyleri düşünüyorum..Kimseyede anlatamıyorum çünkü kimse benim yerimde olmadığı için anlamıyorlar..Bizi ancak birbirimizi anlarız…En çok ta ne koyuyor biliyor musun? Hiç görmediğim insanların bile 7 yıllık evli olduğumuzu duyduğu anda yüzüme KISIR gibi bakmaları ve avutmalarından ve akıl vermelerinden BIKTIM….

AYŞEciğimm hakkında hay. Olsun cnm..Tez zamanda bebeğine kavuşuşrsun inşşş…

DİVİŞ canım Hoş geldin…Şu evde bir rahat edemedin canım yaa..Aman sakın dalaşmayın size zarar verirler Allah korusunnn.. Bu arada Yiğenine de Maşaallahh Rabbim sanada tez zamanda versin inşşşş…

BERYALim iyi ki doğmuşsun birtanemmm..Çok öpüyorum senide…Doruk Paşayada çok geçmiş olsunnn…Defnemide çok öpüyorummmm….

BELENAY ablam çok sevindim her şeyin yoluında gittiğineee..Rabbim bizlerede versin inşş..Bizlerde o duyguyu tadalım inşşş…

Bircan, Hakça, Elif, Megrynn, Yaren, Huzeyfe ve ismi gelmeyen tüm arkadşalarım inş. Hepiniz iyisinizdir..

Bana gelince bende aynıyım..İzinden döndüm işe devam..

şimdi gemlikteyim görümcemde mesela biri beşikte uyuyo ötekini yıkıyo şimdi biri 2bucuk yasında biri 15 günlük felan görsen halini delircek bi onla bi onla ama öle bi bakıp kalıyorumki onun çilesini derdini özenityorum bu kadar olur o çıldırcak gb oluyo keşke ben olsam onn yerinde diyorum o kadar güzelki yni doğan kucama alıorum içim burkuluyo da aranıyo emicek gb içim acıyo cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk acıyo anlatamam ki anlamazlar ki allahım nolur boynmuzu bükük bırakma artık bırakma nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben hala adet olmadımmm 30unda omam gerekiyodu ama test bile yapamam son iki üç keredir 20gün bile geciktigi oldu ama bu bekleyişte çok can sıkıcı zaten canım sıkkın daha çok sıkılıyorummmmmmmmmmmm

aminn canım sende bende koca bi 7 yılı devirdik inşallah sabır meyvelerimizi tek alacaz inşallahhh

Bu anlattığına benzer aynı şeyleri yaşıyorum desem inanır mısın? Çok yakın dostumun ki benden sonra evlendi ve benden küçük..1 kızı var 2 yaşında birde oğlu daha 2 aylık...Hep şükür eden biri ama bir okadarda şikayetçi..Çok yoruluıyor çok zormuş diye..İnan hiç birşey diyemiyorum çünkü aynı şeyleri yaşamıyoruz ki..Ben onun yerine kendimi koyamam ki şu durumda ..Ah bir bilseler ne kadar çok bebek hasreti ile yandığımızı acaba bize şikayette bulunurlar mı ki diyorum? Ama ben şikayette bulunamıyorum çünkü artık kudretim yok ki..Haşa asla kızmıyorumm..Ama elimde olmadan kıskanmak oluyor işte..Nefis bu..Olmayan olmasını istediğimiz bebek arzumuzla iç çekiyoruz işte..

ben hala adet olmadımmm 30unda omam gerekiyodu ama test bile yapamam son iki üç keredir 20gün bile geciktigi oldu ama bu bekleyişte çok can sıkıcı zaten canım sıkkın daha çok sıkılıyorummmmmmmmmmmm

Özgecim yapma böyle ama ya lütfen..Bak ben sana birşey diyimm mi bence senin hiçbşreyin yok senin olmamasının tek sebebi bunu tüm kalbimle söylüyorum Çok kafaya takıyorsun..İlişkide bile rahat olmak gerekiyormuş bebek olması için..Ama maalesef bizim hep aklımızda olduğu içinde LH hormonu bebek olmasını yumurtlamayı engelliyor maalesef ..

ayşeciğim özledim kız seni canım rabbim sana ve isteyen herkese en kısa zamanda şu mübarek günler hürmetine meleklerini saağlıkla gönderir inşallah.

bende seni özledim ama facede görüdmmü ana kız ikinizide kıskanıyom hhaaaa fazla güzel çıkmayın nazar değer

kızlar komşumuz kaza yaptı sağlam adam öldü
en kötüsüde kaynımın arabasında yaptı kaynımda bişey yok ama psikolojisini düşünemiyom allah yardımcısı olsun
ama neyazıkki bizim kapı komşumuzdu çok zor kızları nasıl ağlıyo nasıl bi görseniz allahııım sen onlara sabır verr

haksever kısır olsan ne olacak.Allah seni böyle yaratmış.bu konuda senle dalga geçenleri niye takıyorsun ki.hem strestte hamile olmayı engellermiş.ayrıca hamile olsanda o bebeğe etki eder.bir bebek bakım sitesinde okudum.hamile kalmadan kendinizi geren her düşünceden kurtulun diyordu.hem anneyi yeni hayatta hazırlamak hem bebeğin ruh sağlığını olumsuzluklardan korumak adına.hem bende 23 yaşında olsam beklerdim.benim evlenen neredeyse bütün arkadaşlarım 29larına kadar beklediler.salla elalemin ne dediğini mutluluğuna ve huzuruna bak.ne yaaprsan yap bulacak olan bulur söyleyeceği lafı.bulamasada uydurur....

püfff keşke atsak kafadanda olmuyo insan beynine söz geçiremiyo takmıyorum hiç aglamıyorum diyorum tam birini atlatıyorum diyorum hopp msj eşimin hala kızı yakınımızda oturuyo 1 senelik evli onunda olmuyodu ben tecrübeliyimya oömamam konusunda ben akıl veriyodum öğrenir öğrenmez bana haber vermiş özge benden duy istedim ben hamileyim.... üç nokta allahım sabır versin ben nabayım dayanmaya çalışıyorum işte nabayım başka elden bişi gelmiyo ... kaçtıkça bana geliyolar üstüme üstümeee ... takmıyorum dünya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa senide dertlerinideeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çünkü ben asalağın tekiyim hiç bişiyi takmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm demeyi çok isterdim of puff püffff vala tımaraneliğim çaktırmıyorum annemde hamileyim derse hiç şaşırmıcam adet olmamış dioki allah korusun yahu beni anam anlamazken ben kime neyi anlatayım dimipsikologa gidicem de derdimin dermanı insanalrda değil allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm acısın halime halimize başka ne diyim boynum kıldan ince ...

kız oldumu bilkmeden kadın oldum eş oldumu bilmeden anne olma telaşına girdim yorgunum çok yorgun hemde çok yorgunnnn hayatımın en güzel yılları ellerimin arasında n kayıp gidiyo yanlış anlaşılmasın herşeyi yaşıyorum çok şükür eşim ve ailesi mükemmmel tabi herkezde olur sorunlar ama ben böle bi aileyi hakedicek ne yaptım diyorum bazen cok şükür iyki varlar ............... bu yüzden belkide daha magrurum boyum bükük bu konuda istiyorum eşim baba olsun kayınvaldem babanne dede olsun babam öle işte kendimden daha çok eşimin kucanda sırtında omzunda bi çocuk görmek istiyorum ama onun bunun çocunu değil kendi çocumuzu ... anlatamam görmen lazımmmmmmmmmmmmmmmmm bana yeni bir ben lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmm af affffffffffffffffffffffff

saol arkadaşım saol yinede....

başın sağ olsun ayşem nasılsın canım iyimisin

kızlar bende hamile kalmak için 2 sene uğraştım dr herşey normal sıkıntı stres yapma dedi ama hep kafama taktım en sonunda iki sene geçince aradan vazgeçtim düşünmekten aklıma bile getirmedim bıraktım işin ucunu adet düzensizliği vardı 2 ay adet olmadım aman dedim gene aynı şey 2 gün sonra dr gitmek için ranbdevu almıştım adet düzensizlii çin o arada da istanbuldan izmire ev taşıdım eşimde dr gitmeden bir test yap dedi 2 ay geçtiği için bende onu kırmamak için yaptım bir de ne göreyim çift çizgi havalara uçtum eşime telefon açtım 5 dk varmadan eve geeldi. şimdi oğlum 2.5 yaşında ve ben bir daha hamileyim kafanıza takmayın demek kolay ama yapması zor biliyorum ama inanın düşünmediğiniz zaman bebişleriniz gelecek emin olun bol bol hamiş haberleri gelmesi dileğiyle

dün kkdan bi arkadaşla buluştuk mudanyada sahilde ayy ilk defa burda tanıdım biriyle buluştum çok tuhaf oldum ve güzeldi :)))

:123:

14 / 07 / 2012

SAAT : 23:20

CUMARTESİ

DOĞUM YAPAN ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNELERİMİZ

*** İSİM** ______ **CİNSİYET** _______ İSİM ______

1.okyanus84:__________ KIZ _____________ İREM SU
2.hakca:______________ KIZ _____________ EYLÜL
3.beryal:_____________ ERKEK ___________ SEMİH DORUK
4.süpriz_mucize: _______ KIZ ____________ ELİF YAĞMUR
5.bircan:______________ KIZ _____________ HÜMA
6.tatlibebek: __________ KIZ______________ ZEYNEP BERRA
7.sessizdeniz: _________ERKEK VE KIZ ______ EYMEN EFE & ESLEM NUR
8.hlymms:____________ ERKEK ____________ FATİH KEMAL
9.sevgii:) ____________ ERKEK ___________
10.yaren35:__________ ERKEK ____________ YAĞIZ
11.benbilirim: _________ ERKEK ____________
12.muhasebe22 : _____ ERKEK _____________
13.ESCALES: _________ ERKEK _____________ ATEŞ TAMER
14.serra84: __________ ERKEK ______________
15.chen :____________ ERKEK ______________
16.firdevs2006: _______ ERKEK ______________ MEHMET KÜRŞAT
17.burcinn: __________ ERKEK VE KIZ _______ ÇINAR EMİR & AYŞENUR
18.yeb2004: _________ ERKEK ______________ ÖMER
19.limonnnnn: ________ KIZ _________________
20.acrinsu : __________ERKEK _______________ BULUT
21.nilaykisir: _________ ERKEK _______________ ALİ TOPRAK
22.megryann : ________ KIZ _________________ AYŞENUR
23.elif_ba: ___________ KIZ _________________ ZEYNEP FEYZA
24.BEBEGIMIZ: _______ KIZ __________________ İPEK
25.k.a.y.r.a. : ________ KIZ _________________ ZEYNEP
26.mutluyum1111 : ____ ERKEK _______________ UĞUR
27.dezy : __________________________________
28.sirrinenur : ________ KIZ _________________ EMİNE CEYLİN
29.siyahinci1 : _______________________________
30.bebis02 : _________________________________
31.huzeyfe:_________ ERKEK ________________ AHMET YASİR
32.abyosun:_________ ERKEK _________________ MERT
33.sinemis84:________ ERKEK___________________ POYRAZ AKIN
34.ozbek83:_________ KIZ _____________________ EBRU
35.gize:____________ ERKEK ___________________ ARDA
36.sumos23:_________ KIZ ____________________ SELİNAY EFSA
37.mavı_gozlü_______ ERKEK ___________________ MURAT KAAN
38.elif..timureren _____ KIZ ____________________ AZRA
39.papatya0_________ ERKEK ___________________ YAHYA YİĞİT
40.mopsy____________ KIZ______________________ ALİSA
41.cmrmduru ________ KIZ ____________________ AYBİKE DURU
42.johnnybravo ______ KIZ______________________ ELİF ELA
43.orays ____________ ERKEK ___________________ MAHİR KAYRA
44.olcayelis _____________________________________
45.rufeyde serra _____ KIZ ______________________ RUFEYDE SERRA
46.vildan1 ___________KIZ ______________________ EBRAR
47.ÖZLEMİMSİN ______ KIZ ______________________ EYLÜL
48.&ayla&: __________ KIZ ______________________ ECRİN
49.selra _____________KIZ ______________________ DURU
50.gelevera _________ ERKEK ____________________ AHMET BORA
51.bitte _____________KIZ ______________________ EYŞAN
52.sulezehra ________ KIZ ____________________ BERRA ZEYNEP
53.dil_nur __________ ERKEK ___________________ ARDA
54.citos2903 _______ ERKEK ___________________ SERDAR
55.angel_eda _______
56.bilgen35________ ERKEK KIZ_________ YİĞİTEFE & FİDANNAZ
57.okyanus84 _______ KIZ _____________________ BEREN MİRAÇ
58.k.a.y.r.a. ________ KIZ _____________________ ELİF
59.lightlife __________ ERKEK ___________________ KIVANÇ
60.AYSEN74: _________________________________
61.tatlibebek ________ KIZ _____________________ BETÜL ERVA
62.beryal ___________ KIZ _____________________ DEFNE
63.eleyna __________ ERKEK ___________________
64.sevgii:) __________ KIZ ____________________ İBRAHİM DENİZ
65.süpriz_mucize: _____
66...ELCHIN.. ________ ERKEK __________________ YUSUF ALP
67.belenay: __________ KIZ ___________________ SENA
68.dyd : ____________ ERKEK __________________ FURKAN

CİCİ HAMİLELERİMİZ ** ANNE ADAYLARIMIZ **

** İSİM ** ____** SAT ** ___** CİNSİYET**___ ** İSMİ **

1.bircan: ___________ 21 ARALIK ______ KIZ ______
2. firdevs2006: ______ 15 MART
3.sinemis84: ________ 1 NİSAN
4. sifaa: ______________________________________

UMUT LİSTESİ (RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN )

1.divinity vildangel )
2.neslihan165:
3.xaysex
4.rozalin
5.sekerkiz67
6.haksever
7.hira64
8.PinkRose
9.iltercakir
10.vale14 (osmaniye 80)

:94::94::94::94::94::94:

bugün evlilik yıldönümümüz ......5 bitti 6 ya girdik... sevinsemmi üüzlsemmi kutlucak halim yokki unutmuşum zaten ilk defa ben unutmuşum............ sabah kalktık kahvaltı yaptık .... sonra eşimle tv izliyoduk sarıldı abna öptü dedi sen unuttun mu unutmuş gb mi yapğıyosun ... dedi... neyi ... dedim.... bugün evlilik yıldönümü dedi ..ay şok oldum .... ağlıcam geldiii...adette olmadım bi olsa bi bebek olsa şimdi bi hamile olsam ne güzel hediye olurduuu.... test yapamam bu umut bile iyi geliyo bana ...yoksa...ki yoktur.... ben yoruldum....

öyle işte bugün evlilik yıldönümümüz ...... akşam üstü çıkıcaz dışarı gezeriz felan öle işte ... güzel pazarlar kızlarrrrrrrr

Canlarım selamlar

selam canım benimm nasılsın???

Canımm daha nice yıllara olsun inşşş..Sağlıkla huzurla ve bebeklerle birlikte.eeee...

Bizde 2 temmuzda 7 yılı doldurdukk..Rabbim büyük inşş seneye bebişlerimiz kucağımızda olurr inşşşşş...

Bugün benim de eşimini d.günü..Rabbim başımdam eksik etmesinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…