Doldum taştım..

erkekler bu kadar sıkmaya gelmez,bu kadar sıkarsan adriana lima olsan ilgilenmez yine senle,biraz rahat ol,telefonu başka odaya koy gözünün önünde elinin altında olmasın
Hayatım boyunca hep böyle kasım kasım oldum. Sanki yazmazsam ilgilenmiyor gibi unutur gibi tobe tobe. Az önce gördü mesajları yazmadı iyice sinirlerim tepen çıktı.

yazmadığında,ilgilenmediğinde seni unutuyorsa seni sevmiyor demektir ve böyle ilişki ite kaka gitmez öyle...iş daha ciddiye binerse eğer bu adam hep dizinin dibinde olmıycak ki iş seyahati olcak,gezcek tozcak ...hep böyle için içini mi yiycek

Sağol canım ben de senin enerjini seviyorum.:)

Ya hayatım boyunca hep böyle oldum hep birşeyler disipline girecek hep benim doğru gördüğüm gibi olcak. Bu yaşadığım Çok farklı bir ilişki ki biz bile çok farkliyiz resmen ayrı dünyaların insanı :) neyse zaman taniyim üzerine gitmeden en iyisi.

Aslında normalde yapmam gereken de buydu. Benimki biraz fevrilik tamam o da bazen yazmıyo cizmiyo bu yönü de var ama. Benim açımdan da super değil aslında. Sanırım bazı şeyler için zaman tanımak lazım..

Ya mümkün mertebe yazıyor ilgileniyor, yanyana iken de hissediyorum bunu ama işte çok rahat bana gore. Bende biraz kasintiyim açıkçası bakalım ne olcak ikimizden birinin değişmesi lazım..

ben de dışarıdayken yazmam. akşam eve geldiğimde konuşurum. ilişkinin en başındaki mıçmıç olduğum flört zamanlarında bile böyleyim. dışardayken yazmamasına pek takılma bence. ama diğer zamanları, işten dışarıdan döndüğündeki hali tavrı önemli

Canım sen çok arasız ilişkiler yaşıyorsun ve başladığında da yine sabırsız davranıyorsun kusura bakma ama böyle sezdim :/
Çok fazla önemsiyorsun.
Ehehe ama doğruuu :) ama bu seferki cidden benim dışımda böyle bir anda gelişti ben de saskinim. Yıldırım aşkı gibi bişe ve evet çok önemsiyorum biraz da işsizim ondan işte..

O zaman mümkün mertebe yazıyor ilgileniyor , yapamasa da nedenini söylüyor. Ben şuan issiz evde boş boş oturduğum için çok takıyorum sanırım.

Ehehe ama doğruuu :) ama bu seferki cidden benim dışımda böyle bir anda gelişti ben de saskinim. Yıldırım aşkı gibi bişe ve evet çok önemsiyorum biraz da işsizim ondan işte..
Çıktın mı işten:) egoist biriyle birliktesin ve ondan ilgini çekerek o kaf dağındaki burnunun yere çakılmasını sağla :)

O zaman mümkün mertebe yazıyor ilgileniyor , yapamasa da nedenini söylüyor. Ben şuan issiz evde boş boş oturduğum için çok takıyorum sanırım.
valla çok büyük ihtimalle bu yüzdendir. biliyorum bu duyguyu. tüm gün evde olduğum zamanlarda erkek arkadaşıma sarardım. normalde o dışardayken ben de mesaj beklemem ama kendim hep evde olduğum için bu sefer atmasını isterdim. tüm gün akşam olsun da bi 10 dk konuşalım diye beklerdim, o da beni tatmin etmezdi. ay çok zor zamanlar biz ayrıldık lakin ayrılmasaydık da hala bunun tartışmasını yapıyor olurduk, eminim

Çıktın mı işten:) egoist biriyle birliktesin ve ondan ilgini çekerek o kaf dağındaki burnunun yere çakılmasını sağla :)
Çıktım artık o iş beni hem fiziken hem ruhen çok yormustu. Ama kıyamamki ben ona aşıksam demekki :) adam edicem ya ben onu ahah

İşte aynı durumdayım. Ayrıl falan diyenler olmuş saygı duyarim. Ama bunun için ayrilmam su etapta bu çözülecek bir sorun ki ben başka türlü önerilere de açığım :) bakalım ben de çok üstüne variyorum bende de sorun var

Direk ayrıl. Net ol. Asla hayrı dokunucak biri değil. Sevse değil öyle cevap yazmak fırsat kollardı sesini duymak için
İşi çok yoğun ama. Tek sorun bu yani bir yere giderken birşey yapacakken haber etmiyor önce çözmek için yonlenirim he baktım olmuyor geriye dediğiniz kalıyor.

ben olsam ben de ayrılmazdım. çünkü şu an eşit durumda değilsiniz ki. sen tüm gün boşsun, adamsa çalışıyor. e doğal olarak senin konuşma, yazışma, ilgi isteğin onunkinden daha fazla. hani adam tüm gün evde yatıyor ama seni 1 kere aramıyor değil sonuçta. "sevmiyor, sevse böyle yapmazdı" moduna geçmenin doğru olmadığını düşünüyorum

Ki gün içinde mümkün mertebe yazıyor. İşte tek sorun bir yere gidince bir şey yapınca falan yazmıyor ya çok sonra yaziyor. Onun dışında bir sorun yokki. Şimdi onu da söyledim dikkat edicem bundan sonra diyor, bakalım ne olcak :)

ya işte böyle şeyler karşılıklı konuşulacak şeyler. bu gidip-gelme mevzularını haber vermeye gerek görmeyen insanlar da var sonuçta. daha 2 haftalıksınız, adam senin bunu isteyeceğini nerden bilebilirdi? konuşarak uyuşamıyorsanız ayrılığı o zaman düşünürsünüz :)

Bilemedim, çocuğu görmeden tanımadan ne kadar doğru yorum yaparız tartışılır ama ilişkiyi o kadar takmıyor gibi sezdim. "Takılırız" kafasında biri olabilir. Belki de yapısı gereği daha rahat kafada bir insandır. Bir süre gözlemleyin, öyle kararınızı verin. 2 haftadır tanıdığınız birine siz de kesin karar veremezsiniz zaten.

Etrafındaki kızlardan çok fazla ilgi gören beyimiz fazla egoist. Burnu kaf dağlarında.
Onu kendi dünyasıyla baş başa bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…