bi süre yokum boş topikk mudanyada kayınvaldemde kalıcaz hoşcakalınnnnn
saol beryalcim Allah razı olsunASLINDA DÜN SAYFAYA GİRİP UZUN UZUN CEVAPLAR YAZMIŞTIM AMA NE OLDUYSA BUGÜN DÜN KÜ VE ONDAN ÖNCEKİ BAZI YAZILAR GÖRÜNMÜYOR
divinty :canım arkadaşım tebrik ederim tekrar allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada annen için çok üzüldüm rabbim şifa versin sizlerede dayanma gücü versin inşallah çok zor durumdasınız bir an önce iyileşip vatanına döner anneciğin de kavuşursunuz inşallah
hg şekerkız..teşekkür ederim cnmtatlım sneın adına cok sevındım hayırlısıyla kucagına alırsın ınsallah
okyanus seni unutmadık canım nasılsın ,,kızlar nasılyaaaa dün bi sürü şey yazdım yok hiçbiri neyse beni unuttunuz mu bakiiim??
beryalim kuzularr nasıl?divinim hamileymişn çk sevindim datlum benim halim harap büyük kızı yuvaya vrcem eylülde snr daha sık buralarda olucm inşallah
hakça nesihan dilnur haksever aysex adını yazamadıklrım affola sizler nasılsınız?çok öptüm hepinizi herkese hayırlı ramazanlar görüşmek dileği ile
hg bilgen maşallah ikizleri büyütmüşsünselam arkadaşlar nasılsınız.bir yılı aşkın süredir aranıza gelemedim.biliyorsunuz ikizler 30 hf'lık doğdular ve sağlık sorunlarımız düzenli takiplerimiz vardı.şimdi yeniden dödüm kk ya,beryalim kızın olmuş allah analı babalı büyütsün.benim ikizlerin resminide ekledim.vildan hamile kalmana çok sevindim.osmaniye,haksever rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırsın.şimdi cuma zayıflama gruplarına katıldım.bundan sonra sık sık aranızdayım.sizleri seviyorum,sizlerle ağladım ve sizlerle güldüm.kendinize iyi bakın.
arkadaşlar KIZIMMMMMM OLACAK dr hrşey yolunda dedi
saol beryalcim Allah razı olsun
hg şekerkız..teşekkür ederim cnm
okyanus seni unutmadık canım nasılsın ,,kızlar nasıl
hg bilgen maşallah ikizleri büyütmüşsün
çok sevindim firdevs ,,kız çocuğu bir başka oluyor
inşallah sağ sağlim kucağınada alırsın
gelelim bana bugün kalp atışını görmek için dr gittim
sadece keseyi görebildik
dr kesenin yerleşimi çok güzel dedi
hesabımıza göre 7 haftalığım...kesenin içinde bebek varmı dedim...minik beyaz bir nokta gösterdi bebek bu ama çok küçük dedi
ultrasona göre 4+4 çıktım
10 gün sonra yine gidecem
hayırlısı bakalım 10 gün nasıl geçecekse artık
107 kg ile doğum yaptımiyiyim çok şükür ama konya yanıyorrrrrr
91 lehamile kaldıysan bebeklerde ikiz olduğuna göre anammmkız sen baya kilo almışsındır inşallah veririsin
allah sağlıkla doğmayı nasip etsin.arkadaşlar kızımmmmmm olacak dr hrşey yolunda dedi
saol beryalcim allah razı olsun
hg şekerkız..teşekkür ederim cnm
okyanus seni unutmadık canım nasılsın ,,kızlar nasıl
hg bilgen maşallah ikizleri büyütmüşsün
çok sevindim firdevs ,,kız çocuğu bir başka oluyor
inşallah sağ sağlim kucağınada alırsın
gelelim bana bugün kalp atışını görmek için dr gittim
sadece keseyi görebildik
dr kesenin yerleşimi çok güzel dedi
hesabımıza göre 7 haftalığım...kesenin içinde bebek varmı dedim...minik beyaz bir nokta gösterdi bebek bu ama çok küçük dedi
ultrasona göre 4+4 çıktım
10 gün sonra yine gidecem
hayırlısı bakalım 10 gün nasıl geçecekse artık
öyle böyle geçiyor zamanhadi bakalımmaşallah benim yeğenimegeçer geçer 10 günde geçer bakarsın 9 ayda geçersen varya bizleri unutma tamamammı
ya divinim ben dün sahura kaltım benden baya baya bi leke gelmiş iç çamaşırıma bende devamı gelir nasıl olsa diye niyetlenmedim öğleye doğru az daha geldi ha geldi ha gelecek başkada bişiy yok ama sancım vardı ama olmadım bugünde niyetlenmedim belki mukabelede camide olurum diye hala bişi yok nasıliştir anlamadımneyse hakkımzda hayırlısıs olsun ne diyim
ben meltem ismini (ismimi) çok seviyorumkızlar isim arayışına girdim kızım için sizden öneriler bekliyorum bu arada herkese tek tek yazmadım yazan herkese teşekkür ederim
selam kızlar
dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..
aaaaaaaaaaaaa süper bilgi vermenize çok sevindim .teşekkürler.bende yazdıklarımı arayıp durdum kaç gündür
canım hoşgeldinyaaaa dün bi sürü şey yazdım yok hiçbiri neyse beni unuttunuz mu bakiiim??
beryalim kuzularr nasıl?divinim hamileymişn çk sevindim datlum benim halim harap büyük kızı yuvaya vrcem eylülde snr daha sık buralarda olucm inşallah
hakça nesihan dilnur haksever aysex adını yazamadıklrım affola sizler nasılsınız?çok öptüm hepinizi herkese hayırlı ramazanlar görüşmek dileği ile
hoşgeldin ikiz bebiş annesiselam arkadaşlar nasılsınız.bir yılı aşkın süredir aranıza gelemedim.biliyorsunuz ikizler 30 hf'lık doğdular ve sağlık sorunlarımız düzenli takiplerimiz vardı.şimdi yeniden dödüm kk ya,beryalim kızın olmuş allah analı babalı büyütsün.benim ikizlerin resminide ekledim.vildan hamile kalmana çok sevindim.osmaniye,haksever rabbim sizlerede evlat sevgisini tattırsın.şimdi cuma zayıflama gruplarına katıldım.bundan sonra sık sık aranızdayım.sizleri seviyorum,sizlerle ağladım ve sizlerle güldüm.kendinize iyi bakın.
inşallah canımberyal ablaaaaaaa iyi olamana çok sevindim evet kistim vardığını biliyordum ama dur bakalım simir testi ve eşimin sonuçları ne çıkacak bakalım hakkımzıda hayırlısıs olsun yok ablam bu sefer o gelene kadar ben koşturcam inşallah gelecek buna inanıyom ben
bende yazdığını görmüştüm ama eşim evegelincez cevap yazamamıştım baksana iyikide yazmamışım
sahurda oturduğumda yazayım diye ana bide baktımmyazılanlar gitmiş
çok sevindim canımarkadaşlar KIZIMMMMMM OLACAK dr hrşey yolunda dedi
güle güle canım hoşçakalbi süre yokum boş topikk mudanyada kayınvaldemde kalıcaz hoşcakalınnnnn
selam kızlar
dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..
aaaaaaaaaaaaa süper bilgi vermenize çok sevindim .teşekkürler.bende yazdıklarımı arayıp durdum kaç gündür
canım hoşgeldin
yazdıklarımız teknik arıza nedeniyle silinmiş
bende 2 haftadır girememiştin tam da o gün geldim bir sürü cevap yazdım ama ertesi gün silinmiş
neyse sağlık olsun
sen nasılsın neler yapıyorsun iki çocuklu olmak çok zor dimi
HB beryalim çok zor hemde hele yaz günü eve kapanınca daha zor doruk nasıl kızçen nasıl ne kadarlık oldu
öyle böyle geçiyor zaman
çok ters bir zamana geldi hem annemin durumu hem hamileliğim
ne üzüntümü paylaşabiliyorum ne sevincimi ,çok yalnızım..topikte kimse yok bakıp çıkıyorum
ben unutmam kendimide unutturmam merak etme
cnm lekelenmen 3 günden az olursa özür sayılıyor
başka bişey bilmiyorum ...adet zamanınmıydı
ben meltem ismini (ismimi) çok seviyorum
a.slm neslişim
cnm hiç strese girme anestezi öyle çok korkulacak bişey değil
deliksiz uyku gibi düşün ...ben bu aralar deliksiz uykuya hasret kaldım
kalp şeklindeki rahmini histereskopi olman gerektiğini mercanayşenin topiğindeyken söylemiştin
şimdiye kadar zaman kaybettin
hiç korkma geçir şu operasyonları ondan sonra inşallah kendiliğinden olur cnm
canım hoşgeldin
yazdıklarımız teknik arıza nedeniyle silinmiş
bende 2 haftadır girememiştin tam da o gün geldim bir sürü cevap yazdım ama ertesi gün silinmiş
neyse sağlık olsun
sen nasılsın neler yapıyorsun iki çocuklu olmak çok zor dimi
hoşgeldin ikiz bebiş annesi
nasıl kuzucuklar iyilermi maşallah resimlerde pek tatlılar
allah bağışlasın
fırsat buldukça arada gel uğra topiğimize
inşallah canım
rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versin.
yüzünüzü güldürsün inşallah
çok sevindim canım
hayırlısı olsun sağlıkla doğsun inşallah
isim önerim
tuana
gökçe
doğa
güle güle canım hoşçakal
selam canım
hayırlısı olsun öncelikle
rabbim hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
nerelerdesiniz yafffffffffffff oruç başınızamıvurdu valla burda yağmur havası var buram buram kokuyo toprak iyice bi yağsada serinlesek şöyle:81:
vefalı ayse naber cnmnerelerdesiniz yafffffffffffff oruç başınızamıvurdu valla burda yağmur havası var buram buram kokuyo toprak iyice bi yağsada serinlesek şöyle:81:
cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay geçer operasyonEvet cnm daha önceden e vardı fakat diğer dr.lar hastasını kaybetmemek için başka tüp bebek merkezlerine göndermemek için bunu önermiyorlarmışş..
Bizde salak gibiaraştırmamıştık(( İşimize öyle geldi belki de...
Bugün bir tane gecelik aldım hastahanede giyebilmek için..İnanın içim gitti..Millet doğum için alır bende o yoldayım ama çok başındayızzz..Rabbim aratmadan herkese zamanında gönderir meleklerini inşlşlşş...
Senin adınada çok sevindimm..Geçer ne günler geçmediki şurada:)))
Bu arada Benimde kayınvalidemler tedavi olsuğumuzun T sini bilmiyorlardı fakat bu gece üstten anlattımm
Malum bu opersyonu bir şekilde öğrenirler.Ne kadar saklayacağım ki..
Kızlarrr iyimi yaptım kötümü bilmiyorummm...
Tam raamazanda bu operasyon ile orucum kalacakkk ama sağlık için ne yapalımm..
Yoksa 2 ay beklemek zorunda kalacaktıkk..operasyon için 2 ay da sonrası için bekelenecek toplam 4 ay sonra olacaktı aşılama..((((((((
ama Şimdi sadece sonrası için 2 ay bekleyip tedavimi olmuş olacağımmm...
Rabbim hay. versinnnnn...:))))
vefalı ayse naber cnm
ben hergün geliyorum canım yoksa zaman geçmiyor
öğlene kadar yatıyorum, biraz örgü örüyorum ,kuran okuyorum ama gün ne kadar uzunsa bitmek bilmiyor
sıcaktan yatamıyoruz cam pencere açıyoruz gece sabaha kadar üst komşunun kaşık tabak seslerini dinliyoruz
kışın üşümüştük iyi oldu bu kadar sıcak
iliğimiz kemiğimiz ısındı valla
ben hiç halimden şikayetçi değilim
cnm benim hakkında hayırlısı olsun inşallah kolay geçer operasyon
hiç korkma...yanında ben varım (dermişim)
bence kayınvalidenlere söylemekle iyi yapmışsın
şahsen ben kendim Allahın bildiğini kuldan saklamak taraftarı değilim..şeffaf yaşamayı tercih ediyorum
sonuçta bu derdide veren Allah dermanınıda veren Allah
geceliğin hayırlı olsun cnm inşallah onu doğum yapacağın zamanda giymek nasip olur
sen şimdi orucum kalacak falan diye düşünme
borcun borç ,hayırlısıyla şifa bul borcunu ödersin
ameliyatın ne zaman
girmeden önce bize yaz ve çıkıncada ilk fırsatta yaz bizi merakta bırakma
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaaa
ben yarın simir testi sonucumu ve eşimin sperm testi sonucunu alacam dua edinde kötü bişiy çıkmasın
zaten bugünlerde pek bi efkarlıyım hayırlısı:26::26::26:
ya kızlar cemrem (yani hatice) ve sinem ne facede gözüküyorlar nede burda nerde bu 2 kaçakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?