Dokuz Doğuranlar

canım allahım annene şifasını versin sana kuvvet versin nşallah seni o kadar iyi anlıyorum ki bende ramazanda kaynanamda kadım benimde jkaynanamın altı falan alınıyo düşün yani hem çocukla hem karnımdakiyle çok zor oldu benim için ama allah kuvvetini veriyor...

aynı şeyleri bende düşünüyorum şurda kaldı 20günüm yandık ki ne yandık kızımın yemek sorunu çok büyük yardımcım yok allah kolaylık versin...

günaydın kızlar.dün eşimle beraber arabamızla izmire geldik.daha bir ay önce burdaydım ama sağolsun getirdi yine sünnetimiz var çünkü perşembe kuzenimin...eşim pazar günü döncek biz burdayız.bir ay falan sonra geri gelcek bi on gün daha kalıp eskişehire kaynanama gitcez..ara ara girerim ...öpüldünüz...

saol beryalim Allah razı olsun
dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim öyle iyi geliyorki anlatamam ,,
valla ne diyim bilmiyom..ilk zamanlar çok zorlanırsın ama ikisi birden büyür aradan çıkar
en güzeli (birilerininde yardımıyla tabi )yaş aralığı yakın olan kardeşler bence
Allah en büyük ..o kuluna kaldıramıycağı yükü yüklemez
umarım kendini idare edebilecek kadar düzelir bir an önce

cnm senin kaynanaya senden başka bakacak kimse yokmu..kızları veya başka gelin falan
hastalığı ney bide çok merak ettim...Allah şifa versin bir an önce inşallah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

kız yaren sizin izmire tayin isteme gibi bi durumunuz yokmu
yılın yarısından fazlasını izmirde geçiriyon sen
kocanada yazık tek kalıyor adamcağız

xaysex neslihan165 haksever nerdesiniz acaba
valede tatilde citosta tatilde
zaten mübarek topik kısır..sayfalar yumurtlamıyor sahibine çekmiş

divinty canım kaynanam pankreas kanseri...kızı var sırayla kaldık zaten 1 ay...onunda 1yaşında ve 12yaşında çocukları var...anca 2 şer gece kalabildik...amin canım saol kaynanam daha 57 yaşında

xaysex neslihan165 haksever nerdesiniz acaba
valede tatilde citosta tatilde
zaten mübarek topik kısır..sayfalar yumurtlamıyor sahibine çekmiş

canım ne demek sayfalar ksısr kaldı sahibine çekmiş karnındaki ney senin benmiyim cık cık şaka şaka
nasılsın canım bende neslhinanı ve ilter çakırı çok merak ediyom bir gitti pir gitti inşallah iyidir
ya diviinm ben bu ay çok çalıştım ödevlerime ama sence yine hamile kalırmıyım ben zor diyom eşim kızıyor
yine bel ve bacak ağrılarım kasık ağrısı pek yok ama ne bilim kendimide fazla kaptırmıyım diyom salı günü bi kan testi yaptıralım diyoz ya hayırlısı bakalım
çünkü cumartesi köyde düğün var

yok valla düğün olunca bu sene geliş gidiş aramız baya kısaldı ondan böyle oldu yoksa yazın bi kere geliyorum 1.5, 2 ay kalıyorum eşim gelip alıyo kaynanama eskişehire gidiyoruzzz....evet eşim yanlız kalıyo ama napayım gurbetlik çok zor... tayin durumuda bize bırakılmıyo biliyosun askerlerin çilesini bi doğu bi batı diye gidiyozzz..daha tekirdağdan doğuya gidicez yine ordan güney doğuyaaa ohooo bizim iş çok zor divicğimmm...

Son düzenleme:
9tane şehit var kızlar artık sabır taşı çatlamak üzere yeter yetsin artık
güya millete yalan söylüyorlar 20 pkk lı ölmüş diye hiç de yemem ben bu yalanllarını

divinty canım kaynanam pankreas kanseri...kızı var sırayla kaldık zaten 1 ay...onunda 1yaşında ve 12yaşında çocukları var...anca 2 şer gece kalabildik...amin canım saol kaynanam daha 57 yaşında
geçmiş olsun cnm Allah yardımcınız olsun
hasta yatanada zor hastaya bakanada zor

karnımdakini saymıyom :) 11 sene az uğraşmadım bunun için

canım benim sen bir kere hamile kaldınya ben inanıyorum tekrar hamile kalabileceğine
bak bende 11 seneden sonra ilk defa hemde tedavisiz hamile kaldım , onu düşürdüm 2 ay sonra bu bebişe hamile kaldım
doktorum bile dedi düşükten sonra hamile kalmak daha kolay diye
hem senin düşük yaptığın zamanki değerinde baya yüksek bir değerdi..
rabbim çok bekletmeden verecek inşallah meleğini
bu sefer dikkat et yine tiroit yükselmesin

normal adet günlerine dikkat et 2-3 gün geçince test yaptır bence ihmal etme
1 kere oldu yine olması büyük ihtimal
Allah yardımcınız olsun cnm gerçekten gurbet çok zor
insan ölüsüne dirisine hasret
hele birde senin gibi anneye çok düşkün olunca insan dayanması daha zor oluyor
neyse düğün bahane memleket şahane
9tane şehit var kızlar artık sabır taşı çatlamak üzere yeter yetsin artık
güya millete yalan söylüyorlar 20 pkk lı ölmüş diye hiç de yemem ben bu yalanllarını

ne desek ne söylesek boş
o ailelerin ocakları başlarına yıkıldı
Allah belasını versin kökleri kurusun inşallah teröristlerin
hesabını öbür dünyada nasıl verecekler bilemiyorum
şehitlere Allahtan rahmet diliyorum
ailelerinede sabır ve dayanma gücü versin rabbim

önce mesajlara cevap yazıyım sonra havadislere geçiyim dedim

bugünkü hastane nöbetim az önce bitti evime geldim çok şükür
hergün yorucu ve stresli geçiyor malesef..ama dayanmam lazım

bebişim bugün karnımın sağ kısmında yumurta gibi şişti sabah
artık kendini baya belli ediyor
perşembe günü randevum var görmeye gidecem
inşallah hayırlı haberlerle gelirim
1 ay oldu görmeyeli...insan merak ediyor içerde neler olup bitiyor
vildandayken 2 haftada bir gidip görüyordum tabi onda özeldi bunda devlet hastanesi ancak bu kadar olur

hepinizi öpüyorum kızlar divin kaçar

inşallah canım inşallah valla ağzından bal damlıyor resmen gerçi bal damlasa bu kadar sevinmezdim de eh işte
napayım bu ay olmazsa inşallah ekimde olur hayırlısı be
dün eşimin iş arkadaşının hanımıda vermiş birazdan onu alacaz bizde öğleye doğru verecez tahlili inşallah onunda benimde pozitif olur galiba bu kelimeyi hiç yazmamıştım buraya
neyse bana musade seviyoru m sizleri bana dua edin canım arkadaşlarım hepinizi öptümm

herkese merhaba uzun bir aradan sonra.
eşim yurtdışına gitmişti 1 aylığına annemlerin yanına gittik daha yeni döndük.yazlıkta olduğumuz için sizlere yazamadım,internet yoktu.herkes umarım iyidir geçmişi okuyamadım açtım ve hemen yazıyorum.gelişmeler nasıl???

kızlar tahlili verdim geldim daha doğrusu yarım saat filan oldu inşallah iyi sonuç çıkar içimden bi ses yok bebek mebek diyor püff
ha bu arada eşimin arkadaşının sonucu pozitif cumaya randevu almışlar bebeklerini görmeye bu kadın 8 ay önce kürtaj olmuştu demekki zamanı şimdiymiş hayırlısı ile bende bi alsaydım sonucu
iyi çıkacak ayşeeeeee sabret bu ay olmassa ekimde olurr sabırrrrrr heyecan yok üzülmek yok isyan yokkkkkkk sadece şükretmek varrrrrrrrrrrrrr

sonuç ne oldu acaba?

6. ıncı hislerim nedense çok güçlü sonuç negatif 0.100 buyrun size sonuç

Allah söyletiyor ayşecim :)
içimden gelenler bunlar ..hayırlısıyla olacak çok kafaya takma
hg hakca naber nasılsın cnm

6. ıncı hislerim nedense çok güçlü sonuç negatif 0.100 buyrun size sonuç

hemen düşük yaptığın aydan sonraki ay hamile kalacan diye bi şart yok
kan tahlili yaptırmandaki sebep eğer varsa tedbir amaçlı
çok kaptırma kendini..hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum cnm

evet canım varsa tedbir amaçlıydı ama ne bilim kendimi çokmu kaptıryom acaba ya neyse takmıyom kız hadi senin dediklerin vardıya nöbet şekeri ondan alacam eğer eşim kızmassa bal tarçı çörekotu yapmayı düşünüyom bu arada çok kilo aldım haftaya salı endokrin bölümnde randevum var bakalım değerlerim ne alemde aman onlar düzenli dursun ben 1 ay daha beklerim doktorum adım gibi eminim zayıfla diyecek desin doktor dedimi bende daha bi hevesli yapıyom zayıflama işin şöyle bi 3_5 kilo versem yeter sürekli kilo alan bi bünyem var
sen naptın bugün annen sen bakacaksın sanırım allah yardımcın olsun canım öpüyorum seni sabret geçer bu günler
bu arada neden kimse gelmiyor topiğe yahuuu

çok şey yaşıyorum ama yazcak bişi yokki .. buraya uzun uzun yazmak istediğim tek bi kelime var ve ben o kelime için hayatımı maf ediyorum... kollarımın altına aldım sanki bi değnek ayakta duruyomuş gb yapıyorum... dudağımın kenarından yana çekilmiş bi gülücük ..kimseye zararım yok..kendime kalmadı ki yararım..... boğazımda düğüm düğüm acım..anlatıcak kimsem kalmadıki... içimde kocaman bi boşlukk boğuluyorum sanki.... ben kötüyüm ..ağlamıyorum ..düşünmüyorum..istemiyorum... O KADAR KÖTÜYÜM...ARTIK İSTEMİYORUM!!!

canım yapma böyle bu kadar kendini harap etme gözünü seveyim kendini bunalıma sokma sabrın sonu selamettir inan gelecek hepimiz çok uğraştık zamanında seni o kadar iyi anlıyorum ki o günler geçmek bilmiyordu biraz bu düşünceyi at kafandan ben 3 ay hiç takmadım kafama olursa olur diyodum adetim 1 ay gecikti ama ben yine yoktur diye test yapmadım en son hastalanmadım dr gideyim dedim gitmeden test alayımda öle gideyim demiştim testi yaptım ama hiç umudum yok formaliteden yaptım bir de ne göreyim çift çizgi sıkma canını meleğin gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…