- 11 Nisan 2022
- 1.271
- 1.047
- 83
- 26
Arkadaşlar, az önce bir ev ilanı gördüm eşyalı kiralık. Yayınlanır yayınlanmaz gördüm çünkü sıralamam tarihe göre en güncel ilanlara bakıyorum yani. Ev tam istediğim gibi ve istediğim konumdaydı üstelik fiyatı da çok uygundu. Hiç güvenilir bir profil mi diye düşünmeden aradım. Sonra açan olmadı kapandı o beni aradı. İlanı sordum. Direkt mesleğimi sordu. Normalde de soruluyor da açar açmaz sormasına şaşırdım. Hemşireyim dedim çok içten ohh çok iyi falan dedi. Evcil hayvan falan var mı dedi. Bir kira bir depozito bir de emlakçı bedeli falan dedi. Ben evi aşırı beğendiğim için ki gerçekten baktığım 1+1 evler arasında en güzel evdi yani hemen yarın bakmak istedim. Direkt yarın olmaz kiracı çıkıyor çarşamba olur dedi. Ben bir tuhaf oldum yani kiracı bugün var yarın hemen yok oluyor ev çarşambaya hazır mı oluyor anlamadım. Sonra çarşamba bakalım o zaman dedim. O da ev sahibi kendi çevresine söyledi biz de kendi çevremize söyledik çarşambaya kadar tutulabilir de siz isterseniz ev sahibine kapora atın size opsiyonlayalım, dedi. Görmediğim bilmediğim eve de kapora çok saçma geldi. Ben düşünüp size döneyim o zaman, dedim kapattım. Sonra baktım ilan yok. Zaten profilde tek ilan oymuş onu da galiba benimle konuşurken silmiş. Şimdi basit bir olay gibi görülüyor ama anksiyetesi tavan olan bir ben için geceye fazla aksiyonlu kaldı o kadar takıntılı ve stresli biriyim. Galiba adam beni dolandırmak istedi. Ben de kendi numaramla arayıp güzel güzel konuştum. Banka hesabımda falan konuştuğum numara kayıtlı. Bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?