Dokuz Doğuranlar

Hoşgeldin Valemm...Sevindim iyi olduğunaa...

Haksevericimmm inan senin yazdıklarını görünce seni mutlu görünce çok sevindim..Rabbim muhabbetinizi arttırsın inş..

Kızlar bende maalesef gidemiyorum haftaya..Bazı engeller çıktı( Ama eşim dediki sen üzülme bu ay sonunda inş. bende iznimi ayarlayabilirsem beraber uygun bir yerlere kaçarız dedi..Bakalım öyle daha iyi olur inş..

Benimde evi .ok götürüyorr bugün eve gidince ki burdan çık eve git saat 2 olacak bir dünya iş yapmam lazım..
Yarın sınavlarım var ama hiç çalışmadım..2 ders için 3 senedir kaydımı yeniletmekten gına geldi.İnş. önümüzdeki sene verebilirim.

kızlaaaaaaaaaaaarrrr güzel bi tatilin ardından çarşamba günü bomba gibi döndüm
evi temizledim konservelerimi yaptım evin düzenini değiştirdim
bugün ve yarında birazcık işim var ama pazartesi tamamen burdayım
gelelim bana zor günler gecirdim ama yılmadım ilk iş tayin yerimize yerleşir yerleşmez
bi dr buldum dr beni muayene etti baktı herşey temiz dedi bana ve eşime ilaç vermişti
onları düzenli içtik 2 ay hamile kalmak yasak demişti onuda dinledik şimdi bu aya tekrar randevu verdi
adetimin ilk 3 gününden herhangi bi günde çağırdı ayrıntılı bi şkilde görüşelim dedi
allah izin veririse bu hafta adet olursa gidicem aynı zamanda bi psikologla görüştük tedevi süreci içinde
psikolog görüşmeleride başlıyacak içim hüzün dolu kan ağlıyor ama güçlü olmak zorundayım
bunuda aşmak zorundayım biliyorum bazen diyorum dr falan gitme herşeyi oluruna bırak diyorum ama olmuyor
sizleride iyi gördüm tek tek okudum yazdıklarınızı ayşem beryal divim belenay ablam neslişim yaren firdevs
ve aynı ruh halinde oldugumuz hakseverim sizleri çok öpüyorum desteklerinizi bekliyorum...

çok zor günler geçirdim vaktiyle.....bu şiir nede anlamlı geliyo bu günlerde...

ben seni beğendim vale zaten facede de göründüğü gibi keyfin yerindeydi in şallah senden güzel haberler beklioruz inşallah
ha bu arada hoş geldin maşallah kıvraksınnnn

ben seni beğendim vale zaten facede de göründüğü gibi keyfin yerindeydi in şallah senden güzel haberler beklioruz inşallah

hoşbuldum ayşem iyiyim çok şükür bu da benim sınavım meleğim bigün gelecek buna çok inanıyorum
insan umutlarıyla yaşarmış benim umudumda o derdi veren rabbim sabrınıda veriyormuş
bana bu hayat dayanmayı ve şükretmeyi öğretti allahım hiçbirimizi isyana düşürmesin...

hoşbuldum ayşem iyiyim çok şükür bu da benim sınavım meleğim bigün gelecek buna çok inanıyorum
insan umutlarıyla yaşarmış benim umudumda o derdi veren rabbim sabrınıda veriyormuş
bana bu hayat dayanmayı ve şükretmeyi öğretti allahım hiçbirimizi isyana düşürmesin...

saol neslişim yahu benim olduysa sizinde olur
vildandan sonra 9 senedir hiç korunmadık ,5 yıl tedavi gördüm olmadı
bunda kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım Allahın mucizesi bu bebek bana
o mucizeden sizede gelecek ben çok inanıyorum

Allah sana 3 tane hayırlı kız evlat nasip etsin inşallah kızlarda çok cadı oluyor ama baş edebilecenmi

vildan kıskanmıyor...küçüklüğünde de kıskanç değildi çok kendinden emin relax bir çocuktu hala öyle ,
çok heyecanlı beni hiç yormuyor herşeyime çok dikkat ediyor
kaynanam gibi tepemde sütünü içtinmi anne , yoğurtunu yedinmi anne ,vs vb ....
Allah kocandan razı olsun haksever yat kalk şükret kocalarınız melek
benimkide dahil yani...çok idare etti beni zamanında
kaç çocuğun var diye soranlara 2 kızım var büyük biraz problemli diyordu :26:
ilk önce anlamıyordum ama sonradan jeton düştü büyük kızı ben oluyormuşum

cnm beyaz eşya önemli öyle sık sık değiştirilmiyor
kullanışlı olmasına dikkat et
gösterişine pek aldırma...
kızlar dr gittim bugün detaylı ultrason vardı allaha şükür herşey yolundaymış kızım 630 gr olmuş 2 hafta sonra şeker yüklemesi var işte böyle
gözün aydın çok sevindim

kızlar bende döndümmmmmm
evimi temizledim bugün biraz daha işim var
hepinizi öpüyorum çok güzel geçti tatil

hoşgeldin valerim bomba gibi geldin maşallah
iyi olmana çok sevindim cnm

iyi olmak zorundayım canım benim düşünmem gerekn bi eşim ve ailem var
ben kendimi bıraktıkça anladımki onları çok üzüyorum kendimde baş edemiyorum
en iyisi zamana bırakmak kendimi iyileştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sanırım başaracağım
bu arada bi yazını okudum sen ve belenay bizlere umut oldunuz hep yazılarını okudugumda diyorum
rabbime şükürler olsun onlar sabrettiler kazandılar sıra bizde biliyorumki dualarındayız
biz bu yola birlikte çıktık sırayla hepimiz kavuşacağız

bende nasıl olam canım grip gibi bişey oldu bu zamanda olacak şey mi de işte bakma:2::2:
canım sen bilmiyorsun galiba ben 1 ay önce düşük yaptım ya milletin sorusu bıktırdı yav noldu bi daha yokmu yav sizene kardeşim ya allah allah olcaksada bunlara sinirimden olmaz artık aman yarın düğüne gitcem kafa dağıtcam erkek kardeşim antalyadan yolaa çıkmış geliyor inşallah yarın güzel bi gün olur

ben anladım sonrası reklamlar girdi dimi araya
seni varya öyle neşeli gördümmü benimde yüzüm glülyo yahu maşalah allah yuvanızdan huzuru aşkı sevği vede saygıyı sağlık mutluluk hep sizinle olsun sonra da kocaman bi tosun gelsin hayırlısı ile inşallahhhhhhh

evet canım senide tam tempo gördüm maşşallah artık üzülmek yok olacak bizimde olacak ama önce hayırlısı sağlıklı evlatlar versin allahım bizlere ne gelir ondan ne gelirse ona razıyız biz hayırlısı be gülüm evet insan sabredemem zannediyor ama hayat sana çok şey öğretiyor canım sabır yinede

ben şimdi bu mesajı kopyalayıp kaydettim
hele bi kendini bırak bunalıma gir gözüne sokacam ( aman sakın girme tamammı )

ben şimdi bu mesajı kopyalayıp kaydettim
hele bi kendini bırak bunalıma gir gözüne sokacam ( aman sakın girme tamammı )

canım gözüme gözüme sok bırakırsam kendimi
bu arada 41 yasine başladık
okuyabilecek arkadaşlarım varsa yazarsa sevnirim

günaydın arkadaşlar nasılsınız...sünnetimiz vardı kuzenimin biliyonuz izmire gelmiştik..bitti..çok güzeldi resimde koyaarım bakarsınız nasıl omuşum...eşim gitti dün tekirdağa bir ay sonra gelip bizi alıcakkk...yağız iyi biraz burnu akıyo iki gündür...dün İZMİR FUARININ son günüydü ordaydık gece çok kalabalıktı pöffff...bu araada 9 EYLÜL İZMİRİMİN KURTULUŞU tüm izmirli hemşerilerime kutlu olsun...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL İZMİRİM....

canım gözüme gözüme sok bırakırsam kendimi
bu arada 41 yasine başladık
okuyabilecek arkadaşlarım varsa yazarsa sevnirim
ben okurum senin için
okuyuncada buraya yada özeline yazarım cnm
ben kendim için hayırlı sağlıklı evlat niyetiyle allah razı olsun
süresi yok ne kadar okuyabilirsen tüm toplanıp bitince duasını toplıcaz
allah izin verirse
birde hakseverin fetih hatmini yapsana
ben fetih hatmini yukardakilerden kurtulmak niyetiyle başlıycam annem biraz daha düzelsinde :)
şimdi hastane - ev hiç zamanım olmuyor

koyda görelim resimlerini hiç görmedim seni merak ediyom ben

günaydın kızlar bugün evdeyim temizlik yapacam ama hiç canım istemiyor
yatıp uyumak istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…