- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
anneme baktım geldimevet canım varsa tedbir amaçlıydı ama ne bilim kendimi çokmu kaptıryom acaba ya neyse takmıyom kız hadi senin dediklerin vardıya nöbet şekeri ondan alacam eğer eşim kızmassa bal tarçı çörekotu yapmayı düşünüyom bu arada çok kilo aldım haftaya salı endokrin bölümnde randevum var bakalım değerlerim ne alemde aman onlar düzenli dursun ben 1 ay daha beklerim doktorum adım gibi eminim zayıfla diyecek desin doktor dedimi bende daha bi hevesli yapıyom zayıflama işin şöyle bi 3_5 kilo versem yeter sürekli kilo alan bi bünyem var
sen naptın bugün annen sen bakacaksın sanırım allah yardımcın olsun canım öpüyorum seni sabret geçer bu günler
bu arada neden kimse gelmiyor topiğe yahuuu
çok üzülüyorum ben senin bu hallerine hakseverçok şey yaşıyorum ama yazcak bişi yokki .. buraya uzun uzun yazmak istediğim tek bi kelime var ve ben o kelime için hayatımı maf ediyorum... kollarımın altına aldım sanki bi değnek ayakta duruyomuş gb yapıyorum... dudağımın kenarından yana çekilmiş bi gülücük ..kimseye zararım yok..kendime kalmadı ki yararım..... boğazımda düğüm düğüm acım..anlatıcak kimsem kalmadıki... içimde kocaman bi boşlukk boğuluyorum sanki.... ben kötüyüm ..ağlamıyorum ..düşünmüyorum..istemiyorum... O KADAR KÖTÜYÜM...ARTIK İSTEMİYORUM!!!
Selam kızlarrr...
Tektek yazmıyorum umarım herkecikler iyidir..
en de iyi olacağım inşş..İlaçlarım yarın bitiyor.Sonra reglimi bekleyecem. 2. günü dr. kontrolü..
Bu arada fena şiştim hiçbir kıyafetim olmuyor moralim sıfır..
Ayrıca geçen gün bir dişim kırıldı moralim dahada çöktü..
Herşey üst üste geliyor..
Rabbimden acil şifalar bekliyorum..En önemlisi sabır istiyorum..
Ben böyleyim işte çok olumsuz yazıp sizide üzmek istemiyorum ama iyi değilim..
hayırlı akşamlar divinim nasılsın annen nasıl iyidir inşallah
bilmiyorum canım ne yapacam ne edecem bende bilmiyorum bildiğim tek şey ve istediğim tek şey buralardan gitmek uzaklara gitmek hiç akrabam yakınım olmayacak bir yere gitmek istiyorum herkesten nefret ediyorum hele bu evden bu memlekettem çok sıkıldım yakında kafayı sıyırcam
diğer kızlar gelip üzüp gidiyorlar onlar yazınca çok üzülüyom ben bari sesimi çıkarmıyım deyip susuyommmmm
dr gittim bugün...bebeği gördük vildanla..hareket ediyordu minik minik :) ....çok çirkindi
çirkin dediysem şakadan dedim
çok tuhaf oldum görüncehala inanamıyorum hayal gibi
ilk fırsatta ultrason resimlerini eklerim albümüme
Allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah birer mucize
kan verdim ikili test yaptırmak için..ense kalınlığı normal dedi
herşey yolundaymış çok şükür
cinsiyeti için daha erken ama kız olabilir dedi doktorum
kızlar benim bir derdim var
4 yıldır kk ya takılıyorum...sizinle en az 3 yıldır arkadaşız..birbirimizin herşeyini biliyoruz...acımızı tatlımızı paylaştık
yukarda yazdıklarımı paylaşırken sizi kırıyormuyum... siz bunalımdayken ben mutlu olunca kendimi çok suçlu hissediyorum
inanın paylaşırken çok düşünüyorum yazsammı yazmasammı diye
benide götür gittiğin yere
yaz canım yaz benim aklıma zerre kadar bişey geliyorsa allah canımı alsın sende az beklemedin inşallah zamanı gelincez haksever vale neslihan ben başkada gelen yok bu dörtlüde erecek ve yazacak inşallah
benim için sorun yok canım zaten kimse gelmiyor bide sen yazmasam ben hiç gelmem buralara
ben nasıl seviniyorsam içimizden biri hamile kalınca sizinde benim için sevindiğinizden adım gibi eminim ama işte sizi üzgün görünce ince düşünmek zorunda hissediyorum kendimi
sürekli aklımdasınız her zaman dualarımdasınız
bazen kimse gelmiyor diye kızıp gidesim var ama bırakamıyorum sizi
aksilik olmadığı , evde olduğum ve internetim olduğu müddetçe hep gelirim zaten
gerçekten abla yeminle bunalımdayım anlayışsız bi kaynana bi düşüncesiz kocan daha ne diyim anlatamam ki pöf
takıl peşimebinelim arabaya yolda giderkende içelim elişide yaparız o eksik kalmasınsonrada uçarız
saol canım yinede eksik olma allah razı olsun duaların için amin
bende kızıyom ama ne zaman elim boş kalsa burda buluyom ha diğer topiklere gitmiyommu gidiyom ama kafam sarmıyo onları okuyup çıkıyom sende daha fazla radyosyon a dikkat et canım çokta kalma en çok korktuğum o benim
sen kocanla iyi ol gerisi mühim değil
valla keşke kocandan yana sorunun olmasaydı kaynanayı kim takardı
bu dünyaya bidaha gelmiycen ..kocanı yola getirmeye bak
elişi ne yapıyon gıı ..ben söz verdiğim için yiğenlerime bebek yeleği yapıyom
şu söz verdiklerimi bitiriyim daha elime bişey almam çok sıkıldım yap yap önü sonu yok
Allaha emanet inşallah bişey olmaz..sağımız solumuz hep radyasyon ..vücut bağışıklık kazandı
başka topiklere bende gitmiyom
ilk zamanlar mart annelerine takıldım ama kafam sarmadı..
fazla arkadaşa gerek yok bana az ve öz olanlar yeter
hasbinallah de bolcane yola gelecek odunun teki bende öyle şans ne gezer kocayı yola getircek ama benim sinir olmamam lazım o zamanda değerlerim tavan yapıyor her defasında anlatıyom ama yok nerde işine gelmiyor aman neyse senin burda olman çok iyi oldu valla kafanı şişirmiyimde
aman ne örecek çarşaf takımı almıştım yastıkları kaldı gerçi biri kaldı onuda bitrim bende örmücem valla sıkıldım ya bebeğime örecem hayırlısı ile bi gelsee bi gelseeeeeeeeeee
Allah ailelerine sabır versin..ateş düştüğü yeri yakar..en zoru evlat acısıo konuda haklısın canım heryer radyosyon..
yok yok bi ara senin dedğin gibi konyalılar topiğne takılıyordum anlayamıyorum ki bişi
bu arada afyondaki şehitlere çok üzüldüm tüm türkiyenin başı saolsun içim köz gibi
1 değil 2 değil allahım sabırrrrr
ayşe sendende Allah razı olsunabla sen yorğunsun dur seni alıkoymayam çok iyi geldin biliyonmu alla razı olsun senden vildanı öp benim yerime canım
istersen çıkabilirsin inşallah kış uzun gecelerde inşallah sende iyice ağırlaşırsın o zaman
ben çıkıyom sana iyi geceler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?