Dolandırıldım mı

Millet sok olmus da, fal baktiran ve bunainanan kisi sayisi oldukca fazla. Sizin icinizde de vardir hanimlar yemeyin bizi simdi tabii kacimiz netten 200 gayme gonderir orasi ayri :)

Ben fal baktiririm , cok da severim ama arkadaslarima baktiririm, guleriz egleniriz , bir tane abla vardir cok sevdigim uzun yillardir arada bi gider bak falima derim ama internetten tanimadigim birine 200 tl gondermem , 2 tl bile gondermem

Takma diş derken nasıl yani? Protez diş mi

bankanin fraud departmanini arayin..hizmet karsiligi siteye.para gonderdiginizi, hizmeti alamadiginizi, sirketin de bunu kabul ettigini söyleyip ödemenin bloke edilmesini isteyin.

mesela tatil satin alsaydiniz ve siz gitmeden otel kapanmis olsaydi, odediginiz parayi size geri odeyen bankalar var. belki kredi kartinizda bu hak vardir. deneyin sansinizi.

E dolandırılmışsın,
Şeytan işi bunlar yaa nası böyle bişeye inanıyorsunuz

Yazık olmuş 200 tl ye

Ne kadar faydası olur bilmiyorum ama bankayla görüşebilirsiniz. Bazı durumlarda para transferi biraz zaman alır onlar bloke edebilirler
Banka asla böyle bişeye müsade etmez,kendi iradesiyle ödemeyi göndermiş ne suretle adamın hesabına bloke koysun göndermeseydin aklın yokmuydu derler adama ,
Soğuk su vereyim mi ?

Fal a gerçekten 200 TL verecek kadar inanıyor musunuz ? Faldan beklentiniz bu denli yüksek mi ? Bence bu size bir ders olur.200 lira online verecek kadar ne yaşadınız ?

Sizce gelecegi görme yetisine sahip insanlar oturup milletin gelecegini gormek için 200-500 liraya fal mi bakar? Öyle bir yetenege sahip olan insan bu yetenegi kendisi için kullanmak yerine oturup elalemin kaynana, gorumce, sevgilisi, kocasi dertlerini 3 kuruşa cozmekle mi ugrascak?

Aglayasim geldi zaten her turlu dolandirilmiş olacaktiniz dert etmeyin.

Banka asla böyle bişeye müsade etmez,kendi iradesiyle ödemeyi göndermiş ne suretle adamın hesabına bloke koysun göndermeseydin aklın yokmuydu derler adama ,
Soğuk su vereyim mi ?
Şahısların hesabına degil sadece paranın transferini durdururlar diye düşündüm , zira yurtdışında öyle oluyor.

Şahısların hesabına degil sadece paranın transferini durdururlar diye düşündüm , zira yurtdışında öyle oluyor.
Ha yok canım
Hesaba geçtiği için şuanda belki fraud ekibi karta müdahale edebilir ama oda çoook zoor ve meşakatli bir süreç.

Kardeş 200 lirayı nasıl verdin yaa... Fal nedir yaa... Olsun bari en azından kredi kartı filan kullanmamışsın. neler oluyor hayattaaaaa

Agla o zaman

Bir işi yapanın çokluğu , yaptığınız işin normal olduğunu göstermez.

Kahve fincanı arasına sıkışmış bir hayatınız mı var gerçekten ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…