• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum taşıyorum..

eşinize tutturun o işin ucundan önce Bence. Öyle çamaşır asmak ve toplamakla olmaz ev işleri. Burda bi üye görmüştüm kadının işi akşama kadarmış eşininki öğlene kadar. Adam yemeği de yapıyormuş evi de topluyormuş. Böyleyken hal tabii garsonluğu da küçümser eşiniz. Resmen eziliyorsunuz.

Eşim garsonluğu küçümsemiyor düşünmüyor bile. Bir ortamda denmişti kvalidemde genç çocuk yapamaz garsonluk demişti maksat arkadaş ortamına mahçup olur hesabı
 
Demez ki hayatta oğlumun elinden gelmiyor diyor geçiyor kenara, çalışırkende kahvaltısını hazırlıyor musun diye sorardı ki hazırlardım.. Bende babanıza hazırlardım diyo. Aradaki fark o ev hanımı ben çalışanım ama , Tabi karşılık vermemiştim
Bir çay yapmakta bir evi süpürmekte elinden gelecek bir şey yok hadi yemek yapamaz anlarım da bence siz eşinize ufak tefek ev işlerini yükleyin ya bıkıp iş bulur ya da en azından siz bu kadar yorulmazsınız.
 
Kvalidem benden öyle tepki beklemiyordu bence, hiç cevap vermediğim için hiç şikayet etmediğim için
oda dumur oldu
eşim annem kötü bişi dememişki dedi sen streslisin dedi bana
herşeye karışmasın kv
bir kere demişsiniz inşallah yeter ona
eşiniz de en kısa zamanda hayırlı iyi bir iş bulur inşallah
 
herşeye karışmasın kv
bir kere demişsiniz inşallah yeter ona
eşiniz de en kısa zamanda hayırlı iyi bir iş bulur inşallah

Ben karışsın istiyorum eşim annesini dinler.
Ama kvalidem herşeyi ben halledeyim istiyor. işini ben takip edeyim ben araştırayım o hiç oğlu ile kötü olmayacak akılvermeyecek.
 
Arkadaşlar on yıla yakın evliliğim var . Eşim geçen yılın son aylarından beri işsiz.(yarım yıl) Ben çalışıyorum çok stresli bir işim var.Üç dört yere başvuru yaptı ama dönüş olmadı. Piyasalar durgun zaten. Daha önce bu kadar uzun süre işsiz kalmamıştı. Kvalidemle telefonda konuşurken işsizlikten açıldı konu. Bana dedi ki iş için oğlumun üzerine gitme , bende dedim ki zaten gitmiyorum hatta eşimin kursu vardı kalkamamış onun için bile bana kızmıştı ne kaldırmadın diye.Kvalideme dedimki o tepkisine bile karşılık vermedim.Kaldıracaktın oğlumu dedi .Dedim zaten bana söylememişti kursum var diye hem işlerim yoğun dedim madem oğlunu bu kadar seviyorsun sen çalış eline koy maaşını dedim.Normalde suyuna giderim ama sürekli beni suçlaması beynime kan sıçrattı. Arkadaşlar bu arada aylardır eşime hiçbir zaman ima dahi etmedim işle ilgili bir kere görüşmeye gitti sadece onu sordum. Kendiside bu arada birgün çalışıp eşine destek olmuş insan değildir iş stresimi anlamasını beklemiyorum.Bu muhabbetide fedakar kvalidem eşime yetiştirmiş.Eşimle genel anlamda mutluyuzdur.oda üstüne gitmediğimin farkında..Nasıl bir yol izlemeliyim kvalideme karşı. Benim kızdığım konu daha ne fedakarlık yapmalıyım evimin işini yapıyorum,çalışıyorum eşime desteğim daha ne yapayım?
nasil hakesiyorsa oyle davran
 
yarım yıldr işsiz bir kere mı gitti ben haftada 3 kere gittiğim oluyodu yanı esın rahata mı alıstı acaba diye dusunmeye basladım canım.
 
GÜNCELLEME
Kvalidem aramadı bende onu aramadım halen gittiği yere, kadar kandil yaklaşıyor o zaman ariyim mi? Yoksa uzatayım mı konuyu
 
Back
X