günaydın kızlar iyi pazarlar...nasılsınız...geliyom gidiyom kimseler yok...AYŞECİM,BERYAL,DİVİN,VALE,NESLİHAN,HAKSEVER....sabah sabah hafızamı toparlayamadım kusura bakmayın hepiniz aklımdasınız yoksa te tek yazmıyım isimlerinizi....iyi haberlerinizi bekliyorum...
günaydın kızlarrr
herkesler nerde yaaaa
kızlar bugün bir rüya gördüm hayırlara çıkar inşallahhha
rüyam betama baktırıyom eşimden saklı gidim sonucmu alayım diyom sonuç 114 çıkıyor aman allahım diyom mucizem benimle diyom ama u değer çok düşük galiba geçen günkü 976 ıydı diyom sonra eşime diyom eşim bana gülüyor daha yeni galiba diye
daha sonra bir kara çadırlara giriyom annem orda babam orda görümceler filan içimden diyom kimseye söylemek yok ayşe gene düşük yaparsın otur diyom çok saçma bir rüya
neyse dün akşam çok ağlamıştım sanırım bilinç altıma yerleşmiş üff anneciğim ne olur gel gari bu bayram sevindiremedin kurban bayramı bari çifte bayram yapalım artık iyice umutlancağım yerde gün gün dhada ümitsizleşiyorum yavrum gelsen gari dayanamıyorum artık hasretin çekilmiyor allahım sen büyüksün ne veririsen hayırlısından ver yarabbim
selamlar canlarım
alt kat komşumuz vefat etti çok üzgünüm.
kadını ben götürdüm ambulansla hastaneye eve döndüm çocuklarına haber verim diye kadın ölmüş yaaa çok fena oldum offf offffffffffff
eşi yanındaydı arabayla geldi arkadan ama kızı binemdi yanına bebeği vardı ben atladım hemen çocuklarımı annem aldı sağolsun ama kurtaramadık ambulansta iyidi konuştu benimle kalp krizi geçirmiş sabah ama anlamamış eşi ve kızı fena oldu diye ambulans çağırdık gelen dr da anlamadı kadın öldü anlayacağınız.ne desek boş yani bu saaaten sonra
kızları geldi biri sivastan biri denizliden biri aydından çok fena ağlıyorlar kaç gündür
ay içim örtüldü fena oldum bende bugün bayılmışım dayanamadım artık çığlıklarına
divitny nasılsın canım bebiş nasıl bayadır konuşamdık seninle geliyorum kimseler yok
beryalcim Allah rahmet eylesin ..ölüm hayatın en acı gerçeği malesef ..
kızlar annemler cumartesi günü geldiler almanyadan
annem pek iyi değil
şimdi yine hastanede yoğun bakımda yatıyor...yanında birgün ablam birgün ben kalıyorum..geceleride babam kalıyor
doktorlar koah teşhisi koymuşlar...akciğerleri bitmiş resmen
kilolu olduğu için bakımı çok zor
hiçbişeyini kendisi yapamıyor ,çok zorlanıyorum bakmakta...dün hem annemin haline hemde kendi halime ağladım sinirlerim boşaldı
yarın nöbet yine bana gelecek Allahım bana yardım et diye dolandım durdum hastanede
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
kaç gündür giriyorum ama içimden hiçbişey yazmak gelmiyor
uzun bir süre kendime gelemem heralde
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
canım annein gelmesine çok sevindim allah büyük tez zamanda toparlar inşallah ama sende kendine dikkat et hamilesin canım bebişinin sana ihtiyacı var senin hastane ortamında olman bile sakıncalı kendine dikkat et
canım benim cimcimem çok fena habire tekmeliyor sağa yatıyorum sağa geliyor sola yatıyorum sola geliyor beni uyutmuyor anlayacağın ama o kadar güzel birşey yüce rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu çok farklı birşey
kızlar kızıma isim buldum bakalım beyenecekmisiniz?
DELFİN SU nasıl?
ismin anlamı: yunus balığı demekmiş delfin
ben kara kara düşünüyorum şimdiden ne yapacağımı kızda doğunca benim oğlan çok fena hiç durmuyor yerinde doğumdan sonra nasıl yapacağım bilmiyorum sen şanslısın senin kız kocaman olmuş hem yardım eder sana allah yardımcımız olsun
beryalcim Allah rahmet eylesin ..ölüm hayatın en acı gerçeği malesef ..
kızlar annemler cumartesi günü geldiler almanyadan
annem pek iyi değil
şimdi yine hastanede yoğun bakımda yatıyor...yanında birgün ablam birgün ben kalıyorum..geceleride babam kalıyor
doktorlar koah teşhisi koymuşlar...akciğerleri bitmiş resmen
kilolu olduğu için bakımı çok zor
hiçbişeyini kendisi yapamıyor ,çok zorlanıyorum bakmakta...dün hem annemin haline hemde kendi halime ağladım sinirlerim boşaldı
yarın nöbet yine bana gelecek Allahım bana yardım et diye dolandım durdum hastanede
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
kaç gündür giriyorum ama içimden hiçbişey yazmak gelmiyor
uzun bir süre kendime gelemem heralde
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?