canım allahım annene şifasını versin sana kuvvet versin nşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ramazanda kaynanamda kadım benimde jkaynanamın altı falan alınıyo düşün yani hem çocukla hem karnımdakiyle çok zor oldu benim için ama allah kuvvetini veriyor...bakacak başka kimse yokki mecburen gidiyorum
hastane enfeksiyonu kapmaktan korkuyorum..herşeyden tiksindim dün öğüre öğüre içim dışıma çıktı
telefon ettim kocike ağladım..ben geliyim yardım ediyim dedi ..onun gelmesinide istemedim annem rahatsız olurdu bazen üzerini açtırıyor çünkü
ben hamile olduğum için ve zor bulduğum için herkes üzerime titriyor ama herkesin elinden gelen ancak bu
Allah büyük en iyisini o bilir
kimseye kaldıramıycağı yükü yüklemez
inşallah annem kendini idare edebilecek kadar düzelir bir an önce
ben kara kara düşünüyorum şimdiden ne yapacağımı kızda doğunca benim oğlan çok fena hiç durmuyor yerinde doğumdan sonra nasıl yapacağım bilmiyorum sen şanslısın senin kız kocaman olmuş hem yardım eder sana allah yardımcımız olsun
saol beryalim Allah razı olsuncanım benim gözünüz aydın olsun
anneciğine kavuştun
allah şifa versin.
sana ve kardeşlerine güç kuvvet sabır versin .hastane ortamı çok kötü ve zor.allah tez zamanda sağlığına kavuştursun anneciğini
sende dikkat et kendine beslenmene
valla ne diyim bilmiyom..ilk zamanlar çok zorlanırsın ama ikisi birden büyür aradan çıkarben kara kara düşünüyorum şimdiden ne yapacağımı kızda doğunca benim oğlan çok fena hiç durmuyor yerinde doğumdan sonra nasıl yapacağım bilmiyorum sen şanslısın senin kız kocaman olmuş hem yardım eder sana allah yardımcımız olsun
Allah en büyük ..o kuluna kaldıramıycağı yükü yüklemezcanım allahım annene şifasını versin sana kuvvet versin nşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ramazanda kaynanamda kadım benimde jkaynanamın altı falan alınıyo düşün yani hem çocukla hem karnımdakiyle çok zor oldu benim için ama allah kuvvetini veriyor...
aynı şeyleri bende düşünüyorum şurda kaldı 20günüm yandık ki ne yandık kızımın yemek sorunu çok büyük yardımcım yok allah kolaylık versin...
günaydın kızlar.dün eşimle beraber arabamızla izmire geldik.daha bir ay önce burdaydım ama sağolsun getirdi yine sünnetimiz var çünkü perşembe kuzenimin...eşim pazar günü döncek biz burdayız.bir ay falan sonra geri gelcek bi on gün daha kalıp eskişehire kaynanama gitcez..ara ara girerim ...öpüldünüz...
xaysexneslihan165 haksever nerdesiniz acaba
valede tatilde citosta tatilde
zaten mübarek topik kısır..sayfalar yumurtlamıyorsahibine çekmiş
geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsundivinty canım kaynanam pankreas kanseri...kızı var sırayla kaldık zaten 1 ay...onunda 1yaşında ve 12yaşında çocukları var...anca 2 şer gece kalabildik...amin canım saol kaynanam daha 57 yaşında
karnımdakini saymıyom :) 11 sene az uğraşmadım bunun içincanım ne demek sayfalar ksısr kaldı sahibine çekmiş karnındaki ney senin benmiyim cık cık şaka şaka
nasılsın canım bende neslhinanı ve ilter çakırı çok merak ediyom bir gitti pir gitti inşallah iyidir
ya diviinm ben bu ay çok çalıştım ödevlerime ama sence yine hamile kalırmıyım ben zor diyom eşim kızıyor
yine bel ve bacak ağrılarım kasık ağrısı pek yok ama ne bilim kendimide fazla kaptırmıyım diyom salı günü bi kan testi yaptıralım diyoz ya hayırlısı bakalım
çünkü cumartesi köyde düğün var
Allah yardımcınız olsun cnm gerçekten gurbet çok zoryok valla düğün olunca bu sene geliş gidiş aramız baya kısaldı ondan böyle oldu yoksa yazın bi kere geliyorum 1.5, 2 ay kalıyorum eşim gelip alıyo kaynanama eskişehire gidiyoruzzz....evet eşim yanlız kalıyo ama napayım gurbetlik çok zor... tayin durumuda bize bırakılmıyo biliyosun askerlerin çilesini bi doğu bi batı diye gidiyozzz..daha tekirdağdan doğuya gidicez yine ordan güney doğuyaaa ohooo bizim iş çok zor diviciğimmm...
9tane şehit var kızlar artık sabır taşı çatlamak üzere yeter yetsin artık
güya millete yalan söylüyorlar 20 pkk lı ölmüş diye hiç de yemem ben bu yalanllarını
geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsun
hasta yatanada zor hastaya bakanada zor
karnımdakini saymıyom :) 11 sene az uğraşmadım bunun için
canım benim sen bir kere hamile kaldınya ben inanıyorum tekrar hamile kalabileceğine
bak bende 11 seneden sonra ilk defa hemde tedavisiz hamile kaldım , onu düşürdüm 2 ay sonra bu bebişe hamile kaldım
doktorum bile dedi düşükten sonra hamile kalmak daha kolay diye
hem senin düşük yaptığın zamanki değerinde baya yüksek bir değerdi..
rabbim çok bekletmeden verecek inşallah meleğini
bu sefer dikkat et yine tiroit yükselmesin
normal adet günlerine dikkat et 2-3 gün geçince test yaptır bence ihmal etme
1 kere oldu yine olması büyük ihtimal
Allah yardımcınız olsun cnm gerçekten gurbet çok zor
insan ölüsüne dirisine hasret
hele birde senin gibi anneye çok düşkün olunca insan dayanması daha zor oluyor
neyse düğün bahane memleket şahane
ne desek ne söylesek boş
o ailelerin ocakları başlarına yıkıldı
Allah belasını versin kökleri kurusun inşallah teröristlerin
hesabını öbür dünyada nasıl verecekler bilemiyorum
şehitlere Allahtan rahmet diliyorum
ailelerinede sabır ve dayanma gücü versin rabbim
kızlar tahlili verdim geldim daha doğrusu yarım saat filan oldu inşallah iyi sonuç çıkar içimden bi ses yok bebek mebek diyor püff
ha bu arada eşimin arkadaşının sonucu pozitif cumaya randevu almışlar bebeklerini görmeye bu kadın 8 ay önce kürtaj olmuştu demekki zamanı şimdiymiş hayırlısı ile bende bi alsaydım sonucu
iyi çıkacak ayşeeeeee sabret bu ay olmassa ekimde olurr sabırrrrrr heyecan yok üzülmek yok isyan yokkkkkkk sadece şükretmek varrrrrrrrrrrrrr
sonuç ne oldu acaba?
kızlar tahlili verdim geldim daha doğrusu yarım saat filan oldu inşallah iyi sonuç çıkar içimden bi ses yok bebek mebek diyor püff
ha bu arada eşimin arkadaşının sonucu pozitif cumaya randevu almışlar bebeklerini görmeye bu kadın 8 ay önce kürtaj olmuştu demekki zamanı şimdiymiş hayırlısı ile bende bi alsaydım sonucu
iyi çıkacak ayşeeeeee sabret bu ay olmassa ekimde olurr sabırrrrrr heyecan yok üzülmek yok isyan yokkkkkkk sadece şükretmek varrrrrrrrrrrrrr
Allah söyletiyor ayşecim :)inşallah canım inşallah valla ağzından bal damlıyor resmen gerçi bal damlasa bu kadar sevinmezdim de eh işte
napayım bu ay olmazsa inşallah ekimde olur hayırlısı be
dün eşimin iş arkadaşının hanımıda vermiş birazdan onu alacaz bizde öğleye doğru verecez tahlili inşallah onunda benimde pozitif olur galiba bu kelimeyi hiç yazmamıştım buraya
neyse bana musade seviyoru m sizleri bana dua edin canım arkadaşlarım hepinizi öptümm
hg hakca naber nasılsın cnmherkese merhaba uzun bir aradan sonra.
eşim yurtdışına gitmişti 1 aylığına annemlerin yanına gittik daha yeni döndük.yazlıkta olduğumuz için sizlere yazamadım,internet yoktu.herkes umarım iyidir geçmişi okuyamadım açtım ve hemen yazıyorum.gelişmeler nasıl???
6. ıncı hislerim nedense çok güçlü sonuç negatif 0.100 buyrun size sonuç
Allah söyletiyor ayşecim :)
içimden gelenler bunlar ..hayırlısıyla olacak çok kafaya takma
hg hakca naber nasılsın cnm
hemen düşük yaptığın aydan sonraki ay hamile kalacan diye bi şart yok
kan tahlili yaptırmandaki sebep eğer varsa tedbir amaçlı
çok kaptırma kendini..hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum cnm
çok şey yaşıyorum ama yazcak bişi yokki .. buraya uzun uzun yazmak istediğim tek bi kelime var ve ben o kelime için hayatımı maf ediyorum... kollarımın altına aldım sanki bi değnek ayakta duruyomuş gb yapıyorum... dudağımın kenarından yana çekilmiş bi gülücük ..kimseye zararım yok..kendime kalmadı ki yararım..... boğazımda düğüm düğüm acım..anlatıcak kimsem kalmadıki... içimde kocaman bi boşlukk boğuluyorum sanki.... ben kötüyüm ..ağlamıyorum ..düşünmüyorum..istemiyorum... O KADAR KÖTÜYÜM...ARTIK İSTEMİYORUM!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?