Dokuz yaşındaki yeğenimin cinsel merakı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Poni Bon

🦄
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
14.422
50.808
798
Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :(

Kızınıza ben hariç kim bakmak dokunmak isterse çığlık at diye öğretin.
Gündüz söyleyin bunu ve çığlığın provasını da yaptrn bilinç altına girsin.. Allah muhafaza büyüyüncede yapmaya kalkar

Bende yaşadım öyle bi olay hiç çıkmıyor aklımdan
4 5 yaşındaydım komşumuzun oğlu göstermişti ve banada bakmak istemşti
Sonra ordan taşındık ama ben unutmadım bakın 23 yaşındayım ama o sahne dün gibi aklımda

En dogrusu abinize soyleyin yada esiniz soylesin bu yasta bir cocugun bunu yapmasi normal degil. Birilerinden gorupte yapiyordur yada arkadaslariyla konusuyorlar bu konuyu baska bi aciklamasi yok. Yasi kucukken tedavi gormesi en mantiklisi. Bu sekilde olucaksa ben senin yerinde olsam memlekete gitmem her gecen sene dahada artar yaptiklari ve olmasini istemedigin seyler yasayabilirsin. Kizinizi yanliz birakmayin birlikte oynayin disarda oynayacaksada.

Bence yeğeninizi karşınıza alıp düzgün bir şekilde yaptığının yanlış olduğunu anlatın. İlk seferki merakını anlıyorum ama 2. Sefer özel bölgelerini ellemesi hoş değil çok yanlış, kızınız bunu unutmaz ve ileride buna bağlı sorunlar yaşayabilir. Dediğim gibi madem pedagog olmaz ve yenge cahil, o zaman iş sizde.

Yengeniz erkektir yapar mantığında sanırım ne yaptın göster diye çocuk utandirilmaz. 9 yaşta cinsel merak normal. Ama onunki fazla. Siz direk abinizle konuşacaksınız o da fayda etmese yeğeninizi alıp karsınıza konişacaksiniz o da fayda etmezse kizinizla görüştürmeyeceksinoz

Bana cok rahat geldiniz bilemedim.Kızınıza abinde çok merakliymis demenizin yerine, yaptiginin yanlis oldugunu bir daha kesinlikle oyle birşey yaparsa sizi cagirmasi gerektigini soylemeliydiniz.Simdi onemsemiyor olabilir ama burada zibilyon tane konu aciliyor.Büyüdüğü zaman olayların farkina varıyor ve acı bir deneyim olarak kalıyor insanda.

Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar her yaz memlekete giderim bahsettiğim yeğenimde orada yaşıyor. Yazdan yaza görüyoruz birbirimizi. Geçen sene yeğenim 8 yaşındayken, kızımda 4 yaşındayken bahçede kızımın cinsel organına bakmış kızıma da kendisininkini göstermiş. Kızım bana bunu anlattığında şaşırdım açıkcası. Kızımla hep konuşurum özel bölge mahremiyetini ama abisini çok sevdiği için benle oynamaz diye hayır demedi büyük ihtimal. Yeğenimin annesiyle konuştum yeğenimle konuştum özel bölgelere bakmak ve dokunmanın yanlış olduğundan vs. Yengem garip bi tavır sergiledi 'ne yaptın göster' filan dedi göstertmeye çalıştı çocuk kaçtı. O zaman normal bi şekilde konuştum birazda kızdım, tatil boyunca tekrarlamadı.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :KK43:
Burda 9 yaştan bahsediyorsunuz inanılır gibi değil gitmeyin çocuğunuzu uzak tutun ailesini uyarın nihayetinde bir çocuk çocuk bile bile değil bebek kızarsa kızsınlar önce düzgün yetiştirsinler çocuk kitap gibidir ne yazarsan onu okursun

Herkese iyi geceler.

Gelelim bu seneye 1 hafta memlekette kaldım geldim 4 gün oluyor kızım gene anlattı. Bahçeli ev çok sık kontrol etsemde gene aynı şey yaşanmış bu defa kızımın poposuna da bakmış elini sokup göğüs bölgesine dokunmuş. Ben istemedim filan dedi kızım. 9yaş cinsel merak anlıyorum ama 2 kız annesi olarak bunları duymak çok ağır geliyor. Öğrencilerimde de bu tarz bi olay yaşamdım. Kızıma abinde çok meraklı vs diye konuştum çok etkilenmesin diye ama hayır demeyi öğrenmesi gerekiyor. Ne yapsam bilemedim çok üzgünüm. Annemle konuşsam abimle de o mu konuşsa. Yeğenime kızar büyük ihtimal. Yengeme desem cok cahilce davranır gene. Başım çatlıyor ağrıdan her yaz gidiyoruz çocuk büyüdükçe dozu daha da artar mı merakının. Cinsel eğitim ve pedagoga götürme olayı olmaz aile yapısı olarak ne yapıcam ben :KK43:
Sanırım bir sapık yetişiyor. Tabiki babasına söyleyin annesi cahilse babası anlatsın bu ne göz göre göre kızınız etkileniyor yazık. Çocuk diye masum bakamıyorum

9 yaş merak için büyük geldi bana. 4/5 yaşlarında oluyor merak.
ama konunun uzmanı değilim.
Hah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.
Dokuz buyuk bir yas degıl mı?

Herkese iyi geceler.

Abin ile konuşursun. Baktın sonuc alamıyorsun gitmezsin aranıza mesafe koyarsın bu kadar basit. Sizde cahilce davranıyorsunuz keyif için kızını neden elettiriyorsun? Bir değil iki değil sizede pes doğrusu!!!!!

Çok kibar ve sabırlısınız.
Ben sizin yerinizde olsam ortalığı ayağa kaldırmıştım.
Abiniz ister alınsın ister darılsın ister kızsın bu detay sizi ilgilendirmez. Evladınız ilgilendirir.

9 yaşında bı çocuk ne demek özel bölgeleri ellemek bakmak. Çocuklarında tuhaflık görüyor iseler doktora götürsünler.

Hah be. Bunu yazacaktım ama cocugun yok nerden bılıyosun buyuk oldugunu cocuk derler dıye yazmadım.
Dokuz buyuk bir yas degıl mı?

valla benim küçük 9 yaşında kimsenin bişeyini merak edip aç bakayım demiyor bilemedim.
ama büyüğü kreşte böyle bir olay yaşamıştı hatta kız açmış hadi sende aç demiş. ben o zaman kreşle görüşmüştüm endişe içinde bana bu yaşlarda normal demişlerdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X