Paranın miktarı önemli değil o sizin hakkınız..Ama yanlış yapmışsınız cep banktan para göndermek nedir ?
Tekrar arayın vermezlerse yasal yollara basvuracaginizi söyleyin..
60 lira dediğin çok para olmasa da sen onun için saatlerce çalıştın..
En azından onları bir denetleyip silkelerler.
Cimer bimer bunlar için var.nereye şikayet edebilirim hiç bilmediğim için yazmak istedim buraya.şikayet var a ekşisözlük e yazdım.daha resmi bir şey yaparsam içim soğuyacak
Cimer bimer bunlar için var.
çok uzun yıllar önce farklı bir freelance çalışma şeklinde başıma gelmişti..şirketin ceosunun mail adresini bulup tek tek tüm sıkıntımı yazmıştım..ertesi gün para yattığı gibi bana sıkıntı yaşatan tüm çalışanlar ciddi sorgulanmışlardı...muhattab olduğunuz kişi en üst düzey yönetici değilse mutlaka en üstteki kişinin mail adresine ulaşıp yazın durumu..önemli olan meblağ değil, sergiledikleri çirkin tavır...kızlar canım sıkkın ne yapıcam bilemedim bana akıl verin.araştırma şirketleri bazen anketler yapıyor belki duymuşsunuzdur.ankete gidiyorum 60 lira 100 lira gibi bi ödemesi var.kedi mamalarıyla ilgili bir anket vardı çağırdılar cuma iş çıkışı 7 gibi gittim 9 a kadar sürdü çıktık paranızı cepbanktan göndericez dediler o gündür bugündür para yok.para da 60 lira çok bi ödeme değil.arıyorum azarlar gibi cuma dediler cuma yatmadı.şimdi soruyorum bana yine cuma diyo.bunları şikayet etmek istiyorum.resmen kandırdılar beni iş çıkışı yorgun yorgun iki kuruş için gitmiştim
cimer cumhurbaşkalığı diyo yaa 60 lira için şimdi koca cumhurbaşkanını rahatsız etmiimbimer e şikayet edeyim çok teşekkürler.
Bu nasıl bir iş?
Anketi kim dolduruyor?
Daha önce yapıp para aldınız mı?
Aslında iyiymiştoplantı oluyor atıyorum kedi mamasıyla ilgili.bir lider 5 6 kişi bir toplantı odasında liderin sorduğu soruları sohbet eder gibi cevaplıyoruz.daha önce çok gittim ama aynı şirkete değil bir den fazla şirket var.bazen market fişi bazen 60 100 200 lira gibi nakit ödemeleri oluyor.
Günübirlik işlerde genelde hesap numarası şusu busu uğraşmak istemedikleri için cepbanktan gönderirler. Çünkü o banka kartindan çalışanda var mı? Yoksa hesap kesim ücreti falan,uzun iş...Paranın miktarı önemli değil o sizin hakkınız..Ama yanlış yapmışsınız cep banktan para göndermek nedir ?
Ben de cok gidiyorum o tür toplantilara hic ödeme yapmamazlık yapmadılar ilk defa sizden duydum bunu.
Günübirlik işlerde genelde hesap numarası şusu busu uğraşmak istemedikleri için cepbanktan gönderirler. Çünkü o banka kartindan çalışanda var mı? Yoksa hesap kesim ücreti falan,uzun iş...
Ben de part time çalıştığım zaman genelde cep banktan alıyorum paramı, kolaylık oluyor .
Konu sahibi 60 lira az para mi. Günde sizin gibi çok değil 10 kişi gitse 600 lira, asgari ücretin yarısı neredeyse. Bu kadar paranın üstüne yatmak kolay mı?
Bence cuma sabahı arayıp kendinizi hatırlatin, yine yatmadiysa BİMER'e yazın.
Aslında iyiymiş
Bu tür bi işi nereden bulabilirim?
Tam sevdiğim şeyler fikrimin sorulması
mesaj atamıyorum size siz yazar mısınız bi bana.Aslında iyiymiş
Bu tür bi işi nereden bulabilirim?
Tam sevdiğim şeyler fikrimin sorulması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?