Doldum taştım

Ne borcu ya onlar bana borclu ben degilim

Ve olayin sadece yazidan ibaret goruyosun normal yani baska bisi gormemen bide icimizde olsan bilirdin

Ben bebegime kumbara yapmistim onlar yuzunden oda gitti kv kp dioki dogumda seni bize goturcez bende gitmek istemiyorum yaptiklarii sey aklima geldikce oyuzden kafam cok karisik

O konunda gitme demiştim sana.Hele böyle beddua edecek kıvamdayken hiç gitme,perişan olursun.

Burada yazılanlara da verdiğin tepkileri biraz daha düşün canım.Dün birine daha yazdım.Bu akıl veren kadınların çoğunun senin yaşın kadar tecrübesi var.Kimse sen kötü ol diye yazmıyor.Aksine kötü olmanı istemedikleri için gözünü açmaya çalışıyorlar.

Ben bir kısım düşüncelerini yaşının küçüklüğüne veriyorum.O yaşlardaki halimi düşünüyorum da,inan herşeyi bildiğimi sanırdım.Lakin öyle değilmiş.Hayat neler öğretiyor insana.Sen de yaşayıp tecrübe edeceksin.Bu süreçte fiziken ve ruhen en az hasarla yol alman için kendince fikirlerini söylüyor insanlar.

Ve yine tekrarlıyorum.Eşin asıl müdahale etmesi gereken yerde suskun kalmamalı.Sen nasıl hakkım diyorsan,o da o hakkın peşine düşmeli.Malesef Allah verir demekle olmuyor sadece.Çocuk olunca o yok bu yok yüzünden ne sevgi kalır ne evlilik.Geçim sıkıntısı olmayanlar bile çocuk sorumluluğu yüzünden neler yaşıyorken,bir de üstüne maddi sıkıntı yorar iyice.

Eşinle konuş,doğumdan önce en azından bir süre idare edecek kadarını alsın.Bebeğiniz ilerdeki iş kurma planından daha önemli şu an.

Ve olayin sadece yazidan ibaret goruyosun normal yani baska bisi gormemen bide icimizde olsan bilirdin
içinizde değilim bilemem tabiki
söylediğim gibi altınları vermemek büyük ayıp hatta günah onlar senin hakkın
ama yardım etmiyorlar sıkıştık doğuma az kaldı diyorsun
bende diyorum ki yardım etmek zorunda değiller. keşke çalışsaydınız çocuk olmadan önce
o yüzden boşa kinlenmeyin karnınızdaki çocuğa yazık
gerekirse ek iş yapsın eşiniz sizde evde bişeyler yapın satın

her ne olursa olsun hepsi geçer. bak zaten doğuma da az kalmış bir beden de iki kişisin tadını çıkar. İnşallah kucağına da alırsın sağlıcakla.yavaş yavaş düzelirsiniz,zaman herşeyin ilacı...

kimse kendisinden kısıp size yardım etmek zorunda değil. madem bu kadar yoksuldunuz evlenip çocuk yapmasaydınız. şikayet edeceğinize çözüm bulun. doğumdan sonra anneniz çocuğa baksın siz de çalışın. görümce parasına göz dikmek kolay. çalışın.

Konusucak zaten o istesi o soylesin cunku cok doluyum ben konusursam kotu seyler olur.Allah razi olsun hepsinden yorumlari icin ama bunca hatayi ortbas edip cocugu nie yaptin die israr etmeleri beni kizdiriyor ben bebegimi gormeden koklamadan aramda bi bag olustu onu cok seviyorum konusuyorum bi hareket ederken bile butun dunya benim oluyo cok mutlu oluyorum.beni tek mutlu eden seyi hata ettin die suclamalari beni kizdiriyor

Gorumce parasimi var ortada bekar hepsi ve fazlasiyle luks hayat sunuyu aileleri onlara cunku onlar evlat benim esim evlat degil

Gorumce parasimi var ortada bekar hepsi ve fazlasiyle luks hayat sunuyu aileleri onlara cunku onlar evlat benim esim evlat degil

eşin senle evlenmiş kendi ailesini kurmuş. bakamayacaksa kurmasaymış. bekarken aç mı bırakıyolardı eşini sanki.

Mune normalde konulari kapattiran biri degilim.yonetici olarak bu en iyi sen bilirsin.ama 21 sayfa oldu kendimi ifade edicem die beynim uyustu vucuduma ates basti kendimi iyi hissetmiyorum.lutfem konuyu kilitle

herkes bebeği için ölür. şimdi size kimse bebeği sokağa at demiyor ama bebeği dünyaya getirmeden önce geleceğini hazırlamak gerekiyor bunu kendimiz için değil çocuğumuz için yapmalıyız. sen onu çok seviyorsun mutlu oluyorsun diye doğuruyorsun ama onun suçu ne bu kadar yoklukla dünyaya gelecek yarın öbür gün mamasını doktorunu hastanesini birçok masrafını karşılamak zorunda kalacaksınız o zaman da eşinni ailesine mi kızacaksın? onun annesi babası sizsiniz başkaları değil ve onun geleceğinden siz sorumlusunuz. 1.500 tl vermekle düzelmeyecek bunlar , burada kızılması gereken aileden ziyade eşiniz, çalışıp para biriktirmenize izin vermemiş, altınları alamamış, sonra niye bize para vermiyorlar. sizin sefaletinizin sorumlusu onlar değil sizsinz.

Babam derdi ki, evlendiğin zaman bir noktadan sonra parasızlık hal alırsa eğer, o zaman anlarsın eşini.
O zaman anlarsın kendini.
Ne sevgi kalır ne de aşk...

Konu sahibesine diyeceğim tek şey.
Yaşa gör, yazdıklarını bir daha düşün.
İnsan kırmak bu kadar kolaysa, konu açma insanların da sinirini hoplatma.

Gerçekten rizkiyla geliyor emin ol.bak ben 5 ay önce doğum yaptım kiradaydik annemGil başka eve taşındı biz oraya geçtik kira vermiyoruz.allah onun bereketini veriyor Hélède bebis kızsa cidden çok bereketli oluyorlar.

Ya arkadaş bebek rızkıyla gelir diye niye polyannacılık oynuyorsunuz.

Kadın dolapta hiçbir şey yok diyor.
Daha rızkıyla gelir canım üzülme diyorsunuz.

Bebek market alışverişiyle mi gelecek eve!

Bir paket bez parasından haberiniz mi yok bilmiyorum ki

Bu bebeğin yemesi, içmesi ,sı.ması ,doktoru, ilacı hep para

Sadece bizim çocuğumuz mu masraflı anlamıyorum ki!?

Bn simdi seni kircak naptim

Cocuk dogduktn sonra calisirim

Bnm bi ablam var bnden beterdi okadar kotuyduki durumu ekmek alcak parasi olmadigu gunler oldu cocugu dunyaya geldikten sonra bianda durumlari duzeldi suan evide var arabasida var herdeyleri var

Canım benim kayinalidemin erdekte yazlığı var bende erdegin zeytinini çok severim sana yemin ederim yalvardım resmen yalvardım anne kurban olayım bir kase ver bana çok canım çekti geceleyin yatamıyorum dedim parasını vereyim dedim ama nasıl yalvarıyorum görmen lazım ameliyata giricem anne diyorum girip çıkmamak var nolur bir tabak ver bana bak bir sürü getirmissin inan olsun gözümün önünde çıkarttı şişeleri bir kaç tane bile yedirtmedi Allah'ından bulsun diyorum başkada birşey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…