Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Malesef ki dolandırılmışşınız. İnternet ortamındaki bu tür şeylere güvenmem. Bin bir türlü insanı var ne yazık ki.Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Yaşayarak öğrenmek diye bir şey var.
Geçmiş olsun.
Falla büyüyle işi olan bir doktor olmadığını umuyorum gerçekten.doktor olmuş daha ne kadar büyümesi gerekiyor ki kafadan 30 yaşında
Umarım ironi yapıyorsunuzdur ...doktor olmuş daha ne kadar büyümesi gerekiyor ki kafadan 30 yaşında
Umarım ironi yapıyorsunuzdur ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?