kızlar selam herkese kayınvalidemgil yanımda giremiyorum
ama takip ediyorum neslişim geçmiş olsun bende oldum ikisindende
bişeycik olmamıştır inş
ayşem sende hayırlı haberlerle gel inş
diğer kızlr tek tek yazamıyom hepinizi öpüyorum
divim annenede 1 tane yasi okudum gecenlerde allahım kabul eder inşallahhh
arada uzaktan takip ediyorum szi özledim
selammmm herkese gittiler kayınvalidemgil yine kaldım yalnız
hg valem nasılsın cnm
kız benim bildiğim kaynana gidene kadar gelinin gözü patlar sende gittiler diye arkalarından ağlıyon:26:
kızlar isim arayışına girdim kızım için sizden öneriler bekliyorum bu arada herkese tek tek yazmadım yazan herkese teşekkür ederim
selam kızlar
dün dr. gittim daha doğrusu tüp bebek merkezine gittik dr. ile görüşmeye..
dr. sizde tahlilere göre birşey görünmüyor ama kalp şeklindeki rahim için kesinlikle
histereskopi ile düzelteceğiz birde laparokopi yapacağız sonrada 2 kere aşılama ve sonra inş. gerek kalmaz ama
tüp bebek dedi..Ben ilk aşılamada sonuç alcağız diye düşünüyorum değerlerinizi kötü değil dedi..
Böyle işte..Sanırım perşembe günü bu işlemler yapılacak ve ben çok stresliyimm((
hiç anestesi ile bir işlem görmedim ve korkuyorum..
Selammmm Kızlarrrr...
Ayşecimmmm Meltemcimmmmmmm...Döndüm çok şükürrr....
Çok iyiyimmmmm...Çok kortum hatta çok stres yaptım ama hiç de korkulacak birşey değilmişş
zaten hiçbirşeyi duymuyorsun:)))
TYüplerim açıkmış..Perde varmış onuda almışlarrr..
Rahmi düzelttiler mi bilmiyorum sormayıda unuttummm..
İlaçlardan sürkli uyuyorummm...
Operasyonda çok iyi geçmişşş..
Valla Hastanede süperdi iyi geldi..
Doğumhane katında yattımm..
inşallah birdahakine bebek için doğum için giderimmm..
Rabbim hakkımızda hay. versinn....
Meltemcimm dualarım annen için..Duş alıp abdest aldığımda annen için bende okurum inşş...
Ama şimdiden dua ediyorum Rabbim anneciğine sağlıklar versin..
Ayşecimm inş. seninde güzel haberlerini alırızz..Dr. ne tuhafmış ya insan kan tahlili istemeyi unutur mu hiçççç(
Kızlar bu arada annem diyor uyanırken narkozdan tam 1.5 saat boyunca önüme gelen herkeze Seni sizi çok seviyorum Allahıma binlerce şükürler olsun deyip durmuşum:)))Sevgi kelebeği koydular ismimi:))))
bugün geldim evime..
dün adet oldum........ canım bi olaya çok sıkkın..... vaktim olunca anlatıcam ......
BUGÜN FAKÜLTEYİ ARADIM RANDÖVÜ İÇİN ADETİN 2-3.GÜNÜ GEL DMEİŞTİ NEŞE HANIM AMA NEŞE HANIM YOKMUŞ TURAN BEY VARMIŞerkek doktor istemiyorum neşe hanım çok iyiydi hem alllahım yeter artık düşürme bidaha beni başkalarına muhtaç etme die dua ediyorum hep eşim çok kötü oluyo erkek doktor olunca bişide diyemiyo yanlız bırak beni bi süre dio agğlıyorum ağlıyorummmmmmm sonra gene dayanamadı git istersen dedi.. ses etmedim.. istiyomusun dedi... ağladım..kim isterki erkek doktora gitmeyi yani bende utanıyorum sıkılıyorum ölüyorum her seferinde off öle işte çarşamba 11e randövüm var bakalım gidicem .... devlet işte bi güttiğim doktoru bida bulamıcam nasıl olcak bilmiyorum.... fakültenin tüp bebek bölümüne gidiyorum direk aşılama olucak sanırım..4 aşılama yaptırdım ama en az 2 iğneli aşılama olması gerekiyomuş devlette tüp bebek yaptırmak için ve ben hiç iğneli yaptırmadım off 2 kere aşılama lazım yani..hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim...
yarın temislik yaparım misafir çarıcam 2-3 gün öle yai vakit bulunca girerim
meltemmmmmmmmmm canımmm rabbim acilşifalar versin annecine aklımdasın canım üzülme cok nolurrr herşey rabbimden biliyosun güçlü olmaya çalış sabırlar versin rabbim
günaydın kızlar nasılsınız.biz idare ediyoruz işte...izmirden gelmeden yağız efendinin üç dişi çürümüş birini yaptırmış diğerleri içinde eylülün yedisine izmirde randevu almıştık...dün bi baktım öndeki bütün dişleride çürümüş dipten daha yeni röntgen çekildi nasıl olduda bunlarda bir anda çürüdü..daha çok erken neden oluyo anlamıyorum...napcağımı şaşırdım..çocuk olunca ilgilenmiyolar.pedodonti olması gerekiyo oda tekirdağda yok şükür...hergün fırçalıyorum ama hızla ilerliyo sanki..süt dişleri bunlar çok önemli ve daha çok erken hangi birini dolgu yaptırayım ben şimdi...pipiisindeki yağ bezesi sünnette geçermiş bide o var ama ben okula başlayana kadar falan durmam bidahaki izmire gidişime kestitirim heralde...öfff gına geldi valla....neyse bunada şükür allah beterinden korusun inşallahhh.....
kızlar ben geldim ama üzğün bitmiş yorğun ben geldim
canım arkadaşlarıma sizlere teyze oluyorsunuz diye kocaman yazacaktım ama nasip olmadı
perşembe günü yaptırıdğım kan tahlilne göre 3 haftalık felan hamileydim ama ben sonucu pazar gün akşam öğrendim ne yazıkki
buğünde 159 düşmüş yani düşüyor bebeğim annesini 24 saat bile sevindirmedi ama sağlık olsun allahım verdiği mucizesine binlerce kez hamd olsun
inşallah yine olacak bu ramazan bereketli olacak diyordum bilmeden nasıl hamile kaldım bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var geç bulup erken kaybettim
bebeğim annesi gibi güçsüzmüş meğer allahım diyordum ki ben asla normal yolla hamile kalmam diyordum meğer yanlış söz söylemişim affet allahım affet
sizleri çok seviyorum kusuruma bakmayın MELTEM abla seni merakta bıraktım ama inşallah sen gibi bi dahaki aya bende vercem müjdemi
haksever canım efsunun anlamı sihir büyü demek haberin olsun...
kızlar ben geldim ama üzğün bitmiş yorğun ben geldim
canım arkadaşlarıma sizlere teyze oluyorsunuz diye kocaman yazacaktım ama nasip olmadı
perşembe günü yaptırıdğım kan tahlilne göre 3 haftalık felan hamileydim ama ben sonucu pazar gün akşam öğrendim ne yazıkki
buğünde 159 düşmüş yani düşüyor bebeğim annesini 24 saat bile sevindirmedi ama sağlık olsun allahım verdiği mucizesine binlerce kez hamd olsun
inşallah yine olacak bu ramazan bereketli olacak diyordum bilmeden nasıl hamile kaldım bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var geç bulup erken kaybettim
bebeğim annesi gibi güçsüzmüş meğer allahım diyordum ki ben asla normal yolla hamile kalmam diyordum meğer yanlış söz söylemişim affet allahım affet
sizleri çok seviyorum kusuruma bakmayın MELTEM abla seni merakta bıraktım ama inşallah sen gibi bi dahaki aya bende vercem müjdemi
aaa:18:saol canım evde efsun efsun diye dolanmaya başlamıştımrüyalarımda zeynep eee eee diye sallıyomuşum bile kızım olcak benim bi olsa
canım inan sevindim yanlış anlama birden üzüldüm ama sonra dedimki ayşemin bebeşi oluyo yupiiiiiiiiiiiiiiiiçok heycanlandım hemde değer baya yüksekmiş sağlıksız bebekler düşermiş hiç üzülme cnaım rabbim en tosununu en sağlıklısı yollucak sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
günaydın kızlar nasılsınız.biz idare ediyoruz işte...izmirden gelmeden yağız efendinin üç dişi çürümüş birini yaptırmış diğerleri içinde eylülün yedisine izmirde randevu almıştık...dün bi baktım öndeki bütün dişleride çürümüş dipten daha yeni röntgen çekildi nasıl olduda bunlarda bir anda çürüdü..daha çok erken neden oluyo anlamıyorum...napcağımı şaşırdım..çocuk olunca ilgilenmiyolar.pedodonti olması gerekiyo oda tekirdağda yok şükür...hergün fırçalıyorum ama hızla ilerliyo sanki..süt dişleri bunlar çok önemli ve daha çok erken hangi birini dolgu yaptırayım ben şimdi...pipiisindeki yağ bezesi sünnette geçermiş bide o var ama ben okula başlayana kadar falan durmam bidahaki izmire gidişime kestitirim heralde...öfff gına geldi valla....neyse bunada şükür allah beterinden korusun inşallahhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?