Dolandırıldım mı

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.

Gerçekten sanal ortamda fal bakmaları için birilerine para ödediniz mi Inanamıyorum.

Bir dolandırıcı bana dese ki " benim bir planım var internetten fak bakmak vaadiyle adam dolandıracağım" dese. Gülme krizine girerim kim yer bunu diye.

Yani üzüldüm ama dolandırilacaksaniz da nitelikli dolandırıcılik olsun yani. Bu kadar basit dolanmayın.

Üzerine çalışılmış , düşünülmüş tuzaklara düşün.

Bi yerde de bu şekil dolandırıldığinizi anlatmayın.

Yapilacak bi şey yok artık. Giden 200 lira olsun.

Büyük geçmiş olsun
Allah tekrarını nasiP etmesin .

Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir Gülersem başıma gelir

Bi internetten fal baktıranlara çok şaşırıyorum bir de internetten takma diş sipariş edenlere.
İşin şakası bir yana gerçekten paranız bu kadar çoksa gidip bir hayır işi yapın, çocuk esirgeme kurumuna kıyafet bağışlayın ya da sokaktaki evsizlerden birini falan doyurun. Eminim yapıyorsunuzdur ama ben bu eylemlerin faldan daha çok fayda/mutluluk getireceğini düşündüğüm için yine de bir söyleyeyim dedim. Ne diyeyim, geçmiş olsun.

Yani ne desem insanların size yalan söylemesi için para mı ödediniz? Gerçekten inanamıyorum. Sizce o fal bakan insanlar geleceklerini görse neden o işte çalışınlar kendileri için kullanıllar bu güçlerini köşeyi dönerler. Yolda bir aç görseniz vermezsiniz 200 liralık yemek. Madem verecek paranız var fakir sevindirin bir sokak hayvanı besleyin.

Geçmiş olsun
Soğuk bir su için benim fikrim.

Malesef ki dolandırılmışşınız. İnternet ortamındaki bu tür şeylere güvenmem. Bin bir türlü insanı var ne yazık ki.

Fala inanma falsız kalma ver bir 200 daha

İfşa eden yerlere yollayın sosyal medyadan ifşalansınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…