Dolandırıcı gelin.

Mahkeme bitsin onuda yapcaklar

Özel hayatın gizliliğinden dolayı ödemiş arkadaş
Bakin bi açıklaması var. Ben de böyle bi dava biliyorum, hala sonuclanmadi ve cok cok yüklü tazminatlar soz konusu. Adam kadının aldattigindan suphelenip casus program kuruyor. Haberleşme özgürlüğüne mudahaleden acayip miktarda davalari var

O hakimi de şikayet edersiniz o zaman.
Mahkeme olmadan direk kanka avukatlarına kazandirir madem.sacmalamış avukat
Ya da kendine guvenmiyor
Başka avukatla görüşün bence

Borç takma taktik bence.dolandırıcı değiliz havası vermek gibi

Valla bilmiyorum artık kafam durdu algılayamıyorum tel kayıtları cıktı gelinin başkasıyla konuşmuş ama işte bu ispat olur mu yoksa özel hayatın gizliliği mi olur belli değil.

Ne istedigi onemli degil. Ne karar çıkacağı önemli. Bunun temyizi de var, yıllar sürer. Küçük ihtimal bu arada tedbir nafakasi baglanabilir. Hakim değiştirmeyi talep edebilirsiniz.
Emin olmamakla beraber, fatura işi de halledilir diye düşünüyorum. Farklı sehirlerde oldukları ve o hattı kadının kullandığı ispatlanabilir. Lütfen iyi bir avukat bulun. Hakim tanıdık deyip cikmasinlar isin içinden.
Dna da istenebilir, en doğal hak. Ama babası kuzeniniz çıkarsa, kadin ordan da manevi tazminat alır

Sürekli avukat değiştiryorlar hepsi farklı bişey diyor zaten kafalarımız karıştı iyce

Ne istedigi onemli degil. Ne karar çıkacağı önemli. Bunun temyizi de var, yıllar sürer. Küçük ihtimal bu arada tedbir nafakasi baglanabilir. Hakim değiştirmeyi talep edebilirsiniz.
Emin olmamakla beraber, fatura işi de halledilir diye düşünüyorum. Farklı sehirlerde oldukları ve o hattı kadının kullandığı ispatlanabilir. Lütfen iyi bir avukat bulun. Hakim tanıdık deyip cikmasinlar isin içinden.
Dna da istenebilir, en doğal hak. Ama babası kuzeniniz çıkarsa, kadin ordan da manevi tazminat alır

Valla bilmiyorum artık kafam durdu algılayamıyorum tel kayıtları cıktı gelinin başkasıyla konuşmuş ama işte bu ispat olur mu yoksa özel hayatın gizliliği mi olur belli değil.
Telefon kayıtlarını siz talep edeceksiniz, hakim isteyecek gsm şirketinden. Hangi numaralarla ne sıklıkta konusulmus vs. Onun dışında mesaj içeriği zaten soz konusu olamaz

Aynen öyle söylediklerinizi iletcem aynen madem gitceksen git neden bu kadar insanı zor duruma sokup boşanma davası açıyorsun birde üstüne 100 bin lira tazminat istiyorsun..

Aynen öyle söylediklerinizi iletcem aynen madem gitceksen git neden bu kadar insanı zor duruma sokup boşanma davası açıyorsun birde üstüne 100 bin lira tazminat istiyorsun..
500 bin de ister sorun degil. Istemenin sınırı yok. Sonuç önemli. 1 aylık evlilikte pek kadına nafaka görmedim. Ama çocugun babasiysa her türlü çocuğa bağlanır. Dna testi de riskli. Cocuk baskasindansa, kuzeniniz manevi tazminat davasi açabilir. Ama kuzeninizdense, bu sefer kadın dava açabilir.
Paraya kıyıp iyi avukatlarla çalışacaksınız çok önemli. Özellikle çekişmeli bosanmalarda uzman olanlari bulun. Iyi bir avukat halledebilir

Aynen öyle çok iyi bir avukat lazım..

Bakin bi telekominikasyon sirketinde uzun bir süre takim liderliği yaptım. Söylemiş olduğunuz tutarlarda bağış yapilamaz. Operatörler belirli bir limit belirler ve bu limitler 60 bin kadar olmaz. Ayrica hatlarda yapilan yüksek harcamalarda operatör hattı askiya alir ve ödemenin belirli miktarini talep eder. Söylemiş oldugunuz tutarlarda sorun olmadığınına emin misiniz?

Evet bu benim de aklıma takılmıştı, söz konusu bağışın yapıldığı kurum/kuruluş hakikaten mevcut mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…