Dolandırıcı gelin.

Nerden biliyosun hiç bişey olmadığını?
Erkeğin anlattığına göre hareket etmeyin alın ailesini karşınıza konuşun. Erkek her zaman madur gösterir kendini. Şiddet görmüştür başka bişey olmuştur.

Nasıl bir delil sunabilir ki
Hani mesela mail adresidir kendine ait bilgisayarıdır bazen bu tarz şeylere özel hayatın gizliliğini ihlal diyorlar ya da eşinin başkalarıyla yazışma ve resimleri varsa bunları elaleme gösterip yaydığında haklıyken haksız duruma düşebilir

Kocasından gizli yaptığı hırsızlık değilde bağış oluyor demi düşünceye bak

Bağış hırsızlık bilemem. Ben o konuya girmedim belki intikam almak için yaptı sonucta o parayı kendisi de kullanabilirdi. Hiç mı düşünmüyorsunuz acaba aileyle konuşmayı?
Erkeği dinleyerek hareket etmeyin hiç bir zaman erkek ben burda haksızım demez!

Ailesi ortada yok yok!!

1 ayda şiddet gördü kuzenim ağzını burnunu kırdı demi kuzenim sağlıkçı 2 güne bir nöbet tutuyordu , kendi kimseyi dinleyip evlendi bir de karısını mı dövecek ya sizde bi garipsiniz!!

Evet onlar vadi

İnşallahh dediğiniz gibi olur tesekkür ederim ya teyzem ameliyatlı , kuzenim stresten mide kanaması geçirdi off çok zor durumdalar off bir de bişey sorcaktıö aldatan kadına tazminat ödenir mi
Şimdi evliliğin "zina" sebebiyle sona ermesi durumunda bırakın tazminatı, nafaka bile ödenmez. Ancak bunu ispat etmeniz pek tabii gerekli olan şeydir, hukuka aykırı delil niteliğine kaymadan avukatınız ile iş birliği halinde böyle bir durum varsa ispata gidin. Bu zaten diğer sorularınızın kanaatini de hakim önünde etkileyecektir. Çok geçmiş olsun bu arada

Kızılaya 10 bin liralık bağış yapmak istiyorum diye msj attığınız zaman faturaya işliyor olay bu.
Bende yapıyorum ama bir SMS bedeli arayıp böyle faturaya yansitilani ilk kez duyuyorum banka hesap nosuna yatırır bağış yapmak isteyen bu ilginç olmuş

Çok teşekkür ederim...

Der, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.

Aynen ailesi nerde ? Tanışma falan nasıl oldu insan az da olsa kendini belli eder
Teyzemgilin orada bi akraba tuhafiye si vardı , bu kızın avlasıda oraya uğratmış arada bir, kuzenimle tanışmışlar evlenmek istersen kardeşim var ne demiş onun aklına düşğrmüş orada şimdide aileden eser yok.

Kızın ablası bizim melkette otryms o demiş benim kardeşimi var sana alalım diye komsularıymıatı şimdi o da yok

Adam sağlıkçı,aklı başında bir insan ama ablasının sözüne bakarak kızı aldı...
Kendi hatası bence. Bu devirde birbirini tanımadan evlenmiyor kimse. Aile olmadan kız alınmıyor biraz tedbirli davransaymış keşke..
Bide bir sürü altın takılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…