Dokuz Doğuranlar

Selam kızlarrr...

Tektek yazmıyorum umarım herkecikler iyidir..

en de iyi olacağım inşş..İlaçlarım yarın bitiyor.Sonra reglimi bekleyecem. 2. günü dr. kontrolü..
Bu arada fena şiştim hiçbir kıyafetim olmuyor moralim sıfır..
Ayrıca geçen gün bir dişim kırıldı moralim dahada çöktü..
Herşey üst üste geliyor..
Rabbimden acil şifalar bekliyorum..En önemlisi sabır istiyorum..

Ben böyleyim işte çok olumsuz yazıp sizide üzmek istemiyorum ama iyi değilim..

anneme baktım geldim
durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor çok şükür
evde kendini idare edebilecek kadar düzelse keşke ...
çok kilolu annem ...kilolu olunca bakımı daha zor oluyor
kilo verebilme gibi bişeyde söz konusu değil
annemi görünce gözüm korktu... önceliğimiz sağlığımız olmalı canım...sağlığımız için kilo vermeliyiz

nöbet şekerini herkese tavsiye ediyorum...ben faydasını gördüm sizde görün istiyorum
eşine alta koyacam deme kızarsa...aldır yiycem de

valla hepimiz aynı durumdayız
hepimize rabbim bol bol sabır versin
bu dünyadada ahirettede iyilikler güzellikler versin
hakkımızda ney hayırlıysa onu versin
hz eyüp'ün sabrını versin inşallah
çok üzülüyorum ben senin bu hallerine haksever

cnm umarım herşey yoluna girmiştir
ilaç kullandın kortizondan şişmişsindir
verirsin kilolarını azim etmen yeterli
benim gibi biri bile kilo verdiyse herkes verir ...asla yemekten vazgeçemezdim...çatlayana kadar yerdim...yemek için yaşardım
sırf alt komşumun inadına zayıfladım..hemde hiç aç kalmadan
ilk başta beni ikna etmek için çok uğraştı komşum... baktım o kilo veriyor bende verebilirim dedim başladım
ben ondan daha zayıf olunca o hırs yaptı..o hırs yapınca ben inat yaptım ve ondan 7 kilo daha zayıfım

dr gittim bugün...bebeği gördük vildanla..hareket ediyordu minik minik :) ....çok çirkindi
çirkin dediysem şakadan dedim
çok tuhaf oldum görünce hala inanamıyorum hayal gibi
ilk fırsatta ultrason resimlerini eklerim albümüme
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah birer mucize

kan verdim ikili test yaptırmak için..ense kalınlığı normal dedi
herşey yolundaymış çok şükür
cinsiyeti için daha erken ama kız olabilir dedi doktorum

kızlar benim bir derdim var
4 yıldır kk ya takılıyorum...sizinle en az 3 yıldır arkadaşız..birbirimizin herşeyini biliyoruz...acımızı tatlımızı paylaştık
yukarda yazdıklarımı paylaşırken sizi kırıyormuyum... siz bunalımdayken ben mutlu olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
inanın paylaşırken çok düşünüyorum yazsammı yazmasammı diye

Son düzenleme:
hayırlı akşamlar divinim nasılsın annen nasıl iyidir inşallah
bilmiyorum canım ne yapacam ne edecem bende bilmiyorum bildiğim tek şey ve istediğim tek şey buralardan gitmek uzaklara gitmek hiç akrabam yakınım olmayacak bir yere gitmek istiyorum herkesten nefret ediyorum hele bu evden bu memlekettem çok sıkıldım yakında kafayı sıyırcam
diğer kızlar gelip üzüp gidiyorlar onlar yazınca çok üzülüyom ben bari sesimi çıkarmıyım deyip susuyommmmm

benide götür gittiğin yere

yaz canım yaz benim aklıma zerre kadar bişey geliyorsa allah canımı alsın sende az beklemedin inşallah zamanı gelincez haksever vale neslihan ben başkada gelen yok bu dörtlüde erecek ve yazacak inşallah
benim için sorun yok canım zaten kimse gelmiyor bide sen yazmasam ben hiç gelmem buralara

benide götür gittiğin yere

gerçekten abla yeminle bunalımdayım anlayışsız bi kaynana bi düşüncesiz kocan daha ne diyim anlatamam ki pöf
takıl peşime binelim arabayayolda giderkende içelimelişide yaparız o eksik kalmasınsonrada uçarız

ben nasıl seviniyorsam içimizden biri hamile kalınca sizinde benim için sevindiğinizden adım gibi eminim ama işte sizi üzgün görünce ince düşünmek zorunda hissediyorum kendimi
sürekli aklımdasınız her zaman dualarımdasınız

bazen kimse gelmiyor diye kızıp gidesim var ama bırakamıyorum sizi
aksilik olmadığı , evde olduğum ve internetim olduğu müddetçe hep gelirim zaten

saol canım yinede eksik olma allah razı olsun duaların için amin
bende kızıyom ama ne zaman elim boş kalsa burda buluyom ha diğer topiklere gitmiyommu gidiyom ama kafam sarmıyo onları okuyup çıkıyom sende daha fazla radyosyon a dikkat et canım çokta kalma en çok korktuğum o benim

sen kocanla iyi ol gerisi mühim değil
valla keşke kocandan yana sorunun olmasaydı kaynanayı kim takardı
bu dünyaya bidaha gelmiycen ..kocanı yola getirmeye bak

elişi ne yapıyon gıı ..ben söz verdiğim için yiğenlerime bebek yeleği yapıyom
şu söz verdiklerimi bitiriyim daha elime bişey almam çok sıkıldım yap yap önü sonu yok

Allaha emanet inşallah bişey olmaz..sağımız solumuz hep radyasyon ..vücut bağışıklık kazandı

başka topiklere bende gitmiyom
ilk zamanlar mart annelerine takıldım ama kafam sarmadı..
fazla arkadaşa gerek yok bana az ve öz olanlar yeter

ne yola gelecek odunun teki bende öyle şans ne gezer kocayı yola getircek ama benim sinir olmamam lazım o zamanda değerlerim tavan yapıyor her defasında anlatıyom ama yok nerde işine gelmiyor aman neyse senin burda olman çok iyi oldu valla kafanı şişirmiyimde
aman ne örecek çarşaf takımı almıştım yastıkları kaldı gerçi biri kaldı onuda bitrim bende örmücem valla sıkıldım ya bebeğime örecem hayırlısı ile bi gelsee bi gelseeeeeeeeeee

o konuda haklısın canım heryer radyosyon..
yok yok bi ara senin dedğin gibi konyalılar topiğne takılıyordum anlayamıyorum ki bişi

bu arada afyondaki şehitlere çok üzüldüm tüm türkiyenin başı saolsun içim köz gibi
1 değil 2 değil allahım sabırrrrr

abla sen yorğunsun dur seni alıkoymayam çok iyi geldin biliyonmu alla razı olsun senden vildanı öp benim yerime canım
istersen çıkabilirsin inşallah kış uzun gecelerde inşallah sende iyice ağırlaşırsın o zaman

hasbinallah de bolca
ben öyle yapıyom ben kocadan yana şanslıyım ..hasbinallahı üst komşumun çocukları kudurduğu zaman evde okuya okuya dolanıyom
Allah ailelerine sabır versin..ateş düştüğü yeri yakar..en zoru evlat acısı
o anaların yüreğindeki yangın asla sönmez
ayşe sendende Allah razı olsun
sende bana iyi geldin..
gerçekten çok yorgunum sabahları erken kalkıp hastaneye git
ordan gel evi temizle falan
geceleri uyku düzenimde kalmadı
az önce iki dakka kayboldum yarına kendime yemek yapmaya gittim mutfağa
o pişsin bende yatacam
ben çıkıyom sana iyi geceler ...

sanada iyi geceler cnm Allaha emanet ol

Günaydın Kızlar… Nasılsınız?? Harkese hayırlı cuma'lar olsun...

Meltemciğimmmm..İnan yazdıklarını okurken kendimmiş gibi seviniyorum..İnan Zerre kadar üzmüyorsun tam tersi ben şahsen senin neler çektiğini bildiğim ve aynı şeyleri yaşadığımız bildiğim için daha bir mutlu ve umutlu oluyorum..Bize umut veriyorsun..:)) Canım kk arkadaşım benim&#61514
Ay kız çocuklarını bende çok seviyorum…3 tane kızım olsun isterim
Vildan kıskanıyor mu? Kıskanmıyordur hatta eminim senden daha heyecanlıdır..

Ayşem sen niye öyle oldun…Ben bunalım sen bunlaımm…
Kızlar ben çok youğunum ondan pek giremiyorum yoksa hep aklımdasınız yeminle..

Bu arada eşim sperm.vermişti geçen hafta..Dr. aradı sonuçlar iyiymiş..Şimdilik bir sorun kalamadı..
Bizi 1-2 ay serbest bırakacak ama onun kontrolünde ben yine gideceğim kontrollere..
Sonrada aşılama yapacakmış..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin…

Haksever
sende çıkartık şu bunalımdan hadi kendimize çeki düzen verelim ne olurrr..
Size diyorum ama belli etmiyorum çok sıkıntılıyım…Zaman geçmek bilmiyor..
Şişkoyum..İşlerim çok yoğun..Vsvs..

Bende gidebilirsem haftaya 3-4 günlüğüne Gönen’e memleketime gitmek isityorum bakalım..
Dün bir tane küçük çekçek valiz bile aldım&#61514) Çok uygundu. İhtiyacımda vardı aldım bende..

divinty.........yaz canım hiç öyle düşünmüyorum ben ama bunu düşünüp dile getirmen cok hoş çok incesin saol biz birbirimizi biliyoruz birimizin hamile kalması hepimizin umudu senki onca sene bekledin hakettin analt ...benim olsa bibisini çekip koyucam valla diyin görmemişin oğlu oldu kızım olursa gösteremem ısrar etmeyin babası kızar püff bugün biraz iyiyim akşam eşim ilgilendi benle diyoki aşk giren yere dert girmezmiş öyle işte onunda işi çok yogun akşam geç geliyo anca yemek namaz cay cerez meyve yiyip yatıyo 2 saat evde uyanık ondada tv mi baksın 5 gündür pcye oturmadı diyoki pazar oturcam kızmak yok bende onu bekşiyorum koca gün oda haklı bende ama dün sevdi beni tatlı tatlı gözüme baka baka knuştu senle ilgilenemiyorum farkındayım sıkıldın ama ben seni çok seviyorum bütün gün seni üşünüyorum evime geleyim diye dedi öyle işte hemen gönlüm oluverdi

bide buzdolabı alıcaktık onu alalım biran önce nabalım borcumuz çok arada kaynar öderiz dedi

ne alsam kızlar buzdolabı araştır istedini alalım dediben aslında dolap gb acılanalr varya onalrdan istiyorumbaya pahalı onlarda bilmiyorum önerilerinizi resimli olarak bekliyorum şekerlerim ben hafta sonu sınavlara giricem muhtemelende kalıcamüfss bide onu takamıcam kafama aman

benden böyle işte

kızlar dr gittim bugün detaylı ultrason vardı allaha şükür herşey yolundaymış kızım 630 gr olmuş 2 hafta sonra şeker yüklemesi var işte böyle

kızlar bende döndümmmmmm
evimi temizledim bugün biraz daha işim var
hepinizi öpüyorum çok güzel geçti tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…