Arkadaşlar on yıla yakın evliliğim var . Eşim geçen yılın son aylarından beri işsiz.(yarım yıl) Ben çalışıyorum çok stresli bir işim var.Üç dört yere başvuru yaptı ama dönüş olmadı. Piyasalar durgun zaten. Daha önce bu kadar uzun süre işsiz kalmamıştı. Kvalidemle telefonda konuşurken işsizlikten açıldı konu. Bana dedi ki iş için oğlumun üzerine gitme , bende dedim ki zaten gitmiyorum hatta eşimin kursu vardı kalkamamış onun için bile bana kızmıştı ne kaldırmadın diye.Kvalideme dedimki o tepkisine bile karşılık vermedim.Kaldıracaktın oğlumu dedi .Dedim zaten bana söylememişti kursum var diye hem işlerim yoğun dedim madem oğlunu bu kadar seviyorsun sen çalış eline koy maaşını dedim.Normalde suyuna giderim ama sürekli beni suçlaması beynime kan sıçrattı. Arkadaşlar bu arada aylardır eşime hiçbir zaman ima dahi etmedim işle ilgili bir kere görüşmeye gitti sadece onu sordum. Kendiside bu arada birgün çalışıp eşine destek olmuş insan değildir iş stresimi anlamasını beklemiyorum.Bu muhabbetide fedakar kvalidem eşime yetiştirmiş.Eşimle genel anlamda mutluyuzdur.oda üstüne gitmediğimin farkında..Nasıl bir yol izlemeliyim kvalideme karşı. Benim kızdığım konu daha ne fedakarlık yapmalıyım evimin işini yapıyorum,çalışıyorum eşime desteğim daha ne yapayım?