a.slm yaren hoşgeldin evine :)selam kızlar günaydın nasılsınız bakalım...ben annemle perşembe sabahı evime geldim.cuma günüde evimize on dakika uzaklıkta askeri kamp var oraya gittik dün gecede döndük..4gün iyi geldi valla...şimdilik bu kadar allaha emanet olun.tek tek yazamıyorum kusura bakmayın sabah sabah kendime gelemedim daha malum...)))
hayırlı haberlerle gel ayşecimhayırlı akşamlar kızlar nasılsınız yaaa
ben yarın simir testi sonucumu ve eşimin sperm testi sonucunu alacam dua edinde kötü bişiy çıkmasın
zaten bugünlerde pek bi efkarlıyım hayırlısı:26::26::26:
ya kızlar cemrem (yani hatice) ve sinem ne facede gözüküyorlar nede burda nerde bu 2 kaçakkkk
Ayşecimm inşşş hayırlı haberler ile gelirsinnn....
Benimde inş herşey yolunda giderrrr...
Kızlar çok tırsıyorummm...Rabbim yar ve yardımcım olsun inşş...
günaydınn kızlar nasılmış herkesler içimde ayrıyetten bi sevinç var ama eşim ve benim tahliller aklıma geldimi yerine hüzne bırakıyor ama olacak tam 7 senem bitiyor evlilik yıldöünmüm doğum günüm hepsi şeker bayramına denk geliyor inşllah baram şekerimde gelirde tam olur bayram
neslihan kuzum allahım senin yüzünede baksın inşallah dualarımız senle inşallah korktuğun gibi değilde nasıl geçtiğini anlayamassın bile inşallahhh
divinty canım çok saol allah senden razı olsun demek baban geldi bol bol hasret giderin canım sana söz veriyorum annene 1tane okuyum yasin canım allaha emanet olun öptümmm
gittim kızlar bide tsh beta hcg bilmem bi kaç daha istedi onlarada bakıpta ona göre verecekmiş ilacı
ama ben eve gelmemle birlikte sancıyla felaket bi şekilde adetim başladı hayırlısı sonuçları almaya pazartesi günü gidcez
meltem abla sanada söz vermiştim gelincez okuyam diye eğer yarın bi kişi bulursam okutayım valla sana karşı çok mahçup oldum ablam yaa
aysecim bu yol çok zahmetli
sen daha başındasın
hayırlısıyla testlerinde bişey çıkmaz inşallah işin daha kolay olur
çok tahlil istiyorlar diye sıkıntı yapma ..işlerini sağlam yapsınlar
yasin içinde çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun
babam geldi dün bende kaldı ,biraz olsun morali yerine geldi..cumartesi tekrar dönüyor almanyaya hayırlısıyla inşallah birdahaki sefere annemle beraber gelirler diye dua ediyoruz
bugün bütün kardeşler bir olup annem için kurban kestik
Allah kabul eder inşallah anneme şifa verir
neslişim inşallah ameliyatı iyi geçmiştir..senden güzel haber bekliyoruz cnm
gel de "ameliyat hiçte korktuğum gibi değilmiş" de
ne güzel canım inşallah iyileşirde aranıza geri döner dualarımız annennele senin annen bizmde annemizdir
canım aslında geçen gün bana bandrol vermediler verselrdi yaptırıdım bana kadınbön bön bakıyor dedim ne bakıyorsun
hani kan tahlilleri dedi bende dedim sen benden simir testi aldın eşiminde sperm testini istedin başakada bişey demedin dedim sekreterine dedi galiba biz unuttuk istemeyi dedi oda ben bandrol vermeyi unuttum dedi hemen kanı verdik çıktık yok canım yakın değil şehir sıcak bi yandan aslında 2 gündür şakır şakır yağıyor ama ne bilim oruçta olunca gerçi ben oruç değildim iyikide niyetlenmemişim valla orucum boşa gidecekti nasıl sancımvar nasılll
Allah razı olsun ayşecim
doktorun oruçtu heralde oruç başına vurmuş
kan tahlili unutulurmu yaw :) sende amma şans varmış
neyse geç olsun güç olmasın...sen konyanın neresindesin cnm ..konya güzel düz bir şehir ama koca cadde boyunca birtane bile çöp kutusu bulamadık elimizdeki çöpleri atmaya
canım o zaman daha ramazanlık gelmemişti ama dedim ya özel olsa eşimde gelir iyice anlarız bi saana laf anlatıyor bi başkasına neyse şöyle gidim bakam belki ilerleyen günlerde değiştiririm
evet canım çok şansız bi insanım hiç şanstdan yana yüzüm gülmedi
canım konyanın ilçesindeyim ben tam 1 saat evden çıkıp şehre varıyon yani merkeze ordanda 2 tane dolmuşla gidiyon sen düşün hastaneyede gitmen nerden baksan 1 saatte öyle bide geri dön
valla yazık adam iftarı açar açmaz sızdı garibim kıyamam ben ona ya
Allah sevdiği kuluna dert verirmiş ..dermansız olmasın yeterki :)
kız kaynanam gile giderken bende 2 otobüs değişiyom 1 saatte gidiyom sinir oluyom arabamızda yok
halini anlayabiliyom ama sabır et mükafatına kavuş bir an önce
ben gidiyorum cnm iyi geceler sana :)
Selammmm Kızlarrrr...
Ayşecimmmm Meltemcimmmmmmm...Döndüm çok şükürrr....
Çok iyiyimmmmm...Çok kortum hatta çok stres yaptım ama hiç de korkulacak birşey değilmişş
zaten hiçbirşeyi duymuyorsun:)))
TYüplerim açıkmış..Perde varmış onuda almışlarrr..
Rahmi düzelttiler mi bilmiyorum sormayıda unuttummm..
İlaçlardan sürkli uyuyorummm...
Operasyonda çok iyi geçmişşş..
Valla Hastanede süperdi iyi geldi..
Doğumhane katında yattımm..
inşallah birdahakine bebek için doğum için giderimmm..
Rabbim hakkımızda hay. versinn....
Meltemcimm dualarım annen için..Duş alıp abdest aldığımda annen için bende okurum inşş...
Ama şimdiden dua ediyorum Rabbim anneciğine sağlıklar versin..
Ayşecimm inş. seninde güzel haberlerini alırızz..Dr. ne tuhafmış ya insan kan tahlili istemeyi unutur mu hiçççç(
Kızlar bu arada annem diyor uyanırken narkozdan tam 1.5 saat boyunca önüme gelen herkeze Seni sizi çok seviyorum Allahıma binlerce şükürler olsun deyip durmuşum:)))Sevgi kelebeği koydular ismimi:))))
Selammmm Kızlarrrr...
Ayşecimmmm Meltemcimmmmmmm...Döndüm çok şükürrr....
Çok iyiyimmmmm...Çok kortum hatta çok stres yaptım ama hiç de korkulacak birşey değilmişş
zaten hiçbirşeyi duymuyorsun:)))
TYüplerim açıkmış..Perde varmış onuda almışlarrr..
Rahmi düzelttiler mi bilmiyorum sormayıda unuttummm..
İlaçlardan sürkli uyuyorummm...
Operasyonda çok iyi geçmişşş..
Valla Hastanede süperdi iyi geldi..
Doğumhane katında yattımm..
inşallah birdahakine bebek için doğum için giderimmm..
Rabbim hakkımızda hay. versinn....
Meltemcimm dualarım annen için..Duş alıp abdest aldığımda annen için bende okurum inşş...
Ama şimdiden dua ediyorum Rabbim anneciğine sağlıklar versin..
Ayşecimm inş. seninde güzel haberlerini alırızz..Dr. ne tuhafmış ya insan kan tahlili istemeyi unutur mu hiçççç(
Kızlar bu arada annem diyor uyanırken narkozdan tam 1.5 saat boyunca önüme gelen herkeze Seni sizi çok seviyorum Allahıma binlerce şükürler olsun deyip durmuşum:)))Sevgi kelebeği koydular ismimi:))))
ohhhh çok şükür allahıma vallahi sabahtan beri kaç girdim neslihandan haber varmı çok şükür rahatlıkla atlatmışsın hadi bakalım gelsin küçük neslicik neyse şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah demek ismini sevgi kelebeği koydular sen zaten bi meleksin ki onlar sanırım biraz geç farkettiler
canım bende şans yok şans hiç evde hesabım çarşıya hayatta uymaz uymadıda uymuyacakta sanırım sağlık olsun
biz ne dedik sana kendini sterse sokma dedimmi dedimmm
bu arada kızlar elimi sol orta parmağımı eşim dairedeböyle dolap gibi bişey varmış acer yani atacak olmuşlar eşimde kıyamamış almış geldi evin önüne koyduk bugün onu önünün arkasını tozunu alırken nasıl oldu bilmem bir baktım sol elimin orta parmağım derisi sağ elime almışım hiç hatırlamıyom elimden kan akmasa neye uğradığımı anlamayacaktım aslında canım çok tatlıdır ama nasıl oldu bilmem yara bantı sardım eşime de gelincez dedim sayende elim ne hale geldi ben naptımda diyo
hah akşamyemek yaparken pilavın altını kapattım demlensin diye geçtim olimpiyatlara bakarken burnum bi koku aldı bi koku var dememle mutfakta buldum kendimi pilavın altı hiç kapanmamış unutmuşumallam nolcak bu halım
Kızlar bu arada son durumumm..
Kocaman şiş bir gazlı göbek ilee dolanıyorum her 2 saatte bir...
Anneme geldimmm..O bakıyorrr.
Allahım ondan razı olsun..
Birde güya herkes bilmeyecekti ya..Bilmeyen kalmadıı...Ve ben çok huzurluyummm...
Bundan sonra inşallah herşey güzel olacakkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?