ayşemmmmm çok üzüldüm allah yardımcın olsun ama tiroid hastasıydın demikızlar ben geldim ama üzğün bitmiş yorğun ben geldim
canım arkadaşlarıma sizlere teyze oluyorsunuz diye kocaman yazacaktım ama nasip olmadı
perşembe günü yaptırıdğım kan tahlilne göre 3 haftalık felan hamileydim ama ben sonucu pazar gün akşam öğrendim ne yazıkki
buğünde 159 düşmüş yani düşüyor bebeğim annesini 24 saat bile sevindirmedi ama sağlık olsun allahım verdiği mucizesine binlerce kez hamd olsun
inşallah yine olacak bu ramazan bereketli olacak diyordum bilmeden nasıl hamile kaldım bilmiyorum ama bildiğim bi tek şey var geç bulup erken kaybettim
bebeğim annesi gibi güçsüzmüş meğer allahım diyordum ki ben asla normal yolla hamile kalmam diyordum meğer yanlış söz söylemişim affet allahım affet
sizleri çok seviyorum kusuruma bakmayın MELTEM abla seni merakta bıraktım ama inşallah sen gibi bi dahaki aya bende vercem müjdemi
canım sakin lütfen panikleme allahın izniyle kalp atışınıda bebeğinin o gül yüzünüde görüceksinben 8 haftaya girdim ama daha kalp atışını göremedim
perşembe gidecem doktora...içerde ne var ne yok merak ediyorum ...çok pimpirikleniyorum en ufak bişey olsa bi olumsuzluk olacak diye ödüm patlıyor :18:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnncanım sende düşük yapmıştın yanlış değilsem senin değer baya bi düşüktü 28 di galiba ama ben bilemedim kanı verdi hatta geldimburda kızlara dedim benim doktor benden kan tahlili istemeyi unutmuş dedim ama iyikide unutmuş belki daha önce yaptırsaydım hcg yi haberim bile olmayacaktı sonrada bana ilaç bile verecekti diyom her şerde bi hayır vardır demi özgem inşallah seninde benimde valemin neslihanın allah tüm isteyenlere versin inşallah sağlıkla hayırlısı ile
sanki hamile kaldığımı anlamış gibi sabah namazlarımı kılarken allahım meleğim benimleyse sağlıklıysahayırlıysa kalsın ama yok değilsin hayırlısını ver allahım diye dua ettim
inşallah bi dahaki o zmanada olmazsa bi dahaki ay inşallah canımız sağolsun sağlık olmadıktan sonra 10 tane çocuğun olmuş ne yazar
canım bencede kanda sıfırlana kadar git kan ver benden sana tavsiyegünaydın kızlar nasılsınız
bende toparlanmaya çalışıyorum işte
buğün sabah burda kan verdik değer iyice düşmeyincez eşimin içi rahat etmiycek
kanamam var hala kadir gecesine kadar bitse bari inşallah biter oruçta tutamadım bu sene güya diyordum bu sene yemedn bitirrim diye ama doğru düzgün tutamadım bile
canım hayırlısı neyse hakkında öyle olsundoktordan geldim neşe hanımın istediği hormon testini turan beyde istedi aynısı neymiş adetin 3. günü değilmişyumurta rezervine bakıcaz 3. günü olmayan tahliller yanlı oluyo dedi fakülte işte her güttiğimde başkası olucak herkezin metodu farklı..değer gene böle cıakrsa aşılama yapmadan tüp bebeğe geçeriz dedi neşe hanım hemen aşılama demişti offf allahım yarabbim tahlili verdim bida adet olunca gel dedi kim bilir ne zaman olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim kanaman çogalınca bi dr git mutlaka ihmal etmegünaydın kızlar
dünkü değerim 85 çıkmış artık meleğim tamamen bıraktı beni
ama geceyi gece ettim hiç uyuyamadım sahura kadar filan sancı hiç yatırmadı kusma başdönmesi bulantı ağrı çok kötü bi geceydi
kabus bu olsa gerek böyle parça parça dökülüyor resmen ama yinede sancı hiç uyutmadı beni
divinim sende doktora gideceksin galiba hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh
günaydın kızlar nasılsınız.biz idare ediyoruz işte...izmirden gelmeden yağız efendinin üç dişi çürümüş birini yaptırmış diğerleri içinde eylülün yedisine izmirde randevu almıştık...dün bi baktım öndeki bütün dişleride çürümüş dipten daha yeni röntgen çekildi nasıl olduda bunlarda bir anda çürüdü..daha çok erken neden oluyo anlamıyorum...napcağımı şaşırdım..çocuk olunca ilgilenmiyolar.pedodonti olması gerekiyo oda tekirdağda yok şükür...hergün fırçalıyorum ama hızla ilerliyo sanki..süt dişleri bunlar çok önemli ve daha çok erken hangi birini dolgu yaptırayım ben şimdi...pipiisindeki yağ bezesi sünnette geçermiş bide o var ama ben okula başlayana kadar falan durmam bidahaki izmire gidişime kestitirim heralde...öfff gına geldi valla....neyse bunada şükür allah beterinden korusun inşallahhh.....
Selamlar canlarım
geçmişi okudum vaktim olunca yazıcam sizlere
divinty meleğin inşallah kalp atışlarını hissettiri sana da için rahatlar pıt pıtları duyunca insanın tüyleri diken d,ken oluyor ben ağlamıştım sevinçten
rabbim herkese nasip etsin bu güzel eşsiz duyguları
neslihancım çok geçmiş olsun canım vakit bulur bulmaz arıycam seni
ayşem çok üzgünüm senin için ama bir yandan da seviniyorum hamile kalabbilmek bile güzel bizim gibiler için değilmi
demekki gelecek meleğin yol yapıyor sana sevin bence
haksever canım kardeşim moralin hep havada olsun üzülmek yok
valem sen nasılsın canım
yaren geçmiş olsun sanada tekrar
bircan sen nasılsın beloştan yokmu haberler
firdevste uğramış arada sekerkızda herkese selam olsun
CANIM DİVİNTY CİM ANNECİĞİNİ ÇOK MERAK ETTİM OKUDUM BABAN GELMİŞ İNŞALLAH ANNENİDE ALIR GELİR BU KEZ DUALARIM SİZİNLE ANNENLE SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALALLIM İNŞALLAH YAZ BURAYA MUTLAK OKUMAK İÇİN GELİRİM
hayırlısı olsun ayşecim ben inanıyorum en kısa zamanda tekrar hamile kalacangünaydın kızlar
dünkü değerim 85 çıkmış artık meleğim tamamen bıraktı beni
ama geceyi gece ettim hiç uyuyamadım sahura kadar filan sancı hiç yatırmadı kusma başdönmesi bulantı ağrı çok kötü bi geceydi
kabus bu olsa gerek böyle parça parça dökülüyor resmen ama yinede sancı hiç uyutmadı beni
divinim sende doktora gideceksin galiba hadi hayırlı haberlerle gel inşallahhh
gördüm vale teyzesi kuru fasülye kadardıcanım sakin lütfen panikleme allahın izniyle kalp atışınıda bebeğinin o gül yüzünüde görüceksin
canım kalp atışını duymadım ama gördümSelamlar canlarım
geçmişi okudum vaktim olunca yazıcam sizlere
divinty meleğin inşallah kalp atışlarını hissettiri sana da için rahatlar pıt pıtları duyunca insanın tüyleri diken d,ken oluyor ben ağlamıştım sevinçten
rabbim herkese nasip etsin bu güzel eşsiz duyguları
neslihancım çok geçmiş olsun canım vakit bulur bulmaz arıycam seni
ayşem çok üzgünüm senin için ama bir yandan da seviniyorum hamile kalabbilmek bile güzel bizim gibiler için değilmi
demekki gelecek meleğin yol yapıyor sana sevin bence
haksever canım kardeşim moralin hep havada olsun üzülmek yok
valem sen nasılsın canım
yaren geçmiş olsun sanada tekrar
bircan sen nasılsın beloştan yokmu haberler
firdevste uğramış arada sekerkızda herkese selam olsun
CANIM DİVİNTY CİM ANNECİĞİNİ ÇOK MERAK ETTİM OKUDUM BABAN GELMİŞ İNŞALLAH ANNENİDE ALIR GELİR BU KEZ DUALARIM SİZİNLE ANNENLE SENİNDE HAYIRLI HABERLERİNİ ALALLIM İNŞALLAH YAZ BURAYA MUTLAK OKUMAK İÇİN GELİRİM
Canım divinty cim anneciğini çok merak ettim okudum baban gelmiş inşallah annenide alır gelir bu kez dualarım sizinle annenle seninde hayırlı haberlerini alallım inşallah yaz buraya mutlak okumak için gelirim
Canım divinty cim anneciğini çok merak ettim okudum baban gelmiş inşallah annenide alır gelir bu kez dualarım sizinle annenle seninde hayırlı haberlerini alallım inşallah yaz buraya mutlak okumak için gelirim
TEKRAR SELAMLAR CANLARIM
sizleri çok ihmal ettim merakta bıraktım özür dilerim ama çok yoğun ve hastayım pek fırsatım olmuyor
bu arada geçen hafta eşimin memleketinden döndük şu an evdeyim izmirde
sol kolumda ara ara uyuşuluk vardı karıncalanma oluyordu sol elimde.geçen hafta çok ağrım oldu doktora gittim boyun fıtığı var dedi.
iğne vuruluyorum sol kolum daha iyi şu an fakat terslik geldimi üst üste gelir derler ya
hafta sonu eşim doruk ve ben su parkına gittik.defne annemde kaldı.ben zaten kolumdan dolayı yüzmem yasak ama dorukla ilgileneyim diye gittim.
eşim ve doruk kaydıraktan kayarken doruk düşer gibi oldu bende atladım havuza.tam o sırada eşim kaydıraktan aşağı kaymış bulundu ve ayağı sol göğsüme çarptı.ben suya düştüm bayılmışım.hemen hastaneye gittik sol göğüs kafesimde çatlaklar var.ağrıdan duramıyorum .ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum.3 ay böyle çekecekmişim.
bu da yetmezmiş gibi dorukun dünden beri 5 kez ard arda burnu kanadı ama ne kanamak fışkırıyor kanlar ağzından burnundan
hastaneye gittik tahlil falan yaptılar burnunda çatlak olmuş onunda ama neden olduğu belli değil.devam ederse üniversite hastanesine gidicez bugün kanama olmadı çok şükür
bu arada defnenin de öksürüğü var üşüttü sanırım .sormayın bu aralar pek fenayım .eşim geldi ama geldiğine sevinemedik hastalıktan .onuda sürekli arıyolar gel diye sanırım bu hafta gidecek.
TEKRAR SELAMLAR CANLARIM
sizleri çok ihmal ettim merakta bıraktım özür dilerim ama çok yoğun ve hastayım pek fırsatım olmuyor
bu arada geçen hafta eşimin memleketinden döndük şu an evdeyim izmirde
sol kolumda ara ara uyuşuluk vardı karıncalanma oluyordu sol elimde.geçen hafta çok ağrım oldu doktora gittim boyun fıtığı var dedi.
iğne vuruluyorum sol kolum daha iyi şu an fakat terslik geldimi üst üste gelir derler ya
hafta sonu eşim doruk ve ben su parkına gittik.defne annemde kaldı.ben zaten kolumdan dolayı yüzmem yasak ama dorukla ilgileneyim diye gittim.
eşim ve doruk kaydıraktan kayarken doruk düşer gibi oldu bende atladım havuza.tam o sırada eşim kaydıraktan aşağı kaymış bulundu ve ayağı sol göğsüme çarptı.ben suya düştüm bayılmışım.hemen hastaneye gittik sol göğüs kafesimde çatlaklar var.ağrıdan duramıyorum .ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum.3 ay böyle çekecekmişim.
bu da yetmezmiş gibi dorukun dünden beri 5 kez ard arda burnu kanadı ama ne kanamak fışkırıyor kanlar ağzından burnundan
hastaneye gittik tahlil falan yaptılar burnunda çatlak olmuş onunda ama neden olduğu belli değil.devam ederse üniversite hastanesine gidicez bugün kanama olmadı çok şükür
bu arada defnenin de öksürüğü var üşüttü sanırım .sormayın bu aralar pek fenayım .eşim geldi ama geldiğine sevinemedik hastalıktan .onuda sürekli arıyolar gel diye sanırım bu hafta gidecek.
Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
haksever cicilerine bayıldım en çokta şalını beğendim..iyi günlerde giy cnm ..bende deli gibi kıyafet arıyorum kendime ama daha bulamadımçok iyi pazarlıkçıymışsın
benim hiç adetim değildir pazarlık etmeksatıcı ne derse ona alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?