- 7 Ağustos 2017
- 9.952
- 37.274
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ne borcu ya onlar bana borclu ben degilimAltınlarınızı vermemeleri dışında kötü bişey görmedim
görümcelerin durumu iyiyse gezecek eğlenecek tabi sizi ilgilendirmez ki
geçinemiyorsanız keşke bebeği erteleseydiniz.
kimse size yardım etmek zorunda değil.
birilerine güvenerek evlenmeyin zaten bu yaşa getiriyorlar sizleri birde evlendikten sonra borçlarınızı mı çeksinler
Ve olayin sadece yazidan ibaret goruyosun normal yani baska bisi gormemen bide icimizde olsan bilirdinAltınlarınızı vermemeleri dışında kötü bişey görmedim
görümcelerin durumu iyiyse gezecek eğlenecek tabi sizi ilgilendirmez ki
geçinemiyorsanız keşke bebeği erteleseydiniz.
kimse size yardım etmek zorunda değil.
birilerine güvenerek evlenmeyin zaten bu yaşa getiriyorlar sizleri birde evlendikten sonra borçlarınızı mı çeksinler
Ben bebegime kumbara yapmistim onlar yuzunden oda gittikv kp dioki dogumda seni bize goturcez bende gitmek istemiyorum yaptiklarii sey aklima geldikce oyuzden kafam cok karisik
içinizde değilim bilemem tabikiVe olayin sadece yazidan ibaret goruyosun normal yani baska bisi gormemen bide icimizde olsan bilirdin
O konunda gitme demiştim sana.Hele böyle beddua edecek kıvamdayken hiç gitme,perişan olursun.
Burada yazılanlara da verdiğin tepkileri biraz daha düşün canım.Dün birine daha yazdım.Bu akıl veren kadınların çoğunun senin yaşın kadar tecrübesi var.Kimse sen kötü ol diye yazmıyor.Aksine kötü olmanı istemedikleri için gözünü açmaya çalışıyorlar.
Ben bir kısım düşüncelerini yaşının küçüklüğüne veriyorum.O yaşlardaki halimi düşünüyorum da,inan herşeyi bildiğimi sanırdım.Lakin öyle değilmiş.Hayat neler öğretiyor insana.Sen de yaşayıp tecrübe edeceksin.Bu süreçte fiziken ve ruhen en az hasarla yol alman için kendince fikirlerini söylüyor insanlar.
Ve yine tekrarlıyorum.Eşin asıl müdahale etmesi gereken yerde suskun kalmamalı.Sen nasıl hakkım diyorsan,o da o hakkın peşine düşmeli.Malesef Allah verir demekle olmuyor sadece.Çocuk olunca o yok bu yok yüzünden ne sevgi kalır ne evlilik.Geçim sıkıntısı olmayanlar bile çocuk sorumluluğu yüzünden neler yaşıyorken,bir de üstüne maddi sıkıntı yorar iyice.
Eşinle konuş,doğumdan önce en azından bir süre idare edecek kadarını alsın.Bebeğiniz ilerdeki iş kurma planından daha önemli şu an.
Gorumce parasimi var ortada bekar hepsi ve fazlasiyle luks hayat sunuyu aileleri onlara cunku onlar evlat benim esim evlat degilkimse kendisinden kısıp size yardım etmek zorunda değil. madem bu kadar yoksuldunuz evlenip çocuk yapmasaydınız. şikayet edeceğinize çözüm bulun. doğumdan sonra anneniz çocuğa baksın siz de çalışın. görümce parasına göz dikmek kolay. çalışın.
Gorumce parasimi var ortada bekar hepsi ve fazlasiyle luks hayat sunuyu aileleri onlara cunku onlar evlat benim esim evlat degil
Konusucak zaten o istesi o soylesin cunku cok doluyum ben konusursam kotu seyler olur.Allah razi olsun hepsinden yorumlari icin ama bunca hatayi ortbas edip cocugu nie yaptin die israr etmeleri beni kizdiriyor ben bebegimi gormeden koklamadan aramda bi bag olustu onu cok seviyorum konusuyorum bi hareket ederken bile butun dunya benim oluyo cok mutlu oluyorum.beni tek mutlu eden seyi hata ettin die suclamalari beni kizdiriyor
O konunda gitme demiştim sana.Hele böyle beddua edecek kıvamdayken hiç gitme,perişan olursun.
Burada yazılanlara da verdiğin tepkileri biraz daha düşün canım.Dün birine daha yazdım.Bu akıl veren kadınların çoğunun senin yaşın kadar tecrübesi var.Kimse sen kötü ol diye yazmıyor.Aksine kötü olmanı istemedikleri için gözünü açmaya çalışıyorlar.
Ben bir kısım düşüncelerini yaşının küçüklüğüne veriyorum.O yaşlardaki halimi düşünüyorum da,inan herşeyi bildiğimi sanırdım.Lakin öyle değilmiş.Hayat neler öğretiyor insana.Sen de yaşayıp tecrübe edeceksin.Bu süreçte fiziken ve ruhen en az hasarla yol alman için kendince fikirlerini söylüyor insanlar.
Ve yine tekrarlıyorum.Eşin asıl müdahale etmesi gereken yerde suskun kalmamalı.Sen nasıl hakkım diyorsan,o da o hakkın peşine düşmeli.Malesef Allah verir demekle olmuyor sadece.Çocuk olunca o yok bu yok yüzünden ne sevgi kalır ne evlilik.Geçim sıkıntısı olmayanlar bile çocuk sorumluluğu yüzünden neler yaşıyorken,bir de üstüne maddi sıkıntı yorar iyice.
Eşinle konuş,doğumdan önce en azından bir süre idare edecek kadarını alsın.Bebeğiniz ilerdeki iş kurma planından daha önemli şu an.
Gerçekten rizkiyla geliyor emin ol.bak ben 5 ay önce doğum yaptım kiradaydik annemGil başka eve taşındı biz oraya geçtik kira vermiyoruz.allah onun bereketini veriyor Hélède bebis kızsa cidden çok bereketli oluyorlar.Amin canikim hep kafamda olan cocuk rizkiyla gelir asla cocuktan yana pisman degilm olmucamda yine olsa yine yapardim bu cocugu.burdakilerin cogu beni cocuk konusunda sucluyolar belki kendilernce haklilae ama biriktirip biriktirip tup bebege veren ve o tup bebeyin bile tutmadigi durumlar olaya bide boyle bakmak lazim.benim kismetimde bu cocuk vardi rabbime sukurler olsin iyikide verdi bu benim icin en buyuk nimet zaten.su biriktirip cocuk yapsaydin diyenler o cocuk olmayabilirdide bide boyle dusunmek lazim simdi
Bn simdi seni kircak naptimBabam derdi ki, evlendiğin zaman bir noktadan sonra parasızlık hal alırsa eğer, o zaman anlarsın eşini.
O zaman anlarsın kendini.
Ne sevgi kalır ne de aşk...
Konu sahibesine diyeceğim tek şey.
Yaşa gör, yazdıklarını bir daha düşün.
İnsan kırmak bu kadar kolaysa, konu açma insanların da sinirini hoplatma.
Cocuk dogduktn sonra calisirimYa arkadaş bebek rızkıyla gelir diye niye polyannacılık oynuyorsunuz.
Kadın dolapta hiçbir şey yok diyor.
Daha rızkıyla gelir canım üzülme diyorsunuz.
Bebek market alışverişiyle mi gelecek eve!
Bir paket bez parasından haberiniz mi yok bilmiyorum ki
Bu bebeğin yemesi, içmesi ,sı.ması ,doktoru, ilacı hep para
Sadece bizim çocuğumuz mu masraflı anlamıyorum ki!?
Bnm bi ablam var bnden beterdi okadar kotuyduki durumu ekmek alcak parasi olmadigu gunler oldu cocugu dunyaya geldikten sonra bianda durumlari duzeldi suan evide var arabasida var herdeyleri varGerçekten rizkiyla geliyor emin ol.bak ben 5 ay önce doğum yaptım kiradaydik annemGil başka eve taşındı biz oraya geçtik kira vermiyoruz.allah onun bereketini veriyor Hélède bebis kızsa cidden çok bereketli oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?