Maalesef yok sizi tatmin edemiycemBir işi yapanın çokluğu , yaptığınız işin normal olduğunu göstermez.
Kahve fincanı arasına sıkışmış bir hayatınız mı var gerçekten ?
biz k.k ca bakardık bedavaya fal gitti canımm 200 tl o paraya iyi bir pantolon ederdi tüh tühhh vah vahhhhhGülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir
Bi internetten fal baktıranlara çok şaşırıyorum bir de internetten takma diş sipariş edenlere.
İşin şakası bir yana gerçekten paranız bu kadar çoksa gidip bir hayır işi yapın, çocuk esirgeme kurumuna kıyafet bağışlayın ya da sokaktaki evsizlerden birini falan doyurun. Eminim yapıyorsunuzdur ama ben bu eylemlerin faldan daha çok fayda/mutluluk getireceğini düşündüğüm için yine de bir söyleyeyim dedim. Ne diyeyim, geçmiş olsun.
borsa da yükselecek hisseleri de bilirdi ayrıca sayısal lotoyu da tuttururdu zaten günde 20000 garanti borsa da napacak kaynanasını milletin ya da koca arayan kızlarımızı napsınSizce gelecegi görme yetisine sahip insanlar oturup milletin gelecegini gormek için 200-500 liraya fal mi bakar?Öyle bir yetenege sahip olan insan bu yetenegi kendisi için kullanmak yerine oturup elalemin kaynana, gorumce, sevgilisi, kocasi dertlerini 3 kuruşa cozmekle mi ugrascak?
Aglayasim geldizaten her turlu dolandirilmiş olacaktiniz dert etmeyin.
Yaa gece gece güldüm ver deyişinize
İşte oraya ‘evden para kazanmak ister misiniz, arayın’ temalı insanları oturtuyorlar, biliyorsunuz değil mi?Normal de dışarı da baktırıyordum bu site çok eski paranormal bir site güvendim işte
Gülüp durmayınTakma diş derken nasıl yani? Protez diş mi
10 liraya fal bakılırgeleceğinizi öğrenmenin kesin bir yolu var dolar alın
sosyete pazarlarında numaralı hazır gözlük gördüm de netten takma diş ilk defa duydum.ağıza nasıl uyuyor acaba bu dişler.ha bir de onları da geceleri su dolu bardak içine koymak gerekiyor mu.kafam da deli sorularGülüp durmayınbiri beni aydınlatsın ne takma dişi yahu
En son iki sene önce ücretli fal baktırmıştım ama fala meraklıyım arkadaşlarıma falan baktırırım kırk yılda bir İnternet ten baktırayım dedim başıma bu geldi açıkcası verdiğim paraya acımıyorum alamadığım hizmet beni üzdü. İnsanlara da gücüm yettiğince yardım ediyorum bir daha yapmıycam böyle bir şey ders oldu banaİşte oraya ‘evden para kazanmak ister misiniz, arayın’ temalı insanları oturtuyorlar, biliyorsunuz değil mi?
Gerçi o bile olsa iyi, bir yazılımla otomatik olarak işlemiyordur umarım fallar.
Yani yanlış anlamayın da fal baktıracağınıza o parayı, o gün sokaktan size göre ihtiyacı olan birine verin ve yüzündeki mutluluğu göründe falınız zaten fallanmış olur, anlatabildim mi...
Evet dişler suya konuyor annem koyuyor ordan biliyorum bazen bana yıka da getir diyorsosyete pazarlarında numaralı hazır gözlük gördüm de netten takma diş ilk defa duydum.ağıza nasıl uyuyor acaba bu dişler.ha bir de onları da geceleri su dolu bardak içine koymak gerekiyor mu.kafam da deli sorular
Numaralı hazır gözlük müsosyete pazarlarında numaralı hazır gözlük gördüm de netten takma diş ilk defa duydum.ağıza nasıl uyuyor acaba bu dişler.ha bir de onları da geceleri su dolu bardak içine koymak gerekiyor mu.kafam da deli sorular
virüs olmasa senin için gider sorardım kuzum .belki sahibinden de satılıyordur az kullanılmış numaralı gözlük neyim ya da takma dişşş ha ha haNumaralı hazır gözlük mümiyop astigmat da var mı
Yok yok kalsın gözlükçümüz de dişçimiz de var ama netteki dişi meral ediyorum ben bi Google amcaya sorayımvirüs olmasa senin için gider sorardım kuzum .belki sahibinden de satılıyordur az kullanılmış numaralı gözlük neyim ya da takma dişşş ha ha ha
Yardım edin olarak söylemedim, yanlış anlamayın.En son iki sene önce ücretli fal baktırmıştım ama fala meraklıyım arkadaşlarıma falan baktırırım kırk yılda bir İnternet ten baktırayım dedim başıma bu geldi açıkcası verdiğim paraya acımıyorum alamadığım hizmet beni üzdü. İnsanlara da gücüm yettiğince yardım ediyorum bir daha yapmıycam böyle bir şey ders oldu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?