Böyle binlerce msj atmısZaten orda diyor mesela bir SMS bedeli 10 TL diye Allah Allah
Der, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.
Kınamayın!!Adam sağlıkçı,aklı başında bir insan ama ablasının sözüne bakarak kızı aldı...
Kendi hatası bence. Bu devirde birbirini tanımadan evlenmiyor kimse. Aile olmadan kız alınmıyor biraz tedbirli davransaymış keşke..
Bide bir sürü altın takılmış.
Sülalesini tanımadan herkesle tanışıp görüşmeden nasıl evlilik olmus ki kimse kimseye güvenmiyor nasıl güvenmiş hayretAdam sağlıkçı,aklı başında bir insan ama ablasının sözüne bakarak kızı aldı...
Kendi hatası bence. Bu devirde birbirini tanımadan evlenmiyor kimse. Aile olmadan kız alınmıyor biraz tedbirli davransaymış keşke..
Siz 4 yıldır eşinizi nasıl atıp gitmediniz?Adam sağlıkçı,aklı başında bir insan ama ablasının sözüne bakarak kızı aldı...
Der, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.
Sülaleyi tanımadan değil diğer akrabalar biz kefiliz çok iyi dedikleri için olduSülalesini tanımadan herkesle tanışıp görüşmeden nasıl evlilik olmus ki kimse kimseye güvenmiyor nasıl güvenmiş hayret
Siz hiç tanımadığınız adamla ilgili yorum yaparken kendi eşinizi düşünerek yorum yaptığınız için olabilir mi? Kendiniz kötü muamele gördünüz diye tüm erkekleri kötü ilan etmeyin lütfen.Kendi eşimi ne diye katıyorsun mevzuya?
Agzınıza sağlık ya kendisi yıllardır çekiyor esşini 1 ayda giden geline laf konuşuyor şiddet görmüştür diye yaDer, diyen ve özrünü dileyen bir çok erkek var. Herkesi kendi eşiniz gibi düşünüp, genellemeyin. Bu tarz olaylara daha önce de denk geldim, bu gelinin amacı yuva kurmak değil, dolandırmak. Burda bu tarz konu açanlara niye yüklenilir anlayamadım bir türlü.
Hatta konu en basta durmalı kiiiiiii değerli kayinvalideler dursun dinlensin okusunböyle gelinler varken gül gibi gelinleri olup kıymet bilmeyen kaynanalara okutmak lazım bu konuyu
Kınamayın!!
Siz konu sahibinin kuzenini tanıyor musunuz? Siz yargılarken bir şey yok, ben yargılayınca auuuuu.Sen ayrıca benim eşimi tanımayıp ne diye yargılıyorsun onu da çözemedim? Konu sahibi ile muhattap olacağına gereksiz gereksiz polemik yaratıyorsun.
Agzınıza sağlık ya kendisi yıllardır çekiyor esşini 1 ayda giden geline laf konuşuyor şiddet görmüştür diye ya
Ben kınularımı abartmam olduğu gibide anlatırım aynen böyle daha çok şey var ama özet geçtim bütün konularında gerçektir yani sağolun.Ya bi kere bi hata yapılmış olanlar olmuş zaten. Konu anlattığınız gibiyse bu kadarıyla kaldığına şükredin
Çok tehlikeli
Ama bağış konusu intikam gibi yani bi şeye mi sinirlenmiş acaba
Yıllardır çekiyor mu? Ben şiddet görmedim! Bişey de çektiğim yok benim. Abuk sunuk konuşup durma![/
:)) bencede şeytanın aklına gelmez sağa sola msj atıp faturaya borç bindirmekVay be şeytanın aklina gelmez akıla bak bizde agzimizi havaya açalım kaynanam boyle kocam şöyle huuuu kaynanalar kocalar okuyunda gözünüz insanlik görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?