Dolandırıcı gelin.

Kendi eşimi ne diye katıyorsun mevzuya?

Kınamayın!!

Sülalesini tanımadan herkesle tanışıp görüşmeden nasıl evlilik olmus ki kimse kimseye güvenmiyor nasıl güvenmiş hayret

Siz 4 yıldır eşinizi nasıl atıp gitmediniz?

Ya bi kere bi hata yapılmış olanlar olmuş zaten. Konu anlattığınız gibiyse bu kadarıyla kaldığına şükredin
Çok tehlikeli
Ama bağış konusu intikam gibi yani bi şeye mi sinirlenmiş acaba

Sen ayrıca benim eşimi tanımayıp ne diye yargılıyorsun onu da çözemedim? Konu sahibi ile muhattap olacağına gereksiz gereksiz polemik yaratıyorsun.

Kendi eşimi ne diye katıyorsun mevzuya?
Siz hiç tanımadığınız adamla ilgili yorum yaparken kendi eşinizi düşünerek yorum yaptığınız için olabilir mi? Kendiniz kötü muamele gördünüz diye tüm erkekleri kötü ilan etmeyin lütfen.

Agzınıza sağlık ya kendisi yıllardır çekiyor esşini 1 ayda giden geline laf konuşuyor şiddet görmüştür diye ya

Kınamak mı? Niye kıniyim arkadaşım?
İyi misin sen? Durumdan banane? Tanımıyorum etmiyorum sadece söylüyorum keşke daha fazla tanıyıp evlenseymiş ve bu kadar altın takılmasaymış. Bunda kınanacak bir durum yok ki.

Sen ayrıca benim eşimi tanımayıp ne diye yargılıyorsun onu da çözemedim? Konu sahibi ile muhattap olacağına gereksiz gereksiz polemik yaratıyorsun.
Siz konu sahibinin kuzenini tanıyor musunuz? Siz yargılarken bir şey yok, ben yargılayınca auuuuu.

Ya bi kere bi hata yapılmış olanlar olmuş zaten. Konu anlattığınız gibiyse bu kadarıyla kaldığına şükredin
Çok tehlikeli
Ama bağış konusu intikam gibi yani bi şeye mi sinirlenmiş acaba
Ben kınularımı abartmam olduğu gibide anlatırım aynen böyle daha çok şey var ama özet geçtim bütün konularında gerçektir yani sağolun.

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar yeterince bilgi sahibi oldum..

Vay be şeytanın aklina gelmez akıla bak bizde agzimizi havaya açalım kaynanam boyle kocam şöyle huuuu kaynanalar kocalar okuyunda gözünüz insanlik görsün

Vay be şeytanın aklina gelmez akıla bak bizde agzimizi havaya açalım kaynanam boyle kocam şöyle huuuu kaynanalar kocalar okuyunda gözünüz insanlik görsün
:)) bencede şeytanın aklına gelmez sağa sola msj atıp faturaya borç bindirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…