Doldum taştım..

kurk mantolu madonna

Feinne meal ûsri yüsrâ...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
3.147
3.141
248
31
İyi geceler herkese,

Benim bir ilişkim var. Daha çok yeni iki haftalık bir ilişki. Kendisi bizim komşumuzun oğlu, tanışali da yeni oluyor, çünkü buraya yeni taşındılar sayılır. Her neyse ben onu gördüğüm gibi içimde tanımlayamadigim birşeyler kimildadi ve bir baktığımda sevgili olmuştuk :)) görüşüyoruz ara ara. Onunla görüştüğümde bana öyle güzel hissettiriyor ki, öyle farklı ki sevmesi.. mesajlarına bile yansıyor. Gel gelelim soruna.. bazen uzun saatler haber alamıyorum ondan. Bu arada kendisi yazılım sektöründe ve cok yoğun çalışıyor. Takım çalışması şeklinde oluyor genelde. Kendisi aynı zamanda çok sosyal biri, girişken. Neyse genelde dışarıda olduğunda vs bana yazmıyor evdeyken yazisiyoruz genelde. Haliyle sinir oluyorum her adımı olmasa da arada bir haber almak benim de hakkım diye düşünüyorum.

Yarın görüşmeyi planlıyorduk yani aksilik çıkmadığı takdirde. Baktım söyleyeceği yok sordum "canım görüşecek mıyız" diye. "İnşallah canım" diye cevap verdi. Zaten sabahtan beri doğru düzgün ne aradı ne yazdı, iş arkadaşlarıni agirlamis bugün, üstüne bir de bu cevabı alınca ben patladim tabi ki. "Sabahtan beri doğru düzgün yazmamissin etmemissin, üstüne yarın goruscek miyiz diye sorduğumda inşallah diye cevap veriyorsun" dedim. O da "sakın ol, goruscez yarın" tarzı birşeyler yazmış üstüne. Sonra ben yine hızımi alamadım birşeyler yazdım tabi, üstüne cevap gelmedi henuz:) daha önceki iliskilerimde de bu fevriligim cok sıkıntı olmuştu, ve artık düşünmekten beynim buhar atacak. Bu fevriligi nasıl asabilirim, bu arada yaşlar benim 23 onun 24.

valla bence seninki fevrilik değil
sevgilinin hareketleri saçma
2 haftalık ilişkide bu kadar ilgisizlik olmamalı bence

mesajda alay havası sezdimm
Ben baya ust üste yazdım böyle yardirdim tabiri caizse. Sesli mesajlar, normal mesajlar bunun üstüne o da öyle bir cevap yazdı. Neyse sanırım gereğinden çok önemsiyorum..

ben de
"tamam biliyorum görüşmek istiyorsun, sakin ol, istediğini vericem" havası sezdim maalesef

ben de
"tamam biliyorum görüşmek istiyorsun, sakin ol, istediğini vericem" havası sezdim maalesef
Daha önce de yazdım kendisi biraz egoist. Hep aynı şeyin olmasından bıktım. Önceleri karşı taraf özveri veriyor sonra bakıyorlar karsi taraf kendini ele vermiş hemen bırakıyorlar peşimden koşsun tarzı. Ve benim şuan canım acıyor. Gerçekten birseyler hissettim.. istediğim şey cok değil ki biraz özveri..

Adam çok kendini beğenmiş ama sen de abartmissin biraz. Defalarca mesaj sesli mesaj falan gereksiz. Umursama hiç arama sorma bakalım ne yapıyor. Hala ayniysa yol ver gitsin.
Maalesef doğru tahmin. Keşke şuan diyorum abartıp bu kadar yazmasaydim sessiz kalmak su etapta en mantıklısi..

Ahah keep calm tarzı :)) işte sorun o çok fevriyim o da aşırı cool kendince. Halbuki peşimden koşan da oydu şimdi de tam tersi. Bakalım ben daha birşey yazıp etmicem gorusursek anlatıcam zaten bu sorunu.

Seninle muhabbetimiz yok ama enerjine bayiliyorum neden ise söylemeden gecemedim.

Çok bu işleri tek tip duzene sokmak yanlış aslında her insan farklı oldugu icin her iliskide farklı oluyor. Biraz musade etmelisin. Kimi ilişkiler de zaman gectikce daha cok şey paylaşılıyor. Erkek arkadaşın belki de böyledir.
Benim bir iliskim vardı ilk 3 ay cidden cok ilgiliydi hem yuzyuze hemde telefonla. Sonra sacma sapan bir hal aldi. Bana suan senin yasadigin iliski daha sağlıklı gibi geliyor. Hızlı yaşayıp bir seyleri tuketmemeye bak. Yeni iliski yeni insan sana alismaya calisiyor olabilir. Daha kuvvetli duygular beslemiyor olabilir. Amma yazdim

bence "ayrılalım" deme ama ayrılmışsınız gibi davran
kendi hayatına dön
planlarını arkadaşlarınla yap
arama sorma, o yazdıkça aradıkça cevapla
bırak o desin ne oluyor diye
sorarsa da "soğudum senden" dersin
ancak bu şekilde çektiğin acıyı azaltabilirsin
çünkü sen şu anda ona sürekli senden çok hoşlanıyorum anlamına gelen hareketlerde bulunuyorsun ve karşılığını alamıyorsun
seni acıtan şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…