cnm benim doğum günün kutlu olsunbugün doğum günüm ama ailemden kimse hatırlamadı o kadar değersizim
bende öyleydimde kayınvaldem sag olsun..hatta kendi anneme binbir tehditle carsıya cıkardımyanımda pazarlık etme resil etme die ama kaynanam öle güzel yapıyoki bende alıştım hem niye milelte yedireyim-paramı bi alcaksam 2 alıyorum hiçte utanmıyorum pazarlık sünnetmiş..hem kendi paran olunca kıymetli oluyomuşD
bugün doğum günüm ama ailemden kimse hatırlamadı o kadar değersizim
Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
TEKRAR SELAMLAR CANLARIM
sizleri çok ihmal ettim merakta bıraktım özür dilerim ama çok yoğun ve hastayım pek fırsatım olmuyor
bu arada geçen hafta eşimin memleketinden döndük şu an evdeyim izmirde
sol kolumda ara ara uyuşuluk vardı karıncalanma oluyordu sol elimde.geçen hafta çok ağrım oldu doktora gittim boyun fıtığı var dedi.
iğne vuruluyorum sol kolum daha iyi şu an fakat terslik geldimi üst üste gelir derler ya
hafta sonu eşim doruk ve ben su parkına gittik.defne annemde kaldı.ben zaten kolumdan dolayı yüzmem yasak ama dorukla ilgileneyim diye gittim.
eşim ve doruk kaydıraktan kayarken doruk düşer gibi oldu bende atladım havuza.tam o sırada eşim kaydıraktan aşağı kaymış bulundu ve ayağı sol göğsüme çarptı.ben suya düştüm bayılmışım.hemen hastaneye gittik sol göğüs kafesimde çatlaklar var.ağrıdan duramıyorum .ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum.3 ay böyle çekecekmişim.
bu da yetmezmiş gibi dorukun dünden beri 5 kez ard arda burnu kanadı ama ne kanamak fışkırıyor kanlar ağzından burnundan
hastaneye gittik tahlil falan yaptılar burnunda çatlak olmuş onunda ama neden olduğu belli değil.devam ederse üniversite hastanesine gidicez bugün kanama olmadı çok şükür
bu arada defnenin de öksürüğü var üşüttü sanırım .sormayın bu aralar pek fenayım .eşim geldi ama geldiğine sevinemedik hastalıktan .onuda sürekli arıyolar gel diye sanırım bu hafta gidecek.
hayırlı akşamlar kızlar kimseler yok ama selam allahın selamı herkesler iyimi
bazı arkadaşlar hiç gelmiyor ne hamile kalana gelip seviniyorlar nede düşük yapana gelipte geçmiş olsun diyorlar
yani ses etmiyim seslenmiyim diyom ama insanın çok zoruna gidiyor kendileri hamile kalıyorlar bi daha ne gelen nede giden var
saolsun yarenin üstünden karabulutlar hiç gitmiyor ama o bizi hiç ihmal etmiyor allah ondan razı olsun işte izmir vatandaşı böyle bişey
beryal ablam bakın onunda başına neler gelmiş allah beterinden korusun 2 çocuğuylan geliyor bilğileri veriyor oda bi izmirli alın size bi izmirli çok seviyom izmirlileri
sonra bircan oda izmirli yanlış değilsem ama o iyice ağırlaştı onu hoş karşılamak lazım yinede saolsun
neslihan ameliyat oldu inşallah herşey yoluna girecek ben inanıyom ondan müjdeyi alacaz
hakseverdende alacaz inaşşallaaaah i bursalı olarakkızı gelecek zeynebi gelecek yanına ikinci isim aranıyor
divinity de bebeği hala kendini göstermiyor ama göstercek sıpa kendini
işte böyle ama o gelmeyenler facede takılmasını biliyorlar
ağzın bal yisinnnnnnn kuzummmmmmmmmmmm
haksever ben inanıyorum senin meleğin ne tüp ne aşılamayla gelecek normal olacak ahada buraya yazdım inşallahhhhhh
daha akşam çok vardı yazacağım ama ben yazarken eşim geldi bende işte böyle deyip çıktım
bugün geçen hafta gebeliğim devam ediyor diye ayaklarım 5 karış havadaydı işte geçen pazartesi ama bir yandanda bebeğimin beni bırakıp gideceğini hissediyordum neyse kurban bayramına artık hayırlısı sağlığım yerindeye buna binlerce kez şükürler olsun şimdi etraftan diyorlar düşüğün bi ayağı içerde olurmuş diye benide sıkıntı sters bastı ya yine bilmeden hamile kalırsam ya yine düşerse allah düşmanımın başına vermesin düşük olayını ya kızlar benim bu bebek galiba 1 aylık felan vardıya çünkü 2.5 3 haftalık bebek bu kadar zor düşmezdi yav neyse sağlık olsun hayırlı ve sağlıklı değilmiş napalım geldi geçti inşallah meleğim kardeşini göndercek
bu arada akşam teyzemle ilğili kötü haberler duydum inşallah yanlış duymuşumdur inşallah diyebiliyorum sadece
Eki Görüntüle 486884 Eki Görüntüle 486885 Eki Görüntüle 486886 Eki Görüntüle 486887 Eki Görüntüle 486889
elbisem 169dan 99a inmiş ben çatapat kavga dövüş 85e aldım
ayakkabım polaristen aldım onuda 49.90 indirim dediler gene savaş vererek 30 aaldım
çantamı 49dan 24.90 indirmişler tabi ben yermiyim gene bi pazarlık inanmassınız 17 yealdımmmmmm
şalımıda 25 dedi kız 25 aldımama bone aldım 2 tane maksat uyuzluk olsun beleşe aldım yani boneleri
işte böle benim cicilerim aslında burayada yazmıştım tulum ceket alcaktım spor bi gittim böyle hanım hanımcık bişiler aldım geldim kayınvaldem bayıldı bayram sonrası sünnetler varda iyi olur afferim dedi
canım benim bebişi gördük ..topikte kimse yokya kimle paylaşacaktımalbüm yapıyım profilime bakmak istersen teyzesi
birdahaki kontrolüm 1 ay sonra
canım benim bebişi gördük ..topikte kimse yokya kimle paylaşacaktımalbüm yapıyım profilime bakmak istersen teyzesi
ay ben gördüm minik fasulyemi
maşallah ona
sağlıkla büyüsün sağlıkla gelsin anneciğinin kucağına
bu arada vildoş nasıl kıskanmalar varmı
abla olmak güzel ama ilgi ikiye bölününce çocuklar da az da olsa kıskanmalar oluyor
vildoşu çok öp benim için selam söyle ona
hemen bakayımmm divinin mercimeğine
neyse kalkım evin işini bari yapayım bugün lekelenmem yok gibi inşallah tamamen biterde yarın kadir gecesi orucumu tutarım allah nasip ederse inşallah hamileler bizlerin unutmayın yani divin ve firdes bircan başkada yok zaten bayy
canım benim bol bol dua edecem inşallah rabbim kabul eder hepimizin dualarını
saol canım allah razı olsun inşallah cümlemizin duasını hayırlısı ile kabul etsin inşallah(amin)
evet evet mercimek kız fasülyede nerden çıktı kız gebelik topiğinde filan mecimek diyorlaya
mesela hamile kalanlar mercimeğim benimle diye duyuruyorlar allam yarebbim görmemişin çocuğu bu olsa gerekk
saol canım allah razı olsun inşallah cümlemizin duasını hayırlısı ile kabul etsin inşallah(amin)
evet evet mercimek kız fasülyede nerden çıktı kız gebelik topiğinde filan mecimek diyorlaya
mesela hamile kalanlar mercimeğim benimle diye duyuruyorlar allam yarebbim görmemişin çocuğu bu olsa gerekk
haksever ben inanıyorum senin meleğin ne tüp ne aşılamayla gelecek normal olacak ahada buraya yazdım inşallahhhhhh
daha akşam çok vardı yazacağım ama ben yazarken eşim geldi bende işte böyle deyip çıktım
bugün geçen hafta gebeliğim devam ediyor diye ayaklarım 5 karış havadaydı işte geçen pazartesi ama bir yandanda bebeğimin beni bırakıp gideceğini hissediyordum neyse kurban bayramına artık hayırlısı sağlığım yerindeye buna binlerce kez şükürler olsun şimdi etraftan diyorlar düşüğün bi ayağı içerde olurmuş diye benide sıkıntı sters bastı ya yine bilmeden hamile kalırsam ya yine düşerse allah düşmanımın başına vermesin düşük olayını ya kızlar benim bu bebek galiba 1 aylık felan vardıya çünkü 2.5 3 haftalık bebek bu kadar zor düşmezdi yav neyse sağlık olsun hayırlı ve sağlıklı değilmiş napalım geldi geçti inşallah meleğim kardeşini göndercek
bu arada akşam teyzemle ilğili kötü haberler duydum inşallah yanlış duymuşumdur inşallah diyebiliyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?