Dokuz Doğuranlar

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin...Kadir geceniz mübarek olsun...!!!

hayırlı kandilleriniz olsun ..rabbim açılan ellerinizi bu mübarek gecede boş çevirmesin inşallah

Ah ayşecim nasıl mutlu ettin güzel sözlerinle beni..allahımda seni çok mutlu etsin inşallah güzel yuvanda eşin ve çocuklarınla.allah sendende diğer arkadaşlarımdanda razı olsun.her anımda bana desteksiniz..BERYALCİM çok geçmiş olsun canım benim.allah beterinden korusun.boyun fıtıgı illetiyle yıllardır başım dertte benimde hemde acil ameliyatlığım yani..dünden beri yine tutulmuşum ölüyorum valla agrıdan....divinciğim miniğimize iyi bak annesi kıymetlimiz o bizim...nazlana nazlana geldi çünkü ailemize..rabbim hayırlısıyla kucağına aldıgın günleride göstersin....kızlar dün akşam yıllardır kızıla boyattığım saçımı eşiminde isteğiyle kahve karamel gibi bişey yaptırdım..ama nerdeyse bildiğiniz sarı oldu bi tuhaf oldum ama ikinci boyada oturcak renk sıcak çikolata istiyorum çünkü... 15 güne kadar boyancak yine...benden böyle işte....hepinizin mübarek kadir gecesi hayırlara vesile olsun.rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin inşallahhhh

Son düzenleme:
allahım bu mubarek gecede sana açılan elleri oş çevirme yarabbim kanlimiz mubarek dualarımız kabul olur inşallah
yarenciğim biz seni çok seviyoruz eminim saçların bi dahaki boyada güzel olur
haksever kız bursayı anlat anlat bitiremedi adam samanyolunda proğram varya orada
kızlar bugün niyetliyim ama sanki ilk kez oruç tutarmış gibi başım ağrıyor kafamda acayip ses var belimde çok kötü püff

herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim gönlü muratlarınızı versin inşallah
ayşe senin için hem sevindim hem üzüldüm geçmiş olsun bacım inşllah arayı uzatmadan hemencik gelir bebişin doğal yolla hamile kaldığına çok mutlu oldum
beryalim çok geçmiş olsun cnm aksilik aksilik üstüne gelmiş
vale sanada çok geçmiş olsun cnm en son hamileliğine sevinmiştim yine düşük olmuş inşllah rabbim bu gecenin hürmetine sana diğer kızlara sağlıklı bebeler versin yüzünüzü güldürsün inşallah
neslihan sanada geçmiş olsun cnm
haksever sen nasıl oldun kuzum tedavin ne durumda:26:
divinim seni ve fasulyeni çok öpüyorumannecin içinde dua ediyorum hep inşllah en kısa zamanda yanınıza gelir
ben bu ramazan ful doluyum kızlar hatimdi iftardı teraviydi tabi bide serdarın peşinden koşmaydı bakmaya fırsatım olmadı pek ama hepinizi özledim

kızlar nerdesin gece neler oldu neler burda bi personel az daha intihar ediyomuş son anda yakalamışlar
dün çok hareketli bigündü allah herkesin yardımcısı olsun

günaydıııııııııınnnnnnnn çok mutluyum bugün telefonum çaldı uyandım karşımdaki konuşan annemdi Allahıma binlerce kere şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu

kızlar nerdesin gece neler oldu neler burda bi personel az daha intihar ediyomuş son anda yakalamışlar
dün çok hareketli bigündü allah herkesin yardımcısı olsun

geldim valem... yazık derdi neymiş acaba bu mübarek günlerde içinden çıkamamış çareyi ölmekte bulmuş ..Allah yardımcısı olsun..umarım bir an önce psikolojisi düzelir ve şeytana uymaz...

sen nasılsın canım

bende iyiyim eşimle bi psikolog bulduk adamla konuştuk bayramdan sonra arayacağız gün verecek bana
bende eşimde gidecez adama çok iyi diyolar bakalım inş faydasını görürüm
adamnın derdi karısı kanserden ölmüş 2 ay olmus benimde eşimin eski arkadaşı
3 çocuk ve yığınla borç varmış içmiş içmiş dünde dağıttı heryeri
aalhhım yardımcısı olsun
buarada annenede cok cok sevindimmm rabbim daha iyi oldugunuda göstersin

Son düzenleme:

iyi olduğuna sevindim cnm..inşallah birdaha öyle sıkıntıya girmezsin

Allah sabır versin ..o çocukların yüzüne baksın rabbim inşalah bir çıkış yolu bulurlar

bursamız bitaneee gelde gezdireyimm

trabzondan eşimin asker arkadaşıyla eşi cocukalrı gelmişti hayran kaldılar ne cok gezilcek yer var diye osmanlı bursada kuruldu evliyalar ermişlr maneviyatı cok olan bi şehir istanbuldan bile degerli bursa ve istanbul cok başka şehirler o yüzden herkez aşık bu şehirlere..istanbul kalabalık ve büyük bursa kalabalık ama düzenli ve herşeyi ulaşımı felan oturmuş cok yaşanması koaly bi şehir benim evimin yeri dolayışıylada heryere cok rahat gidiyorum bursamız bitane 1 ay gezcek yer bulursun hergüne degişik degişik yani öyle güzelcok övdüm gelirsiniz artık

bi tedavi yok canım devlete gidiyorum tüp bebek için ama malum bugün git bidahaki aya gel diyolar bakalım nolcak sanırım önümüzde iğneli aşılama yada tüp bebek var ama devlette protükol ağır sanmıyorum eşim buna dayansın daha 2 kere gittim şimdiden özelde kaç liraki toplayıp rda yaparız g,tme demeye başladı daha evrak falan bile hazırlamadık şimdiden böyle aylarca rapor hazırlanıp b,ide kuruma cıkıyomuşun sanırım sana kısır damgası vurmaları için bi heyet rapor veriyo ne aşalayıcı ne kötü bi durum ya sanki bu istenecek bi durum hadi estetik ameliyat olsa anlıcam herkez yapmasın diye böel bi uygulama gerekirde zaten gerekmeyen tüp ebbek istemez hem sınırlı dneeme hem az yumurta koyulması hemde bunca prodüsür insanalrı süründürmekten baska bişi değil sabır ya sabır durumlarındayım yani

maşallah anneneeeeee gözünüz aydın rabbim ol dedide ne olmadı ümidi kesmediniz ve iyileşicek inşallah

slm kızlar
divitny canım çok sevindim annenin sesini duydun inşallah en yakın zamanda yanınza döner allahın izniyle sağ salim dualarımız annenle.

selam kızlar nasılsınız belenayın modemde arıza varmış giremiyo o yüzden hepinize çok selamı var en yakın zamanda giricem dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…