- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
ben seni beğendim vale zaten facede de göründüğü gibi keyfin yerindeydi in şallah senden güzel haberler beklioruz inşallah
ha bu arada hoş geldin maşallah kıvraksınnnn
ben seni beğendim vale zaten facede de göründüğü gibi keyfin yerindeydi in şallah senden güzel haberler beklioruz inşallah
ha bu arada hoş geldin maşallah kıvraksınnnn
saol neslişimGünaydın Kızlar… Nasılsınız?? Harkese hayırlı cuma'lar olsun...
Meltemciğimmmm..İnan yazdıklarını okurken kendimmiş gibi seviniyorum..İnan Zerre kadar üzmüyorsun tam tersi ben şahsen senin neler çektiğini bildiğim ve aynı şeyleri yaşadığımız bildiğim için daha bir mutlu ve umutlu oluyorum..Bize umut veriyorsun..:)) Canım kk arkadaşım benim
Ay kız çocuklarını bende çok seviyorum…3 tane kızım olsun isterim
Vildan kıskanıyor mu? Kıskanmıyordur hatta eminim senden daha heyecanlıdır....
divinty.........yaz canım hiç öyle düşünmüyorum ben ama bunu düşünüp dile getirmen cok hoş çok incesin saol biz birbirimizi biliyoruz birimizin hamile kalması hepimizin umudu senki onca sene bekledin hakettin analt ...benim olsa bibisini çekip koyucam valla diyin görmemişin oğlu oldu kızım olursa gösteremem ısrar etmeyinbabası kızar püff bugün biraz iyiyim akşam eşim ilgilendi benle diyoki aşk giren yere dert girmezmiş öyle işte onunda işi çok yogun akşam geç geliyo anca yemek namaz cay cerez meyve yiyip yatıyo 2 saat evde uyanık ondada tv mi baksın 5 gündür pcye oturmadı diyoki pazar oturcam kızmak yok bende onu bekşiyorum koca gün oda haklı bende ama dün sevdi beni tatlı tatlı gözüme baka baka knuştu senle ilgilenemiyorum farkındayım sıkıldın ama ben seni çok seviyorum bütün gün seni üşünüyorum evime geleyim diye dedi öyle işte hemen gönlüm oluverdi
bide buzdolabı alıcaktık onu alalım biran önce nabalım borcumuz çok arada kaynar öderiz dedi
ne alsam kızlar buzdolabı araştır istedini alalım dediben aslında dolap gb acılanalr varya onalrdan istiyorum baya pahalı onlarda bilmiyorum önerilerinizi resimli olarak bekliyorum şekerlerim ben hafta sonu sınavlara giricem muhtemelende kalıcam üfss bide onu takamıcam kafama aman
benden böyle işte
gözün aydın çok sevindimkızlar dr gittim bugün detaylı ultrason vardı allaha şükür herşey yolundaymış kızım 630 gr olmuş 2 hafta sonra şeker yüklemesi var işte böyle
kızlar bende döndümmmmmm
evimi temizledim bugün biraz daha işim var
hepinizi öpüyorum çok güzel geçti tatil
iyi olmak zorundayım canım benim düşünmem gerekn bi eşim ve ailem varsaol neslişimyahu benim olduysa sizinde olur
vildandan sonra 9 senedir hiç korunmadık ,5 yıl tedavi gördüm olmadı
bunda kendiliğinden tedavisiz hamile kaldım Allahın mucizesi bu bebek bana
o mucizeden sizede gelecek ben çok inanıyorum
Allah sana 3 tane hayırlı kız evlat nasip etsin inşallahkızlarda çok cadı oluyor ama baş edebilecenmi
vildan kıskanmıyor...küçüklüğünde de kıskanç değildi çok kendinden emin relax bir çocuktu hala öyle ,
çok heyecanlıbeni hiç yormuyor herşeyime çok dikkat ediyor
kaynanam gibi tepemdesütünü içtinmi anne , yoğurtunu yedinmi anne ,vs vb ....
Allah kocandan razı olsun haksever yat kalk şükret kocalarınız melek
benimkide dahil yani...çok idare etti beni zamanında
kaç çocuğun var diye soranlara 2 kızım var büyük biraz problemli diyordu :26:
ilk önce anlamıyordum ama sonradan jeton düştü büyük kızı ben oluyormuşum
cnm beyaz eşya önemli öyle sık sık değiştirilmiyor
kullanışlı olmasına dikkat et
gösterişine pek aldırma...
gözün aydın çok sevindim
hoşgeldin valerim bomba gibi geldin maşallah
iyi olmana çok sevindim cnm
Günaydın Kızlar… Nasılsınız?? Harkese hayırlı cuma'lar olsun...
Meltemciğimmmm..İnan yazdıklarını okurken kendimmiş gibi seviniyorum..İnan Zerre kadar üzmüyorsun tam tersi ben şahsen senin neler çektiğini bildiğim ve aynı şeyleri yaşadığımız bildiğim için daha bir mutlu ve umutlu oluyorum..Bize umut veriyorsun..:)) Canım kk arkadaşım benim
Ay kız çocuklarını bende çok seviyorum…3 tane kızım olsun isterim
Vildan kıskanıyor mu? Kıskanmıyordur hatta eminim senden daha heyecanlıdır..
Ayşem sen niye öyle oldun…Ben bunalım sen bunlaımm…
Kızlar ben çok youğunum ondan pek giremiyorum yoksa hep aklımdasınız yeminle..
Bu arada eşim sperm.vermişti geçen hafta..Dr. aradı sonuçlar iyiymiş..Şimdilik bir sorun kalamadı..
Bizi 1-2 ay serbest bırakacak ama onun kontrolünde ben yine gideceğim kontrollere..
Sonrada aşılama yapacakmış..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin…
Haksever sende çıkartık şu bunalımdan hadi kendimize çeki düzen verelim ne olurrr..
Size diyorum ama belli etmiyorum çok sıkıntılıyım…Zaman geçmek bilmiyor..
Şişkoyum..İşlerim çok yoğun..Vsvs..
Bende gidebilirsem haftaya 3-4 günlüğüne Gönen’e memleketime gitmek isityorum bakalım..
Dün bir tane küçük çekçek valiz bile aldım) Çok uygundu. İhtiyacımda vardı aldım bende..
divinty.........yaz canım hiç öyle düşünmüyorum ben ama bunu düşünüp dile getirmen cok hoş çok incesin saol biz birbirimizi biliyoruz birimizin hamile kalması hepimizin umudu senki onca sene bekledin hakettin analt ...benim olsa bibisini çekip koyucam valla diyin görmemişin oğlu oldu kızım olursa gösteremem ısrar etmeyinbabası kızar püff bugün biraz iyiyim akşam eşim ilgilendi benle diyoki aşk giren yere dert girmezmiş öyle işte onunda işi çok yogun akşam geç geliyo anca yemek namaz cay cerez meyve yiyip yatıyo 2 saat evde uyanık ondada tv mi baksın 5 gündür pcye oturmadı diyoki pazar oturcam kızmak yok bende onu bekşiyorum koca gün oda haklı bende ama dün sevdi beni tatlı tatlı gözüme baka baka knuştu senle ilgilenemiyorum farkındayım sıkıldın ama ben seni çok seviyorum bütün gün seni üşünüyorum evime geleyim diye dedi öyle işte hemen gönlüm oluverdi
bide buzdolabı alıcaktık onu alalım biran önce nabalım borcumuz çok arada kaynar öderiz dedi
ne alsam kızlar buzdolabı araştır istedini alalım dediben aslında dolap gb acılanalr varya onalrdan istiyorum baya pahalı onlarda bilmiyorum önerilerinizi resimli olarak bekliyorum şekerlerim ben hafta sonu sınavlara giricem muhtemelende kalıcam üfss bide onu takamıcam kafama aman
benden böyle işte
hoşbuldum ayşem iyiyim çok şükür bu da benim sınavım meleğim bigün gelecek buna çok inanıyorum
insan umutlarıyla yaşarmış benim umudumda o derdi veren rabbim sabrınıda veriyormuş
bana bu hayat dayanmayı ve şükretmeyi öğretti allahım hiçbirimizi isyana düşürmesin...
iyi olmak zorundayım canım benim düşünmem gerekn bi eşim ve ailem var
ben kendimi bıraktıkça anladımki onları çok üzüyorum kendimde baş edemiyorum
en iyisi zamana bırakmak kendimi iyileştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum sanırım başaracağım
bu arada bi yazını okudum sen ve belenay bizlere umut oldunuz hep yazılarını okudugumda diyorum
rabbime şükürler olsun onlar sabrettiler kazandılar sıra bizde biliyorumki dualarındayız
biz bu yola birlikte çıktık sırayla hepimiz kavuşacağız
ben şimdi bu mesajı kopyalayıp kaydettim
hele bi kendini bırak bunalıma gir gözüne sokacam( aman sakın girme tamammı )
canım gözüme gözüme sok bırakırsam kendimi
bu arada 41 yasine başladık
okuyabilecek arkadaşlarım varsa yazarsa sevnirim
ben okurum canım 1 tane mi bi kişi:)
ben okurum senin içincanım gözüme gözüme sok bırakırsam kendimi
bu arada 41 yasine başladık
okuyabilecek arkadaşlarım varsa yazarsa sevnirim
birde hakseverin fetih hatmini yapsanaben kendim için hayırlı sağlıklı evlat niyetiyle allah razı olsun
süresi yok ne kadar okuyabilirsen tüm toplanıp bitince duasını toplıcaz
allah izin verirse
günaydın arkadaşlar nasılsınız...sünnetimiz vardı kuzenimin biliyonuz izmire gelmiştik..bitti..çok güzeldi resimde koyaarım bakarsınız nasıl omuşum...eşim gitti dün tekirdağa bir ay sonra gelip bizi alıcakkk...yağız iyi biraz burnu akıyo iki gündür...dün İZMİR FUARININ son günüydü ordaydık gece çok kalabalıktı pöffff...bu araada 9 EYLÜL İZMİRİMİN KURTULUŞU tüm izmirli hemşerilerime kutlu olsun...DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜZEL İZMİRİM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?