- Emoji Skoru
- 971
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Lafla peynir gemisi yürümez. İmza yok,yazılı beyan yok hiç birşey yapamazlar. Endişe etmeyin...
teşekkür ederim çok rahatlattınız beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lafla peynir gemisi yürümez. İmza yok,yazılı beyan yok hiç birşey yapamazlar. Endişe etmeyin...
Hayır ben de internetten bir şey yapmaya çalıştım ben de dolandirildim sandımbaşka kimin başına gelmişki
t.c kimlik no ve adres verdim
kredi kartı fln vermediysen bişey yapamazlar. ayrıça da nasıl azarlıyor ne hakla şaşırdım. cayma hakkı diye bir şey var.
cayma hakkı denen bişey var yahu. tekrar arayın bence bu sefer siz bağırın çağırın. cayma hakkımı kullanıyorum ekip yönlendirmeyin deyin. gelirlerse de bişey bağlamalarına izin vermeyin imza vs de atmayın. bişey yapamazlar.
siteye girer girmez atlıyolar zaten sohbetten iletişim bilgilerinizi verin arayalım diye. ttnetle mi görüşüyorum aracı bayii misiniz diyorum inatla cevap vermiyolar. komediye bak.
Aracı bayiymiş. d smarttan mesaj geldi. aboneliğiniz başlamıştır. yarın kuruluma gelinecektir diye
grldiklerinde kabul etmeyin. bi de anlamıyorum site ttnet kopyası bağlantı dsmarttan yapılacak.