Dolandırıcı gelin.

Ben konunuza inandım çünkü esimin arkadasınında başına geldi böyle bi durum
Ilk kavgaları gelinin annesinin gerdek gecesinde evde kalmak istemesiyle başladı.
Ve gelinin annesi sürekli gelip cok uzun sure kalırdı
Kizi annesiyle yatar damat kendi evinde koltukta yatardı
Sürekli tatsızlık çıkarırdi gelin damatta cok mülayim bi adamdı.

Gelin evi terketti ve esinin kartından binlerce liralık sigara ve kontör alıp millete dagıtmış
Damadın çalıstıgı yerin bir çok magazayla anlaşması vardı oralardan alışveriş yapıp damadın maaşına binlerce liralık taksitler yaptırmıştı

Oraları Anlatmadım bile bian dedim kuzenimden mi bahsediyoruz annesi babası evinde kalıyordu gelinin zaten o yüzden çıkmıştı sorunda memlekette yasyvaz annemsiz duramam diye..

Siz 4 yıldır eşinizi nasıl atıp gitmediniz?
Siz neden haddinizi bilmiyorsunuz? Size ne? Ben konu açmadım şuan bu sizin konunuz ve eleştiriye de böyle tepki vermek tamamen hırsınızdan. Zorunuza giden ne bilemiyorum ama herkes fikrini söylemekte özgür. Bende belki erkeğin bir suçu vardır diye kadın gözüyle bakarak fikrimi verdim. Beni bu şekilde kışkırtamazsınız çünkü hiç bir şekilde sizi kaale almıyorum.komiksiniz ayrıca :)

Ha ha ha

:)) bencede şeytanın aklına gelmez sağa sola msj atıp faturaya borç bindirmek
Vallahi kirk düşünsem aklima gelmez hani kimsenin aklina gelmez bu seytan resmen... bagis yapilan kurumlarla gorusulup iptali yapilabilir Allah beterinden korusun bence bu kisiyi ifşa etmeliler kiiii baska insanlarin canı yanmasin yoksa 2 ay sonra baska birininde cani yanacak

İptali olmuyor çünkü faturaya çoktan yansımış

Oraları Anlatmadım bile bian dedim kuzenimden mi bahsediyoruz annesi babası evinde kalıyordu gelinin zaten o yüzden çıkmıştı sorunda memlekette yasyvaz annemsiz duramam diye..
Bunların amaci yuva kurmak degil zaten
Ne kadar koparırsam kar diyen insanlar
Hem damat ve ailesini borca sokuyolar hem dunyalarıni alt üst ediyolar
Allah o paraları kursaklarinda koysun
Bizim arkadas 7 8 yıl önce yasadı bu durumu

Bu hayatta tanımadığim insan kalmadı bende eşime yapıyım çeksin cezasını dedim ama malesef hat kendimindi:)

Abin kredi çeksin ödesin 60 bini. Avukatı eğer bu duruma şaşırıyorsa lütfen avukatı değiştirsin. Yani kadın bariz kötü niyetli hareket etmiş. Konuşma geçmişi mesajlardan falan hatta sinyal alınan yerlerden bile hattı karısının kullandığını ispat edebilirler.

Siz avukatiniz olduğuna emin misiniz? Hepsi halledilebilir şeyler gibi duruyor. Ayri yaşamaya başlayınca sadakat yükümlülüğü biter, biriyle görüşebilir yani. Ama öncesinde görüştügune dair bir şüpheniz varsa, telefon mesaj kayıtları incelenir mahkemece. Bebek için dna da isteyebilirsiniz. Babasi baskasiysa, soy bağı kurulmaz, hic bir şekilde sorumluluğu yok. Kuzeninizdense, biyolojik babanın her türlü görme hakkı var, sıklığını hakim belirler. 1 aylık evlilik için kadina nafaka bağlanması pek rastlanan bisey değil ama bebeğe verilir nafaka. Kadın ne için tazminat davasi acmis onu anlamadim? Ve 1 aylik evlilikte hamile kalmak nedir?

Tek kelimeyle aynen öyle...

İptali olmuyor çünkü faturaya çoktan yansımış
Gsm sirketi iptalini yapamiyormu yada bu gelin hanimin hatti kullandığı ispatlaninca ondan tahsil etme durumu olabilir sonucta kuzeniniz hatti kullanmiyor aslinda benim ailem icra dailerinde biraz bilgim var ama süreçte gsm sirketi bu odemeleri ilgili kurumlara yapmışmi

Kadın aldatsa erkek tazminat ödemek zorundaymıs herhalde böyle bi olaya şahit olmuştum kadın aldattı kocasını ve tazminat almıştı.
Idrakinize hayran oldum vallahi. Akla mantığa uygun mu bu soylediginiz sizce? Öncelikle zina suç degil, bosanma sebebidir. Kadın kocasini aldatmistir, kocasi da bosanma davasi açmıştır. Ama çocuklara ödenen nafaka ve tazminatı etkilemez bu

Çok güzel yere değinmişsiniz 1 ayda hamilelik Kafa karıstırıcı kendi ve doğacak çocuğu için istiyormuş nafaka ve tazminatı,avukatlarda böyle bir olaya hiç rast gelmedik o yüzden mahkemeyi bekliyoruz dediler, mahkeme gelinin memleketinde açıldığı için gelinin avukatlarıyla hakim arkadaşımıs onların lehine s olabilir sonuçlar dedi avukat

Özel hayatın gizliliğinden dolayı ödemiş arkadaş

Arkadaşım bu insani ifşa edin lütfen tv lerin ihbar hatlari var sesinizi duyurun bence ciddi meblalar sonuçta birde altinlar gelinin diyen arkadaşlar olmus evet gelinindir... yalniz aradaki fark dolandırıcı olan insanin degil altınlar resmen hırsızlık bunun adı

O ispatlandı zaten ama işte kullanan değil faturanın sahibi ödeyecek dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…