Dokuz Doğuranlar

saol beryalcim Allah razı olsun

tatlım sneın adına cok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
hg şekerkız..teşekkür ederim cnm
okyanus seni unutmadık canım nasılsın ,,kızlar nasıl

hg bilgen maşallah ikizleri büyütmüşsün
arkadaşlar KIZIMMMMMM OLACAK dr hrşey yolunda dedi

çok sevindim firdevs ,,kız çocuğu bir başka oluyor
inşallah sağ sağlim kucağınada alırsın

gelelim bana bugün kalp atışını görmek için dr gittim
sadece keseyi görebildik
dr kesenin yerleşimi çok güzel dedi
hesabımıza göre 7 haftalığım...kesenin içinde bebek varmı dedim...minik beyaz bir nokta gösterdi bebek bu ama çok küçük dedi
ultrasona göre 4+4 çıktım
10 gün sonra yine gidecem
hayırlısı bakalım 10 gün nasıl geçecekse artık

okyanus seni unutmadık canım nasılsın ,,kızlar nasıl

hg bilgen maşallah ikizleri büyütmüşsün

çok sevindim firdevs ,,kız çocuğu bir başka oluyor
inşallah sağ sağlim kucağınada alırsın

gelelim bana bugün kalp atışını görmek için dr gittim
sadece keseyi görebildik
dr kesenin yerleşimi çok güzel dedi
hesabımıza göre 7 haftalığım...kesenin içinde bebek varmı dedim...minik beyaz bir nokta gösterdi bebek bu ama çok küçük dedi
ultrasona göre 4+4 çıktım
10 gün sonra yine gidecem
hayırlısı bakalım 10 gün nasıl geçecekse artık
[/QUOTE]

canım iyiyim kızlarla uğraşmaktan kendim içi yaptıgım bişeyyok kuaföre bile 3 yda bir gidiyom düşün halimi:18::18:
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah keyfini çıkar hamişliğin

bilgencim maşallah kocaman olmuş bebeler

firdevs çok sevndim canım gerçekten kız başka oluyo sağlıkla kucağına al inşallah

hadi bakalımmaşallah benim yeğenimegeçer geçer 10 günde geçer bakarsın 9 ayda geçersen varya bizleri unutma tamamammı
ya divinim ben dün sahura kaltım benden baya baya bi leke gelmiş iç çamaşırıma bende devamı gelir nasıl olsa diye niyetlenmedim öğleye doğru az daha geldi ha geldi ha gelecek başkada bişiy yok ama sancım vardı ama olmadım bugünde niyetlenmedim belki mukabelede camide olurum diye hala bişi yok nasıliştir anlamadım neyse hakkımzda hayırlısıs olsun ne diyim

iyiyim çok şükür ama konya yanıyorrrrrr
91 lehamile kaldıysan bebeklerde ikiz olduğuna göre anammmkız sen baya kilo almışsındır inşallahveririsin
107 kg ile doğum yaptım
arkadaşlar kızımmmmmm olacak dr hrşey yolunda dedi
allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.

hb canım teşekkür ederim.büyüyorlar çok hızla

kızlar isim arayışına girdim kızım için sizden öneriler bekliyorum bu arada herkese tek tek yazmadım yazan herkese teşekkür ederim

selam kızlar

dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..

öyle böyle geçiyor zaman
çok ters bir zamana geldi hem annemin durumu hem hamileliğim
ne üzüntümü paylaşabiliyorum ne sevincimi ,çok yalnızım..topikte kimse yok bakıp çıkıyorum
ben unutmam kendimide unutturmam merak etme

cnm lekelenmen 3 günden az olursa özür sayılıyor
başka bişey bilmiyorum ...adet zamanınmıydı
kızlar isim arayışına girdim kızım için sizden öneriler bekliyorum bu arada herkese tek tek yazmadım yazan herkese teşekkür ederim
ben meltem ismini (ismimi) çok seviyorum

a.slm neslişim
cnm hiç strese girme anestezi öyle çok korkulacak bişey değil
deliksiz uyku gibi düşün ...ben bu aralar deliksiz uykuya hasret kaldım

kalp şeklindeki rahmini histereskopi olman gerektiğini mercanayşenin topiğindeyken söylemiştin
şimdiye kadar zaman kaybettin
hiç korkma geçir şu operasyonları ondan sonra inşallah kendiliğinden olur cnm

aaaaaaaaaaaaa süper bilgi vermenize çok sevindim .teşekkürler.bende yazdıklarımı arayıp durdum kaç gündür

canım hoşgeldin
yazdıklarımız teknik arıza nedeniyle silinmiş
bende 2 haftadır girememiştin tam da o gün geldim bir sürü cevap yazdım ama ertesi gün silinmiş
neyse sağlık olsun
sen nasılsın neler yapıyorsun iki çocuklu olmak çok zor dimi
hoşgeldin ikiz bebiş annesi
nasıl kuzucuklar iyilermi maşallah resimlerde pek tatlılar
allah bağışlasın
fırsat buldukça arada gel uğra topiğimize

inşallah canım
rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin.
yüzünüzü güldürsün inşallah

arkadaşlar KIZIMMMMMM OLACAK dr hrşey yolunda dedi
çok sevindim canım
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah
isim önerim

tuana

gökçe

doğa
bi süre yokum boş topikk mudanyada kayınvaldemde kalıcaz hoşcakalınnnnn
güle güle canım hoşçakal

selam canım
hayırlısı olsun öncelikle
rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin

Son düzenleme:

nerelerdesiniz yafffffffffffff oruç başınızamıvurdu valla burda yağmur havası var buram buram kokuyo toprak iyice bi yağsada serinlesek şöyle:81:

Evet cnm daha önceden e vardı fakat diğer dr.lar hastasını kaybetmemek için başka tüp bebek merkezlerine göndermemek için bunu önermiyorlarmışş..
Bizde salak gibiaraştırmamıştık(( İşimize öyle geldi belki de...

Bugün bir tane gecelik aldım hastahanede giyebilmek için..İnanın içim gitti..Millet doğum için alır bende o yoldayım ama çok başındayızzz..Rabbim aratmadan herkese zamanında gönderir meleklerini inşlşlşş...

Senin adınada çok sevindimm..Geçer ne günler geçmediki şurada:)))

Bu arada Benimde kayınvalidemler tedavi olsuğumuzun T sini bilmiyorlardı fakat bu gece üstten anlattımm
Malum bu opersyonu bir şekilde öğrenirler. Ne kadar saklayacağım ki..

Selam bernacığımmm...Amin cnmmmm...

nerelerdesiniz yafffffffffffff oruç başınızamıvurdu valla burda yağmur havası var buram buram kokuyo toprak iyice bi yağsada serinlesek şöyle:81:

Aynen bugün ist. da bir bölümü öyleydi...esmenn çok sıkıntılı bir hava varrr...
şuanda bile hava felaket sıkıntılı..Ve basıkk((((
Birde oruçç zor oluyorrr....(

Kızlarrr iyimi yaptım kötümü bilmiyorummm...

Tam raamazanda bu operasyon ile orucum kalacakkk ama sağlık için ne yapalımm..
Yoksa 2 ay beklemek zorunda kalacaktıkk..operasyon için 2 ay da sonrası için bekelenecek toplam 4 ay sonra olacaktı aşılama..((((((((
ama Şimdi sadece sonrası için 2 ay bekleyip tedavimi olmuş olacağımmm...

Rabbim hay. versinnnnn...:))))

heyyy heyyyy nasılınız bakalım ramazanın ız hayırlı olsun rabbim tutulan oğuçalrı kabule tsin nşallahhh hatta bu sıcaklarda çifte sevap point versin hanelere inşallahhh çocuktan ötürü pek giremiyorum ama hepinizi öpüyoreeeeeeeeeeee

vefalı ayse naber cnm
ben hergün geliyorum canım yoksa zaman geçmiyor
öğlene kadar yatıyorum, biraz örgü örüyorum ,kuran okuyorum ama gün ne kadar uzunsa bitmek bilmiyor
sıcaktan yatamıyoruz cam pencere açıyoruz gece sabaha kadar üst komşunun kaşık tabak seslerini dinliyoruz
kışın üşümüştük iyi oldu bu kadar sıcak
iliğimiz kemiğimiz ısındı valla
ben hiç halimden şikayetçi değilim

cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay geçer operasyon
hiç korkma...yanında ben varım (dermişim)
bence kayınvalidenlere söylemekle iyi yapmışsın
şahsen ben kendim Allahın bildiğini kuldan saklamak taraftarı değilim..şeffaf yaşamayı tercih ediyorum
sonuçta bu derdide veren Allah dermanınıda veren Allah

geceliğin hayırlı olsun cnm inşallah onu doğum yapacağın zamanda giymek nasip olur

sen şimdi orucum kalacak falan diye düşünme
borcun borç ,hayırlısıyla şifa bul borcunu ödersin

ameliyatın ne zaman
girmeden önce bize yaz ve çıkıncada ilk fırsatta yaz bizi merakta bırakma

Güzel dileklerin için çok teşekkürler meltemciğimmm...
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşşş..
Valla söyledim rahatladım..Sakla Sakla nereye kadarr..
Aman öğrenecejkleraman duyacaklar diye ödüm kopuyordu

Perşembe saat 15.30 da canım operasyonumm ilk vakit bulduğum anda girerim canım inşş..
Lütfen dualarınızı esirgemeyin..Buna çok ihtiyacım bvarr..

İnş. sna yetişirim meltemciğimm..Beraber hamilelik geçirmek güzel olur seninlee..Ayşe Özge ve Valecimde katılırız inş senin yanınada topikde hamile kalmayan kalmaz inşş..

selam kızlar günaydın nasılsınız bakalım...ben annemle perşembe sabahı evime geldim.cuma günüde evimize on dakika uzaklıkta askeri kamp var oraya gittik dün gecede döndük..4gün iyi geldi valla...şimdilik bu kadar allaha emanet olun.tek tek yazamıyorum kusura bakmayın sabah sabah kendime gelemedim daha malum...)))

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaaa
ben yarın simir testi sonucumu ve eşimin sperm testi sonucunu alacam dua edinde kötü bişiy çıkmasın
zaten bugünlerde pek bi efkarlıyım hayırlısı:26::26::26:
ya kızlar cemrem (yani hatice) ve sinem ne facede gözüküyorlar nede burda nerde bu 2 kaçakkkk

Ayşecimm inşşş hayırlı haberler ile gelirsinnn....

Benimde inş herşey yolunda giderrrr...

Kızlar çok tırsıyorummm...Rabbim yar ve yardımcım olsun inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…