kızlar nerdesin gece neler oldu neler burda bi personel az daha intihar ediyomuş son anda yakalamışlar
dün çok hareketli bigündü allah herkesin yardımcısı olsun
günaydıııııııııınnnnnnnnçok mutluyum bugün telefonum çaldı uyandım karşımdaki konuşan annemdi Allahıma binlerce kere şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu
geldim valem... yazık derdi neymiş acaba bu mübarek günlerde içinden çıkamamış çareyi ölmekte bulmuş ..Allah yardımcısı olsun..umarım bir an önce psikolojisi düzelir ve şeytana uymaz...
sen nasılsın canım
bende iyiyim eşimle bi psikolog bulduk adamla konuştuk bayramdan sonra arayacağız gün verecek bana
bende eşimde gidecez adama çok iyi diyolar bakalım inş faydasını görürüm
adamnın derdi karısı kanserden ölmüş 2 ay olmus benimde eşimin eski arkadaşı
3 çocuk ve yığınla borç varmış içmiş içmiş dünde dağıttı heryeri
aalhhım yardımcısı olsun
buarada annenede cok cok sevindimmm rabbim daha iyi oldugunuda göstersin
allahım bu mubarek gecede sana açılan elleri oş çevirme yarabbim kanlimiz mubarek dualarımız kabul olur inşallah
yarenciğim biz seni çok seviyoruz eminim saçların bi dahaki boyada güzel olur
haksever kız bursayı anlat anlat bitiremedi adam samanyolunda proğram varya orada
kızlar bugün niyetliyim ama sanki ilk kez oruç tutarmış gibi başım ağrıyor kafamda acayip ses var belimde çok kötü püff
herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim gönlü muratlarınızı versin inşallah
ayşe senin için hem sevindim hem üzüldüm geçmiş olsun bacım inşllah arayı uzatmadan hemencik gelir bebişin doğal yolla hamile kaldığına çok mutlu oldum
beryalim çok geçmiş olsun cnm aksilik aksilik üstüne gelmiş
vale sanada çok geçmiş olsun cnm en son hamileliğine sevinmiştim yine düşük olmuş inşllah rabbim bu gecenin hürmetine sana diğer kızlara sağlıklı bebeler versin yüzünüzü güldürsün inşallah
neslihan sanada geçmiş olsun cnm
haksever sen nasıl oldun kuzum tedavin ne durumda:26:
divinim seni ve fasulyeni çok öpüyorumannecin içinde dua ediyorum hep inşllah en kısa zamanda yanınıza gelir
ben bu ramazan ful doluyum kızlar hatimdi iftardı teraviydi tabi bide serdarın peşinden koşmaydı bakmaya fırsatım olmadı pek ama hepinizi özledim
günaydıııııııııınnnnnnnnçok mutluyum bugün telefonum çaldı uyandım karşımdaki konuşan annemdi Allahıma binlerce kere şükürler olsun sesi çok iyi geliyordu
geldim valem... yazık derdi neymiş acaba bu mübarek günlerde içinden çıkamamış çareyi ölmekte bulmuş ..Allah yardımcısı olsun..umarım bir an önce psikolojisi düzelir ve şeytana uymaz...
sen nasılsın canım
iyi bayramlar herkeseee
iyi bayramlariyi bayramlar kızlar
kızlar nerelerdesiniz girip çıkıyorum kimsecikler yok
kızlar nasılsınız nerelerdesiniz bakalım siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?