Dolandırıcı mı sizce?

Neden bu kadar iyi niyetle yaklaşıyorsunuz belli ki dolandırıcı 600₺ de az bir para değil bile bile lades demek istiyorsanız siz bilirsiniz. Engelleyin silin gitsin başka satan yok mu bie sürü var niye uğraşıyorsunuz ki

İkinci el satis uygulamalari var satisinizi oradan yapin urun size gelmeden para onun hesabina gecmiyor guvenli yani ben surekli orlardan satis yapiyorum hic sorun olmuyor isterseniz mesaj atin adini yazarim size belki burdan yazmak yasaktir bilemedim

Teşekkürler bende aynı fikirdeyim göndermeyeceğim. Açıp kontrol etmeden kargo gelmiş de olsa bir kuruş vermem. Teyzeme de sordum o da madem bugün kargoya verseymiş yarın gelirdi parasını da alırdı dedi.

Teşekkürler bende aynı fikirdeyim göndermeyeceğim. Açıp kontrol etmeden kargo gelmiş de olsa bir kuruş vermem. Teyzeme de sordum o da madem bugün kargoya verseymiş yarın gelirdi parasını da alırdı dedi.
Aynen
Sizin ilgilendiğinizi anladığı için duygu sömürüsü yapmış
Çok sıkışık durumdaysa borç alabilir
paranın yarısını kurtarma peşinde olmazdı

Açılınnn, taze taze dolandırılıp konuya geldim.
2. El sitesine güvenme. Kargodan ne çıkacağı belli olmaz. Onun yerine daha Ucuz daha güzel bir kamera al.

Bunu diyen akrabanız mı, iş arkadaşınız mı? Ne diye kafaya takıyorsunuz? Tabii ki kabul etmeyip almayacaksınız. Riske girmeye ne gerek var?

Bu kapıda ödeme olayını önüne gelen herkes yapamıyor diye biliyorum, onun için kargoyla anlaşması olması lazım, ordan kazandığı paranın vergisini vermesi lazım vs. Yani kargoyla size fotoğraf makinesi gelmeyecek hiçbir zaman.

Evet dolandırıcı

Ben yaptım böyle bi alısveriş ama gözden cıkarabilecegim bi meblağ idi
Biriktirmişsiniz sizin icin önemli bi miktara yapmayın derim
Birde almak istediğin ürün calısıyormu calısmıyormu düşürmüş bi sorunu var mı cok önemli ikinci el almanı asla tavsiye etmem gerekirse bi sene daha biriktir sıfırını al sonra basın cok agrır

Şakın bu yanlışa düşme canım sakın güvenilir sitelerdede 2. El kameralar var oralara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…