Dokuz Doğuranlar

a.slm valem nasılsın cnm
bende baya merak etmiştim seni
Allah razı olsun cnm yasin için çok teşekkür ederim
öpüyorum Allaha emanet ol

Annemm gittiiiii.....çok üzgünüm kızlar çokkk....mayıs ayından beri beraberdikk....nasipse eylül başı gibi tekrar gidicem izmire...iyi geceler hepinizeee...

kızlar isim arayışına girdim kızım için sizden öneriler bekliyorum bu arada herkese tek tek yazmadım yazan herkese teşekkür ederim

ben kesinlikle kızımın adını zeynep koyucam ama hep yanına bi isim aramışımdır... sünnet 2 isim koymak diye..şu sıralar efsun ismi cok hoşuma gidiyo...efsunnnnnnn olsada koysam efsun gerçekte olmayan ebru sanatında yapılan bi çiçek ismi diye biliyorum ama tam anlamını bilemiyorum..berrin,yaren,azra,tuana,aleyna,ayşe,tuba,hayrunisa,rümeysa,büşra,sümeyye,sümeyra,betül,berrin,berra,yasemin..feraln filan:))

coks evindim canım hayırlısıyla atlatın belkide hiçbişeye gerek kalmadan meleğin gelir inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhgeçmiş olsun canımmmmmm

bugün geldim evime..

dün adet oldum........ canım bi olaya çok sıkkın..... vaktim olunca anlatıcam ......

BUGÜN FAKÜLTEYİ ARADIM RANDÖVÜ İÇİN ADETİN 2-3.GÜNÜ GEL DMEİŞTİ NEŞE HANIM AMA NEŞE HANIM YOKMUŞ TURAN BEY VARMIŞerkek doktor istemiyorum neşe hanım çok iyiydi hem alllahım yeter artık düşürme bidaha beni başkalarına muhtaç etme die dua ediyorum hep eşim çok kötü oluyo erkek doktor olunca bişide diyemiyo yanlız bırak beni bi süre dio agğlıyorum ağlıyorummmmmmm sonra gene dayanamadı git istersen dedi.. ses etmedim.. istiyomusun dedi... ağladım..kim isterki erkek doktora gitmeyi yani bende utanıyorum sıkılıyorum ölüyorum her seferinde off öle işte çarşamba 11e randövüm var bakalım gidicem .... devlet işte bi güttiğim doktoru bida bulamıcam nasıl olcak bilmiyorum.... fakültenin tüp bebek bölümüne gidiyorum direk aşılama olucak sanırım..4 aşılama yaptırdım ama en az 2 iğneli aşılama olması gerekiyomuş devlette tüp bebek yaptırmak için ve ben hiç iğneli yaptırmadım off 2 kere aşılama lazım yani..hayırlısı olsun hakkımızda ne diyim...

yarın temislik yaparım misafir çarıcam 2-3 gün öle yai vakit bulunca girerim

meltemmmmmmmmmm canımmm rabbim acilşifalar versin annecine aklımdasın canım üzülme cok nolurrr herşey rabbimden biliyosun güçlü olmaya çalış sabırlar versin rabbim

günaydın kızlar nasılsınız.biz idare ediyoruz işte...izmirden gelmeden yağız efendinin üç dişi çürümüş birini yaptırmış diğerleri içinde eylülün yedisine izmirde randevu almıştık...dün bi baktım öndeki bütün dişleride çürümüş dipten daha yeni röntgen çekildi nasıl olduda bunlarda bir anda çürüdü..daha çok erken neden oluyo anlamıyorum...napcağımı şaşırdım..çocuk olunca ilgilenmiyolar.pedodonti olması gerekiyo oda tekirdağda yok şükür...hergün fırçalıyorum ama hızla ilerliyo sanki..süt dişleri bunlar çok önemli ve daha çok erken hangi birini dolgu yaptırayım ben şimdi...pipiisindeki yağ bezesi sünnette geçermiş bide o var ama ben okula başlayana kadar falan durmam bidahaki izmire gidişime kestitirim heralde...öfff gına geldi valla....neyse bunada şükür allah beterinden korusun inşallahhh.....

cnm bende aynı senin gibiyim
kadın doktorda olsa o muayene olayı beni çok geriyor

çok şaşırdım yaren daha 2,5 yaşında hemen diş çürürmüymüş
neden olduğunu söylemiyorlarmı doktorlar

kızlar ben geldim ama üzğün bitmiş yorğun ben geldim
canım arkadaşlarıma sizlere teyze oluyorsunuz diye kocaman yazacaktım ama nasip olmadı
perşembe günü yaptırıdğım kan tahlilne göre 3 haftalık felan hamileydim ama ben sonucu pazar gün akşam öğrendim ne yazıkki
buğünde 159 düşmüş yani düşüyor bebeğim annesini 24 saat bile sevindirmedi ama sağlık olsun allahım verdiği mucizesine binlerce kez hamd olsun
inşallah yine olacak bu ramazan bereketli olacak diyordum bilmeden nasıl hamile kaldım bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var geç bulup erken kaybettim
bebeğim annesi gibi güçsüzmüş meğer allahım diyordum ki ben asla normal yolla hamile kalmam diyordum meğer yanlış söz söylemişim affet allahım affet
sizleri çok seviyorum kusuruma bakmayın MELTEM abla seni merakta bıraktım ama inşallah sen gibi bi dahaki aya bende vercem müjdemi

canım sana bakmaya gelmiştim
üzülme bundada vardır bir hayır
kendiliğinden hamile kalabilmen çok güzel Allahın mucizesi işte şimdiye kadar olmuyordu ..bundan sonra daha kolay olacak inşallah
örneğin gözünüzün önünde en yakın örnek ben

bende ilk öğrendiğimde çok üzülmüştüm ama kendiliğinden sonlanan gebelikler genelde sağlıksız sakat bebekler oluyormuş
keşke düşmeseydi sağlıklı olsaydı ama kısmet
nesliş ameliyat oldu ,haksever dr gidecek , sende düşük yaptın ben daha bi umutlandım
bir hareket var topikte

bundan sonra kendine daha çok dikkat edecen
özellikle yumurta çatlaması olayını takip edecen tamammı

ben 8 haftaya girdim ama daha kalp atışını göremedim
perşembe gidecem doktora...içerde ne var ne yok merak ediyorum ...çok pimpirikleniyorum en ufak bişey olsa bi olumsuzluk olacak diye ödüm patlıyor :18:

haksever canım efsunun anlamı sihir büyü demek haberin olsun...

aaa:18:saol canım evde efsun efsun diye dolanmaya başlamıştım rüyalarımda zeynep eee eee diye sallıyomuşum bile kızım olcak benim bi olsa

canım inan sevindim yanlış anlama birden üzüldüm ama sonra dedimki ayşemin bebeşi oluyo yupiiiiiiiiiiiiiiii çok heycanlandım hemde değer baya yüksekmiş sağlıksız bebekler düşermiş hiç üzülme cnaım rabbim en tosununu en sağlıklısı yollucak sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım sende düşük yapmıştın yanlış değilsem senin değer baya bi düşüktü 28 di galiba ama ben bilemedim kanı verdi hatta geldimburda kızlara dedim benim doktor benden kan tahlili istemeyi unutmuş dedim ama iyikide unutmuş belki daha önce yaptırsaydım hcg yi haberim bile olmayacaktı sonrada bana ilaç bile verecekti diyom her şerde bi hayır vardır demi özgem inşallah seninde benimde valemin neslihanın allah tüm isteyenlere versin inşallah sağlıkla hayırlısı ile
sanki hamile kaldığımı anlamış gibi sabah namazlarımı kılarken allahım meleğim benimleyse sağlıklıysahayırlıysa kalsın ama yok değilsin hayırlısını ver allahım diye dua ettim
inşallah bi dahaki o zmanada olmazsa bi dahaki ay inşallah canımız sağolsun sağlık olmadıktan sonra 10 tane çocuğun olmuş ne yazar

günaydın kızlar nasılsınız
bende toparlanmaya çalışıyorum işte
buğün sabah burda kan verdik değer iyice düşmeyincez eşimin içi rahat etmiycek
kanamam var hala kadir gecesine kadar bitse bari inşallah biter oruçta tutamadım bu sene güya diyordum bu sene yemedn bitirrim diye ama doğru düzgün tutamadım bile

doktordan geldim neşe hanımın istediği hormon testini turan beyde istedi aynısı neymiş adetin 3. günü değilmiş yumurta rezervine bakıcaz 3. günü olmayan tahliller yanlı oluyo dedi fakülte işte her güttiğimde başkası olucak herkezin metodu farklı..değer gene böle cıakrsa aşılama yapmadan tüp bebeğe geçeriz dedi neşe hanım hemen aşılama demişti offf allahım yarabbim tahlili verdim bida adet olunca gel dedi kim bilir ne zaman olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim geçmiş olsun dişleri içinde izmir konakta ve bornovada diş hastanesi var oraya git hepsi alanında uzman çoğu da cerrah doktorların
sünneti de acilen yaptır allah korusun daha kötü şeyler olmadan ben 9 aylık tı sanırım yaptırdığımda çok rahatız şimdi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…